اون سیلور مانتین زنانه هس یا مردانه ...? برای چه فصلی از سال میشه استفاده کرد?
Printable View
اون سیلور مانتین زنانه هس یا مردانه ...? برای چه فصلی از سال میشه استفاده کرد?
والا همینارو رو جعبش نوشته،معتبر نیس گفتم شاید کسی آشنایی داشته باشهنقل قول:
و بعد از مدتهای مدید برگشتیم یکم عطر بازی کنیم یادش بخیر:n28:
سلام
اساتید محترم اگه لطف کنید در مورد رودستر کارتیه یه توضیحاتی بدید ممنون میشم.
سلام ،
دوستان من سالها قبل حدود 6 سال پیش ادکلنی با رایحه گرم به اسم Emotion داشتم، شکل ظرفش استوانه ای بود و مایع عطرش تقریبا زرد کمرنگ، الان خیلی دنبالش هستم ولی همش Emotion Rasasi که شکل ظرفش تقریبا مثلثی هست رو دارند تو بازار، یادمه یک بار تو بازار تهران یکی از فروشند ها گفت که شرکت تولید کننده این دو مورد فرق میکنه و این ادکلنی که من دوست دارم خیلی کمه تو بازار، دوستان میتونید بهم راهنمایی کنید که شرکت سازندش چی بوده و یا کجا میتونم پیداش کنم؟
سلامنقل قول:
ممکنه این عطر باشه؟:n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
سلام. ممنون از پاسختون.
تا جاییکه من یادمه مطمنم که مورد دومی که شما تو عکس نشون دادید نبوده، مورد اول بیشتر شبیه اون چیزی هست که من دنبالش هستم، حالا من میرم تو بازار و چک میکنم، ولی چیزی که من دنبالش هستم، دقیقا یه شیشه استوانه ای ساده، بنام Emotion و با درب استوانه ای کاملا شبیه مورد دوم، رنگش هم خاکستری بود ولی شیشه اش ساده و بدون برجستگی بود. حالا این موردی که تو شکل اول هست با دوم چه فرقی دارن، آخه ظاهرا اسمشون یکیه.
دوستان دیگه اگه لطف کنند و کمک کنن بسیار ممنون میشم. آخه این ادکلن یادآوری مادر دوستم هست که به رحمت خدا رفته و خیلی دوست داشت این عطر رو.
بازم ممنون.
دوست گرامی این عطر هم دقیقا اسمش emotion هست از برند carreraنقل قول:
فرقشون اینه که دوتا عطر مختلف از این برند هستند با همین اسم! مثلا مورد اول یک مشابه دیگه داره دقیقا با همین ظاهر که زنونه هست
بهرحال اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی قطعا اگر شما این عطر رو داشتید اگر عکسهایی که من گذاشتم عطر شما بود به محض دیدن یادتون می اومد:n39:
با سلام به عزیزان
ادلکن با رایحه خنک حدود 100 تومن چه پیشنهاد میفرمایید؟
با سپاس
زیر 100 تومن جگوار کلاسیک (شیشه آبی)نقل قول:
در حدود 110هم ck IN 2U از کالوین کلین
و آزارو کروم حجم کمترش رو اگر بگیرید زیر 100 در میاد
فکر میکنم غیر از خودم کسی پست های منو نمیبینه!!!نقل قول:
نقل قول:دوست خوبم اگر احیانا سوالی بیجواب بمونه دلیلی بر دیده نشدن نیستنقل قول:
شاید کسی جواب درست و مناسبی برای بیان نداشته باشه:n40:
در مورد رودستر از کارتیر علاوه بر جوابی که نقل قول گرفتم...
تعریف زیاد شنیدم رایحه تلخ با ماندگاری بالا و پخش خوب
و جز اون عطرهایی هست که ارزش خرید رو داره:n17:
باسلام . در مورد دانهیل فرش ، لطف کنید توصیح در رابطه با رایحه و پخش بو و ماندگاری توصیح دهید ...ممنونم
نقل قول:مناسب فصول گرمنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سن استفاده: 30 سال به بالا
ماندگاری: بیش از 6 ساعت
اعجاز دانهیل
دانهیل در 2003 کاری متفاوت را به بازار عرضه کرد. متفاوت از تمامی تولیدات گذشته و همچنین متفاوت از دیگر نمونه های عطرهای مردانه.
گل ها اغلب، ترکیبات و اسانس هایی هستند که به صورتی وافر در عطرهای زنانه کاربرد دارند. استفاده از آنها در تولیدات مردانه عموماً به ندرت و در مقداری بسیار کمتر اتفاق می افتد. اما این بار دانهیل با رایحه ای سرشار از ترکیبات گل ها وارد شده بود که جلب نظر می نمود.
دانهیل در ساختار نت میانی خود به شدت با گل ها آمیخته شده است: یاس ، رز ، زنبق ، شمعدانی ، میخک و حتی ریشه گل ها!
با وجود اسانس های فوق ، هنر دانهیل در آنجا ظهور می کند که علی رغم ترکیب سرشار از گل آن ، عطری کاملاً مردانه متولد می شود و این هنری قابل تحسین است!
با سلام
4 تا عطر دارم میخواهم بفروشمشون میتونم تو این تاپیک پیام بگذارم یا خلاف قوانینه ؟
انـجـمـن:نقل قول:
باسلام خدمت اساتید ...در باره هپی کلینیک توصیح می خواستم ....ماندگاری و پخش بو و کدوم فصل
هپی کلینیک مردانه رایحه ای بسیار دلنشین و خوب برای فصل های تابستان و بهارنقل قول:
پخش بو به شدت پایین و ماندگاری هم کم
بسیارممنونم ...واقعا ممنونم از حوصله ای بخرج میدهید...:n40:
عزیزان در مورد عطر تامی جینز بویز از لحاط ماندگاری و پخش بو و چه فصل سال خوبه . اساتید از سوالها که می پرسم ، می خواهم عطر مورد علاقه خودم را پیدا کنم
سلام دوست گرامی قطعا اگر تک تک بخواید در مورد هرعطری سوال بپرسید کار برای خودتون هم سخت خواهد بودنقل قول:
بهترین کار و راه معمولتر برای انتخاب این هست که شما بودجه، ملاک ها((برای کدوم فصل باشه، ماندگاری، پخش بو، و...)) بیان کنید و دوستان به شما چندین عطر رو پیشنهاد میدن
بعد از بین اونها باید بررسی کنید که کدوم برای خرید میتونه مناسب باشه
وگرنه عطر هست و دنیایی از برندها و رایحه ها:n16:
چند جا (تهران) معرفی کنید برای خرید عطر مطمئن باشه از نظر اصل بودن و قیمت واقعی :n40:
استاد عزیز واقعا ممنونم.ده عطر برتر جهان از لحاظ رایحه و ماندگاری و پخش بو عالی عالی باشن ده عطر برای تابستان و ده عطر برای زمستان و از لحاظ مبلغ مساله ای نیس ...عزیزان عطر باشن نه ادوکلن....ممنونم و لطف می فرمایید:n40:
والا استاد که به هیچ عنوان برازنده من نیست صرفا یک علاقه مند به عطر هستم:n17: مطابق با تجارب دیگران و گفته ها و شنیده ها اینها گزینه های بسیار معتبر و کاملی هستند ((حالا نه صرفا بهترین های دنیا!))نقل قول:
برای زمستان:
توسکان لدر از تام فورد
بلک ارکید از تام فورد
توباکو وانیل از تام فورد
هرود از مارلی
پگاسوس از مارلی
اسپایس بمب از ویکتور اند رولف
هوم اینتنس از دیور
فارنهایت از دیور
تغ از هرمس
پیورهاوانا از تری ماگلر
وان میلیون از پاکو رابان
=======================
برای تابستان:
اونتوس از کرید
گرین ایریش از کرید
آکوا فارنهایت از دیور
مونت بلنک لجند (مشکی)
ایسی میاکه بلو
آلور اسپرت از شنل
بلو د شنل
...
سلام !
یه عطر می خوام بگیرم .... پخش بوش خوب باشه ... مردونه ... موندگاریش هم برام مهمه ...
تق هرمسم تموم شده ... دی ان جی وان گرفتم ... راضیم ... ولی یه عطر دیگه هم می خوام بگیرم ...
تا ۳۰۰ تومن اگه می شه معرفی کنین ...
جای خریدش هم اگه می شه معرفی کنین ... فردا باز هستن برم ؟
آقا ناظر محترم ...ممنونم با معرفی عطرهای خوب...ممنونم
با سلام لطفا دوستان لطفا ادکلن با رایحه خنک حدو 200 معرفی کنید قبلا issey miyake داشتم وراضی بودم
سلامنقل قول:
اگر رایحه مهمتر از پخش بو باشه... پورشه دیزاین اسنس، آرتیسان از جان وارواتوس
اگر صرفا پخش بو و ماندگاری مهمه...مونت بلنک لجند
اگر تراز متعادلی از هردو مهمه...آکوا اسنشال از سالواتوره فرگامو
اسپایس بمب از ویکتور اند رولف انتخاب خوبی در این محدوده قیمتی و برای فصل جاریستنقل قول:
نقل قول:علاوه بر نقل قولی که گرفتم طبقه آخر مرکز خرید قائم هم از بعضی هاشون خرید داشتم قابل اطمینانه و سفیر تندیس :n01:نقل قول:
اگر قیمت چند عطر خاص رو در سایتهای فروش عطر بدونید بعد از فروشگاههای عطر قیمت بگیرید میسنجید متوجه میشید که قیمتها مناسب هستند یا خیر
ولی خب اصولا کمی گرونتر خریدن اما مطمئن بودن می ارزه به درصدی ارزون خریدن با ریسک:n39:
مرسی ... گرفتمش ... ۲۷۵ ... ولی استفاده کردمش هنوز ...نقل قول:
باسلام خدمت همه ی عزیزان ، عطری به نام " تامی جینز بوی " داریم ...?ممنونم
سلام
من میخوام "ونکلیف اند آرپلز میدنایت این پاریس" بگیرم..
اساتید میتونن در مورد رایحه، پخش و ماندگاریش توضیح بدن ؟
و اینکه فرق تویلت و پرفیومش در چیه و هر کدوم قیمتش چنده؟
پرفیومش 125 میل هم داره؟
ببخشید سوالای زیادی پرسیدم
با تشکر
سلام عطر جینز از برند تامی در دو نسخه زنانه و مردانه موجود هستنقل قول:
منتهی cologne هست یعنی درصد اسانس عطر پایینه (کمتر از تویلت)
عطری مرکباتی با غلبه ی رایحه ی پرتقال، نارنگی و میوه های سرخ
البته یک عطر ساده از برند ورساچه هم داریم با نام بلو جینز:n17:
سلام به شمانقل قول:
نسخه پرفیوم فقط 75 میل داره فکر میکنم و تویلتش 125 میل هست
رایحه گرم و تلخ
نت ابتدایی مشابه با رایحه دیور هوم اینتنس طراحی شده اما در ادامه متفاوت هست
ماندگاری عطر مناسب است اما پخش بوی بالایی نداره
قیمت هم ورژن پرفیوم در جریان نیستم اما تویلت حدود 170تا 180
معمولا (صحبتم کلی هست و ممکنه در مورد خیلی از عطرها صادق نباشه) نسخه پرفیوم عطرها به دلیل غلظت بالاتر عطر دارای ماندگاری بیشتر و تویلت ها پخش بهتری دارند
سلام
ممنون میشم در مورد عطر زیر اطلاعات بدید. ممنون
Valentina Acqua Floreale Valentino for women
متعلق به گروه عطرهای آکواتیک-فلورال (از اسمش اینطور بر میاد) و کمی مرکباتی اما غلبه با رایحه گل هستنقل قول:
امتیاز رای دهندگان در سایت fragrantica نشون میده ماندگاری و پخش متوسطی داره
نت اصلی: چوب درخت سدار و عنبر
نت اولیه: ترنج، شکوفه پرتقال
نت میانی: بهارنارنج، یاسمن، گل ابریشم و گل مریم
با سلام و ممنونم از حوصله ای که بخرج میدهید...و ممنونم از پاسخ در باره عطر تامی جینز . من این عطر رو دارم ، ماندگاری تا یک روز تو لباس و تن می مونه ولی پخش بو انگار نداره ...نظر شما چیه ? ممنونم
سلام دوستان عزیز
ببخشید کسی ادکلن از برند آمواژ داره ؟
ممنون
سلام به همه. دوستان تا حالا شده دو یا چند تا اودکلن رو با هم اسپری کرده باشین رو لباس تون؟ اگه ترکیبش یک بوی محشر شده که به به و چه چه بقیه رو راه انداخته لطفا با نوشتنش در اینجا به بقیه هم بگین اون دو یا چند تا چه اودکلنهایی بودن؟ من خودم بی دلیشس رو با تافی چاکلت می زنم خیلی بوش محشر میشه. با بوی خنک و با شکوه بی دلیشس شروع میشه و نت انتهاییش در پایان بوی خوش و گرم شکلات تافیه. تافیش بسیار کمه و در دل بی دلیشس هضم شده اما پایان عالی رو رقم میزنه برای بوی اودکلن.