نظرتون در مورد adsl راصد چيه؟قيمتاش هم خيلي ارزونه
Printable View
نظرتون در مورد adsl راصد چيه؟قيمتاش هم خيلي ارزونه
قیمت هاش که خوبه ولی خدماتش فقط برای منازل شرکت فولاد هستنقل قول:
شبانه هم داره adslش؟نقل قول:
اگه يه نامه از صنايع فولاد ببريم چي؟بازم بهمون adsl نميدن؟
دقت کنی تو تعرفه ها نوشتهنقل قول:
هر گیگا بایت ترافیک روزانه 2900 تومان و در شب 900 تومان می باشد.
اگه شبانه هم نداشته باشه باز هم بصرفه تر از مخابراته مخابرات كه گيگي 4300ميده شبانه هم ندارهنقل قول:
البته اگه دانلود زیادی نداشته باشید به صرفه تر هست فکر کنم مابه تفاوت اش رو شرکت فولاد پرداخت می کنم.نقل قول:
کلا در حالت عادی تعرفه های راصد گرون تر از بقیه جاها هستند
اکسین چطوره نامحدوداش؟سرعتشون خوبه؟میشه خرید ازشون؟
ترافیکو ارزون کردن خیر سرشون فکر کردن اینجور میتونن کاربرا رو نگه دارن
من نمیدونم اگه اینا پهنای باند ندارن پس چرا دارن تبلیغ مودم رایگان و خودرو لیفان و جوایز ارزنده میکنن
این اواسیس مثل اینکه شبانه رو حذف نکرده!
مارمالاد و اکسین چی ؟ اوناهم حذف کردن ؟نقل قول:
سجاد از یکی که از پارس 256 داره پرسیدم خطش مشکل داره SNR 8 ــه سرعتش حداقل 30 حداکثر 100 ـه شبانه هم میگه 50 رو میده ......
شاتل هم کار نداره سرویست 2 مگ باشه یا 128 زیاد دانلود کردی محدود میکنه لعنتی
تازه پارس آنلاین ترافیکش ارزونتره هنوز (هر گیگ 3600 )نقل قول:
مارمالاد که همون اوآسیسه اکسین هم حذف کرده فکر کنم اوآسیس هم چند وقت دیگه حذف کنهنقل قول:
این سجاد که میگی از کدوم نمایندگی گرفته؟1-کیانپارس2-جنب بازار بزرگ3-رفاتک
من که قیمت ترافیک برام مهم نیست شبانه خیلی مهمه
این شرکتای متفرقه بهترن اگه از اونا پیدا کنیم عالی میشه مثل مخابرات که وقتی قبلا هیچ کی نمیشناختش عالی بود
راصد هم به نظر خوب میاد اگه شبانه داشته باشه عالیه چون محدود نمیکنه در اصل همه ی شرکتای متفرقه سرعت شبانه و نامحدودا رو محدود نمیکنن فقط باید پیداشون کنیم
من که از پارس پرسیدم 2مگ 200کیلوبایت میده؟گفت نه یعنی خودشون دروغ میگن؟ تازه گفت پورت خالی نداریم و تا 1ماه هم ممکنه معطل بشی رانژه هم 1هفته-10روز طول میکشه در صورتی که قبلا همون روز رانژه میکرد
پیداش کردم بندر امامه حتما ایمان در موردش میدونه
اسمش چیه سایت نداره ؟نقل قول:
بدر رایان جنوب به نظر شرکت جالبی میاد سیستمش هم ibsه ولی دفتر درست و حسابی برا ثبت نام نداره دفتر اصلیش بندر امام فکر کنم باید با پست مدارکو بفرستی:n02:نقل قول:
داداش من قبلا" از این سرویس داشتم یعنی مال صاحب خونه قبلی بود مونده بود روی خط تلفن اولش خوب بود ولی هم قطعیش زیاد بود ..... پشتیبانیش هم خیلی ضعیف بودنقل قول:
یعنی شبانش خوبه؟قطعیو که میدونم داره (تو بعضی از تاپیکا خوندم) ولی قطعی واسم مهم نیست مگه الان که مخابراتیم قطعی نداریم؟سرعت شبانش چطور بود؟نقل قول:
خیلی یادم نیست آخه مال سال 87 86 ایناست ولی یادمه یه مدت شبانش رو برداشتن نیم بهاش کردننقل قول:
قطعی هاش هم خیلی ناجور بود یه بار تنظیم مقررات جریمشون کرد یه هفته قطع بود :n21:
یعنی اینقدر قطعی هاش ناجوره؟:n04:اخه میگه پهنای باندو باز میزارن احتمالا برا همین جریمشون میکنن مثلا میگه 1مگش شبا تا 250 میره ولی روزا سرعتش کم میشهنقل قول:
مثل اینکه تلاشمون بیفایدس فکر کنم فعلا باید با 128کیلوبیت مخابرات سرکنم تا یه شرکت خوب پیدا بشه ولی اگه بدونم که واقعا 1مگش 250کیلوبایت میده حتی اگه قطعی هاش زیاد باشه بازم اونجا ثبت نام میکنم
نه اون یه دفعه جریمه شده بودن بابا شاید حالا خوب باشه مگه قبلا مخابرات خوب نبود یه دفعه افتضاح شد ؟نقل قول:
فکر کنم اگه تا زوده حظوری بریم 6ماهه یا 1ساله با شبانه واسمون شارژ کنن شما چه فکر میکنید؟
فکر نمیکنم بشون زنگ زدم گفت شبانه جز حقوق مشتری نیست و با توجه به امکانات و پهنای باند داده میشه بعدش که خیلی باش بحث کردم گفت دست ما نیست از تهران سرویسها رو تغییر دادننقل قول:
حالا شما برو یه امتحانی بکن شاید جواب گرفتی ولی من احتمالا" برم پارس دیگه خسته شدم بخدا ....... عطایش رو به لقایش بخشیدم رفت ......
من که امروز با پشتیبانی صحبت کردم نمیدونست چی بگه گفت اصلا دست ما نیست ما برش نداشتیم هر چی هم بهش میگفتم میگفت درسته ولی دست ما نیست چندین بار هم که تماس گرفتم از صحبت کردنشون مشخص بود که خودشون هم راضی به این کار نبودننقل قول:
این اخر اخرا چقدر سرعت شبانه خوب شده ببینید استانهای دیگه دارن 10مگ باشبانه میدن اونوقت برا ما شبانه حذف
شبانه برای من حذف نشده:15:
دیشب خداروشکر یه 3 گیگی دانلود کرد:n02: بد نبود ولی خیلیم خوب نیست:n23: برش ندارن یه وقتی:n03:
یه سر به تاپیک speedtest بزنید ببینید مخابرات بقیه استان ها چقدر پیشرفت کردن هم از نظر سرعت بهتر شدن هم از نظر شبانه فقط مخابرات ما داره این کارا رو میکنه
اوآسیس هم شبانه رو حذف کرده
کم کم داریم به سرعت 10مگ نزدیک میشیم ولی چه فایده اگه 100مگ هم بدن وقتی بدون شبانه باشه به چه دردی میخوره
خوزستان چی چیش رنگ مردم بوده که بخواد اینترنتش درست باشهنقل قول:
من دیگه نمیدونم چیکار کنم..:n27:
چند صفحه قبل دوستان لینک شکایت دادن من یکی که پر کردم هر چی از دهنم در اومد نثارشون کردم بی وجدان های کثیف....
هنوز زنگ نزدن بهت؟ پیگیری کن شکایتت رو ببین در حال بررسی هست یا نه؟نقل قول:
اینا دیگه بیخیال شدن و محل نمیزارن باید بریم رو اعصابشون اینقدر شکایت نامه پر کنیم و واسشون بفرستیم تا شاید پیگیری کنن البته من چشمم از این شکایت اینترنتی آب نمیخوره بهتره هممون حظوری بریم نمایند گی های مخابرات و شکایت کنیم اینجور احتمالش خیلی بیشتره تا اینکه یه نفر تماس بگیره و بگه پیگیری میکنیم ولی معلوم نیست که شکایت پیگیری میشه یا نهنقل قول:
من گفتم که، بهم زنگ زدن حتی... :n05:نقل قول:
مشخصات درست بدید، دلیل شکایت رو هم درست بزنید، توضیحات هم درست بنویسید، موثرتره.
لطفا یک نفر نحوه ی جمع آوری خط رو از مخابرات به صورت واضح توضیح بده ! تشکر
نه خبری نشده...نیان منو بگیرن:n29::n30:...فحش ندادم ها یه سری داد و بیداد و گلایه:n28:نقل قول:
سیترا کلا امروز تعطیل بود دارن تغییرات ایجاد میکنن حالا باید ببینیم دیگه چی رو حذف میکنن
بچه ها دانلود شبانه مخابرات خوزستان از چند تا چنده ؟ برای یکی از دوستان میخوام.
متاسفانه دیر اقدام کردید دیگه دانلود شبانه ای در کار نیستنقل قول:
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مطمئنی داداش ؟ آخه این رفیق ما هر شب داره دانلود میکنه! ما ماهشهر هستیم . کل خوزستان اینطور شده ؟ شبی 1 گیگ حداقل دانلود میکنه !!!!!!!نقل قول:
مخابرات درخواست تخلیه بدیم کی خطو آزاد میکنن ؟
منم شبی حداقل 4گیگ دان میکنم ولی از این ماه دیگه حذفه هممون هم داریم کوله بارمونو جمع میکنیم که برا همیشه با مخابرات خداحافظی کنیمنقل قول:
نقل قول:
خیلی دیر ممکنه 1ماه هم طول بکشه اونم با هزاران مصیبت
با سلام خدمت همشهری های عزیز
امشب خواستم سرویس نامحدود رو تمدید کنم که گویا از سیستم برداشته شده
با وجود اطلاعات ژرف و عمیق خواهران پشتیبانی (در حد بالا و پایین بردن upstream و downtream) و برادر همیشه خسته ی شب زنده دار مخابرات استان خوزستان در زمینه ی راهنمایی و رسیدگی 24 ساعته به سرویس گیرندگان راهی جز وداع با این شرکت کذایی موجود نیست.
با توجه به مواردی همچون پینگ دیدنی و قطعی 1000 سالی یک بار و پشتیبانی در حد تیم ملی جاپن (شما نفر 135354331 هستید مدت پیش بینی شده 1.5 ساله بعد)، دوستان مخابراتی به چه امیدی جز سرویس نامحدود سعی در بازارگرمی دارند؟!!!
به هر حال دوستان لطف کنند بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرمایند؛ کدوم آی اس پی فعلاً از نظر پینگ و یکنواختی کیفیت، نسبت به سایرین از حال و روز بهتری برخورداره (قبل از مخابرات از آی اس پی های شاتل و پارس آنلاین سرویس می گرفتم)
با تشکر
پ.ن: امیدوارم همشهری های عزیز با تغییر آی اس پی نشون بدن یه من ماست چقدر کره داره!!! گرچه مردم خوزستان همیشه با مدارا و بی خیالی فرسنگ های از حق پایمال شده خویش فاصله دارند.
اگه مرکز مخابرات شهرمون آشنا داشته باشم چی ؟نقل قول: