برای من هم مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
برای من هم مشکلی ندارهنقل قول:
دوست عزیز منم از دیروز گرفتار این مشکل شدم اصلا سایت های داخلی رو نمیاره:n30:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا ما رو از دست اینها نجات بده کو پس ؟؟؟
تهران چیزی اصلا به نام حجمی نداره چون اصلا سیستمش پیاده نشده !نقل قول:
اینها هم زدن الکی هست ولی کرج هست چون سیستمش پیاده الان هم فروش هست .
کسی تونست حجمی بگیره اعلام کنه احتمالا تا پایان آذر بیاد من که دنبال دانلود نیستم واقعا حجمی 2 مگ برام بهتره .
دوستان من از اینترنت کار میکشم، مثلا در حد دانلود 5 مگی با 4 کانکشن وسطش یهو قطع میشه، این استتوس مودم در حال وصل هست :
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 14080 / 296
SNR Margin Down/Up(dB) 32.3 / 12.0
Attenuation Down/Up(dB) 20.0 / 29.8
Power Down/Up(dBm) 14.3 / 11.3
CRC Down/Up 24/ 6
FEC Down/Up 795/ 103 وقتی قطع میشه سه پارامتر آخر 0/0 میخورن، بنظرتون مشکل خطه یا مخابرات یا مودم؟ مودم هم خیلی قدیمیه.
HEC Down/Up 25/ 0
متاسفانه من سر در نمیارم ازینه، کاربر وایمکس بودم فقط :n06:
PPPoE تنطیم کنید از مودم .نقل قول:
سلام دوستان من 128 با تعرفه قدیمی دارم اگه تو قسمت تغییر پهنای باند سرعتمو افزایش بدم طبق تعرفه جدید حساب میشه یا قدیمی؟:n13:
ممنون میشم جواب بدید.
فروش اینترنت حجمی به مشترکان ADSL تهران و البرز/ جدول نرخ های جدید
ما که بالاخره نفهمیدیم چی به چیه
دوست عزیز همینکارو کردم از اول هم، خوشبختانه امروز فقط یک بار قطعی داشتم، من میخوام ببینم نویز خط و اینهارو ازین اطلاعات میشه فهمید؟ الان خط من خوبه، میتونم روش حساب کنم و سرویس یک یا دو مگ بگیرم یا اصلا کوچ کنم شاتل یا آسیا یا هرچی بگیرم همینه؟نقل قول:
دوستان الان دو یا سه روزه از ساعت 1 یا 2 بعد از ظهر سرعتم نصف میشه شب هم که 100k بیشتر نمیده سرویس 2 مگ
مال شما هم همینجوریه
خوب دوستان جواب ندادید که حقم داشتید چون زنگ زدم مرکز مخابراتیمون گفت تعرفه جدید دیگههههه :n23:بعد زنگ زدم 2020 گفت تعرفه قدیمی:n08:مثل اینکه تنها راهه فهمیدن اینکه وایستم قبض بیاد. راجع به سرویس حجمیم پرسیدم که گفت فعلا خبری نیست.نقل قول:
سلام
بهم یک شرکت سرویس نامحدود با سرعت 512 یا 1024 مگا بایت بهم معرفی کنید که ارزش رفتن داره خواهشا
امکان تغییر به طرحهای حجمی از طریق اینترنت وجود نداره نه ؟
امکان خریدش نیست چه برسید تغیر :n02:نقل قول:
اینها حرفی زدن شما برای 2-3 ماه بعد روش حساب کن
از اوایل سال و بخصوص تو به اصطلاح کمپین تابستانه مخابرات من این حرفهانقل قول:
رو شنیده بودم و این تعرفه ها رو دیده بودم ولی هنوز تو مراکز مخابراتی
ارائه نمیشه.
این حرفها رو فقط برای خبرنگارا میزنن. اتوماتیک!! :n02:
خدایی اون پست قبلی زدی رفتی مخابراتی من خیلی خندیدم باهاش دمت گرم :n02:نقل قول:
هر موقع اکانتینگ بره روی netbill یعنی حجمی شده مثل استارن البرز
ولی من دقیق می دونم حداکثر یک ماه دیگه اجرایی هست اکانت حجمی در تهران .
سلام دوستان من می خواستم برای دانلود بازی سرویس 1مگ بگیرم ایا ارزش داره؟
چند گیگ تو 24 ساعت میشه دانلود کرد؟
حداکثر 7 الی 8 گیگ سرعت 24 ساعته اوکی باشه .نقل قول:
یعنی هیچ وقت نمیشه 7 8 گیگ دانلود کرد؟:n02:
نرمالش چقدر میشه گرفت بکوب 24 ساعته
یک مگ اگه از سرور های داخل دانلود کنی 125 - 130 سرعت دانلود میده.نقل قول:
سرور خارجی حساب و کتاب نداره و معمولا خوب نیست.
همینطوری دو ستمون گفتن بستگی داره کجا دانلود کنی شما حداکثر 200 گیگ حساب کنید نه بیشتر .
حالا من از جهت \ینگ گفتم که حجمی کنیم حداقل یه \ینگ خوب بهمون بده !! نه اینکه از ساعت ۳ شب تا ۷ صبح فقط خوب باشه
با سلام وخسته نباشید
از زمانی که سرویس اینترنت مخابرات را گرفتم وارد تقریبا هیچ سایتی وارد نمی شود! تنظیمات مودم هم ظاهرا درسته و همه چراغ ها روشن وسبز ، کانکتم شده فقط بعضی سایتها رو اونم بعضی اوقات باز می کنه و ارور SERVER NOT FOUND میده با چندتا مرورگرم امتحان کردم همین طوریه
لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام دوستان.
من هر چی مودم رو تنظیم میکنم اینترنت وصل نمیشه ولی وقتی تو ویندوز کانکشن میسازم وصل میشه، چیکار کنم بدون کانکشن اینترنت دایمی وصل باشد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
راهنمایی : از مخابرات اینترنت نگیرید.نقل قول:
یه قسمتی تو ستینگ مودم هست رمزو و نام کاربری رو میدی مرحله ها رو نکست میکنی بعد سیو میکنی وصل میشه اگه مودمت دی لینک باشه که زیاد کار سختی نیست از حالت بریج باید رو یه حالت ppoe بذاری البته من خوذم خیلی وقته این کارو نکردم ولی فک کنم اینطوری باشه .
دوستان تو تعرفه جدید مخابرات تو قسمت نامحدود زده حداکثر 108 معنیش چیه
نت فاجعه شده
دانلود ها قطع و وصل میشه و خیلی هم دیر استارت میخوره !!
سرعت باز شدن سایتها بدون فیلتر شکن نصف هست !!!!!
چند تا سایت هم اصلا باز نمیشه ( داخلی )
چند روز پیش که پینگ ریده بود تا ساعت 12 شب که 1-2 ساعت درست میشد
الان هم که از دیروز سرعت دانلود اومده پایین برای شما هم همینطوره؟
معلوم نیست باز این اینا چه مرگشون شد!
از دیروز تا الان فاجعه شده سرعت!
یه چیزی دیگه هم اینکه مودم که رو حالت PPPoE باشه هیچی باز نمیشه!!! نه داخلی نه خارجی!!! الان رو حالت Bridge گذاشتم کسی میدونه مشکل از کجاست؟
من فعلا با مشکلات شما مواجه نشدم اما اینطور که بوش میاد تا یکی دو روز آینده سراغ من هم میان!
قضیه تعرفه های جدید چیه که تو سایت استان تهران زده ؟؟؟ یعنی از این به بعد بسته به حجم دانلود شده پول نت میاد ؟؟ :n04:
نقل قول:
هنوز اجرا نشده ولی نامحدود هم داره جای نگرانی نیست .
دوستان کسی تونست حجمی بگیره ؟
احتمالا منظور از 108 در سرویس نامحدود، 108 گیگ هست !
نه دوست من ضریب اشتراک هست یعنی 1 به 8 .نقل قول:
من نامحدود دارم و تا چند روز قبل برای دانلود مشکلی نداشتم ولی الان سه روزه که شبا بعد از ساعت دو سرعت به صفر میرسه هیچی نمیشه دان کرد خواستم ببینم شما هم گرفتار این فاجعه خانمان سوز :n28: شدید یا نه؟
خرابکاری جدید :
آقا یه اعلام وضعیت از کریو بکنید ، یه فایلی رو بذارید برای دانلود بعد از یه مدتی کانکشن قطع میشه و دیگه تا یه زمانی نگذره نمیتونید به اون سرور کریو وصل بشید میزنه udp traffic is blocked ، اینو با سرورای مختلف تست کردم مشکل از کریو نیست مخابرات یه کرمی ریخته دوباره .
یکی از فروشنده های انجمن نوقیلتر هم گفته بود یه تعدادی از یوزراش همین مشکل udp رو دارن و همشون هم مخابراتی هستن !
دوستان من تقریبا اکثر سایتها رو باید با فری گ-یت بزنم تا باز بشن !!
چرا اینجوری شده ؟!!!
بعدش خیلی از سایتها هستن با فری گ-یت باز نمیشن و ارور میزنن ( کلا همیشه همینجور بوده ) ، ترفندی یا تنظیماتی هست برا باز کردنشون ؟!
این شکلیه ارور :
اینا دارن چیکار میکنن اصلا سایت های داخلی باز نمیشه از دیشب همش یا باز میشد یا نمیشد. کریو هم وسط دانلود قطع میشه page ها رو هم نصفه میاره.:n21:
دوستان من میخوام سرعت 1مگ ار مخابرات بگیرم میخوام بدونم سرعت دانلودش چنده؟؟
ایا پول اینترنت هر دوماه حتما باید از روی قبض پرداخت کنم یا اینترنتی هم میشه پرداخت کرد( یعنی روی قبض نیاد)؟