شیوا عزیزم:
ببخشید این صفحه آخر باز نمیشد...
اینجا معمولا لینک یه صفحه رو زیادی مینویسه، خودتو ناراحت نکن عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شیوا عزیزم:
ببخشید این صفحه آخر باز نمیشد...
اینجا معمولا لینک یه صفحه رو زیادی مینویسه، خودتو ناراحت نکن عزیز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AaVaA عزیزم:
به به سلام بر عاطفه ي عزيزم
به به آوا خانم سیب گلاب نقل بیدمشک
خوبي گلم؟
خوبم عزیز، تو خوبی؟
محض ارادت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما مخلصیم.
ما بيشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خیلی بیشتر.
پاك نا اميدم كردي كه چرا گول نخوردي آخه؟كدوم دستا؟ كدوم كاسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردی چقدر زرنگم؟ بله 2 جفت دست مده نظرم بید.. همون کاسه ماست منظورمه..
حالا لطفا گولمو بخور (از طرف جمعي از كاربران كه ميخواهيم خدمتت برسيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د ببین حالا.. تو و بعضیــــا؟!؟! اگه تونستید منو گول بزنید ها، اونموقع دیگه باریکلا دارید.
راستي گفته بودي دلت ميخواد عكس از اتاقت بذاري پس بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم؟ نا والا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا عكس از دو طرف در اتاقت هم بذار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس یا عسک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چون خيلي به در علاقه داري عكس در ورودي خونتون رو هم بذار!!
ما خونمون در نداره، دروازه داره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عبارات رو تعريف كن:
- دانشجو: عبارتست از کسی که به دنبال این میگردد که چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چمن دانشگاه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مکانی مناسب و دلگشا برای خوردن ناهار های بدمزه ی دانشگاه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي:
غذاي مورد علاقت: قرمه سبزی و ماکارانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشيدني مورد علاقت: میلک شیک + آب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديوارهاي اتاقت چه رنگيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همرنگه دره اتاقمه، سفید تقریبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Greatone رو ميشناسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دختره يا پسر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره.. نه بابا.. تو و بعضیا چتون شده؟ هی گیر میدید به بچه های مردم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همينا
قربونت خوشحال شدم.
قربونت تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدای تو، بازم بیا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارادت ويژه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Greatone عزیز:
بازم منو کشیدن اینجا....مگه بیکارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم خوش اومدی، نه بیکار نیستیم، ولی از این کار خوشمان می آید.
تا حال شده یه اهنگ رو 1 هفته تمام وقت گوش بدی !!!
یه دونه که نه، مثلا یه آلبوم بوده که هی میزاشتمش.
نظرت در باره ی 2 حرکت زیر چیه ؟
الآن میگم..
1.
چند تا رفیق از 1 هفته پیش برنامه ریزی کنند یکشون پیکان بابشو بگیره و یکیشون 1000 تا نوار از مهستی و هایده
و ابی و داریوش بیاره باربند ببندن رو پیکان و 5 نفری بزنن به چالوس تو راه هم هی بگن و بخندن و بزنن تو سر وکله ی هم و انقدر شاد باشن که نتونی تصورش رو کنی ؛ به نوشهر هم رسیدن یه دونه از اون اتاق های شبی 20 تومنی لب دریا بگیرند و ....
2.
چند تا رفیق شب ساعت 8 زنگ بزنن به هم بگن فردا میایی تن رو بزنیم به دریا ؟ بعد یکشون با یه پاجرو بیاد 2 نفری راه بیوفتن در تمام راه هم 70% در حین گوش دادن موزیک خارجی باشند 30 % هم با هم حرفای عشغولانه بزنن وقتی رسیدن نوشهر سری برن هتل صدف و حمام و بقیه ی ماجرا.....
کدوم رو ترجیح میدی؟
اولی شادتره، اگه از نوارایی غیر اونایی که گفتی استفاده کنن اونو قبول میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این پستم کلان در باره مسافرته:
من مسافرت دوست دارم، بفرما..
چیزی درباره ی جزیره ی ایسلاند شنیدی؟
نه متاسفانه..
میدونی بهش لقب بهشت روی زمین رو دادن؟ میدونستی بیشتر این والپر ها و عکس های منظره و ابشار که میاد از اونجا گرفته میشه...؟
نه، چه جالب، نه، بازم جالبه.. خوشم اومد اطلاعات خوبی بهم دادی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار باشه به همچون جایی 10 تا از بچه های پی سی رو انتخاب کنی کدوما رو انتخاب میکنی؟ راستی اونجا استرخاش خیلی معروفه شنا که بلدی؟
اشکان ( *Nashenas* ) - امیر شیردل ( Braveheart ) - جلال ( sise ) - بنیامین ( IcY ) - مجید ( Enter_The_love ) - آوا ( AaVaA ) - نوشین ( Nooshin_99 ) - خودت ( Greatone ) - فرزاد ( fery joon) - رفیفار( raffifar )
ا... پس aQoa جونم؟ این جا میمونه که..:(
نه.. من شنا بلد نیستم، میدم همین بچه هایی که میخوام ببرم برام یه کلک درست کنن با یه پارو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نظرت در باره ی این اوا چیه؟ دختره یا پسر؟
آوا دختره.. اگه ولم کنی هفت دقیقه ازش تعریف میکنم.
برای اخرین سوال نظرت در باره ی این جمله چیه؟
**** با تشکر تیم هدایت بکس پایتخت****
نظری ندارم چون من جزء بکس پایتخت نیستم. ولی از همسایگان بیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی خانمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی، خیلی خوشحال شدم.
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pd2006 عزیز:
سلام
سلام دوست من..
به اون چشمای اندازه قابلمه ات قسم ، که عهد کرده بودم بیشتر از دو بار ازت سوال نکنم ، ولی چکار کنم که مشکلات لاینحل بشری فراوونه و همه شون منتظرن تا بدست گره گشای شما حلیده شوند .
امان از این مشکلات که هر چی هست زیره سره اوناست..
چشای من اندازه قابلمه ست؟ حالا ماهی تابه میگفتی یه چیزی.. ولی خب دیگه از عهدا نکن با خودت، اگه بار آخرت باشه دیگه دیگه..
1. تازه یادم افتاد که شدیدا با تلفظ اسم شما مشکل دارم . ببینم این Tec شما ، تس خونده میشه و یا تک و یا ... ؟
تک خونده میشه، تک نه تک (TEC No TAK)..2.
آشپزیت چطوره ؟ خیلی ممنون خوبه شما خوبید؟
گذشته از شوخی هی بدک نیست، ولی همه غذاها رو بلد نیستم درست کنم.
در واقع تا حالا چند نفر با خوردن دستپخت شما ، به ملکوت پرواز نمودن ؟
خیلیا، دیگه آمارشون از دستم خارج شده..
3. اگه یه روزی بین درسته قورت دادن قورباغه ، بوسیدن مارمولک و یک هفته دوری از تلفن ، مجبور باشین یکیش رو انتخاب کنین ، کدومش رو انتخاب میکنین ؟
من حاضرم یه سال از تلفن دور باشم ولی اون دو موردی که گفتی برام پیش نیاد. یعنی به کسی زنگ نزنم ولی بتونم بیام نت ها.
4. به چه سوالی حساسیت داری ؟
اااا.. زرنگی؟ میخوای هی دم و دیقه اونو ازم بپرسی؟
یعنی وقتی ازت چی بپرسن ، سر پرسنده رو با کلنگ مینوازی ؟
زرنگی.. نمیگم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. بزرگترین آرزوت چیه ؟
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از پیدا کردن یه شوهر گوش بفرمان + کلی پول و پله (بلا نسبت شبیه حاج یونس فتوحی) .
پیدا کردن یه شوهر گوش بفرمان + کلی پول و پله (بلا نسبت شبیه حاج یونس فتوحی و امثالش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. از اونجایی که حس میکنم شباهت زیادی به آواتور بنده داری ، میایی آواتورهامون رو عوض کنیم ؟
من؟ آواتاره تو؟.. اصلا قابل قیاس نیستن، من آواتار به این ظریفی و مهربونی دارم، بعد تو چی.. خشن و بداخلاق. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. با حال ترین سوالی که طی این چند روزه ، در این تاپیک ازت شده و با خوندنش ، کلی کیف از خودتون در نمودین ، چی بوده ؟
من سوالای همه بچه ها رو خیلی دوست دارم، همه خوب میپرسن، ولی خب سوالای بی بی رو خیلی خوشم میاد.
دیگه قول ، قول ، قول که سوال نکنم (البته اگه بزارن) .
کیا بزارن؟ اگه کسی هولت میده خب نزار اینکارو بکنه، خودت بدو بدو بیا اینجا که به حول دادن نرسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشین .
مرسی از شما، و همچنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pd2006 عزیز:
پست تکراری بود ، ببخشین .
خواهش میکنم.. حالا میزاشتی باشه، مشکلی نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bb عزیز:
بنام خدایی که هر چه دارم ز اوست و این لیست از کرم او پر گردد و چون او به جهان زیبا رویان بسیار خلق نمود ز ایشان چندی به فروم نهاد که ما نام ایشان بر لیست خویش بنگاریم و زیوری باشند به این کاغذ سپید و همو که چون تو مادری معنوی بیافرید که ما را نصیحت و اندرز کنی و ما گوش جان به سخنان پر گوهرت نیوش .
بنام خداوند رحمان و کریم، که بی بی را در این فروم عضو نهاد که ره هدایت پیش گیرد و اندر پندهای چون درّ مادر معنوی به سرمایه ی سعادت دست یابد.
1- چگونه باشد که حق تعالی تمام اعضای انسانی به هنگام جنینی به طفل دهد و دندان ندهد او را تا به سنی رسد که ز شیر خوارگی در آید؟
همچنان که جنین را آنقدر کوچک بیافرید که در یک دست تواند بلند کردنش، و وی کم کمک رشد کند و کامل گردد.
2- نظر آن مادر معنوی آن شیرزن بیشه متفرقه را آن گل زیبای فروم را ز مسئله ذیل جویاییم
که چون زن و مردی را اختلاف پیش آید قصد جدایی کنند و ایشان را طفلی باشد این طفل را گناه چیست که تا سن 7 به مادر سپارند و سپس به پدر و فرزند ز هر دو رانده و در تشویش ؟
این طفل را همان بس که گناه پدر و مادرش بر وی زیان رساند، و شاید بسی روشنفکر به بار آید که جدایی را به کسی نیاموزد.
3- چگونه باشد که بانوان چون به هم رسند غیبت این و آن کنند و خصوصا به نگام خرد نمودن تره بار؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوند زن جماعت را حساس آفریده که طویلی از آنان حساسیت تا اوج اعمال دگران برند و به یکدیگر گویند، آنچنانکه مردان زنان گونه هم اندک نباشن.
4- چون آن گوهر زیبای فروم آن رعنای خوش قامت این سامان به همسری مردی دهند فحاش و بد کاره آن مه رو چه کند ؟
انسان خود تابع محبت و احترام است، خود دانی که چون به فحاشترین انسان محبت فراوان و احترام قائل شوی، او خود به خیانتش پی خواهد برد و صد مرتبه توبه از خدایش.
5- ز بهر چه قیلسوفی بگفت علم نیروست و ایمان جهت ؟ کدام را به بدیدی؟
ایمان بسی زیباتر از علم است، که چون بسیار است فیلسوفانی که ندانستند ایمان چیست و بی دین به سوی حق شتافتند.
6- ز گذشتگان آیندگان را چه خیری رسد و ز آیندگان گذشتگان را چه خیری؟
ز گذشتگان تنها امید فردایی نیکو، و ز آیندگان یادگیریه حسن نیکو تواند رسد.
7- چون بی بی شبی فرغون بدست بر سر کوی یار نشست مهدی نام مردی بدید آشفته و نالان و چون بی بی را طافت دیدن اشک مظلوم نیست ز ایشان ماجرا جویا شد و او با ناله بگفت یا شیخ تو عالم دهری و بع لیستت هزاران هزار زیبا رو و من را نباشد چیزکی و دل داده به جگری هستم که به لیست با ارزش توست و حال من بی بی که ندارم طاقت دیدن اشک بیچارگان چه کنم که نه ز خرما توانم دل کند و نه ز خدا
اندکی حرکتی دوباره برگزین و مهدی نام را به لیستت اضافه کن، که اورا خشنود نمائی.. و چون تو مهدی نام را نه شاید که در لیستت نگه داری، روزی مجبور خواهی شد هر دو دلبره لازم و ملزوم در کنار هم، را حذف نمایی تا هم به خرما رسیده باشی و هم خدا.
8- شاعران را با خم ابروی زیبا رویان چه کار است ؟ که به هر شعر خویش ز خم ابروی آن نگار گفتند و گوشه زلف این نگار و ما را بیش ز بیش پریشان حال که یارب این لیست ما را برکتی ده که نام دگران هم بنگاریم به آن
خداوند توانا بر عمر جمله نگاران لیستت بی افزاید، و بی بی را توفیق نگهداریه آن زیبا رویان دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- دولت مردان را چه رسمی است که رعیت ایشان انتخاب کنند و ایشان بر رعیت ظلم کنند ؟
دولت مردان را چون پول و ثروت و قدرت فراوان باشد و ضعیف را ناتوانی و ترس از خاکستر شدن، که همه عمر فرمان دولت مردان اجرا کند و دولت مردان ظلم روا دارد از جهت غرورش و به ظاهر توانائیش.
10- گر من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه ؟
چنانکه دانم در شهر پلیس و مسئله ی جمع آوریه اراذل و اوباش بر پاست، یحتمل هر دوی ما را در سلولی تاریک و فراوان از مشتی اراذل خانه گزینند.
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی، خوشحالم کردی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz عزیز:
سلام
سلام، چطوری؟
راستي اول بگم من هر گونه اراكي بودن رو تكذيب ميكنم . بنا بر جبر روزگار مجبور شدم دو سالي رو اونجا مجردي زندگي كنم . ولي همه جاي ايران مال من نه ببخشيد سراي من است .
خب ولی دلیل نمیشه اراکی نباشی، الآن یه رگت اراکیه، حالا هی بگو من تکذیب میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این هفته رو بگو اراکی بیدی، خب گناه من چیه که یه همشهری نیست بیاد ازم سوال بپرسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما سوالها :
بفرما..
چرا شما دختر ها از سوسك مي ترسيد ؟
آخه خیلی وحشتناکه قیافش، فکر کن سیاه و زشت، با اون شاخکاش.. ووییی.
كفش پاشنه بلند مي پوشي؟
غیر از مجالس عروسی و اینا نه نمی پوشم.
از زير باران راه رفتن خوشت مياد؟
آی گفتی، خیلی.
تا حالا شده دوستات اونقدر سر به سرت بزارن كه گريت رو در بيارن؟
نه، یادم نمیاد.
مي دوني چپقلي كجاست؟
چشمه ی آب مشهوری داره، و میگن آبش شفا هم هست.
شایدم شنیده باشی، ولی میگن هر کی هندوانه بخوره و بعد از آب چپقلی، اگه سنگ داشته باشه، سنگش میوفته.
2 -3 تا از فامیلای ما اینکارو کردن و ...
مرسي .
ممنون از شما، خوشحال شدم.
بهروز
اردلان عزیز:
دوباره سلام خدمت مادر مهنوي! خوبي؟!
دوباره علیک سلام فرزند دلبندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. من خوبم، تو خوبی؟
تا حالا از نزديك ترين دوستت نامردي ديدي(نا زني بايد بگيم فك كنم!)؟!
آره.. چند بار از چند نفر دیدم.
از مرگ ميترسي؟! آره يا نه؟! چرا؟
گاهی آره، گاهی نه، آره چون فکر میکنم هنوز اونطور که باید نبودم.
بعد خدا كيارو از همه بيشتر دوس داري؟
ای ول خوشم اومد ازت..
خوب خونواده که شرط اوله.. و بعدش هم بعضی از دوستام.
تابعد ...
خوشحالم کردی، مرسی.
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر عاطفه جون گل گلی:40:
من که خوبم تو بهتری؟
اصلا هم زرنگ نبودی:31:
بابا طفلک بعضیایی که تو فکر میکنی روحشون هم خبر نداره بعد تو چطوری خبر داری من موندم!! :18:دستای اونا تو کارهای هنریه خودت که بهتر میدونی:8: ...کاسه ماستی و دستی اگه باشه بعضیای دیگه است که تو نمیدونی :27:ما یه نظر پرسیدیما شما هم همه ی حواست رفت طرف اون عدد مقدس:21:
اولا این مدرک:46:نقل قول:
.در مورد گریتوان عزیز هم عزیزم اون یه گیر همشهریانه است :10: دختر خوبیه :27: چی فکر کردی قرار بود دو ماه پیش بفرستیمش خونه ی شوهر...:31:نقل قول:
یک عکس از اتاقت اگه دوس نداشتی یه عکس از یه گوشه اش که دوست داری(گزینه دلم نمیخواد بذارم هم هست عزیزم.راحت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه که دلم نخواد ها..
=====
با سلام این یک نوار ضبط شده است:27:
میدونی در اتاق چیه؟:2:
عکس میدونی چیه؟
عکس در اتاق چیه حالا؟
سفارش کردن اذیتت نکنم:46: ..تو بگو مگه میشه مادر معنوی رو اذیت کرد؟:21:عاشقشیم:40:
راستی آخر سر کی برا افطرتون نون خرید؟:31:
هیس آقامون خوابیده؟:8:
===
فریدون فروغی؟
فروغ فرخزاد؟
فریدون مشیری؟
شاملو؟
مهدی اخوان ثالث؟
قربانت:11:
شب و روزهای خوبی داشته باشی عزیز
از اینکه به سوالام جواب دادی ممنون:11:
منم سوال !!!
سوالها:»
1)چگونه می توان يک زرافه را داخل يک يخچال قرار داد؟
٢) چگونه می توان يک فيل را داخل يک يخچال قرار داد؟
٣) شير، سلطان جنگل، تمام حيوانات را به يک گردهمايی فرا می خواند. تمام حيوانات بجز يکی از اين حيوانات در اين گردهمايی شرکت می کنند. حيوانی که غايب بوده کدام است؟
٤) شما بايد از يک رودخانه عبور کنيد. اين رودخانه محل زندگی تمساحها است. چگونه از آن عبور می کنيد؟
سلام به روی ماهت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شعر قشنگ که خودت خیلی دوسش داری بنویس:
چرا تازه به دوران رسیده ها این شکلی ان؟ تو وقتی باهاشون برخورد می کنی چجوری تحملشون میکنی؟
چند تا راه حل به منم پیشنهاد بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از کسی ناراحت می شی بهش می گی یا میریزی تو خودت؟ اگه بهش می گی چند تا راه حل پیشنهاد بده. اگه نه می بخشی یا کینه به دل می گیری؟
کسی رو تو زندگی داری که راحت باهاش دردو دل کنی؟مثلا یه دوست. اصلا اهل درد و دل کردن هستی؟
دروغ می گی؟ اعم از مصلحتی و غیر مصلحتی؟ راستشو بگو.
نسبت به کسی که بهت دروغ گفته چه عکس العملی نشون می دی؟
حس ششمت قویه یا نه؟
سریع النتقالی یا دیر میگیری؟
در مقابل یه اتفاق، سریع عکس العمل نشون می دی یا نه؟
وقتی یه اتفاق بد می افته دست و پا تو گم می کنی یا به خودت مسلطی؟
خجالتی هستی یا خیلی اجتماعی یا گاهی اوقات خجالت می کشی؟
به دیگران زود اعتماد می کنی یا خیلی محتاطی؟
اهل ریسک هستی؟
بچه که بودی چه جور تصوراتی داشتی؟ یکیشو برامون با جزئیات بگو(مثلا من فکر می کردم دنیا همه اش یه فیلمه که از جلو چشامون رد میشه یا ادما رو شکل کیسه خرید می دیدم که هر چی می خورن بزرگتر میشن....از اون کیسه خریدها که هر چی توش میریختی بزرگ تر میشد)
رویای دوران کودکیت چی بود؟ مثلا یه چیزی که دلت بخواد داشته باشی یا یه جایی که دلت بخواد بری....می تونه خیالی هم باشه
فکر می کنی مشکل اصلی جوونا برای ازدواج چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلشون مالیه پس چرا من کسایی رو میبینم که مشکل مالی ندارن ولی تن به ازدواج هم نمی دن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت جمعیت زیاد برای یک کشور حسنه یا نقطه ضعف؟
مرسی عزیزم که وقت میذاری
منتظرم باش
احوالت رفیق!!!!نقل قول:
برند یعنی مارک برند گوشی یعنی مثلا مارک گوشی نوکیا یا سامسونگ هست
حالا مارک گوشی شما چیه؟با ذکر مدل:31:
بهترین تفریحت چیه؟
کدوم دانشگاه درس خوندی؟
دوست داری به کدوم کشور سفرکنی؟چرا؟
فعلا خداحافظ!!!!!!:20:
تک من تو را دوست دارم.
چند سالت است؟
میخواهم با تو دوست بشوم.
با من دوست میشی؟
قشنگ بود، ایول :31:نقل قول:
فقط سوال .........نقل قول:
سلام Tecخانم(عاطفه)((خرمالو))WINK
خوبید؟ روزگار خوبه؟
صندلیتون داغه؟
چند بار در ماه به حرم میری؟
چند تا خواهر برادری داری؟
اسم تمام اعضای خانواده؟
نام خانوادگی؟
چند سالته؟
باز هم به دیدنت میام:46:
سلام .....
نظرتون در مورد اينها چيه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز اينجور مسايل رو در پيغام خصوصي مطرح كن .
سلام
بدون مقدمه شروع می کنم :
1 : تو این مدتی که رو صندلیه داغ P30World نشستی ، هر دفعه که می خوای بیای به انجمن سر بزنی با شوق و ذوق میای دیگه ؟ ( راستش رو بگو )
2 : تو این مدتی که رو صندلیه داغ P30World نشستی ، آیا به تاپیک های دیگه هم سر میزنی یا اینکه سرت خیلی شلوغه ؟ ( میدونم سوالم یه کم جنبه ... داشت )
3 : نظرت درباره افراد هوس ران تو این تاپیک چیه ؟ ( من که ازشون متنفرم )
4 : دلیل انتخاب نام کاربری TEC چی بوده ؟
5 : به نظر خودت (ون) تو تاپیک موثرید یا فقط پست بیهوده میدید ؟
6 : مچکرم درسته یا متشکرم ؟ ( اگه هنوز متوجه منظورم نشدی بگو تا برات تو pm توضیح بدم )
7 : با مهرآریا نسبتی داری ؟
خوب این بود سوال های من از شما دوست عزیز خانم عاطفه ( اشتباه که نمی کنم ؟ )
دیگه ببخشید که اینقدر سوال هام خشک بودند !!! بعضی ها مثل bb سرشار از عاطفه اند و بعضی ها هم مثل K A R I M I حتی یک شکلک هم تو پستشون قرار نمی دند ...
خلاصه هر کی یه جوریه .
تا بعد...
AaVaA عزیزم:
سلام بر عاطفه جون گل گلی:40:
سلام برا آوا خانم سیب گلاب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عزیزم ببین چقدر روسری هام قشنگن)
من که خوبم تو بهتری؟
منم خوبم، تو همیشه خوب باش.
اصلا هم زرنگ نبودی:31:
خودت زرنگ نیستی..:27:
بابا طفلک بعضیایی که تو فکر میکنی روحشون هم خبر نداره بعد تو چطوری خبر داری من موندم!! :18:دستای اونا تو کارهای هنریه خودت که بهتر میدونی:8: ...کاسه ماستی و دستی اگه باشه بعضیای دیگه است که تو نمیدونی :27:ما یه نظر پرسیدیما شما هم همه ی حواست رفت طرف اون عدد مقدس:21:
خیلی مهمه که اون دستا ماله کیه،:31: خب چون شما از اون عدد خوشتون میاد و براتون مهمه، منم هی اسمشو میارم که موجب شادیه روح و جسمتون بشه.
اولا این مدرک:46:
تو چرا نمیگیری دختر؟ من یه کوچولو دورت چرخیدم، حالا هی مدرک جمع کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.در مورد گریتوان عزیز هم عزیزم اون یه گیر همشهریانه است :10: دختر خوبیه :27: چی فکر کردی قرار بود دو ماه پیش بفرستیمش خونه ی شوهر...:31:
گریتوان و خونه شوهر؟ ا وا خدا مرگم نده.. چی میشنوم خواهر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====
=====:21:
با سلام این یک نوار ضبط شده است:27:
با سلام این تلفن گویای هوشمند است.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی در اتاق چیه؟:2:
اول بگو دره اتاق منظورته یا داخله اتاق؟:31:
عکس میدونی چیه؟
خب ببین واضح سوالاتو بپرس، عکسی که همون فوتو ست، منظورته یا عکسی که خلاصه شده ی بر عکسه؟
عکس در اتاق چیه حالا؟
بر عکسه در میشه رد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفارش کردن اذیتت نکنم:46:
من ارادتمند سفارش شونده هستم، اوشون فرزند ارشده اینجانب میباشد.. :27:
..تو بگو مگه میشه مادر معنوی رو اذیت کرد؟:21:عاشقشیم:40:
نه که نمیشه خوشگل خانوم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاک پاتیم..:40:
راستی آخر سر کی برا افطرتون نون خرید؟:31:
هیشکی! :41:
یعنی قرار بود فری بگیره، بعد پسرم یه نفرو آورد و یه نونوایی تو ساختمون زد، ولی من هیچوقت ندیدم نونوامون نون بپزه..
هیس آقامون خوابیده؟:8:
هیسس.. پس بریم بیرون بقیه حرفا رو بزنیم.:31:
===
=== [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریدون فروغی؟
حرف نداره
فروغ فرخزاد؟
اینم حرف نداره
فریدون مشیری؟
ای یکی هم حرف نداره
شاملو؟
این که دیگه هیچی عالیه.
مهدی اخوان ثالث؟
احسنت داره.
قربانت:11:
فدای تو عزیز
شب و روزهای خوبی داشته باشی عزیز
تو هم لحظات خوبی در پیش داشته باشی.
از اینکه به سوالام جواب دادی ممنون:11:
ممنون از خودت، بازم بیا.
سربلند و موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
منم سوال !!!
سلام دوست من، بفرمائید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوهوم...
دره یخچال رو باز میکنیم و میزاریمش تو یخچال. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دره یخچال رو باز میکنیم، زرافه رو در میاریم، بعد فیل رو میزاریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
٣) شير، سلطان جنگل، تمام حيوانات را به يک گردهمايی فرا می خواند. تمام حيوانات بجز يکی از اين حيوانات در اين گردهمايی شرکت می کنند. حيوانی که غايب بوده کدام است؟
فیل، چون تو یخچاله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
٤) شما بايد از يک رودخانه عبور کنيد. اين رودخانه محل زندگی تمساحها است. چگونه از آن عبور می کنيد؟
خیلی راحت و خونسر عبور میکنم، آخه تمساح ها همه تو گرده همایی هستن که شیر گذاشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکرشو نمیکردی جواب بدم نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد، تو اون یکی سوالات که نصف نهار و اینا رو داشت، گذاشتیم سره کار، حالا 1 -1 مساوی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی اومدی دوست عزیز..
NOOSHIN_29 عزیزم:
سلام به روی ماهت!
سلام به روی ماهت، به چشمون سیاهت.. (حالا واقعا چشات سیاهه؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشین جون، حاجی برام روسری خریده، ببین چه خوشگله؟
یه شعر قشنگ که خودت خیلی دوسش داری بنویس:
در اتاقی که به اندازه ی یک تنهائیست
دل من که به اندازه یک عشق است
به بهانه های ساده خوشبختیه خود مینگرد
به زوال زیبای گلها در گلدان
به نهالی که تـــو در باغچه خانه مان کاشته ای
و به آواز قناری ها
که به اندازه یک پنجره میخواند..
آری،
سهم من اینست.
سهم من
آسمانیست که آویختن پرده ای آن را از من میگیرد./.
چرا تازه به دوران رسیده ها این شکلی ان؟ تو وقتی باهاشون برخورد می کنی چجوری تحملشون میکنی؟
چند تا راه حل به منم پیشنهاد بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جورین عزیز؟ منظورت راه اینترنتیه یا گفتگوی واقعی؟ کامل بگو تا بهت بگم گلکم.
وقتی از کسی ناراحت می شی بهش می گی یا میریزی تو خودت؟ اگه بهش می گی چند تا راه حل پیشنهاد بده. اگه نه می بخشی یا کینه به دل می گیری؟
من از کسی که ناراحت بشم بهش میگم، اغلب دیر ناراحت میشم، یعنی سعی میکنم با خودم تحلیل کنم که اون طرفم کی بوده و من کی هستم، اگه طرفم مهم باشه تا حدی، یعنی یه جایی پیشه من داشته باشه، حتی یه دوست.. بهش میگم...
گهگاهی واسه اینکه دلخوری پیش نیاد میریزم تو خودمو سعی میکنم بگذرم، یعنی بهش فکر نکنم و به پای این بزارم که اگه میدونست من اینقدر ازش دلگیر میشم عمرا اگه اون کارو میکرد... سعی میکنم کینه به دلم نگیرم.
کسی رو تو زندگی داری که راحت باهاش دردو دل کنی؟مثلا یه دوست. اصلا اهل درد و دل کردن هستی؟
آره، کمتر کسی رو دیدم که تو نگاه خودم منو درک کنه و بتونه آرومم کنه، ولی خدا رو شکر کسی هست که باهاش راحت باشم.
دروغ می گی؟ اعم از مصلحتی و غیر مصلحتی؟ راستشو بگو.
آره میگم.. مصلحتی بیشتر، ولی سعی میکنم دورغ غیر مصلحتی نگم، چون خاطره های خوبی از دروغ ندارم.
نسبت به کسی که بهت دروغ گفته چه عکس العملی نشون می دی؟
اگه دروغش طوری باشه که بتونم حداقل یه خورده بهش حق بدم، میبخشمش و بهش فکر نمیکنم.. ولی اگه احساس کنم بدون هیچ دلیلی و فقط برای آزار من اینکارو کرده خیلی دلگیر میشم.
حس ششمت قویه یا نه؟
آره، اصولا راحت میفهمم طرف مقابلم چه جوره..
سریع النتقالی یا دیر میگیری؟
اکثرا خیلی زود، بعضی وقتام خیلی دیر..
در مقابل یه اتفاق، سریع عکس العمل نشون می دی یا نه؟
اکثر وقتا خیلی زود عکس العمل نشون میدم.
وقتی یه اتفاق بد می افته دست و پا تو گم می کنی یا به خودت مسلطی؟
بستگی داره، بعضی وقتا همون موقع دست و پامو گم میکنم، بعضی وقتام خیلی سریع به خودم مسلط میشم.
خجالتی هستی یا خیلی اجتماعی یا گاهی اوقات خجالت می کشی؟
خجالتیه خجالتی که نه نیستم، ولی گاهی خجالت میکشم، حتی بدون ضرورت.
به دیگران زود اعتماد می کنی یا خیلی محتاطی؟
قبلا ها خیلی سریع اعتماد میکردم، ولی الآن دیگه نه.
اهل ریسک هستی؟
تا حد کمی..
بچه که بودی چه جور تصوراتی داشتی؟ یکیشو برامون با جزئیات بگو(مثلا من فکر می کردم دنیا همه اش یه فیلمه که از جلو چشامون رد میشه یا ادما رو شکل کیسه خرید می دیدم که هر چی می خورن بزرگتر میشن....از اون کیسه خریدها که هر چی توش میریختی بزرگ تر میشد)
چه جالب، منم گاهی فکر میکردم دنیا یه فیلمه..
من بچه که بودم فکر میکردم درو دیوار و عروسکها و حتی بشقاب ها و قاشق هام حرف میزنن و حرکت میکنن، وقتی با عروسکام بازی میکردم بعضی وقتا زیر زیرکی همش نگاشون میکردم که ببینم تکون میخورن یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویای دوران کودکیت چی بود؟ مثلا یه چیزی که دلت بخواد داشته باشی یا یه جایی که دلت بخواد بری....می تونه خیالی هم باشه
دلم میخواست برم تو ابرا راه برم، زندگی کنم، یا یه تیکه از ابرای چاق و چله می افتاد تو حیاطمون تا لمسش کنم و بخورمش.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم میخواست صبح که از خواب پا شدم حیاطمون پر از اکلیل و پولک باشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم میخواست یه ستاره می افتاد تو حیاط خونمون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داشتم با ماه دوست باشم و روش بخوابم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایی، چه دوران شیرینی بود.. یادش بخیر.
فکر می کنی مشکل اصلی جوونا برای ازدواج چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول... اکثرا چون نمیتونن خرج و مخارج عروسی و خونه و این چیزا رو بدن نمیتونن ازدواج کنن. البته اینا خیلی هاش برمیگرده به چشم و هم چشمی و توقعات زن و مرد، وگرنه خب به نظر من آدم اگه تلاش کنه و خدا کمکش کنه، میتونه به همه چی تو دنیا برسه.
اگه مشکلشون مالیه پس چرا من کسایی رو میبینم که مشکل مالی ندارن ولی تن به ازدواج هم نمی دن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اینجور افراد خیلی هاشون یا تقریبا همشون شکست عشقی داشتن، بعضی هام ازدواج رو یه مسئله ی بیخود میدونن که فکر میکنن از طریق یه رابطه ی دوستی میتونن به چیزی بهتر از ازدواج برسن.
به نظرت جمعیت زیاد برای یک کشور حسنه یا نقطه ضعف؟
از قدیم گفتن هر چیزی زیادش خوب نیست، جمعیت حتی اگه ناخواسته زیاد بشه، اگه کشور بتونه کلیه ی نیازهای مردم رو هم از نظر اقتصادی (منظور شرایط کاری و این حرفاست ) و هم از نظر رفاهی برطرف کنه، بد نیست.
مرسی عزیزم که وقت میذاری
قربونت گلم، سوالای خیلی قشنگی پرسیدی.
منتظرم باش
حتما، زود زود بیا مهربون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیلانه عزیز:
احوالت رفیق!!!!
سلام علیکم، احوال شما؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ببین چه روسری خوشگلی حاجی بهم داده :دی)
برند یعنی مارک برند گوشی یعنی مثلا مارک گوشی نوکیا یا سامسونگ هست
حالا مارک گوشی شما چیه؟با ذکر مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا شماره شناسنامم فقط مونده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا خوب میگفتی Borand خونده میشه یا Barand؟ دفه دیگه اینم بگو لفا (Loffan). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ SGH-E600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شومبولمم بگم که یه آویزه پسر بچه با 4 تا تار موی سبز و یه بلیز قرمز راه راه، با یه جفت کفش قلمبه سیاه هم داره..
بهترین تفریحت چیه؟
کامپیوتر
کدوم دانشگاه درس خوندی؟
آموزشکده امام علی (علیه السلام)، دانشگاه آزاد اراک
دوست داری به کدوم کشور سفرکنی؟چرا؟
امریکا، دوست دارم اونجا داییمو ببینم .
فعلا خداحافظ!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحال شدم، فعلا خدا نگهدار.
emsi عزیز:
تک من تو را دوست دارم.
اسمی جان منم دوستت دارم.
چند سالت است؟
21
میخواهم با تو دوست بشوم.
اول بگو دخمل طلایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا پسر بلا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با من دوست میشی؟
اگه دختری اینو بخون:
میتونیم با هم دوست بشیم خوشگلم... چرا که نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پسری اینو بخون:خب الآنشم یه جور دوستیم دیگه نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدم دوست من..
Petros عزیز:
قشنگ بود، ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لااقل میگفتی قشنگ بود؟ ایول؟ که من فکر کنم سواله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
blackfox عزیز:
فقط سوال .........
سوال فقط یا فقط سوال.. مسئله اینست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cityslicker عزیز:
سلام Tecخانم(عاطفه)((خرمالو))WINK
سلام دوست آفتابی، دوست خورشیدی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبید؟ روزگار خوبه؟
خوبم، شما خوبی؟ روزگار هم خوبه، مچکر.
صندلیتون داغه؟
برق که رفته.. داغ نشده.
چند بار در ماه به حرم میری؟
حرم؟ اراک حرم نداره دوست من! ولی خب گهگاهی مسجد میرم.
چند تا خواهر برادری داری؟
2 تا برادر، یه دونه خواهر.
اسم تمام اعضای خانواده؟
...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام خانوادگی؟
منظورت اسم فامیله یا نام همه ی اعضای خونواده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سالته؟
21
باز هم به دیدنت میام
خوشحالم کردی، حتما منتظرم.
BKM_MAHDI عزیز:
سلام .....
صد تا سلام حاجی، چطوری؟
نظرتون در مورد اينها چيه؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی خیلی خیلیییییییی قشنگه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اینو دیدم یه واییییی بلند گفتم..
خیلی خوشحالم کردی حاجی، خیلی خوبی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشاالله خدا بهت 6 برابر اینا (البته نفصش دختر نفصش پسر) بهت بچه و نوه و نتیجه بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یکی از یکی قشنگتره، از این به بعد دیگه فقط از این اسمایلیا میزارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش و خرم باشی همیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خاله تک
خوبی؟
سلامتی؟
میخوام باهات دوست باشم خانمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم میشی؟؟
نظرت درمورد P30 جون چیه؟
نظرت در مورد من toodi یا همون پگاه چی منظورم خودمم!؟
از چه چیزی خوشت میاد؟
از چه فیلم ایرانی خوشت میاد ؟
از چه فیلم خارجی خوشت میاد؟
نظرت درمورد همه ی کاربران P30 چیه؟
از چیزی ناراحت میشی به کسی غمت رو میگی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گریه میکنی؟
وقتی از خواب بلند میشی دلت میخواد حیاط خونتون چه شکلی باشه؟
روی صندلی نسوختی؟آخه داغه!
من 2 تا آب نبات چوبی دارم تو هم میخوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میای با هم شعر بخونیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این خوشت میاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این گلا چی؟از اینا هم که برات خریدم خوشت میاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ خانم طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینمت توی تاپیک خانم ها!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فوق العاده جواب دادین...نشون میده که هوش بالایی دارین تبریک میگم...نقل قول:
blackfox عزیز:
منم سوال !!!
سلام دوست من، بفرمائید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوهوم...
دره یخچال رو باز میکنیم و میزاریمش تو یخچال. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دره یخچال رو باز میکنیم، زرافه رو در میاریم، بعد فیل رو میزاریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیل، چون تو یخچاله. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی راحت و خونسر عبور میکنم، آخه تمساح ها همه تو گرده همایی هستن که شیر گذاشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکرشو نمیکردی جواب بدم نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد، تو اون یکی سوالات که نصف نهار و اینا رو داشت، گذاشتیم سره کار، حالا 1 -1 مساوی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی اومدی دوست عزیز..
در ضمن این روسری سبزه قشنگتر از همشونه
======================
یه سوال
فکر کنین قراره تنهایی چند روزی برین مسافرت: (با فرض اینکه رانندگی بلدین) کجارا انتخاب میکنین؟
تهران----مشهد-----اصفهان-----یکی از شهرای شمال کشور
K A R I M I عزیز:
سلام
سلام دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون مقدمه شروع می کنم :
بفرما
1 : تو این مدتی که رو صندلیه داغ P30World نشستی ، هر دفعه که می خوای بیای به انجمن سر بزنی با شوق و ذوق میای دیگه ؟ ( راستش رو بگو )
آره ولی نه اونقدرا که مده نظره شماست.
2 : تو این مدتی که رو صندلیه داغ P30World نشستی ، آیا به تاپیک های دیگه هم سر میزنی یا اینکه سرت خیلی شلوغه ؟ ( میدونم سوالم یه کم جنبه ... داشت )
نه دوست عزیز، همون اندازه که قبلا تاپیک های دیگه میرفتم، الآنم میرم، فرقی نکرده. (جنبه داشت؟ متوجه نمیشم)
3 : نظرت درباره افراد هوس ران تو این تاپیک چیه ؟ ( من که ازشون متنفرم )
هوس ران.. من کسیو اینطور نمیبینم، بعضی از دوستان فقط شوخی میکنن، ولی من شوخیهاشونو به منظور در قبال خودم یا دیگران نمیگیرم.
اینجا محیط مجازیه، حتی خیلی از ماها اسم های همدیگه رو هم نمیدونیم، به خاطره همینم نمیتونیم راحت متوجه بشیم که طرف مقابلمون دختره یا پسر، زمان که میگذره و بحثایی که ایجاد میشه ما رو متوجه میکنه.
ولی خب به شما هم حق میدم، هر کسی هر چیزو از دیده خودش تحلیل میکنه . شاید حق با شما باشه.
4 : دلیل انتخاب نام کاربری TEC چی بوده ؟
TEC ابتدای کلمه ی TECTONIC هستش، قبلا تو فروم دیگه اسمم اون بود.
5 : به نظر خودت (ون) تو تاپیک موثرید یا فقط پست بیهوده میدید ؟
گاهی که بتونم به کسی کمک کنم میشم موثر، ولی کمتر پیش میاد.
6 : مچکرم درسته یا متشکرم ؟ ( اگه هنوز متوجه منظورم نشدی بگو تا برات تو pm توضیح بدم )
من از مچکرم استفاده میکنم، این کلمه شاید خودمونی تر باشه، مطمئنا متشکرم درست تره، ولی نمیدونم مچکرم چه جوری ازش بیرون اومده.
7 : با مهرآریا نسبتی داری ؟
ما فقط دوستیم، اونم در حده فروم... نسبتی با هم نداریم.
خوب این بود سوال های من از شما دوست عزیز خانم عاطفه ( اشتباه که نمی کنم ؟ )
خیلی لطف کردی، خوشحال شدم که یکی از دوستانی رو دیدم که یه روز تو مورد نود32 خیلی کمکم کرد.
دیگه ببخشید که اینقدر سوال هام خشک بودند !!! بعضی ها مثل bb سرشار از عاطفه اند و بعضی ها هم مثل K A R I M I حتی یک شکلک هم تو پستشون قرار نمی دند ...
محبت از اسمایلی و شکلک نشون داده نمیشه، همین که اینهمه لطفت داشتی که یه سر اینور بزنی بامحبت نشونتون میده.
خلاصه هر کی یه جوریه .
هر کی.. یکی از یکی بهتر و با محبت تر.
تا بعد...
خوشحالم کردین.
toodi عزیزم:
سلام خاله تک
سلام خوشگل کوچولوی من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی؟
خوبم عزیزم، تو خوبی؟
سلامتی؟
بله، خدا رو شکر ماهم، تو چطور سلامتی؟ خوش میگذره بهت؟
میخوام باهات دوست باشم خانمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزی گلم، دوست دوست..
دوستم میشی؟؟
باشه با هم دوست میشیم، چرا که نشیم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درمورد P30 جون چیه؟
پی سی رو خیلی دوست دارم، مثه خودت، جای خوبیه مگه نه؟
پگاه عزیزم یه دختر خوشگل و مهربونه، خیلی مودبه، احساساته قشنگی هم داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه چیزی خوشت میاد؟
از خدا - دریا - آسمون... و خیلی چیزای دیگه...
ایرانی من پس از باران رو خیلی دوست داشتم.
شهرک شماره ی 13 - بر باد رفته.
همشون آدمای خوبی هستن، منتها نحوه ی خوب بودن هاشون یه خورده فرق داره.
از چیزی ناراحت میشی به کسی غمت رو میگی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره، بعضی وقتا خیلی زود دلم میگیره، معمولا غمم رو کم بروز میدم، ولی اگه خیلی دلم واسه دردو دل تنگ بشه، به کسی که بهش اعتماد دارم و باورم داره میگم.
گریه میکنی؟
آره، من خیلی زود اشکم در میاد.. چون خیلی احساساتی ام.
خب چون الآن طبقه ی بالای خونمون زندگی میکنیم، کمتر میرم حیاط، ولی دوست دارم درختامون همه سبز باشن و گلهامون پره گل، دوست دارم هیچ پژمردگی و خشکی توشون نباشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم، هنوط برقش نیومده.. فعلا خنکه.
من 2 تا آب نبات چوبی دارم تو هم میخوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره که میخوام، چه رنگیه حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میای با هم شعر بخونیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شعرش آمادست میام.. خودمون با هم یه جوری تن صدامون رو تنظیم میکنیم و با یه ریتمی میخونیم.
از این خوشت میاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناقلا، این مادر معنویه شماره 2 بیده؟
از این گلا چی؟از اینا هم که برات خریدم خوشت میاد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزیزم، تو که خودت گلی، چقدرم خوشگله.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ خانم طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدانگهدارت عزیزم، خیلی خیلی خوشحال شدم تودی رو اینجا دیدم.http://www.millan.net/minimations/smileys/flower4.gif
میبینمت توی تاپیک خانم ها!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواظبت باش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی تو درسهات و همه چی.:46::11:
من در خیال کم کردن روی تو بودم ، چونان گنجشککی در حال پرواز در پهنه آبی رنگ فروم بودم و در خیال خود تو را میدیم که در تمام جواب ها اشتباه داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . جواب هایت را دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چونان گنجشککی که در حال پرواز در آسمان اطاق با سرعت 3.5 ماخ شاخ به شاخ در قاب پنجره آرام بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با قطعات مغز کوچک خود ، شیشه را رنگین کند ، سرم را به سنگ زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمّتنقل قول:
حالا اگه مادر مهنوی هستی ، اینارو بجواب ببینم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روم به ديفال ، از ميان تعدادي زن و مرد برهنه، چگونه مي توان آدم و حوا را شناخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox از طبقه دهم ساختماني به زمين افتاد ولي نمرد. چطور چنين چيزي ممكنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه گربه تو يكي از گوشه هاي يه اتاق 6ضلعي بخوابه چندتا ضلع ديگه رو ميتونه ببينه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم ، اینبار نیز بتوانی سرم را به سنگ بکوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت : ورود خود را به جمع اسمایلی بازان فروم به خودم ، خانواده ام و تمام کسانی که مرا در این راه یاری کردند ، تبریک عرض می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وعرض احترام به مادر معنوی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میدونستم شما لقب مادر معنوی این جا رو دارید با احترامات ویژه پست میزدم!!! :18: راستی حالا که این جا مادر معنوی داره ...یه محافظ هم میخواد!!!:21:
ما از مادر معنوی حمایت میکنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبرای حمایت معنویت از نوع مادرانه دفاع میکنیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا زودتر نفهمیدم!!! به این مناسبت ما باسوالاتی پیش می یاییم ... داشتم پست های قبلی رو می خوندم :27: خدا بر معنویتت بیفزایه ..گاهی مجبوری به چیا پاسخ بدی!!!:27::27: می گم مادر معنوی شدن هم سخته ها!!!
خوب tecجان گرامــــــــــی از زندگیت راضی که هستی به ما بگو یه مادر معنوی دنیا رو باید با چه چشمی ببینه؟؟
2- میشه قد و وزنت رو بگی تا ما با تطابقش با سنتون شمایلی از مادر معنوی رو ترسیم کنیم؟
3- در مورد موها!!! چه رنگی؟چه مدلی؟؟؟ کوتاه یا بلند؟؟ فر یا صاف؟؟ high lightمیکنی؟؟ برای تقویت موهات چه کارایی کردی؟؟به فکرشون هستی؟؟
4- بادر نظر گرفتن فرم صورتت به ما بگو کدوم شکل 1-دایره 2- بیضی 3- مثلث 4-سهمی قائم!!!
5-اینکه به مادر معنوی مشهوری برات جالب نیست ؟؟اولین بار کی مادر معنوی شدی؟؟
6-اگه یک دفعه از کامپیوتر خودت نتونی یه هفته به دلایل سخت افزاری onبشی؟؟ چه میکنی؟؟صبر میکنی ؟؟یا بالاخره یه کامپیوتر پیدا میکنی و مییای؟؟؟
7- میدونی منظور از سریال یک برنامه وکرک کردنش چیه؟؟:5:
8 ایا شما از ماهواره وکارتdvbاستفاده میکنی؟؟ برای چه کاری؟؟دانلود افلاین تا حالا داشتی؟؟
9-دوستای مجازی وفادار ترن یا دوستان واقعی شما؟؟(یعنی دربیرون)
10- اگه مدیر انجمن میشدی دوست داشتی کسی رو به هر دلیلی که تا امروز با مادر معنوی دشمنی داشته بن کنی؟؟:3:
11-اگه مدیر بودی ومیدیدی یکی مثل Zokooپیداش شده ورفته تو پست اولش از خانوما پرسیده چرا این اقایان گفتگو ازاد ندارن !!! و مدیر سایت وبه جانب داری از خانوما متهم میکرده وبعد رندوم یه کاربر و(غافل از اینکه مادر معنوییه !!!) انتخاب میکنه ویه سوال ازش میپرسه بـــــــــــن میکردی؟؟؟
12- راستی به ما بگو چراaqa0( درست نوشتم؟؟) شد همکار ترش؟؟؟:18: نکنه پدر معنوی این جاست؟؟:27:
13-چند وقته این جایی؟؟ وچند وقته مادرمعنوی شدی؟؟
14- فکر نمیکنی دست همه رو تو بکار بردن اسمایلی از پشت بستی؟؟
15- اگه قرار بود بین مادر معنوی واسمایلی گرل کی رو انتخاب کنی کدوم بود؟؟
یکم فیلم!!!
16- در تریلوژی ارباب حلقه ها که کیت بلنچت رو نقش گالادریل رو ایفا میکرد پسندیدی؟؟ فکر نمی کنی اونم یه جور تریپ مادر معنوی رو داشت؟؟ اگه حلقه دستت بود... میتونستی بازم این لقب رو داشته باشی؟؟ اصلا از نمادین بودن این فیلم بیشتر لذت میبری یا زیبایی متنش ویا جلوه هایه ویژَش؟؟
17-استاد پاچینو یا رابرت دنــــــــیـــــــــــــر و؟
18-زیباترین فیلمی که از برد پیت دیدی چه بود؟؟
19-شون پن رو دوست داری؟؟ یک فیلم ازش بگو
20- بازیگر زن محبوبت رومعرفی کن
21- شما که مادر معنویه یه ملت 100 هزار نفری هستی؟؟ فیلم میم مثل مادر رو چه طور نگاه میکنی؟؟
لطف میکنید!!!
22- اهل کدوم از اینایی؟؟1- کیک بوکسینگ 2- اسکیت 3- پینت بال!!! 4- پرواز با پارا گلایدر!!!!!
23- چرا ما در المپیک نماینده ای برای ورزش " رقص زیر اب بانوان " نداشتیم؟؟
24- رقص بلدی؟؟ به عنوان مادر معنوی می تونی به ما جواب بدی جلوی پسر دایی یا عمو حجاب میگیری یا نه(اختیار در پاسخ)
25-رانندگی شما چطوره؟؟ هم اکنون به چه فعالیت رسمی شغلی می پردازید یا میخواهید بپردازید؟؟
26- سطح زبانت چطوره؟؟چقدر فلش ویا فتوشاپ میدونی؟؟؟
بخون واحسساست رو بگو
27-یک شعر( اگه اشتباه نکنم از مرحوم فرهاد)
تو به من خندیدی و نمی دانستی که من چگونه به چه دلهره سیب را ازباغ همسایه ..از بالاترین شاخه درخت ..برایت..دزدیدم! باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضب آلوده به من کرد نگاه وسیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام ،آرام رفتن گام تو تکرار کنان،میدهد آزارم ومن دراین اندیشم غرق این پندارم ...که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت!
28- سیب در شعر بالا به نظر شما نماد چیست؟؟؟ ( جواب داره ولی شما نظرت روبگو...)
29- اگه سوار ماشینی بشی که دو نفر بیشتر جا نداشته باشه(فرض کن دیگه!!) وهمینطور که داری رانندگی میکنی که یک دفعه بهترین دوستت ( از نوع پسر که دلخواه شماست کاملا!!)رو در ایستگاه اتوبوس ببینی وبعد به هوای این که سوارش کنی ماشین رو نگه داری وپیاده شی وبری جلو ببینی که در کنار بهترین دوستت 2نفر دیگه هم هستند که یکیشون کسی است که جونت رو از مرگ نجات داده وبهش کاملا مدیونی ودیگری پیره زنی است که حالش زیاد خوب نیست !!! شما چه روشی رو برای انتخاب این افراد وجا دادنشون در ماشین (با خود یا بی خود) پیش می گیری؟؟(اسونه..شما نظر بده)
30- بیان احساس
مادری معنوی به صخره نوردی رفته بود!! که یکی از بچه هاشو نجات بده وپیدا کنه ...هوا به شدت داشت سرد میشد و برف باریدن گرفته بود...به یکی از صخره ها رسید وداشت ازش بالا میرفت..بارش برف وکولاک به حدی بود که درست وضع خودش رو درک نمیکرد... ناگهان یکی از طناب ها پاره شد و وی با یک طناب در هوا معلق موند!!! ..از خدا خواست که کمکشکنه واز این وضع نجاتش بده... مادر معنوی داشت منجمد میشد... که خدا جواب داد ایا هر چیزی که به تو بگویم قبول میکنی ..مادر معنوی جواب داد ..اری ..خداوند جواب داد پس طناب را ببر!!!!!!! ...اما مادر معنوی شک کرد ودوباره درخواست کرد ولی دوباره همان جواب را شنید ..وقبول نکرد واز ترس سقوط...طناب را پاره نکرد...ومدتی بعد منجمد شد
روز بعد عده ای در جستجوی مادر معنوی به دنبال وی امدند.. ودیدند وی در ارتفاع 1.5 متری از زمین قرار گرفته ومنجمد شده...
31-چقدر در وضعیتی مثل بالا بودی؟؟ :4:
32- اهل شطرنجی؟؟تا به حال کدوم مهرت در اچمز حریف گیر افتاده؟؟
33- میدتونی بگی مادر معنوی به انگلیسی چی میشه؟؟؟
34- اگه بن بشی وبرگردی چه می کنی؟؟؟:32:
35- راستی چند جای دیدنی شهرتون رو که اگه گذرمون به اون جا افتاد رو باید ببینیم معرفی میکنی
36- دوست داری تو ساحل کنار کی دراز بکشی؟؟؟:1:
37- مادر معنوی چادر هم داره؟؟چه شکلیه؟؟
38- چرا این اواتار؟؟اسم ایشون رو میگید
39-بالاخره کدوم رنگ روسری این اسمایلی ها رو می پسندی
40-فکرکنم یه خورده از شما کوچیکترم... تا به حال مادر معنوی (اختصاصی )چند نفر بودی؟؟ مادرمعنوی اختصاصی ما هم میشی؟؟؟جدی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربلندو پیروووووووووووووز!!!! wehave spiritual mother!!!
سلام
راستي اول بگم من هر گونه اراكي بودن رو تكذيب ميكنم . بنا بر جبر روزگار مجبور شدم دو سالي رو اونجا مجردي زندگي كنم . ولي همه جاي ايران مال من نه ببخشيد سراي من است .
و اما سوالها :
چرا شما دختر ها از سوسك مي ترسيد ؟
كفش پاشنه بلند مي پوشي؟
از زير باران راه رفتن خوشت مياد؟
تا حالا شده دوستات اونقدر سر به سرت بزارن كه گريت رو در بيارن؟
مي دوني چپقلي كجاست؟
مرسي .
بهروز
آقا مهدی عزیز:
به نظر من فوق العاده جواب دادین...نشون میده که هوش بالایی دارین تبریک میگم...
آخه من اینو چند سال پیشم یه جا خونده بودم.. اینقدر تعریف نکنین حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این روسری سبزه قشنگتر از همشونه
جدی؟ آره خودمم دوسش دارم، پس بهم میاد، ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================
========= [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ========== [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
2 تا بفرمایید.
فکر کنین قراره تنهایی چند روزی برین مسافرت: (با فرض اینکه رانندگی بلدین) کجارا انتخاب میکنین؟
تهران----مشهد-----اصفهان-----یکی از شهرای شمال کشور
من مشهدو انتخاب میکنم، چون اراک زندگی میکنم، پس اگه بخوام برم مشهد از تهران هم مجبورم رد بشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از وقتی که گذاشتی.
blackfox عزیز:
من در خیال کم کردن روی تو بودم ، چونان گنجشککی در حال پرواز در پهنه آبی رنگ فروم بودم و در خیال خود تو را میدیم که در تمام جواب ها اشتباه داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . جواب هایت را دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چونان گنجشککی که در حال پرواز در آسمان اطاق با سرعت 3.5 ماخ شاخ به شاخ در قاب پنجره آرام بگیرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با قطعات مغز کوچک خود ، شیشه را رنگین کند ، سرم را به سنگ زدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تمّت
اوه اوه.. اگه میدونستم سرت اونجوری به سنگ می خوره که جواب نمیدادم، حالا عیبی نداره اینا رو جواب میدم تا زودتر خوب بشی.
حالا اگه مادر مهنوی هستی ، اینارو بجواب ببینم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روم به ديفال ، از ميان تعدادي زن و مرد برهنه، چگونه مي توان آدم و حوا را شناخت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چون کسی غیر از آدم و هوا رو زمین نبوده، یکیش آدمه یکیش حوا. (شایدم 2 تا بلند قد ترین ها بودن.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox از طبقه دهم ساختماني به زمين افتاد ولي نمرد. چطور چنين چيزي ممكنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عمرش هنوز تموم نشده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه گربه تو يكي از گوشه هاي يه اتاق 6ضلعي بخوابه چندتا ضلع ديگه رو ميتونه ببينه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون چشاش بسته و خوابش برده هیچکدوم.(اگه هم بیدار باشه 6 ضلع و میبینه.)
امیدوارم ، اینبار نیز بتوانی سرم را به سنگ بکوبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیز امیدوارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوشحال شدم، و همچنین شما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت : ورود خود را به جمع اسمایلی بازان فروم به خودم ، خانواده ام و تمام کسانی که مرا در این راه یاری کردند ، تبریک عرض می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به نوبه خودم تبریکات ویجه دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zokoo عزیز:
سلام وعرض احترام به مادر معنوی!!!
سلام و عرض ادب، چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میدونستم شما لقب مادر معنوی این جا رو دارید با احترامات ویژه پست میزدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی حالا که این جا مادر معنوی داره ...یه محافظ هم میخواد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم با احترامات ویجه ای که داشتی ما رو شرمنده کردی... اینجا پسر ارشد من محافظه کار خوبیه برا من. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما از مادر معنوی حمایت میکنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام کمکش کن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبرای حمایت معنویت از نوع مادرانه دفاع میکنیم ... چرا زودتر نفهمیدم!!! به این مناسبت ما باسوالاتی پیش می یاییم ... داشتم پست های قبلی رو می خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا بر معنویتت بیفزایه ..گاهی مجبوری به چیا پاسخ بدی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می گم مادر معنوی شدن هم سخته ها!!!
ممنون ازت، نه بابا سوالا همچینم که شما میگی نیست.
خوب tecجان گرامــــــــــی از زندگیت راضی که هستی به ما بگو یه مادر معنوی دنیا رو باید با چه چشمی ببینه؟؟
طبیعتا همه باید راضی باشن، چون مجبوریم زندگی کنیم... دنیا قشنگه زندگی هم قشنگتره، اگه خودمون زشتش نکینیم.
2- میشه قد و وزنت رو بگی تا ما با تطابقش با سنتون شمایلی از مادر معنوی رو ترسیم کنیم؟
شمایل که لازم نیست... یه گردالی و 5 تا خط که دستها و پاهاس کافیه.
من 158.5 قدمه..
43 کیلو هم وزنمه.
3- در مورد موها!!! چه رنگی؟چه مدلی؟؟؟ کوتاه یا بلند؟؟ فر یا صاف؟؟ high lightمیکنی؟؟ برای تقویت موهات چه کارایی کردی؟؟به فکرشون هستی؟؟
سوالاتت کامله ماشالله ها..
موهام مشکیه ولی نه خیلی سیاه، بلند، صاف و یکدست و همینا.. آهان هایلایت هم نمیکنم.
تقویت هم اگه خدا بخواد خوده موهای من قویه، احتیاج به تقویت نداره.
4- بادر نظر گرفتن فرم صورتت به ما بگو کدوم شکل 1-دایره 2- بیضی 3- مثلث 4-سهمی قائم!!!
سهمی قائم چیه؟ همون مثلث متساوی الساقینه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بیضی باشه صورتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اینکه به مادر معنوی مشهوری برات جالب نیست ؟؟اولین بار کی مادر معنوی شدی؟؟
یه کم جالبه.. خب اولین بارم پسر ارشدم این اسمو رو من گذاشت، دیگه کم کم با همین شناخته شدم.
6-اگه یک دفعه از کامپیوتر خودت نتونی یه هفته به دلایل سخت افزاری onبشی؟؟ چه میکنی؟؟صبر میکنی ؟؟یا بالاخره یه کامپیوتر پیدا میکنی و مییای؟؟؟
خدا نصیب نکنه، اگه همچین چیزی زبونم لال بشه که نمیام نت.
7- میدونی منظور از سریال یک برنامه وکرک کردنش چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوهوم، واسه رجیستر کردن نرم افزارا استفاده میشن.
8 ایا شما از ماهواره وکارتdvbاستفاده میکنی؟؟ برای چه کاری؟؟دانلود افلاین تا حالا داشتی؟؟
نه - نه
9-دوستای مجازی وفادار ترن یا دوستان واقعی شما؟؟(یعنی دربیرون)
بعضی از دوستای مجازی واقعا وفادارن، ولی اکثریت رو میشه تو واقعی ها دید، چون دوستای مجازی معلوم نیست تا چه حد باهم صمیمیت دارن.
10- اگه مدیر انجمن میشدی دوست داشتی کسی رو به هر دلیلی که تا امروز با مادر معنوی دشمنی داشته بن کنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا.. چون میدونم بعدا پشیمون میشم.
11-اگه مدیر بودی ومیدیدی یکی مثل Zokooپیداش شده ورفته تو پست اولش از خانوما پرسیده چرا این اقایان گفتگو ازاد ندارن !!! و مدیر سایت وبه جانب داری از خانوما متهم میکرده وبعد رندوم یه کاربر و(غافل از اینکه مادر معنوییه !!!) انتخاب میکنه ویه سوال ازش میپرسه بـــــــــــن میکردی؟؟؟
نه.. اصلا..
12- راستی به ما بگو چراaqa0( درست نوشتم؟؟) شد همکار ترش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه پدر معنوی این جاست؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تاپیکا و پست ها و کاربرا تعدادشون خیلی شده، aQoa تو بررسیه پستها و پاک کردن پستهای بی خود و اضافی به میدیرای ارشد کمک میکنه... ایشون نقش یه پسر مودب رو دارن تو فروم.
13-چند وقته این جایی؟؟ وچند وقته مادرمعنوی شدی؟؟
من حدود 2 ساله که اینجا عضوم، چون تو فروم دیگه فعالیت داشتم اینجا خیلیندرتا میومدم، فکر کنم از بعد از عید بود که فعالیتم اینجا بیشتر شد.
حدود 2 ماهیه فکر کنم.
14- فکر نمیکنی دست همه رو تو بکار بردن اسمایلی از پشت بستی؟؟
من؟ نه بابا، اینجا استادای اسمایلی زیادن، ولی من جزءشون نیستم.
15- اگه قرار بود بین مادر معنوی واسمایلی گرل کی رو انتخاب کنی کدوم بود؟؟
خب نمیشه، چون این دوتا لازم و ملزومن، تا من اسمایلیمو نزارم، هیشکی یادش نمیاد من مادرشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم فیلم!!!
باشه.
16- در تریلوژی ارباب حلقه ها که کیت بلنچت رو نقش گالادریل رو ایفا میکرد پسندیدی؟؟ فکر نمی کنی اونم یه جور تریپ مادر معنوی رو داشت؟؟ اگه حلقه دستت بود... میتونستی بازم این لقب رو داشته باشی؟؟ اصلا از نمادین بودن این فیلم بیشتر لذت میبری یا زیبایی متنش ویا جلوه هایه ویژَش؟؟
والا من تا اونجایی که یادم میاد حلقه دست یه پسری بود، حالا نمیدونم منظور شما چیه.. ولی خب من فیلمشو 2 بار دیدم، خیلی قشنگه، هم زیبا بود، هم نمادین بود ، هم جلوه های قشنگی داشت.
17-استاد پاچینو یا رابرت دنــــــــیـــــــــــــر و؟
استاد پاچینو.
18-زیباترین فیلمی که از برد پیت دیدی چه بود؟؟
نمیشناسمش، شاید به چهره فقط بشناسم.
19-شون پن رو دوست داری؟؟ یک فیلم ازش بگو
نمیدونم کیه؟!
20- بازیگر زن محبوبت رومعرفی کن
بهنوش طباطبایی و نیکل کیدمن.
21- شما که مادر معنویه یه ملت 100 هزار نفری هستی؟؟ فیلم میم مثل مادر رو چه طور نگاه میکنی؟؟
احتمالا با جذابیت، چون هنوز ندیدمش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنید!!!
خواهش میکنم.
22- اهل کدوم از اینایی؟؟1- کیک بوکسینگ 2- اسکیت 3- پینت بال!!! 4- پرواز با پارا گلایدر!!!!!
گزینه ی 5 صحیح میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23- چرا ما در المپیک نماینده ای برای ورزش " رقص زیر اب بانوان " نداشتیم؟؟
لابد کسی بلد نبوده برقصه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- رقص بلدی؟؟ به عنوان مادر معنوی می تونی به ما جواب بدی جلوی پسر دایی یا عمو حجاب میگیری یا نه(اختیار در پاسخ)
آره بلدم، بله حجاب میگیرم.
25-رانندگی شما چطوره؟؟ هم اکنون به چه فعالیت رسمی شغلی می پردازید یا میخواهید بپردازید؟؟
من از رانندگی میترسم. فعلا فعالیتی ندارم.
26- سطح زبانت چطوره؟؟چقدر فلش ویا فتوشاپ میدونی؟؟؟
زیر متوسط - فلش میشه گفت دیگه هیچی ولی فوتوشاپ رو زیاد کار کردم.
بخون واحسساست رو بگو
حتما..
27-یک شعر( اگه اشتباه نکنم از مرحوم فرهاد)
تو به من خندیدی و نمی دانستی که من چگونه به چه دلهره سیب را ازباغ همسایه ..از بالاترین شاخه درخت ..برایت..دزدیدم! باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضب آلوده به من کرد نگاه وسیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام ،آرام رفتن گام تو تکرار کنان،میدهد آزارم ومن دراین اندیشم غرق این پندارم ...که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت!
من اینو چند بار خونده بودمش، ولی هنوزم قشنگه.
28- سیب در شعر بالا به نظر شما نماد چیست؟؟؟ ( جواب داره ولی شما نظرت روبگو...)
نماد بخشش
29- اگه سوار ماشینی بشی که دو نفر بیشتر جا نداشته باشه(فرض کن دیگه!!) وهمینطور که داری رانندگی میکنی که یک دفعه بهترین دوستت ( از نوع پسر که دلخواه شماست کاملا!!)رو در ایستگاه اتوبوس ببینی وبعد به هوای این که سوارش کنی ماشین رو نگه داری وپیاده شی وبری جلو ببینی که در کنار بهترین دوستت 2نفر دیگه هم هستند که یکیشون کسی است که جونت رو از مرگ نجات داده وبهش کاملا مدیونی ودیگری پیره زنی است که حالش زیاد خوب نیست !!! شما چه روشی رو برای انتخاب این افراد وجا دادنشون در ماشین (با خود یا بی خود) پیش می گیری؟؟(اسونه..شما نظر بده)
ماشینو میدم دست کسی که جوونم رو بهش مدیونم تا پیرزن رو ببره بعد خودمو دوستم با هم پیاده میریم بگردیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30- بیان احساس
اوهوم.
مادری معنوی به صخره نوردی رفته بود!! که یکی از بچه هاشو نجات بده وپیدا کنه ...هوا به شدت داشت سرد میشد و برف باریدن گرفته بود...به یکی از صخره ها رسید وداشت ازش بالا میرفت..بارش برف وکولاک به حدی بود که درست وضع خودش رو درک نمیکرد... ناگهان یکی از طناب ها پاره شد و وی با یک طناب در هوا معلق موند!!! ..از خدا خواست که کمکشکنه واز این وضع نجاتش بده... مادر معنوی داشت منجمد میشد... که خدا جواب داد ایا هر چیزی که به تو بگویم قبول میکنی ..مادر معنوی جواب داد ..اری ..خداوند جواب داد پس طناب را ببر!!!!!!! ...اما مادر معنوی شک کرد ودوباره درخواست کرد ولی دوباره همان جواب را شنید ..وقبول نکرد واز ترس سقوط...طناب را پاره نکرد...ومدتی بعد منجمد شد
روز بعد عده ای در جستجوی مادر معنوی به دنبال وی امدند.. ودیدند وی در ارتفاع 1.5 متری از زمین قرار گرفته ومنجمد شده...
قبلا خونده بودمش جایی، ولی بازم عجب! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31-چقدر در وضعیتی مثل بالا بودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی، زیاد پیش اومده.
32- اهل شطرنجی؟؟تا به حال کدوم مهرت در اچمز حریف گیر افتاده؟؟
نه، ولی با موبایلم چند بار بازی کردم سره قلعه میموندم که جوری مهره مبایل رو باهاش بزنم. ولی یه بارم تو مرحله پیشرفته بردم.
33- میدتونی بگی مادر معنوی به انگلیسی چی میشه؟؟؟
Spiritual Mother. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34- اگه بن بشی وبرگردی چه می کنی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روال عادیه فعالیتم و پیش میگیرم، فقط یه خورده بیشتر مراقب خودم میشم که دوباره بن نشم.
35- راستی چند جای دیدنی شهرتون رو که اگه گذرمون به اون جا افتاد رو باید ببینیم معرفی میکنی
حمام چهار فصل اراک - بازار سرپوشیده اراک - باغ گلهای شهرستان محلات - آرامگاه دکتر حسابی، شهرستان تفرش و...
36- دوست داری تو ساحل کنار کی دراز بکشی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال جالبی پرسیدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37- مادر معنوی چادر هم داره؟؟چه شکلیه؟؟
آره چادر نماز سفید دارم، گل گلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..گلای آبی و قرمز کوچیک داره
38- چرا این اواتار؟؟اسم ایشون رو میگید
این بیشتر مثه خودمه، اسم نداره، میتونی شومبول مادر معنوی صداش بزنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39-بالاخره کدوم رنگ روسری این اسمایلی ها رو می پسندی
همشونو دوست دارم ، نمیتونم دقیق بگم.
40-فکرکنم یه خورده از شما کوچیکترم... تا به حال مادر معنوی (اختصاصی )چند نفر بودی؟؟ مادرمعنوی اختصاصی ما هم میشی؟؟؟جدی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من متعلق به همه ی شما هستم..:دی
بعد از فرزند ارشدم، چشم مادر معنوی اختصاصی شمام میشم.
سربلندو پیروووووووووووووز!!!! wehave spiritual mother!!!
مرسی و همچنین شما.. And I have Special Boys & Girls
خوشحالم کردی.
سلام..نقل قول:
آقا بهروز اینجا جوابتو داده بودم:
موفق باشی.:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1685804&postcount=10430
toodiعزیزم:
خاله TEC عزیزم:
سلام خاله تک
سلام خوشگل کوچولوی من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی:40:
خوبی؟
خوبم عزیزم، تو خوبی؟
مرسی:40:
سلامتی؟
بله، خدا رو شکر ماهم، تو چطور سلامتی؟ خوش میگذره بهت؟
ممنونم:11:
خوش میگذره:27:
عزیزی گلم، دوست دوست..
:11:
دوستم میشی؟؟
باشه با هم دوست میشیم، چرا که نشیم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40:
نظرت درمورد P30 جون چیه؟
پی سی رو خیلی دوست دارم، مثه خودت، جای خوبیه مگه نه؟
ْآره خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پگاه عزیزم یه دختر خوشگل و مهربونه، خیلی مودبه، احساساته قشنگی هم داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه چیزی خوشت میاد؟
از خدا - دریا - آسمون... و خیلی چیزای دیگه...
به به چه احساس قشنگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانی من پس از باران رو خیلی دوست داشتم.
منم خیلی قشنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرک شماره ی 13 - بر باد رفته.
:40:
همشون آدمای خوبی هستن، منتها نحوه ی خوب بودن هاشون یه خورده فرق داره.
:40::40::10::10::40::40:
آره، بعضی وقتا خیلی زود دلم میگیره، معمولا غمم رو کم بروز میدم، ولی اگه خیلی دلم واسه دردو دل تنگ بشه، به کسی که بهش اعتماد دارم و باورم داره میگم.
مثل خودمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گریه میکنی؟
آره، من خیلی زود اشکم در میاد.. چون خیلی احساساتی ام.
منم همین تور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چون الآن طبقه ی بالای خونمون زندگی میکنیم، کمتر میرم حیاط، ولی دوست دارم درختامون همه سبز باشن و گلهامون پره گل، دوست دارم هیچ پژمردگی و خشکی توشون نباشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل تو گیاهان رو دوست دارم و برای سلامتیشون میکوشم:40::40:
نه عزیزم، هنوط برقش نیومده.. فعلا خنکه.
خوش به حالت:40:
امید وارم که هیچ وقت روشن نشه وگرنه خاله تک خودم میسوزه واییی زبونم رو گاز بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره که میخوام، چه رنگیه حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرمز و صورتی کدومش رو میخوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شعرش آمادست میام.. خودمون با هم یه جوری تن صدامون رو تنظیم میکنیم و با یه ریتمی میخونیم.
آره شعرش آماده آمادس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناقلا، این مادر معنویه شماره 2 بیده؟
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره عزیزم، تو که خودت گلی، چقدرم خوشگله.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم:40:
خداحافظ خانم طلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدانگهدارت عزیزم، خیلی خیلی خوشحال شدم تودی رو اینجا دیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خوش حال شدم که خاله تکم رو اینجا دیدم:40::40:
میبینمت توی تاپیک خانم ها!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواظبت باش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم مواظب خودت باش خدا پشت و پناهت:11:
موفق باشی تو درسهات و همه چی.:46::11:
ممنونم عزیزم:40: