ممنونم از پاسختنقل قول:
راهی هست که روی قبض نیاد؟ یعنی اینترنتی پرداختش کنم
Printable View
ممنونم از پاسختنقل قول:
راهی هست که روی قبض نیاد؟ یعنی اینترنتی پرداختش کنم
عزیز من صبانتم نمن سرویس 512 دارم بالای 45 نمیره برای 2 مگابایت تا 200 هست و 4 مگابایت تا حدود 300 350 زنگ بزنید خود نمایندگی هم میگه جدیدا محدود کردیم و دیگه مثل قبلا شیر نیست و حتی مثل عید یک صدم هم سرعت شبانه تغییر نکرد چون باز شیر نبود و دیگه محدودیت تعیین شده منم دیروز درخواست جمع آوری دادم بعد از 2 سال من شیرازم
اگر سرعت اسمی بود که بازم خوب بود ... مال من 2 مگابیته ولی شبانه سرعتش از 100 بالاتر نمیرهنقل قول:
اینم سرعت امشب 512
واسه همینه سرعت دانلود پایینه با سرور خارج از کشور مشکل داره شبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ببینید قانون شبانه ظاهرا به این صورت شده و صبانت هم فعلا توی اجرا کردنش جدیه!
سلام دوستان من سرویس 6 مگ دارم سرعتش بد بود! ولی چند روز پیش خوب شد! الان دوباره بد شده!
دلیلش چیه؟؟ ممکنه بخاطر یارانه ها باشه؟ چون دوستم اسیاتک داره اونم جدیدا سرعتش بد شده
سرویس 8 مگ را که فعلا صبانت نداره سرویس 6 مگ اگه اینجور که زده سرعت دانلود شبانه 330 تا 370 باشه و با دانلود زیاد محدود نکنن خوبه من چند روز دیگه یکماه سرویس 6 مگ را میگیرم تستش میکنم نتیجه اش هم بهتون میگمنقل قول:
سلام دوستان من سرویس 6 مگ دارم سرعتش بد بود! ولی چند روز پیش خوب شد! الان دوباره بد شده!
دلیلش چیه؟؟ ممکنه بخاطر یارانه ها باشه؟ چون دوستم اسیاتک داره اونم جدیدا سرعتش بد شده
دوست عزیز آخه چه ربطی به یارانه داره :n08:
شرکت پهنای باندش کمه ، کلاه برداره و همین !
شاید برای شهر شما خوب نباشه ولی توی کرمانشاه من 2 مگ داشتم روی 4 میبستن!نقل قول:
الان هم توی تنظیمات روی 6 بستن پس چرا سرعت پایینه؟؟
arad جان اگه میشه یه تست شبانه از سرور خارج بگیر اکثر دانلودا از سرور خارجه
من چطوری میتونم سرعت 6mb بگیرم تو قسمت خرید اینترنتیش تا 2mb و و از کجا بفهمم خطم رو چند بسته شده ؟
سرویس 8 مگ ظاهرا فقط برای کاربرهای جدید هست اینجوری که نمایندگی گفت
محدودت کردن دوست عزیزنقل قول:
من سرویس 512 دارم تا 300 میرفت خطم روی 4 مگ بسته شده و 5 گیگ دانلود داشتم الان روزانه روی 200 و شبانه کمتر از 130 شده
به من گفتن ترافیک مرکزت رفته بالا به یه دوست دیگ گفتن که نویزت زیاد شده در صورتی که هر دوش دروغه
چند شب دانلود نکردم تا سرعت برگرده اما فرقی نکرد
چرا محدودم کردن>؟نقل قول:
منم سرعتم تو شبانه اومده پایین ولی روزانه تغییری نکرده البته من کل حجمی که داشتم 50 تا بوده الان فقط 85 تا شبانه دارم 7 گیگ هم از حجم خودم مونده میشه 128 گیگ در یک سال
بعد یه بار که زنگیدم بهشون یکیشون گفت سرعت بالاتر هم بدون مجوز میدن راست میگفته ؟ اگر این جوری باشه که خیلی خوبه نه؟ مثلا ادم 2 مگ بگیره شبانه دانلود کم میاره باید بلند شیم دانلود جور کنیم:n02:
من الان تو صف دانلودم نزدیک 100 گیگ بازی و فیلم هست تگر درست کنن من باید همشو بخرم:n28:
دانلود شبانه ات زیاد نشده؟نقل قول:
من 512 داشتم سرعت شبانش همین چند روز پیش که 4 شب دانلود کردم، بین ساعت 6 تا 7 که می دیدم، سرعت بین حدود 60 تا 70 بود. شبی 1 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
امروز هم 1 مگ گرفتم، امشب دانلود می کنم خبرشو می دم.
[QUOTE=sleeplessness;8191032]دانلود شبانه ات زیاد نشده؟[/QUOTE
نه
سرعت که خوبه پینگ تام چنده؟ نوسان داره؟
دوست عزیز این جدولی که گذاشتی دقیقا مال من همینطوره که بعد از عید شده 128 داشتم الان 2 مگ بین 100 تا 120 بیشتر نمیشه نه کمترنه بیشتر خدا لعنتشون کنه :) 7 ماه مثل خر دانلود کردیم حالا افتادیم به گدایی :)نقل قول:
من علت فت سرعت خودمو پیدا کردم خود شرکت میبنده من تا ساعت 1.55 که تست کردم سرعتم رو روی 500 کیلو بایت بر ثانیه هم رفت که من کلا پهنای باندم 128 هست تازه داشت بیشتر هم میشد سر ساعت 2 هم چک کردم 30 بود شما هم چک کنید حدود 1/20 شد سرعتم
دانلود رایگان دیشب حدود 9 گیگ
اشتراک 6 مگ
چقدر پینگ 4.2.2.4 داغونه!
من یک مگ گرفتم فقط دو شب اول سرعت شبانه عالی بود (دو شب اولی که سرویس را گرفته بودم 6 گیگ دانلود داشتم)
اما شبهای بعد آمده روی 1.5 گیگ (متوسط سرعت 80)
دوستانی که سرعت یک مگ دارند شبانه هر شب چقدر میتونند دانلود کنند؟
روزانه شرکت حاضره بیشترین سرعت ممکن را بهت بدهد چون ترافیکت زودتر تمام میشه و دوباره باید ترافیک بخرینقل قول:
شبانه چون رایگانه و تعداد کاربرهای دانلودر هم زیاده میاد سرعت نزدیک به سرعت واقعی میده تا برای سرعتهای پایین اصلاً دانلود صرف نکنه!
نقل قول:
شبی بالای 1.5 گیگ باشه که خوبه!
بی زحمت پینگ بگیرید از سرور لندن چون من می خوام 2 مگ بگیرم اگه 1مگ خوب باشه 1مگ بگیرم راستی نوسان پینگ داره صبانت؟ شبا پینگش چه طوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از پینگ سردرنمیارم چون شبانه فقط برای دانلود استفاده میکنم
پینگ برای بازی آنلاین هرچی پایین تر باشه بهتره و یکمی هم تو لود پیج مرورگر تاثیر داره
پس 2 مگ میگیرم 3گیگ درماه:n13:
پینگ برای بازی آنلاین هرچی پایین تر باشه بهتره و یکمی هم تو لود پیج مرورگر تاثیر داره
پس 2 مگ میگیرم 3گیگ درماه:n13:
دیشب دانلود کردم با 1 مگ، خدا لعنتشون کنه، 1 و نیم گیگ تا صپح دانلود شد. :n21:
قبل عید با 512 شبی 3 گیگ دانلود داشتم :|
ای کاش درست کنن سرعتا رو...
خلاصه لعنت بهشون که فقط محدودیت یاد می گیرن.
فقط بلدن وقتی حجم داره تموم می شه هر روز اس ام اس بدن که بدو تمدید کن! :|
بالای 1.5 گیگ برای سرعت یک مگ که افته بابا من با 128 تا همین یک دو هفته پیش داشتم شبی 1.8 رو راحت میگرفتم:n05: بعد افت کرد الان شده شبی 500 -700:n15:نقل قول:
اگر برای یک مگ بخواهیم شبانه رو باسرعت واقعی میگیم 120 تا بگیره به طور متوسط 2 گیگ میشه:n15: ولی گر 1 مگ بگیره میشه 16-17 گیگ در هر شب:n04:
این قسمت را متوجه نشدم!نقل قول:
سرعت دانلود
سرعت دانلود و اتصال به سرور خارجی تو شبانه به هیچ وجه امکان پذیر نیست
کسی راه حلی نداره?
دوستان دقت کردید هر چی بودجه برا اینترنت میاد صرف قدرتمند تر کردن فیلترینگ میکنن به طوری که مایکروسافت یادمه میگفت ما هنوز از سیستم فیلترینگ ایران سر در نمیاریم ..!
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
تست سرعت شبانه یک مگ :نقل قول:
10 گیگ و 973 مگ دانلود کردم امشب شبانه:n09:
سرویس 6 مگ امروز بد نیست. پینگ خارجیش بالاست یه کم