شاید حرف شما هم از نظر اون مزخرف باشه اما چنین کلمه ای رو به کار نبرد شما هم این کلمه رو ب کار نبرنقل قول:
Printable View
شاید حرف شما هم از نظر اون مزخرف باشه اما چنین کلمه ای رو به کار نبرد شما هم این کلمه رو ب کار نبرنقل قول:
خب داداش عجله نکن قراره محدود بشه سرعت هانقل قول:
گفتن پوشش ب یه حد مطلوب برسه محدود میکنیم فعلا ازاد گذاشتن
من کل بحثم اینه:نقل قول:
همه باید اینترنت با سرعت ثابت داشته باشند نه اینکه من ۲۰ مگ داشته باشم دوستم توی اهواز ۰ مگ.
و با توجه به محدود بودن پهنای باند، تنها راه حل این مشکل محدود سازی سرعت و فروش بستههای با سرعتهای متفاوت (حتی سرعت ۲۰ مگ) و قیمتهای متفاوت عادلانه هست .
ولی خوب اونی که ۲۰ مگ میخواد باید به اندازهی خواستش هم پول پرداخت کنه.
یکی از دوستان گفته بودند من ناراحتم چون اینترنتم قطعه.
ایشون فرمودند سرعتشون ۲۰۰ ه و راضین.
من همینجا اعلام میکنم من به ۵۰ هم راضیم چون فقط صفحه باز میکنم ولی باور کنید ۵ هم نیست چه برسه ۵۰.
البته اگر من با همون لحن صحبت میکردم، الان همه اشعار حافظ و مولانا در وصف بی ادلان برام میسرودند!
واقعا؟!!!!!!!!:n04:نقل قول:
اینجوری باشه پس باید همون N73 و سیم کارت 2G همراه اولمو نگاه دارم خطمم تخلیه کنم برگردم به دایل آپ!!!!:n21:
عجب بساطی داریما:n14:
خوب دوست عزیز حتما سرعتهای متفاوت میذارن شما میتونی سرعتهای بالا رو دریافت کنی.نقل قول:
راستی سیمکارتهای همراه اول همشون 3g رو ساپورت میکنن فکر کنم.
مشکل اینجاست یک سری افراد که آدم شک میکنه آیا سودی از گرانی میبرن، میان نظر میدن! الان با گوشی وصلم، شب میام یه محاسبه میزارم، که نشون میده کلا داستان سرعت یه موضوع فوقالعاده مزخرفه!!! ولی متاسفانه بعضی افراد، نمیتونن راحتی و لذت بقیه رو ببینن! دوست عزیز! من خودم نهایت سرعتم 200 بوده و از این سرعتای فضایی ندیدم! اما این نکته که بعضیا فکر میکنن اینترنت رو میشه ریخت تو بشکه بعدا داد خورد مردم، یا اینکه وجود سرعت باعث کلاه برداری شرکتها نمیشه...
من میخوام بیست مگ داشته باشمنقل قول:
تو هم باید داشته باشی
اینکه بیست مگ شما به خاطر من قطع میشه باید ایرانسل درستش کنه
ولی نه با محدود کردن بیست مگ به دو مگ
نخیر
باید جوری سرویس بده که همه بیست مگ داشته باشند
و من شخصا دوست دارم تمامیت هالیوود رو اعم از پشمک ها و غیر پشمک ها دانلود کنم
تو صحبت شما دو تا نکته غیر منطقی بود
یکی اینکه شما این محدود کردن رو منطقی میدونید
یعنی به خاطر استفاده شما باقی باید محدود بشن
این طرز فکر اشتباهه
شما این اعتراض رو به ایرانسل داشته باش که چرا من بیست مگ ندارمم!!!!
نه اینکه چرا فلانی بیست مگ دارههه؟؟؟؟
و بحث بعدی اینه که به خودت اجازه میدی که برای بقیه کاربرا اظهار نظر کنی که چی دانلود کنه و چی دانلود نکنه
سر سوزنی ،
تاکید میکنم که سر سوزنی نه به شما و نه به هیچ شخص دیگه ای ربطی نداره که کاربر چی دانلود میکنه
این دو مطلب در بحث شما جالب نیست و مزخرفه
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
آخه مگه پهنای باند جوی آبه که یارو بالای چشمه داره همشو میخوره نزاره پایین بیاد!!!!نقل قول:
امکانات مخابراتی هر شهر هم عامل خیلی مهمیه , پهنای باندت فرض کن آزاد همه چی اوکی اما اگه مخابراتت گند باشه یک صدم کیقیت سرویس و نمیتونی بگیری!!!!
مطمعا باش محدود میشه شکی توش میستنقل قول:
اره خودشون گفتن یکی از کارمند های ایرانسلم گفتنقل قول:
والا کسی از راحتی دیگران ناراحت نیست.نقل قول:
ما میگیم همه بتونن لذت ببرن.
خوش به حال هرکی با نهایت سرعت LTE حال میکنه وتمیدوارم لذت ببره.
این مشکل اون شخص نیست که بعضیها سرعتشون عالیه بعضیا اصلا سرعت ندارن، مشکل ایرانسله.
اتفاقا اینترنت درست مثل بشکهی آبه محدودیت پهنای باند سراسری داره.
اگر توجه کنید، ایرانسل قبلا سرعتش از همراه تول بیشتر بود تا اینکه LTE رو راهاندازی کرد الآن همراه اول همون سرعت قبلیش مونده تازه بهترم شده ولی ایرانسل LTE عالی شده ولی 3g داغون.
الان همین همراه اول که خیلی ادعاست هنوز 3G واسه من نیومده در حالی که اونور شهر میرم هست!!!! شده مثل باران نقطه ای تکه تکه میباره!!!!نقل قول:
خو نمیتونه ب همه بیست مگ بده نمیشه اصلا زیر ساخت کشور چنین توانایی رو نداره شاید چندیدن سال بعد بشه حالا تا چند سال بعد بعضی دوستان نتونن هیچ پیجی باز کنند؟نقل قول:
منظورش از اینکه بعضی ها هر چی دوست دارن دانلود میکنند و... این بود که چون سرعتش بالا زده زیر دانلود و ... بقیه نمیتونن ی پیج باز کنند بد برداشت کردی حرفشو
2 گیگ میشه 2097152 کیلوبایت
هر ماه 2592000 ثانیه!
اینا رو بر هم تقسیم کنی میشه 0.809KBps یا 6.4Kbps!!!
سرعت معنی نداره اما وقتی من 2 گیگ دارم یعنی همچین سرعتی رو دارم
یعنی دارم بابت این ماهی 20 تومن میدم اما شما میگی سرعت رو کم کن
حالا باز ادامه بده
محاسبات رو تو راه انجام دادم شاید غلط باشه اما تقریبا مطمئنم که درسته
2 گیگ میشه 2097152 کیلوبایت
هر ماه 2592000 ثانیه!
اینا رو بر هم تقسیم کنی میشه 0.809KBps یا 6.4Kbps!!!
سرعت معنی نداره اما وقتی من 2 گیگ دارم یعنی همچین سرعتی رو دارم
یعنی دارم بابت این ماهی 20 تومن میدم اما شما میگی سرعت رو کم کن
حالا باز ادامه بده
محاسبات رو تو راه انجام دادم شاید غلط باشه اما تقریبا مطمئنم که درسته
ای کاش همه ۲۰ مگ داشته باشند ولی نمیشه.نقل قول:
نمیشه توی توهم فکر کنیم همه ۲۰ مگ دارند و همه چی آرومه!
توی همینشم موندن.
این 4g هم سرعتش با توجه به توسعهی 4g در سایر شهرها به شدت افت خواهد کرد ببینید کی گفتم.
دوست عزیز اتفاقا پهنای باند درست مثل چشمست.
چرا سرعت همراه اول کاهش پیدا نکرده هیچ، بلکه افزایش هم پیدا کرده ولی ایرانسل از وقتی 4g زده به شدت کاهش پیدا کرده. (قبلا از همراه اول هم بهتر بود)
به هرحال همهی این دکلها به پهنای باند مرکزی ایرانسل متصل میشوند.
بله به من ربطی نداره کی چی دانلود میکنه ولی به من ربط داره که یکسری ناهنجاریها و رفتار اشتباه رو در قالبهای مختلف نفی کنم.
