من انقدر نمی خوام هزینه کنم . یه ps3 320 gb دارم در حدی باشه که بتونم بازی های انحصاریه xbox رو بازی کنم .
کلا آپدیتش راحته ؟
آرکد فت الان چنده ؟
میشه یه سقف قیمت به من بگید . اسلیم هاش که شنیدم ه ک نشدن درست و حسابی ؟
حداقل قیمت برای خرید چنده ؟
من انقدر نمی خوام هزینه کنم . یه ps3 320 gb دارم در حدی باشه که بتونم بازی های انحصاریه xbox رو بازی کنم .
کلا آپدیتش راحته ؟
آرکد فت الان چنده ؟
میشه یه سقف قیمت به من بگید . اسلیم هاش که شنیدم ه ک نشدن درست و حسابی ؟
حداقل قیمت برای خرید چنده ؟
راستش منم سوالا شما رو دارم .نقل قول:
ولی تو دوره آزمایشی هستم.
هیچ کدوم ازپست ها نمی دونم چرا تایید نمیشه .
کلیم سوال دارم .
فت نو پیدا نمیشه ! باشه هم دو حالت داره : یا دسته دوم هست به جای اکبند میفروشن - یا اینکه قیمتش به هر حال بالای 700 تومن : دینقل قول:
آرکد فت الان چنده ؟
دسته دوم هم باید بگردی فروشنده خوب پیدا کنی ... آرکید تا 350 هم هست ..
برای آپدیت فرمورش که باید در کنسول باز یبشه و درایوش وصل بشه به PC و ...نقل قول:
آپدیت داشبوردش هم که خیلی راته.
نوش که نیست ولی دست دومش پیدا میشه که مثلا آرکیدش حول حوش 330 تومن باید باشه!نقل قول:
آرکد فت الان چنده ؟
اسلیم ها هم همونطور که گفتین درست و حسابی ه ک نشئن. شما توی اسلیم و فتش حساسیت نشون ندین هر کدوم که ارزون تر بود همونا بخرین!
چرا انقد گرونه این قیمت ها ؟ کی میاد پایین ؟
الان که آرکد دست دوم حدود 310 تومنه . یه جا قیمت گرفتم اگر گرون نکرده باشه ....
به نظر شما میتونم بعد تابستون زیر 300 بگیرم .
کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
halo هم انحصاریه ؟
یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
انحصاریهاش:نقل قول:
fprza-halo-gears of war-alan wake-.............
360 توی بازیهای مالتی یعنی بازیهایی که هم برای پلی 3 و هم برای 360 میاد گرافیک بهتری داره
استایل دسته ی 360 هم خیلی بهتره
در کل میل خودته.ولی 360 هم داشته باشی بهتره چون بازیهاش هم راحتتر گیر میان و هم ارزونتره و ............
در ضمن کینکت هم میتونی بگیری و ازش نهایت لذتو ببری
البته ، کینکت اگه خواهری برادری چیزی تو بساط نداشته باشی بعد چند هفته دلتو میزنه :| من الان کینکتم رو دستم باد کرده :دی
خوب طبیعتا تابستونا قیمت کنسول ها یه مقدار افزایش پیدا میکنه و بعدش قیمت ها دوباره به حالت قبل از تابستون بر میگرده.نقل قول:
GEOWنقل قول:
کلا xbox360 چند تا بازی خوب منظورم انحصاریه داره ؟
Alan Wake
HALO
Forza
Crackdown
Fable
The Darkness
و چند بازی دیگه که با PC مشترک هست.
بستگی به خودتون داره!نقل قول:
یه سوال دیگه به نظرتون ارزش داره با اینکه ps3 دارم برم یک xbox بگیرم آخه من از اول قصد خرید xbix داشتم ؟
اگر خیلی بازی های انحصاریش رو دوست دارین و میخواین راحت و بدون دردسر بازی های مشترک رو انجام بدین و البته بودجش رو هم دارین به نظر من بخرید! ولی نه با هر قیمتی!
اتفاقانقل قول:
من الان با پدرم کینکت میزنم.انقدر خوشش اومده که تو هر بازی ای منو میبره:31: