نه راه خاصی ندارهنقل قول:
جز داخلی هستش باید سرویستون رو تغیر بدید با نمایندگی صحبت کن ببین میتونی سرویس مکس بگیری
من دارم الان فیلمو و سروش و اینا رایگانه برام سرویسمم مکسه
Printable View
نه راه خاصی ندارهنقل قول:
جز داخلی هستش باید سرویستون رو تغیر بدید با نمایندگی صحبت کن ببین میتونی سرویس مکس بگیری
من دارم الان فیلمو و سروش و اینا رایگانه برام سرویسمم مکسه
برای من 2 روزه اینطور شده همش قطع وصلنقل قول:
نمیدونم از کجا پیگیری کنم.معلوم نیست چ غلطی دارن میکنن
دوستان این چند روزه مشکل پکت لاز و لگ تو گیم نداشتین(مخصوصا اونا که سرویس گیم دارن) ؟ لطفا اینجوری نظر ندید که آره شانل گنده فلانه اره میدونم گنده فقط میخوام ببینم مشکل لاز و لگتون زیاد نشده این چند روزه ؟
خب به لطف خدا بسته ی 10 گیگابایت روزانه هم برداشته شد. فقط میتونم بگم متاسفم برای شاتل
شاتل تو همه زمینه ها پس رفت داره میکنه
بعد یه عده میان میگن نه اینجوری نیست گل و بلبله شاتل
دقیقا شاتل توی همه ی زمینه ها داره پس رفت می کنه. کیفیت اینترنتش که یک مدتی که بسیار افتضاح شده ! کمبود پهنای باند و نوسان پینگ بسیار نمایانه حالا مد شده هرچی میشه میندازن تقصیر زیر ساخت در حالی که بیشتر ISDP ها دارن بدون نقص و نوسان کار میدن. دلمون به بسته های 10 گیابایت 2 تومن خوش بود که اون هم برداشت ! اینطوری بخواد پیش بره من که مشترک 3 سالش هستم به سمت سرویس دهنده های دیگه ای مثل پارس آنلاین کشیده میشم. بهترین و پرسود ترین طرحش و امروز حذف کرد. واقعا نمیدنم چه فکری پیش خودشون میکنن اما بدونن که این طرح و حذف کنن فک نکنن که مردم میرن و گیگ به گیگ ازشون حجم میخرن ! نخیر بجاش بسته موبایل فعال میکنن و استفاده میکنن :n02:
شاتل رو از زمان آغاز به کارش بخاطر دارم خسیس بوده و هست ...
شما یه نگاه به این تصویر بندازید, ببنید چه لبخند شیطانی توی چهره اش هست:n02::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری پیش بره میترسم شاتلند رو هم حذف کنه اونوقت دیگه به قول معروف خر بیار باقالی بار کن
بعید هم نیست اونم بردارن
کلا چند وقته این وضع هستنقل قول:
من الآن چند روزه که حجمم تموم شده و تا الآن از بسته 1 روزه استفاده میکردم، 7 روز تا پایان دوره باقی مونده و مصرفم هم بالاست.
الآن که بسته رو برداشتن دارم به اینترنت ثابت ایرانسل فکر میکنم، چون با این قیمت ها برای کسی که مصرفش بالاست اصلا نمیصرفه حجم بخری.
امیدوارم یه فکری براش کنن و بسته رو برگردونن یا حداقل یک چیز مشابه.
متاسفانه شرکتهای iso خصوصی از روز اول بد عادت شدند و به سود زیاد خوری عادت کردن. مخابرات اینقدر ازش بد میگن سرویس چهار مگ غیر حجمی ازش گرفتم برام رو هشت مگ بسته سرعت زیر یک مگ در دانلود منیجر نیست عمرا شاتل چنین کاری بکنه از سایتp30 day که یک سایت دانلود مشهور داخلی هست چهل گیگ دانلود کردم باهام ده گیگ حساب کرد یعنی چهار به یک بعد به همون حساب که دیدم این سایت داخلی هست اومدم با شاتل دزد ده گیگ دانلود کردم (البته میدونستم شاتل داخلی رو قراره نصف حساب بکنه نه یکچهارم) بعد میبینم همون ده گیگ ازم کم کرده! یعنی کامل. زنگ زدم پشتیبانی میگم این سایت داخلیه میگه ما فقط لیست خودمون رو قبول داریم! بگو اخه بیشرف ها پس نگید ترافیک داخلی نیم بها کدوم داخلی! یه لیست گذاشتن استانداری خراسان جنوبی و بانگ کشاورزی و دانشگاه پیام نور واحد خوراسگان و سازمان تبلیغات اسلامی و مرده شور خانه بهشت زهرا و.. چهارتا این طور سایتهایی نیم بها هست.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
آقا شاتل چرا اینجوری شده هر 2 3 دقیقه قطع میشه پینگ داخل روی هفتصد ایناست پاکت لاست فراوان
اصلا نمیتونم استفاده کنم اصلا
چی میکنن لعنتی ها
یک هفته است اینجوریه :n34:
سایت استیم کلا وا نمیشه ....
کلاینت استیم بخش کمیونیتیش کلا لود نمیشه ....
یوپلی هیچ عکسی رو لود نمیکنه ....
دی سی زیاد شده .... دیشب وسط رنک هم من هم دوستم که هر دو شاتلیم یهو قطع شد وسط رنک رینبو یکساعت تا رفتیم ریست کردیم برگشتیم 2 راند گذشته بود و تقریبا بازی تموم شده بود ....
----
جا داره از دستور وزیر محترم تشکر کنیم که به ISP ها ابلاغ کردن و "دستور" دادن هر چه سریع تر اختلالات رو برطرف کنن. بهتر که نشد هیچی بدترم شد اینترنت من قبلش مشکلی نداشتم!
ایتترنت کلا مختل شده نصف سایت ها و سرویس ها قطع شدن :n34:
شاتل قبلا دزد نبود اما الان دزد شده البته حریص شده. اینطوری خیلی سود کمتری میکنه. یک مدت دیگه مجبور میشن بسته های ترافیکشونو بزارنو اگه نذاشتن که من به پارس انلاین مهاجرت میکنم
حدود دوهفته هست که پکت لاست بسیار وحشتناکی دیده میشه. سایت های خارجی مخصوصا استیم به هزار ضرب و زور باز میشن تازه عکس هاشونم لود نمیشه
به جای اینکه بیان و فکری به حال کیفیت پهنای باندشون بکنن اومدن و بسته های ترافیک تشویقیشون رو برداشتن.
اخ اون روزی برسه که اینا جواب پس بدن من یکی که از هیچ کدومشون نمیگذرم
خب داداش باید بخورن دیگه. بسته هاشونو برداشتن که مردم بیشتر پول بدن بهشون. حالا بهشون زنگ بزن میگن تقصیر زیرساخته. میگیم چرا پارس آنلاین مشکلی نداره پس میگن که نه اونا هم مشکل دارن لول !!نقل قول:
به جز پول به چیز دیگه ایی فکر نمیکنن
شاتل زده هرچی سایت باhttps شروع میشه مختل کرده:n34:
کجاین اونایی که شاتلو میپرستیدن
عاغا این دیگه چه وضعشه ....
ببنین برای یه تلگرام چه بلایی به سر نت آوردن این همه هزینه میکنیم باید این شرایط افتضاح هم تجربه کنیم!...
:n35:
فقط شاتل نیست با اس اس ال مشکل داره. چند تا شرکت دیگه هم چک کردم بعضی سایتها بالا نمیاد. همین الان با مخابرات دوباره چک کردم نمیاره
دوستانی که مشکل دارن تا اینا بیان و مشکل رو حل کنن موقتا از داخل مودم dns رو به 1.1.1.1 و 1.0.0.1 تغییر بدید.
