سلام دوستان
چطوري بفهميم که تا الان غيبت نخورديم؟:31:
من الان دانشجوام امکان داره دانشگاه به موقع با نظام وظيفه ارتباط برقرار نکرده باشه ومن غيبت خورده باشم
ممنون
سلام دوستان
چطوري بفهميم که تا الان غيبت نخورديم؟:31:
من الان دانشجوام امکان داره دانشگاه به موقع با نظام وظيفه ارتباط برقرار نکرده باشه ومن غيبت خورده باشم
ممنون
سلام به روی ماهت :20:نقل قول:
اگه شما قبل دانشگاه دفترچه پست کرده باشی و دانشگاه معافیت شما رو رد نکرده باشه بعد از یه مدت اول محل اعضام برات میاد بعد هم نامه 3 ماه اضافه :31:
اگه هم قبل دانشگاه پست نکردی برو آموزش دانشگاهتون و بپرس ببین معافیت تحصیلی شما رو رد کردن یا نه :46:
.
سلام بچه ها
من سال 86 رفتم دانشگاه الان ترم 7 هستم و دارم واسه ارشد میخونم ولی قبول نمیشم :31:
میخواستم ببینم اگه 8 ترمه تموم کنم سال بعد هم میتونم کنکور بدم یا نه ؟
یه سوال دیگه اینکه واسه شلی دریچه قلب معافیت نمیدن ؟؟ :46:
ممنونم از همتون
مرسی:20:نقل قول:
خب قبل از دانشگاه که دفترچه پست نکردم
الان سال دومم
حالا برم آموزش چی بگم؟:دی بگم برام معافیت تحصیلی رد کردین؟ بعد اگه گفتن اره من از کجا متوجه بشم که به موقع رد کردن و من غیبت نخوردم؟
عجب داستانی داریم ها:31:
نقل قول:
سلام.
اگه 8 ترمه کنی بله سال دیگه میتونی کنکور بدی .
در مورده معافیت هم پست اول همین تاپیک در موردش توضیح داده شده
موفق باشید
خواهش میکنمنقل قول:
آره بگو معافیت تحصیلی من برای نظام وظیفه رد شده یا نه
اگه رد کرده باشن دیگه مشکلی نیست
البته اگه هم اضافه خورده باشی چون مدارکت موجوده که شما از کی تا کی دانشجو بودی ؛ بعدا می تونی پیگیری کنی و اگه اضافه خوردی مشکل رو حل کنی ( ولی پیشگیری بهتر از دزمان هست :31: )
.
سلام.
من یک سوال داشتم خیلی پرسیدم اما به جواب درستی نرسیدم. من متولد مهر 71 هستم و امسال دانش آموز پیش دانشگاهیم. آیا می توانم سال بعد هم (91) کنکور بدم یا باید اعزام بشم؟
نقل قول:
سلام.
شما اگه عدد 19 رو با سال تولدتون جمع کنید، سال مشمول بودنتون بدست میاد ...
هر سالی که مشمول بشید باید برید خدمت و اگر هم بخواهید برین خدمت میتونین در حین خدمت ، کنکور هم بدید و در صورت قبولی از خدمت ترخیص خواهید شد
موفق باشید
سلام دوستان
من 15 روز پیش دفترچه ام رو از طریق پلیس +10 ارسال کردم ولی هنوز جوابی نیومده!!!
به نظرتون این زمان یه مقدار طولانی نشده؟!
ممنون
نه مشکلی نیستنقل قول:
واسه خود من حدود 22 روز شد
.