سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
محمد جان جواب شما رو كه دادم غير از وبكم كه مورد تازه اي نيست
توصيه ميكنم يه وقت بذاريد و يك با تا=يك رو بگردي خيلي از جواب ها رو بدست مياري
موفق باشيد
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
محمد جان جواب شما رو كه دادم غير از وبكم كه مورد تازه اي نيست
توصيه ميكنم يه وقت بذاريد و يك با تا=يك رو بگردي خيلي از جواب ها رو بدست مياري
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
توصيه ميكنم شما از نسخه جديد استفاده كنيدضمن اينكه با كمبود فايل هاي ران تايم نيز روبرو هستيد
البته ممكنه اين ارور كه منتقل ميشه در مسنجر مربوط به يكي از برنامه هاي ياهو باشه كه همزمان يا قبل از مسنجر باز كرديد و مشگل داشته مثل زماني كه برنامه ديگري باز هست و وقتي مي خواهيئ با مسنجر آن بشيم ارور برنامه ديگري آن شده است رو ميده در هر حال .
فايل ها در تا=يك هست دانلود كرده و در سيستم 32 و نيز اگر در ادامه ارور به فايل خاصي اشاره ميشه اون رو در محل نصب مسنجر تون ك=ي كنيد انشا... مشگل حل ميشه
ولي بهترينش همون نسخه جديد اگر چيز ديگري به ذهنم رسيد براتون مينويسم
موفق باشيد
دوستان من از ورژن Yahoo! Messenger 8.0.0.683 استفاده میکنم ولی وقتی میخوام آیدی ها رو باز کنم هی پیغام ترای اگین میده و مجبور میشم که از ورژن 7 استفاده کنم که اون راحت باز میشه یعنی مشکل کجاست چرا من نمیتونم از Yahoo! Messenger 8.0.0.683استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :sad: :ohno: ممنون.......... :blush:
با سلام خدمت همه ی دوستان
من وقتی یاهو مسنجر رو باز می کنم و می خوام وارد ای دی بشم وقتی بر بروی دکمه ی sign in کلیک میکنم با این پیغام مواجه می شم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشاً اگه می تونین راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
وقتی میخواهید ساین این کنید داخل مسنجر سعی کنید هیچکدام از مرورگرهاتون و یا برنامه دیگری رو باز نداشته باشید
بعد از آن مشگلی نداره یعنی هنگامی که میخواهید از مسنجر استفاده کنید تنها برنامه باز روی سیستم شما باشد
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadgame
دوست عزیز این مواردی رو که میگم چک کن انشا.. مشگلت حل میشه
اول این که از اکسپلورر و گزینه تولز و اینترنت آپشن و کانکشن سپس به لن ستینگ برو و چک کن گزینه اتوماتیک یعنی اولی تیک خورده باشه
هنگام ورود با مسنجر اگر گزینه سوم رو تیک داری تیک آنرا بردار و هنگامی که میخواهی داخل بشی هیچ برنامه و یا مرورگری رو باز نداشته باش حتی آنتی و یا تونل رو
بعد از داخل شدن از گزینه مسنجر به پرفرنس برو و سپس جنرال و چک کن بغیر از گزینه های 4و7و10و11 بغیه تیک خورده باشه و سپس به گزینه کانکشن برو و چک کن که نو ------ رو انتخاب کرده باشی ضمن این که قبل از این ها میتونی از گزینه هلپ که روی خوده پنجره اعلام عدم ورود به شما داده بری و تست کنی که چه کار هایی رو از شما میخواد اگه نشد مسنجرتو گلا" پاک کن و تمیز کن و دوباره ورژن مربوط به ماه پیش رو سرچ کن و دانلود کن توی همین تاپیک هم میتونی پیداش کنی منظورم همونیه که بعد از نسخه بتا برای بار اول لینک داده شده من اکثر ورژن هایی رو که بعد از اون تست زدم اون یکی از همه بهتره و کمتر این گیرا رو میده
این چیزایی که به ذهن من رسید اگر چیز دیگری هم به خاطرم امد برات مینویسم
انشا.. با همین موارد مشگلت حل میشه
موفق باشید
سلام خسته نباشيد
آقا من ورژن جديد ياهو مسنجر رو دانلود كردم و حالا نميدونم چرا وقتي برنامه بازه و داري چت ميكنم اصلاَ نميشه روش كليك راست كرد وبه محضي كه اين كار رو انجام ميدم برنامه اتوماتيك وار بسته ميشه و از اول بايد راش بندازم و چند بار هم Reinstall كرده واز اول نصب كردم ولي فايده نداشته.دوباره دانلود کردم ولي بازم همونطوره.ميشه منو راهنمايي كنيد؟ و در ضمن براي حذف تبليغات تو yahoo messenger چيكار بايد بكنم؟
با تشكر
سعيد
تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid.com جان من این کار رو هم کردم و حتی Yahoo! Messenger 8.0.0.711 رو هم دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل ترای اگین داره نمیدونم چرا؟ بازم مجبور شدم که از ورژن 7 استفاده کنم........ممنون.......
دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
شما فکر میکنم اگر نسخه 7 و 8 رو همزمان نداشته باشی بهتر باشه دقیقا" نمیدونم این ورژن های آخری چه مشگلی داره ولی همونطور که قبلا" گفتم اگر بتونید نسخه ای رو که دقیقا" اوئلین بار بعد از بتا لینک داده شد رو دان کنید بهتر باشه نسخه ای که من استفاده میکنم همونه اگر اشتباه نکرده باشم نسخه 8.0.0.1 باید باشه البته اگر شما وقتی ترای اگین میده همون موقع و سرع دوباره لوگین کنید باید جواب بده
بنویسید برام که مشگل حل شد یا خیر
انشا.. که مرتفع میشه
موفق باشید
اون دوستمون هم که قبل از شما پست داده بود فکر کنم از همین نسخه که نوشتم استفاده کنن بهتر باشه
اینم به خاطرم اومد شما یک بارم وقتی دیگه خیلی اذیت میکرد شماره ای رو که باهاش وصل میشید رو عوض کنید و یا با یک آی اس پی دیگه هم امتحان کنید اینا ام ممکنه تاثیر گذار باشه
موفق باشید
چرا دیگه نمیشه رفت تو میل؟
همش یه پبغام میده که کلیک هیر کن
وقتی می زنم باز برمیگرده همونجا