شما DNS دستی بدید و تست کنین باید وضعیت بهتر بشهنقل قول:
Printable View
شما DNS دستی بدید و تست کنین باید وضعیت بهتر بشهنقل قول:
چطوری dns دستی بدمنقل قول:
توی قسمت زیر چی بزنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونین هم در تنظیمات کارت شبکه یا همون Local Area Connectionنقل قول:
و یا در قسمت تنظیمات مودم اینکارو انجام بدید که من دومی رو توصیه میکنم
وارد تنظیمات مودم بشید که اکثرا باید آی پی 192.168.1.1 یا 192.168.0.1
رو در مرورگر بزنید و یوزر و پسورد دیفالت رو بزنید که اکثرا admin هست
و DNS رو پید کنید و دستی بدید که میتونید 2 تا دی ان اس بدید
چندتا DNS هم براتون میذارم امتحان بفرمایید
8.8.8.8
208.67.222.220
4.2.2.4
alternate چی بزارمنقل قول:
یکیش را بزار بالایی یکی هم بزار پایینی یا همون که گفتی.نقل قول:
دوستان من امروز ثبت نام کردم از طریق اینترنت برای طرح حرفه ای یک ماهه، زمان شروع سرویس را امروز زده و تاریخ پایان را دقیقا یک ماه بعد!! چقدر طول میکشه سرویس من راه اندازی بشه؟ اگه 10 -12 روز طول بکشه که نصف زمان من از دست میره که!
خوب برای همینه که میکن مخابرات دزده دیگه [QUOTE=roohroba;8610504]دوستان من امروز ثبت نام کردم از طریق اینترنت برای طرح حرفه ای یک ماهه، زمان شروع سرویس را امروز زده و تاریخ پایان را دقیقا یک ماه بعد!! چقدر طول میکشه سرویس من راه اندازی بشه؟ اگه 10 -12 روز طول بکشه که نصف زمان من از دست میره که![/QUOTE]
نگران نباش دادا، برای منم همینطوری بود ولی وقتی سرویس رو فعال کردند، رفتم توی پنل دیدم که تاریخ به روز شده و از روز فعال سازی حساب کرده.نقل قول:
کسی اینجا هست از تاینی موویز بتونه دانلود کنه؟ وی آی پی یعنی داشته باشه. الان ده روزه نمیشه از تاینی دانلود کرد فقط با چیز پی ان میشه
شرمنده کسی اینجا میتونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنه؟؟؟ پدرم در اومده . باز میشه ولی دانلود نمیشه.:grrr::grrr::sq_10:
آخرین دانلود من از این سایت، پریشب بود، بی هیچ مشکلی بدون نیاز به قیلتر شکن تونستم دانلود کنم.نقل قول:
فکر میکنم مشکل از سایت خودشون و بی ارتباط با مخابرات باشه.نقل قول:
عجب. من تا هفت روز قبل شبی ده گیگ راحت ازش دانلود داشتم ولی بعدش به مشکل خورد. صفحه دانلود میاد تو idm ولی همینطور بی حرکت می مونه. نه دانلودی نه پیغامی نه چیزی.نقل قول:
سلام
الان یک هفته ای میشه که اینترنت مخابرات با بازی clash of clans مشکل پیدا کرده و زمانی که وارد بازی میشم نت ضعیف است یعنی به نت وصل نیست باید چند بار بازیو ببندمو دوباره اجرا کنم یا وایفای گوشیو یبار قطع و وصل کنم تا مشکل حل بشه.
حتی dns مودم را هم روی dns گوگل تنظیم کردم. بازم مشکل دارم.
خواهشا دوستان لطفا بگید چکار کنم با این وضعیت چون خیلی ضروریه.
سپاسگذارم.
دوستان عزیز لطفا دیگر پست هایی مثل فلان سایت چرا باز نمیشه چرا من نمیتونم دانلود کنم را ارسال نکنید...
یک سری اختلال ها وجود داشته که برطرف شده و دیگر موارد اصلا مربوط به مخابرات نمیشود با تغییرات DNS مشکل باز نشدن صفحات را برطرف کنید...
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیشب که شما گفتی، یه تست زدم :دی.نقل قول:
خیلی جالب بود، یه سری فایل ها (و یا حتی کیفیت ها) بدون مشکل دانلود میشدند و یه چند مورد هم دیدم که باید با ک ر ی و وصل میشدم تا بتونه IDM لینک دانلود رو بگیره (سایز و ... مشخص بشه) ولی دانلود نکردم بعدش چون نیازی نداشتم. حالا اگر شد امشب یه تستی میزنم.
اینکه کاربرها مشکلاتشون رو بگند یا نه، در حیطه ی من و شما نیست (پس لطفا در موردش به هیچ وجه حکم ندید) چون تا زمانی که پستشون خلاف قوانین نباشه، آزادند مشکلشون رو بگند تا بقیه هم از تجربیاتشون بگند و همینطور بهم دیگه کمک کنند تا مشکل رفع بشه و اگر هم پستشون مشکل دار باشه که خب بهش رسیدگی میشه.نقل قول:
مشکلات هم بر طرف نشده و هست، تا اونجایی که خود من هم باهاشون روبرو شدم و 99% درصد هم تا اون چیزی که من دیدم، مشکلات بهشون میخوره از DNS باشه. اینطور که مشخصه، DNS مخابرات شوربختانه زیاد تعریفی نداره.
سلامنقل قول:
عرض به حضورتون که متاسفانه این اختلال دیشب وجود داشته و مربوط به dns نبود
یه سری از آی پی ها با وجود اینکه پینگ داشتن اما هیچ ارتباطی به اون سمت برقرار نمیشد
نمونش سرور آسیا2 سایت 4upld که دوستان هم خیلی گلایه داشتن.
پیشنهاد میکنم پست اول تاپیک رو در مورد جایگزینی dns های مخابرات ویرایش کنید که کاربرانی که به تازگی به جمع این تاپیک میپیوند بتونن راهنمایی بشن و سوالات تکراری نپرسن:n01:
عزیزانی که با مشکل باز نشدن وب سایتها روبرو هستند اگر IP آنها از محدوده IP های 5.219.0.0-5.219.63.255 نیست می توانند با ثبت DNS های قسمتی از مشکلاتشان را حل بکنند.
DNS ها به ترتیب کیفیت مرتب شده اند ، سرورهایشان داخل ایران است ولی بستر ارتباطیشان از شبکه مخابرات مستقل است
نقل قول:
1-194.225.115.10
2-194.225.71.9
3-194.225.62.66
4-194.225.62.80
اینو که از اخر اسفند مشکل دارم منم. ولی خوب می سازیم صدامون در نیاد [emoji3] اصلا این شکلک وای فای واسم جزو بازی شده.نقل قول:
شما صاحب p30world هستی؟ مدیرشی وکیلشی؟نقل قول:
قابل توجهتون اینجا جایی ست که بهش می گویند فروم. یا تالار گفتگو به فارسی. هرکسی می تونه عضو بشه و در مورد موضوع مورد نظر و مرتبط با فروم تاپیک زده و دیگران در تاپیک مربوطه به بحث ایشون ملحق شوند.
برای اطلاعات بیشتر به ویکی پدیا و جستجوی گوگل مراجعه نمایید.
من حدود ده تا لینک تست کردم که مشکل داره.نقل قول:
بازم به ویکی پدیا مراجعه کنید.نقل قول:
خدا رحممون کنه[emoji33]نقل قول:
امید وارم این نت درست بشه بلاخره. قبل عید خوب بود خداوکیلی. بدون مشکل نبود ولی قابل تحمل بود.
تمام این اختلال ها مربوط به فیلترینگ هوشمند است و تمامش بر میگرده به زیر ساخت من دیشب مشکل باز نکردن صفحات را با پارس انلاین و های وب هم داشتم....نقل قول:
حتما دوست عزیز صفحه اول به روز رسانی میشه ممنونم از شما.
داداش، من که الان از داخل این رنجم تکلیفم چه میشه؟ بایستی اینقدر مودم خاموش روشن کنم آی پی از این رنج خارج شه؟ ( اینطوری یه نفر ادم باید استخدام کنه! )نقل قول:
والا راه حل را خودتان فرمودید ، من امروز صبح خودم 5-6 بار PPPOE مودم را قطع و وصل کردم تا از رنج دیگری IP بگیرم
نقل قول:
دوستان یه خواهش داشتم ازتون
اگر براتون ممکنه برید به این سایت:
پایین صفحه یک ویدئو هست که مستقیم از یوتوب لود میشه و برای من بدون فیلتر شکن باز میشه(اسم ویدئو هم اینه:Icona Pop - I Love It)
لطفا ببینید برای شما هم باز میشه ؟ممنون:n16:
برای بنده بدون فیل کش باز شدنقل قول:
دوستان یه سوال.
راهی برای تغییر رنج ip بدون خاموش کردن مودم نیست؟
بدون هیچگونه فیل* شکنی باز شد
نقل قول:
بعضی از مودمها میتونین از تنظیمات مودم که وارد میشید قطع و وصل سریع انجام بدیدنقل قول:
و در کمتر از چند ثانیه اینکار انجام میشه که نیازی به خاموش روشن شدن مودم و صبر کردن نداره
مودم TP-LINK 8968 که من دارم دهها مرتبه اینکار رو در کمترین زمان انجام میده بدون اینکه چراغ لینک خاموش بشه
آره دقیقا. توی مودم های Asus هم میدونم یه بخشی هست که کلا وضعیت اینترنت رو نشون میده و آدرسIP و DNS و ... که از اونجا با Pause و Renew کردن میتونین یه آدرس IP جدید بگیرین بدون نیاز به ریبوت مودم.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان تو مودمای تی پی لینک چطور میشه بدون خاموش و روشن کردن مودم آی پی عوض کرد ؟
من همشو گشتم و قطع و وصل پیدا نکردم توش
مدل 8151n
ببخشید اگه پست اسپم میزارم ولی حرف دلمو میخام بزنم.نقل قول:
آخه مگه ما مشتریشون نیستیم مگه خدا رو خوش میاد که اینجوری حقمون پامال بشه.[emoji35] [emoji35]
بابا اینا نمیدونند که من به خاطر نت مزخرف مخابرات تو کلن وار نمیتونم ستاره بگیرم و از کلن منو میندازن بیرون و کلی هم باهاشون...........میدم روئسای کلن فکر میکنن من عمدی اینکارو میکنم.[emoji35] [emoji35]
مخابرات نمیدونه که من کلی پول دادم جم برا بیلدر خریدم[emoji35] [emoji35]
بخدا اگه تو شهرم جز مخابرات سرویس دهنده دیگری بهم نت میداد دیگه قید نت مخابراتو برای همیشه میزدم.[emoji35] [emoji35]
دوستان شماها که برای adsl ثبت نام کردید آیا بهتون گفتند باید مدارک شناسایی تون را ببرید مرکز مخابراتی؟ قبض تلفن هم میخواد؟
آری - نهنقل قول:
:دی
آقا دمت گرم. بلاخره بعد دو هفته دیشب دانلود داشتم. تاینی هم ازش دانلود شد! عحب ایراد عجیبی داره. یه لینک وقتی رنج آپی 5 هست تماما پکت لاست میشه وقتی رنج 37 نه! خواهشن اگر کسی دسترسی داره به افرادی که مسیولیت روتینگ ها دارن بگید.نقل قول:
دقت کرده باشید یک هفته میشه که وب سایت ها باز نمیشند یا خیلی خیلی دیر باز میشه
اینترنت مخابرات داره میره روی بستر اینترنت داخلی
برای همین فاصله ما با مرکز دیتا سنترها داره دورتر میشه برای همین این تداخل ها داره ایجاد میشه
مثلا با سایت جی تی متریکس که برای تست لود سایت هست تست می کنم تو یک دقیقه یک سایت را عالی بالا میاره وبع ددو دقیقه زمان میبره
باید بیشتر صبر کنید تا درست بشه یک ماهی
سلام
دوستان اهل استان اصفهان کسی از فراتاز نت گرفته؟ راضی هستید؟ میخوام شاتلمو بدم و فراتاز بگیرم! نظرتون چیه؟
دوست عزیز این مورد را باید در تاپیک اینترنت اصفهان مطرح کنید.نقل قول:
بعد از پیگیری های متعدد ! جوابی که به کاهش سرعت من دادند :
با سلام واحترام تعهد شركت مخابرات سرعت سرويس تا 10 مگابيت ميباشد.(نه الزاما 10)اين سرعت كاملا وابسته به كيفيت خط ميباشد وسرعت 10مگابيت در بهترين حالت ممكن (از جمله كيفيت عالي خط،فاصله نزديك تا مركز مخابراتي،بستر مناسب ومواردي از اين قبيل)اتفاق مي افتد.همچنين لازم به توضيح است طبق مصوبات سازمان تنظيم مقررات (ضريب اشتراك يك به هشت موضوع مصوبه جلسه 152كمسيون تنظيم مقررات و ارتباطات)ضريب يه اشتراك گذاري در زمانهاي پر ترافيك نيز وجود دارد.هرچند كه تلاش شركت مخابرات بر اين است كه كيفيت وضريب به اشتراك گذاري سرويس كاربران به مراتب بهتر از الزامات قانوني باشد.
دوستان الان کدوم سرویس مخابرات هست که سرعت پاییه ۳مگ به بالا بده ؟
طرح ولایت تا ولادت یعنی قرار بر این بوده سرعت تا ۱۰ مگ باز باشه !
من که صدام به جایی نمیرسه و نرسید! فقط شماها بدونید که حلالشون نمیکنم .
درود بر شما دوست عزیز...نقل قول:
در مورد افزایش پورت باید بگم که اصلا مخابرات با درخواست شخصی چنین کاری را انجام نمیدهد حتی با مراجعه حضوری و نامه نگاری جواب های سر بالا و غیر منطقی به شما میدهند...
تنها راه برای شما از طریق پ.خ ارسال میشود.
ممنون دوست عزیز،ببینم میشه یه نفر كمكم كنه..