در ضمن با همین منطق شما میتوانم بگویم: به کسی هیچ ربطی نداره که من چه رفتارهایی رو نفی میکنم یا تایید میکنم.:n05:
مثلاً ببینید چقدر بد از اینترنت استفاده میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
نفی کردن یا تایید کردن تا زمانیکه مربوط به خودت و پیش خودت باشه آره به من و هیچکسی ربط ندارهنقل قول:
برو خونه ت بشین در اتاق رو ببند اونقد این رفتار ها رو نفی کن تا غریزه نفی کردنت ارضا بشه
ولی حق نداری تو مسائل شخصی کسی دخالت کنی و بگی من نمیپسندم
نمیپسندی به دم اسب جومونگ که نمیپسندی عزیز من
والا
این منطق شما رو بهش میگن تجاوز به حریم خصوصی افراد
و اما درباره بحث سرعت
این توهم قبلا هم وجود داشت
فور جی؟؟؟؟؟؟؟؟
ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ملت تا همین دو سال پیش به اینترنت 128 دائم قطع و وصلشون میگفتن اینترنت پر سرعت
اینترنت 14 مگ و ده مگ تماما توهمی بیش نبود و اگه میگفتی یه روز من توی خیابون با گوشی م با سرعت 14 مگ دانلود میکنم همه بهت میخندیدن
ولی اون شد
اون توهم واقعی شد
امثال شما کسایی هستید که همه زندگی تون روی محدودیت بسته شده و فقط با هر پیشرفتی مخالفت میکنید
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
دوستان بحث داره خارج از موضوع تاپیک پیش میره خواهشاً از پرداختن به بحث های بیهوده بپرهیزید ممنون :n16:
کی میگه زیرساخت توانایی نداره!!!!!!!!!!!! در ایران اگر بخوان، سرعت اینترنت از کل کشور های منطقه بیشتر میشه؛ ولی مشکل اینجاست که به دلایلی این کارو نمیکنن!نقل قول:
اتفاقا من با اون عزیزانی که میگن باید سرعت بین همه مساوی تقسیم بشه موافقم حتی اگر همه شما با من مخالف باشید حرفمو میزنم بحث این نیست که مردم لیاقت سرعت بالا رو دارن یا نه بحث اینه که شعور استفادشو رو دارند یا نه من الان از سرعت 4 جی خودم بینهایت راضی هستم چون دانلودم در هر شب بطور متوسط 250 تا 300 مگ است که با 15 دقیقه دانلود چیزای رو که می خوام میگیرم از بسته 24 گیگ هرماه 17-18 گیگ هم اضافه میاد اما...... عزیزان من قبلا یوزر صبانت بودم ساعت رایگان داشت 2 شب تا صبح با سرعت 100 کیلو بایت تا اینکه اومد سرویس با سرعت 12 مگ داد قیمت ارزون یک مشت ......... ریختن تو نت در هر ماه 300-400 گیگابایت دانلود کردن همه ما میدونیم حتی اگر مردونگی گفتنشو نداشته باشیم صیح تا شب هم فیلمو سریال ببینی نمیتونی ماهی 400 گیگ رو ببینی ولی دیدن سرعت بالاست رحم نکردن نتیجه این شد که صبانت بعد از سالها شبانه رو کلا برداشت وقتی من زنگ زدم به اعتراض گفتم عزیز دانلود سالیانه من حد اکثر 90 گیگ است یعنی طرف در 1 ماه بیشتر از 4 سال من دانلود کرده من برای چی باید به خاطر طمع اون تنبیه بشم؟؟ جواب داد ما سرعت رو باز گذاشتیم یک عده چند صد گیگ چند صد گیگ گرفتن بقیه نمیتونستن حتی صفحه باز کنن ما هم کلا زدیم همه رو محدود کردیم به 10 کیلو بایت!!! شمایی که میگی ایرانسل باید یک کاری بکنه ایرانسل داره میلیاردی پول در میاره به فکر منو شما نیست دولت هم فکر نکنم به فکر این باشه که من سریال هامو بتونم دانلود کنم یا نه!! کسی نمیگه چی دانلود میکنی؟؟ میگن به اندازه نیاز واقعیت دانلود کن بفهم که طول باند کم کشور جهان سومی ما فقط برای شخص شما نیست. پورن دانلود کن اگر دلت میخواد فقط دیگران رو هم در نظر بگیر من وظیفمه رعایت شما رو بکنم شما باید هوای دیگران رو داشته باشی هموطن اهوازی من برادر شمالی من خواهر اصفهانی من همه ارزش احترام واهمیت دارن درست نیست که من حالا چون سرعت منطقه مون عالی است ( که واقعا هم هست 2 مگ واقعی) بیام الگی 100 گیگ 100 گیگ نرم افزار بگیرم برادر هموطن من صفحشو هم نتونه باز کنه
