بعد از 36 هم اومده ؟
Printable View
بعد از 36 هم اومده ؟
آره سری 13 هم امروز اومدنقل قول:
بعد از 36 هم اومده ؟
آره والانقل قول:
این موسیقی های سریال چرا اینجوریه ؟
قطعه های قشنگی هست ولی واقعا هیچ سنخیتی با سریال نداره ....
واقعا چرا؟ می خوان کلاس بذارن؟! : دی
جهانگیرشاه ِ عزیز ماندگار شد در سریال؟: دی
پک 11 یا 12 بود گفته بودن قرار ِ بره از سریال و قراردادش تموم شده!
ولی هنوز هم که هست:40: خودشون فهمیدن که خیلی ضایع بود پاشه بره یهو زدن غددش رو ترکوندن : دی
پک 13 هم خوب بود البته به نظر من 12 بهتر بوده
البته از داستان چیزی نمی گم فقط تا همین حد بدونید عمه قیصی:31: توی این پک اوج می گیره و بازی بهتر و بیشتری می کنه !
در کل کم کم به نظرم می اد داستان داره یه جورایی کسل کننده می شه .
با دیدن تیترا این قسمت متوجه شدم آرام جعفری از سریال رفت و به جاش عمه قیصر(اسمش رو یادم نیست) وارد لیست بازیگران سریال شد. پس بازیگر مهمان نیست.
پک 13 هم خیلی زیبا بود. نمیدونم اگه جواد عزتی و هادی کاظمی تو این سریال نبودند مدیری می خواست چیکار بکنه؟ بیشتر بار طنز سریال رو دوش این دوتاست.
اسم کامل عمه قیصی چیه !؟!؟!؟ خیلی خوب توی نقشش جا افتاده و بازی می کنه ... اصلا راه رفتن نگاه کردنش جذبه داره ..........
خود زنی بلد و برزو هم باحال بود ...
استاد میفرمودیه!
بفرمیو!
بگیو!
این پک رو دیدم! خوشم اومد! باحال بود! خوشبختانه افتی نسبت به مجموعه 12 نداشتش! تیکه های طنز زیاد داشت! بیشتر اونا هم عالی بودن... با دوستان موافقم... قیصر خیلی خوب تو نقشش جا افتاده!!:31:
راستی اون تیکه ای که بلد و برزو به هم گفتند مرحله بعد چیه، یهو شکوفه اومد، مستشار گفت مرحله آخره غولش اومد ترکیدم از خنده :27:(همین الان هم موقع تایپ دارم میخندم)!!:16:
راستی انشا گفتن ابتر خان فوق العاده بود!!!:31:
پک 13 به نظر من هم خیلی قشنگ بود ولی شاید به 12 نمی رسید.
به نظر من تو این 3 تا قسمت، 37 از بقیه قشنگ تر بود.
این قیصر السلطنه خیلی قشنگ بازی می کنه ولی بهتر بود یه بازیگر مسن تر انتخاب می کردن. درسته از جنبه طنز هست که ایشون رو 102 ساله معرفی می کنند ولی خوب یه بازیگر مسن تر بود خیلی جالب تر می شد، مثلاً 50 ساله. ایشون دیگه خیلی جوون هستن.
اگه بازیگر مسن تری بودخیلی قشنگ تر میشد.محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان