سلام دوست عزیز ۵۰ هزار تومان بگیرن سرعت کم و ناپایدار بدن با سرور محدود خارج خوبه:n04:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز ۵۰ هزار تومان بگیرن سرعت کم و ناپایدار بدن با سرور محدود خارج خوبه:n04:نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید این سایت خیلی پیچیده توضیح داده
به نظرم سایت speedguide بهتره
خودم چند بار هم برای اعضای سایت مقدار attenuation زدم با اطلاعات مودموشو تقریبا درست دراومد
فقط یه بدی سایت speed داشت اینه که فاصله تقریبیو کمی بیشتر میزنه
و یه چیز عجیبی هم دیدم اینه که اگر عدد cable loss رو تغییر بدید فاصله هم تغییر میکنه که در اصل نباید تغییر کنه
cable loss چیه؟نقل قول:
+
میگم 9dB target منظورش چیه؟
هر چی این عدد می یاد پایین تر سرعت رو بالاتر نشون داده تو سایت بالا
cable loss یعنی افت و هدر رفتنو نشون میده تو سایت speed بهتر توضیح داده که بیشتر به جنس سیم بستگی داره نمیدونم فرمولش چیه که با هر افزایشی سرعت بیشتر میشه مثلا دیفالتش روی 13.81 هست ولی اگر اینو بذارید روی 20 ماکزیمم سرعت هم بیشتر میشهنقل قول:
اون 9 و 6 و 3 هم مربوط به نویز هر چقدر نویز کمتر باشه سرعت بیشتری دریافت میکنید
دوستان این سرویس جشنواره که تو سایت اسیاتک زده چجوریه ؟ هنوز میدن ؟ سرعتش چطوره ؟ تو تایم شبانه سرعتش چی ؟
ممنون میشم بگید . الان مخابرات دارم میخوام برم یه جا دیگه . میخوام حداقل شبی 1 گیگ رو بشه دانلود کرد و هزینه هم میانگین ماهی 20 تومن بیشتر در نیاد . میصرفه به نظرتون ؟
برای اسیاتک باید پول خرج کنید!!نقل قول:
کف قیمتها برا سرویسی که دانلود شبانه داشته باشه (حداقل شبی 1 گیگ) سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجمه که بیست و هفت تومن در میاد
پینگ آسیاتک چجوریاست معمولا موقع هایی که سالمه؟
سرویس گیم داره؟ کسی فعال کرده یه پینگ با frankfurth میگیره دمتون گرم
جالب نیستنقل قول:
نه - من قبلا داشتم روی 250تا 400 میچرخید
البته برای بعضی از دوستان خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:افت کابل (Cable Loss) در واقع مقدار میرایی تو 1 کیلومتر از طول کابل برای یه فرکانس مشخص رو نشون میده که بر اساس نوع کابلها و سطح مقطعشون متفاوته. برای کابلهای استاندارد 26AWG، مقدار میرایی در 1 کیلومتر از طول کابل و فرکانس معیار، 13.8dB اه. یعنی تو این کابلها، قدرت سیگنال با فرکانس مورد نظر بعد از طی هر یک کیلومتر، 1/24 قدرت اولیهاش میشه.نقل قول:
افت کابل دست ما نیست. اگر بدونیم که مقدارش چیه با کمک اون فرم و بر اساس Attenuationای که مودم نشون میده میتونیم یه برآوردی از طول فاصله کابلکشی خودمون تا مرکز مخابراتی و حداکثر سرعتها تو سرویسهای مختلف داشته باشیم.
علت این که من به نتایج اون فرم زیاد اعتقادی ندارم مکانیزم محاسبه سرعتشه. چون این سایت بر اساس عدد Atten و مقدار افت کابل فاصله رو تخمین میزنه بعد بر اساس اون فاصله میگه حداکثر سرعت شما میتونه یه مقداری باشه بدون این که شرایط واقعی خط رو بدونه.
برا ی مثال، من فاصله کابلکشیم زیر 1.5 کیلومتره و Atten داوناستریمم 30dB. با افت کابل استاندارد فاصله من رو این سایت 2170 متر برآورد میکنه و بر اساس این فاصله میگه روی حالت ADSL2+ حداکثر سرعت من باید 15 مگابیت باشه. در حالی که من میدونم فاصلهام کمتره و در عین حال حداکثر سرعت قابل دستیابیم هم کمتره. با فاصلهای که من دارم در حالت ایدهآل باید بتونم تا 22مگابیت پهنای باند بگیرم و مقدار Atten ام هم حدود 20 باشه. این سایت هم بر اساس فاصله حداکثر سرعت رو میده اما تو حالت ایدهآل که به نظرم درست نیست و بر شرایط واقعی خط منطبق نمیشه.
تستارو دیدم زیره ۲۱۰ تا ۱۱۰ هست ولی میخوام بدونم سرویس گیم داره؟ چون پارس آنلاین داشت ولی اصن ثبات نداشتنقل قول:
آسیاتک ثباتش بیشتره از پارس
چون آسیاتک در رقابته با پارس آنلاین چند ماه این دوم میشه چند ماه پارس ولی بیشتر آسیاتک میشه
پارس آنلاین خودم داشتم فقط واسه اینکه قدیمیه و تو تمام شهر ها جزو اولین شرکتای اینترنت دهندس معروف شده وگرنه مفت نمی ارزه
میخواستم ببینم سرویس گیمم داره این اسیا تک
Sent from my Y635-L21 using Tapatalk