انگار نوشته که با new LT+ 1.9 درست میشه . آقا این همه آدم اینجا بود که 0225 داشتند الان هیچ کدومشون نیستند !!!! کجایین خبر خبر خبر !:31::31:نقل قول:
انگار نوشته که با new LT+ 1.9 درست میشه . آقا این همه آدم اینجا بود که 0225 داشتند الان هیچ کدومشون نیستند !!!! کجایین خبر خبر خبر !:31::31:نقل قول:
نه نشده هنوز. اگه بشه تو c4evaspeaks.com اولین جایی هیت که میتونی بفهمی. اونجا الان 2 1 ماهه که زده in tesingنقل قول:
پس این سایت معتبر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که خودش این کا را هکا میکنه .!!!نقل قول:
یه اسپند برای خودت دود کن:20:نقل قول:
چرا اون سایت معتبره ولی این خبر تو یکی از فروم های اون سایت نوشته شده و نه تو صفحه اصلی سایت. هر کسی میتونه اینو نوشته باشه.نقل قول:
کسی که نوشته یکی از تست کننده های فیرمویر و عضو گروه توسعه دهنده هستش که به uber معروف هست.نقل قول:
این که -- شده چیز تازه ایی نیست خیلی وقته موفق به هکش شدن ولی عرضه اش و کی به دست من و شما میرسه مهمه.
البته چیزه جدیدی هست!:31:نقل قول:
این گروه ادعا کرده که تونسته برای فرمور های 0225 و 0272 و 0401 فرمور ه ک شده رو طراحی کنه! و یه جورایی با یک شوخی اومده و یک عکس رو طوری قرار داده که همه فکر کنن لینک دانلود فرمور های ه ک شده درایو هاست ! ولی وقتی روش کلیک میکنین متوجه میشن که فقط یه عکسه!!
منظورم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این یه جورایی گواهی بر ادعای این گروه مبنی بر ساخت فرمور ه ک شده نیز میتونه باشه (شاید) و این جور که خودشون گفتن به زودی این فرمور رو منتشر میکنن که باید دید آیا این به زودی عرضه کردنشون مثل به زودی عرضه کردن C4eva هست یا نه!:31:
کنسول رو باز کردم الان :دی
کل پیچاش رو برداشته نامرد :||
فقط 2تا از اون اصلی هاش روش هست ! که متاسفانه پیچ گوشتیشو نداشتم : دی
چرا پیچ هاشو ور میدارن ؟ :||
شق القمر کردی!!:31:نقل قول:
یه تعداد از فروشنده ها که تعداد زیادی کنسول رو با هم کپی خور میکنن برای این که کارشون زودتر راه بیفته پیچهارو یکی در میون میبندن! حتی بعضی هاشون قاب هارو هم جابه جا میکنن!
مثلا من خودم یه X360 داتم که قابش مال خودش نبود!!:31:
بیبین با اون پیچا کاری نداشته باش... اون پیچا فقط واس در آوردن برده... کنسولو محکم از دو طرف بچسب به سمت اون قسمت فلزی بزار زمین... بعد اون قسمت قاب رو هم در بیار و میرسی به درایو و اینا :دینقل قول: