این سوتی تازه و تازه هست و دقیقاً چند دقیقه هم از این اتفاق نمی گذره »»»
پدرم داشت اخبار گوش می داد ؛ خب گفتم بعد از اخبار به بابا یه حال بدم!:20:
اخبار تموم شد:12:!
برای بابام یه آهنگ قدیمی زدم که موضوعش این بود: من دیگه بچه نمی شم.:20:
بابام تو حال رفت و آهنگ رو بلند بلند می خو ند:19:!!!!
من از اون طرف داشتم آهنگ بازی GTA رو ادیت می کردم که یه دفعه به جای زدن Open With AdiaCity رفتم Open With Media Player رو زدم از اون طرف من برای بابام ؛با Media Player داشتم آهنگ پخش می کردم.
یه دفعه صدای آهنگ ادیت شده GTA رو به جای ادامه آهنگ بابام ؛ پخش کرد؛ نگو که آهنگِ GTA یه آهنگ راک اَند رول بود!!:43:
بعد بابا که تو حس آهنگ رفته بود به من گفت: چرا این جور شد؟!
من که اون موقع داشتم از خنده پاره می شدم؛؛چی یعنی از خنده داشتم می مُردم!
یعنی فکر کنین یک آهنگ غم گین قدیمی گوش میدین که یه دفعه ای آهنگه به شکل رپ در بیاد!!:38:
خب بعضی ها شاید از خاطرم بدشون اومده باشه که می گن خیلی بی مزه بود::29:
بعضی ها میگن ایول!::biggrin:
بعضی ها هیچی نمیگن::mellow:
بعضی ها عصبانی میشن::thumbsdow:grrr:
بعصی ها -----------::devil:
بعضی ها میگن چه عشغولانه!!::wub:
بعضی ها هیچی نمی فهمن!::23:
بعضی ها (مثل اولین پستم) میگن حرامه::4:
بعضی ها خجالت می کشن::43:
بعضی ها (مخصوصاً پیر ها) یاد قدیم می اُفتن::37::rolleye:
بعضی ها غاط می زنن!::47:
بعضی ها از بعضی ها بدشون میان!::2:
در هر حال پست رو دادم به اُمید بعضی از بعضی ها که بعضی از اون ها رو گفتم!:21::31::5:
__________________________________________________ ___________________________________________
اینم سوتی دبیر ادبیاتمون
دیروز دبیر داشت درباره جمع عربی و جمع فارسی حرف میزد که می گفت: شما نباید با کلمه عربی را جمع فارسی بزنید مثلا نباید کلمه "ذهب" را ذهبگان نامید...
یک دفعه دبیر گفت بعضی ها میگن: (»»»کساخل«««)!!! که این اشتباه هست و ...!!!
__________________________________________________ __________________________________________
در سال 1385/6/5 داشتم یواسکی توی مدرسه سی دی DanooshCity رو به یه نفر می دادم و چون من خیلی سریع سی دی رو دادم بهش ؛ جای سی دی از خودِ سی دی در اومد!!! وبعد من که موضوع رو فهمیده بودم ؛وقتی در خانه رفتم داشتم از خنده پاره می شدم!!