سرویس 128 به بالای ART رو با نامه اشتغال به تحصیل و اینجور چیزا دیگه نمیدن. سرویس Eco 128 به بالا رو با نشون دادن کارت دانشجویی هم میشه راحت گرفت! من خودم کارت سلف دانشگاه رو نشون دادم طرف اینقدر پرفسور بود نفهمید این کارت دانشجویی نیست !نقل قول:
Printable View
سرویس 128 به بالای ART رو با نامه اشتغال به تحصیل و اینجور چیزا دیگه نمیدن. سرویس Eco 128 به بالا رو با نشون دادن کارت دانشجویی هم میشه راحت گرفت! من خودم کارت سلف دانشگاه رو نشون دادم طرف اینقدر پرفسور بود نفهمید این کارت دانشجویی نیست !نقل قول:
دوستان این شاتل دزد شما رو هم محدود میکنه؟
من Art 3 دارم ماه اولی که سرویسمو گرفتم هر شب 1.5 گیگ دانلود داشتم، ماه دوم کردنش 1.2 گیگ و الان متاسفانه شده 400 مگ!
کسی راهی بلد نیست که بشه یه کاریش کرد؟ چون شبا V-P-N ره هم محدود میکنن، سرعت دانلود باهاش از 3 بالاتر نمیره!
دوستان عزیز چندتا سوال داشتم...من در کرج ساکن هستم و از اسیاتک سرویس میگیرم..حالا میخوام از این شرکت بیام بیرون و چند سوال درباره شاتل داشتم....1.سرعت های دانلود سرویس های ECO..128..256..512 در کرج حدودا چقدر است؟؟2..ایا سرویس شبانه رایگان دارد؟اگه دارد سرعت دانلود در اون ساعات چقدر است؟3..کلا شرکت خوبی هست یا نه در کرج؟از نظر پشتیبانی و این حرف ها؟؟؟
خواهشا سریع جواب بدید.....منتظرم..
200 مگ از شاتل کندیم ! :mellow: 1 مو از خرس کندن غنیمته .!.نقل قول:
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت هر چه بيشتر مشتريان، يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، براي رضايت هر چه بيشتر شما مشتريان عزيز، هديهي ويژهاي از سوي شركت شاتل براي مشتريان قطع به علت اتمام ترافيك در نظر گرفته شده است. بدين ترتيب، شما پس از اتمام ترفيك دوره، از 200 مگ ترافيك رايگان به عنوان هديه برخوردار خواهيد كه با استفاده از آن ميتوانيد كارهاي ضروري خويش را انجام دهيد و سپس براي خريد ترافيك يا پكيج جديد اقدام فرماييد.
این هدیه در هر دوره یک بار به شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت و اگر شما در دوره جاری خود از این هدیه استفاده نکرده باشید، میتوانید با کلیک کردن بر روي كليد " درخواست ترافيك هديه" 200 مگ ترافيك به سرويس خويش اضافه فرماييد.
ترافیکم دوباره تموم شد !
14 گیگ روزانه توی این 3 ماه استفاده کردم ... :thumbsdow
دوستان پست 25991 منو بخونيد . جواب داد كارم
از تيم پشتيباني فروش زنگ زدن گفتن همين مطالب رو روي كاغذ برامون پرينت بگير و امضا كن برامون سريعا ميل بزن.
تا براي مديريت بفرستيم و نشون بديم كه تيم فني داره ضعيف عمل ميكنه (زير اب فني رو بزنيم)
چه حال مبصوتي داد.
تا حالا 6 نفر از فني زنگ زدن از صبح بهم منم كه خونه نيستم كه مودم روتست بكنم . طرف ميگه اگه ميشه سريعتر برو خونتون مودموتو تست كن به ما جواب بده موضوع برامون حياتي شده!!!!!!!!!!!!!!!!
یک سوال از دوستانی که سرویس ART 3 رو دارن
اگر مصرفمون از چند گیگ بالاتر بره بقول شاتل Fair Use Policy رومون اعمال میشه!!!!
یا به زبونی دیگر میزان مصرف ماهیانه شما دوست عزیزکه این سرویسو دارید چقدره
دوستان بالاخره منم از شر این پارس آفلاین راحت میشم میام شاتل . شنبه میرم شاتل ثبت نام کنم . فقط من سرویس اکو 128 انتخاب کردم . به نظر شما انتخاب خوبی ؟ :40:
128 یک ماهه انتخاب کنیدنقل قول:
اگر روی 512 بستند و سرعت دانلودتون خوب بود و راضی بودید تمدید کنید
اگر هم خواستید به سرعت بالاتر ارتقا بدید میتونید دوره ی بعد این کار رو بکنید
بروبچ من آرت 3 داشتم داون استریم روی 780 بود الآن چند روزه دوباره شده 384. دارم فک میکنم سرویسم رو عوض کنم اکو 512 بگیرم اصلا
سرعت دانلود اکو 128 چند هست توی ساعت دانلود فری؟ 1 تا 7