برای من با اینکار مشکل حل شد.
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
annex m :n02: واس ما فعال کردن
خط کشش نداره واسه همین میارم ریت رو پاین تر
:n13:
آقا به پشتیبانی گفتم سایتا اینجوری شدن!
گفتمم بقیه ISP ها درستن.
اول که انکار میکرد میگفت زیرساخته!
بعد مثال زدم گفتم خودت میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنی بدون فیلتر شکن؟
چن تا از کامنتای اینجا هم براشون فرستادم.
اول گفت ادبیاتتون رو تصحیح کنید :n02:
بعدش گفت از شاتل و غیر شاتل (بغیر از مخابرات) که این مشکل رو ندارن از سایت استیم کمیونیتی پینگ و تریس بگیرید یه شماره هم داد گفت تو واتس اپ بفرستید!
یکی که غیرشاتل داره و این سایت واسش باز میشه لطف کنه پینگ و تریس بگیره به این صورت:
ping steamcommunity.com
tracert -d steamcommunity.com
نتایجشو اینجا بفرسته!
ببینیم تا کجا میتونیم شکایت کنیم شاید یه فرجی بشه درست کنن!
پارس انلاین ( lan پینگ پایین تری میده)نقل قول:
چ مرگش شاتل
اون از سایتا باز نشدنش
اینم از پکتلاستهای بالا
اصن نمیشه گیم زد
جم کن بابا:n34:
کلا پشتیبانی حرف بیخود زیاد میزنهنقل قول:
مخابرات
وای خیلی امروز وضع خرابه مدام پکت لاست و قطعی اصلا نمیشه کاری کرد
این شاتل معلوم نیست داره چکار میکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!
خخ اینم رو شاتل سایتم خودش میاد بالانقل قول:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میتونم پینگ کنم
اما سایتش به سختی باز میشه و نصفه نیمه !
یاد سیاوش قمیشی بخیر یه ترک داشت میگفت من فقط عاشق اینمنقل قول:
منم فقط عاشق اینم که بیام تو این تاپیک هرکی بناله بهش reply بدم
خدایشم اوکیه چرا الکی بهونه میگیرید؟
زیر شاید ۳ ثانیه واس من وا میشه
اینم اثبات
dns های ست شده من صد در صد با اینا تست بگیرکد:http://s8.picofile.com/file/8328595568/Untitled.mov.html
شما قبل اینکه عاشق چیزی باشی اول درست صحبت کردن رو یاد بگیرنقل قول:
اینجا یعنی من و خیلیای دیگه داریم دروغ میگیم؟
اولن رفیق من کلمه توهین و بی ادبی و فلانی به شما نکردم اگه موردتون با کلمه نالیدنه واقعا هم نالیدنه چون چن وقته خدایش الکی دارن ملت تو این تاپیک بهونه میگیرن ملت ایرانم طوریه که کافیه یه سوژه ببینن همه پشت هم راه بیافتن مواد اولیه توالت از هم در بیارن درسته حجم ها گرونه و خیلی زیاد وضع جالبی نیست ولی به نسبت کیفیت من دارم میبینم موردی نداره پس الکی بهونه و اینا میگیرن من خودم اینجا کلمه نالیدن به کار میبرم چون واقعا الان با این جوابی که دادی باید به کار ببرمنقل قول:
بعدشم ببین بذار جیبت !! ما خودمون ی عمر ادای ادمای اپن مایند هارو دراوردیم
سوم من نگفتم دروغ میگید ولی من اینو بهتون صد در صد قول میدم نصف همینایی که جواب میدن اینجا ۱ درصد اگه نتشون مشکل داشته باشه چون تابلوه یه سریا ماه هاست دارن مینالن تو این تاپیک اقا اگه نتتون مورد داره عوضش کن اگه خوبه بیا خوبیشو بگو