دوست داره؛ 4k دانلود میکنه،بعدش پاک میکنه، چیکار داری بهش؟!!!!!!!!!نقل قول:
ما هم که دانلود میکنیم مقصر نیستیم چون میدونیم این مملکت همیشه اینترنت از قبل بدتر میشه و کلا همچیز رو هواست با خودمون میگیم تا میتونیم دانلود کنیم تا تو زمان قحطی اینترنت مجبور نشیم مزخرفات صدا و سیما یا شرو ورهای شبکه های فارسی اونورو ببینیم اگه ما هم خیالمون از سرویس اینترنت مثل بقیه دنیا راحت بود و حکومت هر روز یه انگولکیش نمیکرد به مقدار نیازمون دانلود میکردیم چون نه احتیاج به هارد اضافه داشتیم و نه دنبال سوژه برای دانلود !قطعا به مقدار نیازمون!حالا بماند که اروپاییها و امریکایی ها با این همه تنوع شبکه م-ا-ه-و-اره و شبکه های انلاین و سینما دانلوداشون از ما خیلی بیشتره اونم نه علمی!!!!!!!!!!! که حتی مقایسه کردن ما نسل سوخته های تاریخ ایران با اونا خنده داره
عزیز مگه پول مفت گیر آوردم.نقل قول:
حتماً یه 4KTV و یه لپتاپ 4K دارم، که دارم محتوای 4K دانلود میکنم.
آخه وقتی شما لپتاپ 4K نداشته باشی،بعد از دانلود باید پاکش کنی،مگه اینکه 4K TV شما USB3 و فرمت فایل دانلود شده رو بخونه.
تو قسمت تاپیک صوتی و تصویری تشریف ببرید.تاپیک 4K TV X900A یا قسمت عکسهای TV اونجا ببینید.
XPERIA Z3
سلام
دوستان مشهدی کسی از 4g توی مشهداستفاده کرده؟ در چه مناطقی؟ وضعیتش چطوری بود نسبت به 3g ?
دوستان لطفا صرفا بحث با ادله درست انجام بشه و احترام بقیه دوستان و تاپیک رو حفظ کنید
با انگ زدن و متهم کردن بقیه به اینوری و اونوری بودن نه چیزی حل میشه و نه طرف مجاب میشه و فقط باعث کدورت است
Sent from my iPhone using Tapatalk
وزیر ارتباطات اون زمان بود چون اون موقع( سال های 86 , 87 بود فکر کنم) بالاتر از 128 به کاربر خونگی نمیدادن ایشونم گفته بود که سرعت 64 هم برای دانلود مقالات و کتب کافیست نیازی به این سرعت ها نیست.نقل قول:
چند سال قبل یکی از کاربرها توی تاپیک صبانت میگفت یکی از همین مسوولین در تلویزیون گفته اینترنت پرسرعت به مردم داده بشه که برن یوتیوب رو ببینن؟!
سلام.
بحث میتونست بحث خوبی باشه ولی متاسفانه با متهم کردن و توهین کردن از مسیر اصلیش خارج شد !!
اگر میخواید بحث بکنید لطفا از موضوع اصلی خارج نشید .
+
کاربران فعال انجمن جزوی از تیم انجمن هستن لطفا به تذکرات این دوستان توجه کنید.
مرسی
:n40:
امان نمیدن نظرمون رو بگیم،در جا پاک میکنند.
بن هم کنی خیالی نیست.
XPERIA Z3
کسی قرار نیست بن بشه.نقل قول:
فقط میگیم خیلی بحث رو به حاشیه نبرید که بقیه هم استفاده کنن.
با تخریب شخصیت کاری از پیش نمیره ٬
مرسی
:n40:
من کسی رو متههم نکردم که پستم رو حذف کردید جنابنقل قول:
برگشتن به من گفتن زیاد بی بی سی میبینی
من والا وقت ندارم پای تی وی بشینم اصلا که بخوام بی بی سی ببینم
بخاطر اینکه بحث تاپیک تو مسیر خودش بره تستی که دقایقی پیش زدمو براتون میذارم.
به نظرم رکورد تست 3G میتونه باشه تا به امروز :n01:
محتوای مخفی: سرعت نسل سوم ایرانسل - منطقه 22 تهران - بلوار امیرکبیر تقاطع گلها-سرور IPM-IRANET
محتوای مخفی: قدرت سیگنال
3g
فکر کنم بیشتر مشکل از سرعت upload هست چون ۱ مگ سرعت بدی برای صفحه باز کردن نیست ولی متاسفانه هیچ صفحهای رو باز نمیکنه
این Best Server خود speed test هست و سرور داخلیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم فکر کنم زیاد نگاه میکنین. گویا اشتباه حدس زدم. معذرت میخوام.:n06:نقل قول:
بعدشم ما با هم دعوا نداریم دوتا دوستیم که اختلاف نظر داریم همین.
اگه اختلاف نظر وجود نداشته باشه که دیگه آدم نیستیم، رباتیم.
متاسفانه اکثر ما انسانها، به خصوص خود من، تحمل نظرات مخالف رو نداریم و زود جبهه میگیریم و نمیتونیم بیطرفانه و بدون غرض بخث کنیم. حتی اگه مطمئن بشیم حق با طرف مقابل بوده، باز هم فقط برای اینکه کم نیاریم، به بحث ادامه میدیم و عقل و منطق رو له میکنیم و شروع به توهین و تهمت میکنم.
درکل در بحث پیش آمده، شاید نیمی حق با شما بوده و نیمی حق با من. و هیچکس نمیتونهبگه من حق مطلقم.
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
نقل قول:
ایرانسل هم تو تهران روی دکلهای بلندش دقیقا همین شکل نصب کرده.برای همین میگم عین هم هستن و نمیتونم تشخیص بدم برای کدوم اوپراتوره
یه ذره از اون سرعت آپلودتون (دانلودتونرو نمیخوام) رو هم واسه ما بفرستین.:n08:نقل قول:
واقعااگه 3g تا این سرعت ساپورت میکنه 4g تا چند ساپورت میکنه؟
اصلا 4g به چه کار میاد؟ یعنی میخوان با 4g بیشتر از این سرعتا هم ارائه بدن؟! بعید میدونم.
4G ایرانسل در حال حاظر روی 5MHZ هست و حداکثر 40 مگ دانلود و 11 مگ آپلود ساپورت میکنه در صورتی که هیچ کس بغیر از شما از پهنای باند دکل استفاده نکنه!!نقل قول:
طبق چیزی که من یکبار از یه منبعی پرسیدم سال جدید 20MHZ میکنن که تا 150 مگ هم ساپورت میکنه!
بله ممنون.نقل قول:
این سرعتا واسه دانلود فضاییه ولی نسبت سرعت آپلود (که بیشتر واسه صفحه باز کردن کاربرد داره) به سرعت دانلود حدود یک دویستم و اصلا تناسب نداره(برای تست خودم رو میگم نه تست شما). مشکل من در صفحه باز کردن دقیقا سرعت آپلوده.
نمیدونم چرا اینهمه اختلاف دارند.
سرعت کم شما بیشتر میتونه بخاطر حجم زیاد مصرف مشترکین منطقتون باشه..اگر شما 5-6 صبح هم همین سرعت رو داشته باشید مشکل از طرف لینک ارتباطی BTS با مرکز میتونه باشه که باید بهشون بگید یه پیگیری کنن.نقل قول:
حدود ۱۲ ساعت از روز اینطوریه ۱۲ ساعت نسبتا خوبه! کلا تعادل ندارهنقل قول:
الآن هم ساعت ۱۲ و نیم شبه و بعید میدونم مشترکین زیادی وصل باشن.
فقط امیدوارم اینطوری نباشه که ایرانسل فقط برای برخی از شهرها و مناطق محدودیت گذاشته باشه.
من کلا در هر ساعت شبانه روز ک بگید ۴ ۵ صبح حتی سرعتم فیکس ۱ مگابیت برثانیه استنقل قول:
چجوری باید بهشون اطلاع بدم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk