همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده:13:نقل قول:
Printable View
همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده:13:نقل قول:
ممنون دوست عزیز. امیدوارم زودتر این مشکل رفع بشه. واقعاً نداشتن خط بهتر از داشتنش با این وضعیته. هر چند چشمم آب نمیخوره که به این زودیها رفع مشکل بشه. چون ظاهراً مشکلاتشون مالیه که دست به تعویض قطعات نمیزنند. پول خون ملت رو دارن ازشون میگیرن، باز هم میگن مشکل مالی داریم.نقل قول:
یادم میاد چند سال پیش یکی از کاندیدای ریاست جمهوری میگفت من برای هر خانواده 50 میلیون سهام در نظر میگیرم مجری شبکه ازش پرسید پولشو از کجا میاری گفت مخابرات ما توانایی فراهم کردن این پولو داره آخه مخابرات جهت برقراری ارتباط هزینه ای خرج نمیکنه تمام پولی که از ملت میگیره سود خالیه با این وجود وضع ما اینه :41:نقل قول:
دوستان اگه کسی یک میگ از ماتریکس گرفته یه تست بزاره ممنون میشم آخه تو فکرشم که بگیرم
سرعت شبانش چطوره؟
دوستان مخابرات شیراز اینترنت نامحدود می ده؟؟
نقل قول:
اونی که من نوشتم سرعتم پایین هست در کل این سه ماه عرض کردم وگرنه منم چند روزه که کلا سرعتم طوری شده که چیزی به اسم دانلود مفهومی دیگه نداره.
برای مثال دیشب تا ساعت 4:35 دقیقه عملا با وجودی که اتصال برقرار بود هیچگونه رسیوی نداشتم و هیچ سلیتی هم باز نمیشد. دانلود پیش کش
حتی پینگ گوگل هم مرتبا Request Time out میداد و من از سوییچ t/ هم استفاده کردم برای این که ببینم کی پینگ می کنه.
با Du meter که تست میکردم ، به طور متناوب هر 10 -15 دقیقه یکبار سرعت برای چند لحظه زیاد می شد و به حدود 50 kb/s میرسید و مجدد افت می کرد تا به 0 kb/s میرسید. ( 50 کیلو بیت بر ثانیه )
این که دیگه اسمش افت سرعت نیست. عملا اتصال قطع هست حتی اگر به ظاهر شما کانکت باشید.
کاشکی از خروجی دستور Tracert عکس گرفته بودم و اینجا می گذاشتم.
من نخواستم که بگم حرف شما غلطه و عیب از مخبرات نیست ، خواستم بگم چون این دوستمون از پارس آنلاین اشتراک گرفته ، این چند روز پارس آنلاین حسابی سرعتاش به هم ریخته ، بعضی ها افت سرعت پیدا کردن و برای بعضی ها مثل من کلا اینترنت قطعه ( من هیچ رسیوی ندارم) و ممکنه که مشکل از خود شرکت هم باشه.
نامحدود نداره ولی می تونید واسه بررسی بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433345
تو که همه شرکت هارو تست زدی ، کدومشون بهنر بودن ؟(قیمت و پشتیبانی)نقل قول:
الان از کجا سرویس داری؟
من فقط با پارس آنلاین تا حالا کار کردم که برای من ( تاکید می کنم برای من ) این سری آخر افتضاح بوده. اگه کلا تو این فروم بچرخی می بینی که کاملا رضایت از شرکت ها نسبیه. برای من پارس آنلاین افتضاح و برای یه عده کاملا عالی بوده.
بهترین توصیه اینه که بگردی تو منطقه مخابراتی خودتون چند نفر را که اشتراک دارن پیدا کنی و ببینی وضعیت اونها چیه و بعد تصمیم بگیری.
من خودم بخاطر دردسرهایی که کشیدم برای آماده شدن ADSL ترجیح میدم دیگه شرکت عوض نکنم
بقول تو شانسی هست واسه یکی خوبه واسه یکی بد.
واسه من 128 شاتل اینجوری الان ( روزانه 100- 110 شبانه 45-55 )
با این وضعیت شرکت ها اینترنت درست بشو نیست.