من خودم بازم منکر وضعیت نت تو ایران نیستم بگم اره اینجا انتالیاسو و ... ازین حرفا
من تو یه گروه تلگرامی دقیقا هر روز داریم فقط در مورد اینترنت شاتل صحبت میکنیم شاید ۹۰ درصد به غیر از ریت خطتشون بخاطر وضعیت مخابرات نتشون بی مورده و راضین
این سایتی که هم دادن من قبلش از از ۳۰ ۴۰ نفر امار گرفتم هیچگونه اختلال تو پینگشون ندارن و سایت با سرعت میاد بالا
اینا به کنار خود منم هرشب پای gta v و fortnite دارم بازی میکنم اختلال و لگی ندیدم استریم هم مورد نداره و اینکه DC هم نداشتم تایم اوت نداشتیم و راحت شبا یوتیوب فورکی استریم میبینم
خلاصه اینجا من دیگه جوابی نخواهم داد چون یه سری ادم هستن که الکی فقط میخوان ی جوابی داده باشن و اعلام حضور کنن و ما هم اینجا بودیم که سلام بهشون بدیم
اولا اینجا تاپیک شاتله و قاعدتا کاربرا میان مسائل و مشکلاتشون رو بیان میکنن قرار نیست بیان تعریف و تمجید کنن که "اخ من اینترنتم چقدر خوبه !" (اصل فلسفه فروم و تاپیک، بیان مشکل و ارائه راهکار از دیگرانه)نقل قول:
من نمیدونم چرا گاهی کاربرا نسبت به بعضی چیزا تعصب نشون میدن ! خب رفیق اگر راه کاری داری محترمانه بیا بگو. دیگه نیازی به تیکه و توهین نیست
چون شما مشکلی نداری بقیه نباید حرفی بزنن؟ پس همون بهتر که جوابی داده نشه !
من اینجا ادمین و سمتی ندارم که بگم کی حرف بزنه یا نزنه مشتی کلا چرا تو همه چی رو باهم قروقاطی میکنینقل قول:
من کلی داشتم میگفتم منم یه زمان رو های وب بودم نالیدم از اینترنتش واینکه با پشتیبانی صحبت کردم براشون مهم نبود و مشکل من رو حل نکردن نموندم adsl هم td نیست که بگی ثابت باید از رو یه شرکت بگیری اپشن واسه انتخاب زیاد داری یه دکمه هم داری فشار بدی میتونی از رو شاتل بری
و اینکه الان شما برو تو تاپیکش همین تایپک های وب و ببین همه دارن فحش نصیب و ... شرکتش میکنن چرا چون واقعا همه از شرکتش دل خوشی ندارن و اونایی که هم موندن از روی ناچاریشونه و حالا دلایلی دارن برای خودشون
تو این پی سی ورد اینایی که اینجا جواب میدن فقط شاتل ندارن نصف بقیشون راضین نمیان رو اب جواب بدن
من تعصبی ندارم ارزشی نداره ولی حاظرم قسم بخورم به چپمم شرکت نیست و اینو حاظرم بهت ثابت کنم !!
و قصدمم از پست دادن تمجید از شرکت نیست چون خدایش این چن وقته از بابت حجم منم تو عذابم ولی اینکه میان به یه چیزای بی خود و بی مورد گیر میدن مثل همین خود شما نالیدنه رو مخه
و اینکه قصدمم از این پست دادن:n02: اینه که مدیرای عزیز این چن تا اسپم مارو پاک کنن و من شرمنده و عذر خواهشونم
دوستانی که مشکل داشتن الان تست کنن استیم و سایت استیم کمیونیتی رو. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من درست شده:n16:نقل قول:
به صورت کامل و به سرعت بار شدنقل قول:
واقعا سپاس بابت پیگیری و رفع مشکل :n16:
خواهش میکنم. باعث افتخاره که به جامعه گیمینگ کمکی کرده باشم :n02::n16:
--
همچنین ممنون از دوستان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی شوخی پیگری کردی جواب دادا دمت گرم:n02: