پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ;)
Printable View
پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ;)
باید به جای * از دکمه x استفاده کنی.منظورم دکمه بالای Alt هستش.نقل قول:
ببخشید اینقدر ساده گفتم.آخه آدم ممکنه سمبل ها رو اشتباه بگیره.خود من هم همین اشتباه شما رو انجام داده بودم.
راستی فکر کنم توی ادیتور نمیتونی full screen بازی کنی ها! باید play level on PC رو بزنی(البته مطمئن نیستم، امتحان کن)
آره شما درست میگی
من به جای ضربدر ایکس هم گزاشته بودم اما نشده بود ، اما حالا که توی خارج موتور بازیو اجرا کردم فول اسکرین شد
ممنونم :X
[QUOTE=anti-military;5941611]من تا جایی که میدونم همچین چیزی نمیشه . البته نیازی هم نیست که همچین چیزی بشه ! قبلا تو گوئست میشد اینکارو کرد اما UDK سیستمش فرق میکنه ...
چرا نمیشه میشه مدل رو بع علاوه تمام تکسچر ها مثل ریال تایم مکس اجرا کرد و عینا مدل رو با تکسچر و متریال وارد کرد.
سلام
من اگه بخوام یه کیلومتر شمار درست کنم باید چیکار کنم؟(لطفا توضیح دهید)
با تشکر
سلام داشتم همینطوری توی اینترنت چرخ میزدم، یه آموزش کوتاه جالب یابیدم(!) که آموزش میده چطوری یه نور رو (مثلا به عنوان چراغ قوه)، به کاراکترمون وصل کنیم....
حجمش 10 مگه
اینم لینکش:
ممنون:40:کد:http://parsaspace.com/files/5192658884/UDK_Flashlight_Tutorial.rar.html
با انریل اسکریپت . ساختار و پیاده سازیش خیلی راحته شما هر وقت وارد اون قسمت شدید به راحتی می تونی انجامش بدی . مثلا یه کلید تعریف می کنی و می گی که اگه این کلید فشار داده شد جلو بره و هم زمان یه انیمیشن مثلا تکون خوردن شماره یه کیلومتر شمار و وقتی دستت رو از روی اون کلید برداشتی اون وایسته . البته هر وقت وارد اون مرحله اسکریپت نویسی بشی هزار رو یک راه مختلف واسه انجام این کار پیدا می کنی .نقل قول:
شما اون دوتا لینکی که گذاشته بودم رو ببین . اون موقع که بهت این رو گفتم اصلا حواسم نبود که این مدل حذف شده . اون دوتا لینک صفحه رو چک کن .نقل قول:
سلام
چطوری میتونم یه spot light رو تو matinee انیمیت کنم ؟؟ مثلا بچرخونمش ؟
سلام؛نقل قول:
از actor classes یه spot light movable ایجادکن
حالا میتونی این نور رو انیمیت کنی
سلام اپیک چند روز بعد از اینکه نسخه ی march رو release کرد نسخه ی beta 2 اون رو با قبلی عوض کرد،
دلایلش هنوز به طور کامل مشخص نیست اما میگن اون یکی، یه سری باگ برای directx 11 داشت، که توی نسخه ی beta2 حذف شد...
ای ول اپیک:31::31::31:
اینم اسنادش:
:40:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=768753