والا ما پليس ديپلماتيك بوديم 16 ماه 8-4 پست ميداديم . كجاش خوبه نميدونم . البته بيشتر 4-4 بود اما بعضي وقتا هم 8-4 ميشد . هم ليسانس هم فوق ديپلم
Printable View
والا ما پليس ديپلماتيك بوديم 16 ماه 8-4 پست ميداديم . كجاش خوبه نميدونم . البته بيشتر 4-4 بود اما بعضي وقتا هم 8-4 ميشد . هم ليسانس هم فوق ديپلم
داداش گفتم که اگه زبانت خوب باشه شما کجا بودی چون فکر کنم 5 تا یگان داره تو تهراننقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
پدافند هوایی ارتشنقل قول:
خب داداش یعنی پارتی شما انقدر هست که میتونی از ارتش بری ناجا؟! فکر نکنم قدرتش بجز فرمانده کل قوا دست کسی باشه خوب چه کاریه برو سپاهنقل قول:
اتفاقا دوست عزیز اگه من خدمت نرفته بودم شاید دیدم نسبت بهش با الان خیلی فرق میکردنقل قول:
ولی وقتی رفتم فهمیدم واقعا هیچ ارزش مادی و معنوی خاصی نداری (حتی نوعی سرخوردگی و افسردگی هم بعدش بدنبال داره)
ضمنا افرادی هم که با سن بالا میان واقعا شرایطشون خیلی سخت تر میشه
که من توصیه میکنم یا سر وقتش اگه خواست طرف بره یا کلا نره
چون با سن بالا واقعا تحملش صبر ایوب میخواد
در ضمن معمولا خدمت هم تا جایی که یادمه و میگفتن برای قشر متوسط و زیر متوسط بود
و تو خدمت هم دقیقا همینجوری بود
فقط هم الان در حال حاضر منظورم اینه الکی با تعریف و تمجید و مثلا مزایای کارت باعث نشید بعضی ها بدون فکر بیان خدمت و بعد گیر بیفتن توش
هم خوبی هاشو باید گفت هم سختی و ها و بدی هاشو !
انصاف یعنی این
شما کاری به اون نداشته باش.من فقط یه چیزایی از دیپلماتیک شنیدم می خوام تحقیق کنم.در ضمن از سپاه خوشم نمیاد و اولویتم اول ناجا(بنا به دلایل شخصی) و بعد همین پدافند که افتادم.نقل قول:
خوب منم میخوام برم سریازی
باید ها و نباید رو اگه میشه برام بگید
سلام
من دانشجوی انصرافی هستم (هنوز انصراف ندادم یعنی تا میخوام انصراف بدم)
5 سال برای لیسانس وقت تلف کردم ولی به خاطر یه سری از مسائل نتونستم ادامه بدم حدود 30 واحد پاس کردم
حالا میخوام دفترچه پست کنم اگه میشه راهنمایی کنید
الان میتونم از معافیت استفاده کنم. تک پسر هستم و پدرم 56 سالشه و یه خواهر کوچکترم هم دارم
از نظر سلامتی هم که خدا رو شکر سالمم ولی یه مقدار زانوهام پرانتزیه
مدرکم هم دیپلم تجربی هست
اگه میشه راهنمایی کنید
داداش شما درست میگی هم باید بدی ها رو گفت هم خوبی ها رو اما به نظرت تا حالا برابر در این مورد بحث شده؟ ؟ قطعا نه شما به هرکی بگی خدمت چه جوره میگه نرو و هزار تا فحش هم میده تا حالا بارها و بارها از بدی های خدمت گفته شده و همش هم درست حالا یکم هم از خوبی هاش بگیم بد نیست حداقل برای اونی که مجبوره بره یه دلخوشی میشه که 21 ماه خدمت کنهنقل قول:
شما دفترچه میگیری پر میکنی و میری پلیس+10 پست میکنی دفترچه رو بگیر توش کامل نوشته، ای دیت رو دیدم یاد دوران طلایی افلاین افتادم یادش بخیرنقل قول:
من يگان نياوران بودم (ستاد فرماندهي پ.د). از همون اول هم بردنمون پست . اصلا به زبان و تحصيلات كاري ندارن . البته نا گفته نماند كه يه چند نفرو واسه راننده موتور و ماشين ميخواستن . خيلي اذيتمون كردن اما عب نداره تموم شد ديگهنقل قول:
سلام به همه ي دوستاي گلم
بچه ها از بچه هاي پادگان جوادنيا ي قزوين كسي هست؟؟
من 1.8 اعزامم
با تشكر
حسام
وزارت دفاع پادگان جوادنیا چجور جایی هست؟الان خوشحال باشم یا ناراحت؟من امریه ندارم
اگه دوستان در مورد خدمت در وزارت دفاع آگاهی دارن بگن...تقسیم هاش کجاس؟درجه چی میدن؟کلا خدمت اونجا چجوری یاس؟
من لیسانس برق هستم از تهران
سلام
امار ما هم در اومد
لیسانس نرم افزار- تاریخ اعزام اول ابان- محل زندگی اصفهان
محل اموزشی : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی 01
جای خوبی یا خیلی سخت میگیرن
بعدش معمولا کجا میفتم
دوستان من کارشناسی ارشد، مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی خوندم
تاریخ اعزامم 1/10 بود، به دلایلی درخواست تعجیل دادم و موافقت شد
الان 1/8 اعزامم. از کرج هم هستم
فقط مشکلم اینه که مرکز آموزش و نیروی بکار گیرنده معلوم نیست (یعنی تو برگ سفید نقطه چین گذاشته، پلیس + 10 گفت روز اعزام معلوم میشه کجا میفتم)
خواستم بدونم احتمالاً کجا میفتم؟؟
هر جایی ممکنه بیفتم؟؟؟ یا جاهای خاصی دارند برای مازادها؟؟
اگه آشنا پیدا کنم میشه کاری کرد الان؟؟
ترو خدا اگه میتونید راهنمایی کنید، دارم از استرس میمیرم
اي بابا اميد جان استرس براي چي داري آخه برادرمنقل قول:
آشنا داشته باش ، هر زماني هركاري مي تونه برات انجام بده
به به به !! پس فعلا يك هم سنگري پيدا شد!!نقل قول:
والا دوستاني كه رفتن بد نمي گن و مي گن خيلي خوبه ، حالا بايد باز دوستاني كه رفتن بيانو از تجربياتشون بگن
بهترین جای نیرو زمینی ارتشنقل قول:
01 هتل ترین مرکز آموزش در کل کشور ، همیننقل قول:
رشته های کامپیوتر و گرایش های مرتبط با اون احتمال خیلی زیاد شهر خودشون هستن ، اصلا نگران نباش
شما هم نگران نباش ، به دلیل رشته ی بسیار پر کاربردی که خوندی جای خوبی میفتینقل قول:
فوق هم هستی ، خدمت راحتی داری
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من 10 مهر دفترچه رو فرستادم.امروز 11 مهر رفتم گفتن برگ سبزت نیومده
من بشدت به این برگه تا فردا نیاز دارم واسه گرفتن امریه
حالا 2تا سوال»
1.چرا امروز نیومده بوده؟
2.چقدر احتمال میدین فردا بیاد؟
سلام hesamso3000 بچه کجایی؟اگه تهرانی ایمیل بزن باهم بریم میدون سپاه
من که بد استرس گرفتم...همه دوستام افتادن 01 من رفتم قزوین خدا بخیر کنه....جا قحط بود؟!
ایمل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه هلپی هم به ما بدیدنقل قول:
سلام hesamso3000 بچه کجایی؟اگه تهرانی ایمیل بزن باهم بریم میدون سپاه
من که بد استرس گرفتم...همه دوستام افتادن 01 من رفتم قزوین خدا بخیر کنه....جا قحط بود؟!
ایمل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پيمان جان ، من تهران يا بهتره بگم شميراناتمنقل قول:
استرس نداشته باشم داداش ، هم فاله هم تماشا!!
اينم ميل منه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
حسام
سلام آقا رضا منم مثل شما افتادم 01 نیرو زمینی ارتشنقل قول:
شما چون اهل اصفهان هستی و اصفهان هم ارتش داره احتمال زیاد ادامه سربازی رو شهر خودتون هستی
برای من که یزد ارتش نداره چه کنم؟
سلام بچه ها خواستم بدونم گروه پدافند خاتم النبیا
مشهد چه جور جاییه اگه میشه کمک کنید 8 روز دیگه دارم میرم با تشکر
آقا من هم پدافندم ولی سمنان.به من گفتند مشهد دیگه آمزشگاه پدافند نداره.!!!؟اتفاقا میگن مشهد خیلی بهتره سمنان هست.نقل قول:
معلموم نیست اینا کاراشون حساب کتاب نداره خدا کمکمون کنه من دوست دارم بعد اموزشی هر جا بیفتم عصرم خالی باشه. یه جا برم سر کار که بعیده مگه شهر خودت باشی یا خلوتی داشته باشم کتاب بخوانمنقل قول:
شما هم خوشحال باش
من فقط یه چیزی نفهمدیم خیلی ها میگن تو سربازی خودت خنگ نشون بده تا ازت کار نکشن بعضیا هم میگن خودت زرنگ و کار بلد نشان بده تا تو دلشون جا بکنی گیج شدیم
چون معمولا دو روز طول میکشه.نقل قول:
90% فردا اومده، شما زود رفتین. سعی کنید فردا ظهر برید.
دوست عزیز شما با قانون قبلی هم نمیتونستید برای پدرتون کفالت بگیرین چه برسه با این قانون.نقل قول:
سلام دوسته خوبم ، در گذشته سن پدر 60 سال بود که الان شده 65 سال !!نقل قول:
در صورتی که بتونید کمیسیون پزشکی رو قانع کنید که نیازمنده مراقبته می تونید معافیت بگیرید ، در غیر اینصورت نمیشه !!
با تشکر
حسام
برادرای اعزام آبان لطفا اصلا استرس نداشته باشین.
میخواد کد ارتش باشین با سپاه یا انتظامی یا ...................
استرس اعزام واقعا بی خوده خودم پارسال اعزام آبان بودم و نگران:41: ولی الان :31: و شاید :7: استرس خدمت مثل اول مهر کلاس اول میمونه تو خدمت هیچ اتفاق عجیب و هولناکی قرار نیست بیوفته. کلاس اول ابتدایی یادتون هست ؟؟؟ الان چه حسی نسبت به اون روزا دارین ؟؟؟:38::38:
موفق و موید باشید
ارادتمند شما یک سرباز:40:
جالبه :20:نقل قول:
واقعا همینطوره که میگن.
بعضیا تو خدمت خنگ میشن، درصد خنگی باید بالا باشه تا بیخیال بشن قطعا خنگ اول خنگی مورد تنبیه قرار میگیره بعد به نتیجه میرسن که طرف خنگه بزار هر کار میکنه بکنه. سناریو خنگی و بازیگر نقش خنگ به مدت 21 ماه بسیار سخته:31::31:دوستانی تو خدمت دیدم که میگفتن خودمون وزدیم به خنگی ولی واقعا خنگ بودن :39:
قضیه زرنگی وکار بلدی فکرمیکنم بهترباشه (البته ازنظر من) ولی شرط داره ! شخص نخواد بازیگر نقش کار بلد و بازی کنه. کاربلد معمولا موردتشویق قرارمیگیره و از احترام بالاتری نسبت به سایرین برخوردار میشه.
نتیجه:
اون چیزی باشین که هستین. سعی کنین راحت باشین. و تو محیط زندگی جدید آسایش داشته باشین.
ارادتمند شما MALI.SH
فدایی داری داداشمنقل قول:
الان در چه حالی هستی ؟؟
کجا بودی ؟؟
با تشکر
حسام
سلام ،
دوستان عزیز می خواستم بدونم سینوس پیلونیدال معافیت سربازی داره یا خیر .
تو وبسایت وکالت آنلاین اونطوری که نوشته داره .
این از لینک :
کد:
تو بخش جراحی عمومی بند 9 و تبصره نوشته که :
از دوستان اگر کسی در بیمارستان های ارتش یا نیروی انتظامی کار می کنه یا آشنا داره ممنون میشم سوال کنن .نقل قول:
بند9-فیستولهای مقعدی برای مشمولان عادی ودیپلم معافیت دائم و برای مشمولین ازدیپلم بالاتر،خدمت غیررزمی .
تبصره -درموردفیستولهای نافی وپیلونیدال نیزبشرح فوق رفتارشود.
اخ که اسمش رو نیار یک ساله عمل کردم هنوز خوب نشدم من تو خدمت عمل کردم تو بیمارستان ارتش کسی اسمی از معافی نیاورد فقط برام دو ماه استعلاجی نوشتندنقل قول:
عمل بسته کردی یا باز ؟نقل قول:
خودت رفته بودی پیگیر معافیت پزشکی ؟
عمل باز! ! سه تا گاز استریل جا میشد توشنقل قول:
من اصلا کاری به معافیت نداشتم هشت ماه خدمت بودم اومد سراغم رفتم دکتر گفت باید همین الان عمل بشی اوضات خرابه بعدش رفتم بیمارستان ارتش عمل کردم و فقط برام استعلاجی نوشت و اسمی از معافی نیاورد
3 تا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظرت اینی که تو سایت وکالت آنلاین نوشته درسته ؟ شانسی داریم ما ؟
دوستان دیگه نظری دارن ؟
الان مشکلت چیه ؟
دز اصل 4 تا اما چون درد فاجعه باری داشت و هر روز باید پانسمان رو عوض میکردم دکتر گفت 3 تا بسه الان شما عمل کردی یا نه؟ ؟ فکر نکنم معافی داشته باشه چون تا حالا نشنیدم الان هم مشکلی خاصی ندارم فقط بعضی وقت ها اذیت میکنهنقل قول:
شما مگه عمل نکردی که خوب بشی ؟ الان خوب نشدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فعلا عمل نکردم .
دوستان من افتادم آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا! چه طوره؟ کسی اطلاعی داره؟