بالاخره بعد از کلی بالا و پایین شدن توی گوشی ایراد سرعت پایین نصب فایل های سنگین رو توی این گوشی پیدا کردم
دوستانی که قبلا باهاشون در این مورد بحث کرده بودم میتونن این موضوع رو عملا با این روش تست کنند ::
این گوشی فایل هایی که بالای 2 الی 3 مگ هستند رو خیلی کند نصب میکنه برای مثال میتونین فایل SPBShell ورژن 3.5 که حجمی حدود 6 مگ رو داره تست کنید روی گوشی من از روی مموری کارت مدت زمان جهت آماده سازی فایل Preparing for install (دوستان دقت کنند منظور من مدت زمان آماده سازی فایل جهت نصب یعنی از زمانیکه روی فایل کلیک میکنیم تا زمان مشاهده موافقت نامه نصب منظورم این قسمت نصب هستش ) برای من حدود 40 ثانیه شد
اما حالا بیاین این فایلو روی حافظه داخلی گوشی کپی کنید و زمان رو دوباره بسنجید برای من این زمان 9 ثانیه شد
میبینید که اختلاف وحشتناک بالاست یعنی حدود 4 برابر
من این زمان رو برای گوشیهای نوکیا هم گرفتم بهیچ عنوان اینقدر اختلاف ندارند نهایتا 7 الی 8 ثانیه
بنظرم مشکل میتونه مربوط به 2 قسمت باشه :
1. ایراد از درگاه مموری و سرعت پایین برقراری ارتباط این درگاه توی این گوشی میباشد چون من این زمان رو توی ساتیو تست کردم و سرعت نصب توی ساتیو به مراتب بالاتره خیلی بالاتر از ویواز با اینکه پردازنده اش 600 هست
2. ایراد از فریمور های این گوشی که بنظرم این میتونه محتمل تر باشه
این ایراد واقعا اعصابمو خرد میکنه و جای تعجبه که چرا سرعت نصب از روی مموری اینقدر پایینه اونم با این پردازنده قدرتمند 720 مگاهرتز چون من زیاد برنامه روی گوشی نصب میکنم و برام این سرعت خیلی مهمه .
لطفا دوستان دیگه هم تست کنن با فایل های به مراتب بزرگتر .