واسه نمایندگی ها برو به سایت خود شرکت ها
در مورد سرعت رپید و هاست های معروف باید بدونید خود صبا سرعت رو مخصوصا کم می کنه . بعد اینقدر هنوز نفهمیدین .
Printable View
واسه نمایندگی ها برو به سایت خود شرکت ها
در مورد سرعت رپید و هاست های معروف باید بدونید خود صبا سرعت رو مخصوصا کم می کنه . بعد اینقدر هنوز نفهمیدین .
سلام
صبا نت براي تمام لينك هاي غير مستقيم محدوديت خفني گذاشته انگار...
ديگه رسما نمي شه دانلود كرد
من رفتم اكانت رپيد بار گرفتم قيمتش خيلي ارزونه سرعتشم شبانه 150 كيلو بايت حداقله. پيشنهاد مي كنم شمام اينك ها رو مستقيم كنيد
دم شما گرم اوستا. خب حالا بگو ببینم پس از کجا adsl بگیرم که هم شبانه داشته باشه و هم سرعتش بالا باشه(مثل صبانت) ؟ بعد میشه بگی شما از کدوم شرکت adsl گرفتی؟نقل قول:
من 10 روز میشه که adsl از شاتل گرفتم
اکو 512 گرفتم یک ساله با 52 گیگ در اومد 180 تومان
سرعت روزانه زیر 250 نمیاد شبانه هم بین 180 و 243 هست ولی بجاش از 1 شروع میشه که من شبی 4 گیگ دانلود دارم در مرکز پیروزی مشهد هم هستم فکر کنم بهترین گزینه است چون قلش صبا داشتم 2-3 سالی و واقعا افتضاح شده بود
راستی رپیدشیر و ... رو کلا پایین آوردن و ربطی به ISP ها نداره تو همه ISP ها همینطوره
من از رپیدباز استفاده میکردم ولی الان ازاستفاده میکنم هر گیگابایت 250 میفروشه این هم از رپیدباز بهتره هم خوبی ای که داره اینه که لینک رو که میدی مقل رپیدباز رو سرور خودشون آپلود نمیکنن که سرعت پایین بیاد لینک رو تقریبا مستقیم میگیرینکد:http://www.multishareplus.com/
بهتره امتحانش کنین
اینکه شما میگی برای شبانه درسته ولی برای من روزها هم همینطوره سرعتش کمه در ضمن فقط صبا نیست من از مخابرات هم اینترنت پر سرعت دارم اونم ههمین طوری شده با رپیدشیر مشکل پیدا کرده سرعتش کم شدهنقل قول:
منم همينطور!! با رپيد شير مشكل پيدا كردم!!! اصلا دانلود نميتونم كنم ازش.
مشكل سراسريه
صبح جمعه * ساعت 8:30 * 30 بهمن 88 * 19 فوریه 2010 * فن آوا گستر توس * مشهد * مرکز تلفن قدس * اشتراک 512/512 * اکانت روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخوام adsl بگیرم.نظر خودم روی صبانت هست.به جز اون دیگه چی سرویس دهنده هایی رو پیشنهاد میکنین؟ منتظر جوابتون هستم.
سلام.
2 تا سوال داشتم.
1-من وقتی می خوام به اینترنت وصل بشم ارور 691 میده.در حالی که چند بار user و pass ام رو چک کردم،درست بود.مشکل از چیه؟؟؟(ممکنه از خود مرکز صبانت باشه؟؟؟)
شماره 7283800 رو هم گرفتم اصلا جواب نمیدن.
2-اگه بخوام پسوردم رو عوض کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟
(اینترنتم هم صبانته. )