.نقل قول:
اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.
Printable View
.نقل قول:
اگر تهران هستی خ جمهوری زیر پل حافظ نمایندگی پایونیر و اونکیو(فروشگاه راستین)
اگر فروش آنلاین مربوط به نمایندگی هستش بخرید مشکلی نیست.
ببخشید یه سوال در مورد این مدل و مدل های مشابه داشتمنقل قول:
بلند گوهای عقب رو می شه روی زمین گذاشت یا باید براش پایه تهیه کرد؟اگه نیاز به پایه داره باید چیکار کرد ساخت و یا آماده اش پیدا می شه؟
....................................
همراه این سیستم پلیر هم هست و یا اینکه آمپلی فایر تنها داره و باید براش پلیر تهیه بشه؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
.نقل قول:
احتمال خیلی زیاد پشتش گیره آویز داره.می تونید به دیوار وصل کنید.با یه پیچ و رول پلاک.در اصل این بلندگوها برای نصب بر روی دیوار طراحی میشن.
پلیر نداره.فقط آمپلی فایر.الیته برای پخش موزیک ورودی USB داره و بخاطر ورودی های متعدد شما هر دستگاهی می تونید بهش وصل کنید.
امروز رفتم نمایندگیش(فروشگاه راستین)،مسئولش بهم گفت چرا میخوای اینو ببری،بیا پایونیر ببر،گفت برای یه سالن 30 متری همین کافیه.هزینه اضافه س.گفت این پلیر داره و میتونی از طریق خود دستگاه پلی کنی و کیفت مناسبی هم داره..قیمتش هم 970 بود. Pioneer HTZ-424نقل قول:
نظر شما در رابطه با سینماهای خانگی سونی (مثلن مدل dz650 ) یا همین مدل پایونیر که در حدود یک میلیون تومنه چیه؟
اصلن صدای مناسب دارن؟
البته اینم اضافه کنم با توجه به شکل اسپیکرهاش که باید رو دیوار نصب بشن و یا باید رو پایه قرار بگیرن باعث تردیدم تو انتخاب مدل onkyo شد.
بازم ممنون
.نقل قول:
من با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم.
اگر از مدل 424 هم خوشتون اومده و فکر می کنید که همونیه که میخوای مدل خوبیه.
در مورد سینماهای سونی هم من همیشه معتقد بودم بیخودی گرونه.هنوزم هم عقیدم اینه.
بازم ممنون از پاسخت.نقل قول:
یه سوال مهمتر اینکه نمایندگی اونکیو میگفت ترجیحن فیلم رو از پلیر خود سینما خانگی ببینی بهتره،چون وقتی خروجی صدای تلویزیون رو روی سینمای خانگی میگیری افت کیفیت خواهی داشت ولو حتی با خروجی اپتیکال.
نظر شما چیه؟این افت کیفیت وجود داره به واقع یا با یه کابل اپتیکال خوب میتونه جبران بشه؟
من خودم معمولن فیلم ها رو 4k یا با انکدهای خیلی خوب دانلود میکنم و میبینم و با پلیر تلویزیونم بدون هیچ مشکلی تماشا میکنم و اینو میدونم که پلیرهای سینماهای خانگی خیلی اذیت میکنن تو اجرای فرمت ها و زیرنویس های متفاوت.
خودم خیلی از مدل اونکیویی که شما پیشنهاد دادین خوشم اومد و فقط مشکلم اندازه های اسپیکرهای ساراندشه که خیلی مناسب محیط خونه نیست و مشکل دارم با نصبش رو دیوار.
بازم ممنون
اقااین مدلا ونکیوصدای کانالهای رسی....ور میتونه پخش کنه؟یعنی ورودی اوپتیکال ازتیوی به سینماداره؟یه مدل بگیدفرمتهای فیلماهمراه بازیرنویس پخش کنهنقل قول:
.نقل قول:
شما از این دید به قضیه نگاه کن که چه چیزی برات مناسب تره.توجه نکن به حرف های فروشنده.اون میخواد جنسش بفروشه.
اگر واقعا دنیال این هستی که افت کیفیت برای صدا نداشته باشی باید بلوری پلیر بخری و فیلمات هم به صورت بلوری تهیه کنی و ببینی و دور قایل دانلودی خط بکشی وگرنه خودت درگیر حرف های فروشنده نکن.
در ثانی الان انتقال صدا یا کابل HDMI انجام میشه و از قابلیت ARC میتونی استفاده کنی.
سلام ، کلا پلیر های تلویزیون دکودر های ضعیفی دارن ، تو فیلمهای معمولی و کیفیت متوسط به پایین اصلا فرقی نمیکنه ، ولی تو فیلمهایی با صدای dts و کیفیت تصویر بالا (تو فیلمهای دانلودی کیفیت حتما به سایز تصویر و حجم فایل نیست ک مثلا بگی 4k ک دانلود کردی مثلما از ۱۰۸۰ بالاتره ، بیشتر به انکودرشه ) با پلیر خوب ببینی به مراتب کیفیت صدا و تصویر فرق میکنه ، من خودنم شخصا تست کردم ولی خوب هزینت میره بالانقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بااین حساب نظرتوندرموردپلیرمن چیه؟نقل قول:
Snowa S3D-7700B Blu-ray Player
این پلیر درکنار یک سینمای خانگی خوب و ارزون مثل مدل HT-3800 و یا سینمای خانگی یک پله بهتراز این مدل ، به خوبی جوابگو هست و یا کم می آره و ضعیفه ؟
والا من تا حالا تجربه ای روی اسنوا نداشتم ولی قاعدتا باید از پلیر خود تی وی بهتر باشه . اگه از لحاظ هزینه محدودیت دارین ، پله پله ارتقا بدین . امپ حتما های فای بگیرین ، حالا باند خوبم الان نگرفتین بعدا میتونین ارتقا بدین ، برندهای اونکیو یاماها ، دنون ، پایونیر ، برندهای سینمایی خوبی دارن ، همین مدلی هم ک جناب رایان معرفی کردن مورد خوبیه ، پلیرتون هم اگه قابلیت شبکه و استریم نداره ، ورژن بعدی مدلی بگیرین ک قابلیت پخش از روی شبکه داشته باشه ، ک هر فیلمی دانلود کردین از روی هارد سیستمتون پخش کنه و هی فلش و هارد کشی نداشته باشیننقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
مینیهایفای تا دوملیون چندمدل پیشنهاد بدید
ترجیحا از دنون و یاماها
من هم مدتی پیگیر یک سیستم جمع و جور بودم.نقل قول:
Denon D-M40DAB هست که امتیازهای خوبی هم از سایت whathifi گرفته و جز برترین مینی های فای های پارسال بوده و زیر 1800 قیمتش هست، البته چند مغازه پرسیدم، میگفتند ارزش خرید نداره. و پیشنهاد میدادند با این هزینه مینی های فای نگیرم.
.نقل قول:
با 2 تومن میشه امپ و بلندگو تهیه کرد ولی پلیر نمیشه.مزیت مینی های فای داشتن پلیر هم هست.در هر صورت صدای مینی های فای هم همه پسند نیست و مخاطب های کلاس خودش می خواد .
سلام.
بین سامورائی 2 یاماها و Rs8531 پایونیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟میشه یه توضیحی راجع به هر کدوم بگید و اینکه آیا یاماها ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام.متاسفانه سامورایی افزایش قیمت عجیبی داشته.ست خوبیه.بسیار افکتیو و قوینقل قول:
اگر موزیک هم براتون مطرح هست پیشنهادم مدل 4800 از onkyo هست
البته با آمپ 343 فروخته میشه.اگر بتونید بودجتون هم افزایش بدین و آمپ مدل 555 بجای آمپ خودش برداری که خیلی بهنر هم میشه.
سلام.نقل قول:
ممنون از پاسختون.
من بودحه م در حد همون 5 تومن قیمت سامورایی 2 هست. یعنی این مدلی که شما فرمودید با ارزش تر از یاماها هست؟
چیزی که برام در درجه اول خیلی مهمه کیفیت ساخت هست. یعنی نمیخوام بعد یه مدت مشکلی براش پیش بیاد و اسپیکراش خراب بشن یا پاره بشن. چندین و چند سال میخوام بمونه. قبلا این مشکلات رو با برند های سطح پایین تر داشتم. و بعدش بله موزیک برام مهمه. خیلی مهمه.
یاماها برندیه که میشناسمش ولی این مدلی که شما فرمودید من آشنایی باهاش ندارم. پایونیر هم چون از قبل این تاپیک رو دنبال میکردم و زیاد پیشنهاد میشد الان تو انتخاب هام هست.
آمپ 555 چه مزایایی داره نسبت به 343؟
ممنون ازتون.
اونکبو یه برند ژاپنی هست و در حال حاضر با برند پایونیر در حال همکاری.تا اونجایی که خاطرم هست کمپانی پایونیر کمپانی اونکیو خرید و الان در حقیقت کیفیت ساخت مشابهی دارند.نقل قول:
کیفیت ساخت با توجه به قیمت مناسبه.
مدل سامورایی یاماها هم مدل خیلی خوبیه ولی افزایش قیمت یک میلیونی داشته در صورتیکه قیمت بقیه برندها ثابته.این قضیه یخورده ناراحتی به وجود میاره که وارد کننده اش چقدر به جیب خودش اهمیت میده.شما اگه با این قضیه مشکلی ندارید هزینه کنید.
آمپ 555 بزرگترین تفاوتی که با آمپ 343 داره تو قدرت و توان خروجی و پردازش صداست.تو بحث امکانات و وردی و خروجی ها هم تفاوتای ریزی وجود داره.
و البته در آحر میگم اینجا منتظز تایید صد درصدی هیج مدلی نباشین و خودتون وقت بزارید و صدای مدل های مورد نظرتون بشنوید و در آخر تصمیم بگیرید.
پایونیر بخش سینماهای خانگی، پخش کننده های بلوری و آمپلی فایرهای خود را به اونکیو فروخته.نقل قول:
مشکل اینه که تو این اصفهان هیچ جا و هیچ چی نیست که بشه صدا ها رو شنید...من این مشکل رو برای هدفون هم دارم.نقل قول:
به هر حال.یک دنیا ممنون از کمکتون.
دوستان کابل اوپتیکال که برای سینمای خانگی میخوام بخرم قیمت کردم 8000.... در صورتی که یکی از دوستان میگفت 70 هزار تومن ار نمایندگی ال جی یا سامسونگ خریده... اختالف چرا اینقدر زیاده؟ میخوام فیلم که از یو اس بی تی وی پخش میشه به وسیله سینما بشنوم
کاملا درسته اونکیو پایونیر نخریده بلکه همکاری مشترکی شروع کردن. بروی جعبه های اونکیو مینویسه O & P مخفف اونکیو و پایونیرنقل قول:
تصاویر زیر غرفه اونکیو در های اند امسال در مونیخ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ملاحظه میکنید هیچ برندی اون یکی نخریده. فقط همکاری شروع کردن. ظاهرا TEAC هم وارد این تیم شده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
همونطور که میدونید کابل نوری هست و صفر و یک منتقل میشه پس نویز تاثیر نداره و افت کیفیت هم نخواهید داشت ، پس دلیلی برای خرید کابل گران قیمت نیست ، خودم 5 متر گرفتم اگه اشتباه نکنم 28 تومن
احتمالا تفاوت کابلی که اینقد گرون باشه فقط عمر بیشتره اما نه 10 برابر... و فک نمیکنم هر روز بخوایید جا به جا کنید و همین کابل هم سالها کارخواهد کرد
ارزونترین کابل رو نخرید بهتره کابل متوسط در حد 10-15 هزار تومنی برای 1.5 متر هزینه کنید فک میکنم مناسب باشه
:n40:
ممنون از اینکه جواب دادین.فقط یه سوال دیگه من اگه بخوام فیلم باززیرنویس فارسی خود سینما پخش کنه چه مدلی بخرم؟ اگه ورودی اوپتیکال داشته باشه فلش بزنم به تی وی و... دیگه نیاز به این نیس واسه اینکه تی وی خونه ما زیرنویس میشناسه خروجی اپتیکال هم داره... یه مدل سینما تا 1.5 میلیون؟نقل قول:
سلام به دوستان
از دوستان کسی تنظیمات سینمای خانواده RS777 پایونیر رو داره خیلی پیچیدست میخوام به یه صدا شفاف و با کیفیت برسم
سلام مجددنقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
متاسفانه در این مورد تخصصی ندارم انشاءالله دیگر دوستان راهنمایی میکنند
:n40:
سلام مینی های فای سونی td40 واسه یه فور کا ۵۵ اینچی سونی مناسبه یا سینمای خانگی بگیرم؟
Sent from my E6833 using Tapatalk
سلام من قبلا یک سینما خانگی مدل 838 داشتم و راضی بودم بغیر از ساب
کلا فیلم ها را هم از pc به وسیله hdmi میدیدم
الان دنبال یک چیز با کیفیتر با کمی صدای بالاتر نیازمندم
بودجه تا 2/500/000
پخش بلوری نمیخوام
بین سه مدل موندم
yamaha 2910
onkyo 3800
pioneer htp e21 eu با امپ329
مدل بهتر هم اگر سراغ دارین راهنمایی کنید
کیفیت و تفکیک صدا برایم مهمتر است ولی نمیخواهم از 838 صدایش پایینتر باشد
سلام من قبلا یک سینما خانگی مدل 838 داشتم و راضی بودم بغیر از ساب
بودجه تا 2/500/000
پخش بلوری نمیخوام
بین سه مدل موندم
yamaha 2910
onkyo 3800
مدل بهتر هم اگر سراغ دارین راهنمایی کنید
اساتید محترم خواهش میکنم جواب را ارسال کنید
ممنون
سلام من قبلا یک سینما خانگی مدل 838 داشتم و راضی بودم بغیر از سابمدل بهتر هم اگر سراغ دارین راهنمایی کنید
بودجه تا 2/500/000
پخش بلوری نمیخوام
بین سه مدل موندم
yamaha 2910
onkyo 3800
بودجه تا 2/500/000
پخش بلوری نمیخوام
بین سه مدل موندم
yamaha 2910
onkyo 3800
سلام دوستان
خواهشاً نظرتون بدین
من تا شنبه خرید میکنم
تا الآنم منتظر نظرات شما ایستادم
ممنون
سلام دوستان
خواهشاً نظرتون بدین
من تا شنبه خرید میکنم
تا الآنم منتظر نظرات شما ایستادم
ممنون
یکسری فیلم و موزیک با خودت ببر و صدای yamaha 2910نقل قول:
onkyo 3800 تست کن از هرکدوم خوشت اومد بخر. فقط پایونیر نگیر که بدرد نمیخوره و کاملا بی کیفیت است.
سلام ممنون از پاسخگویی
راستین مدل ۳۸۰۰ را نمی گذاره تست بگیرم
نظرت در مورد. Onkyo sr728 چیه ؟
بنظر شما ارزش خرید کدوم مدل بیشتره?
بغیر از ساب اکتیو چه مزیتی داره؟728
۱۸۱۰ ۲۹۱۰ یاماها دیگه تو بازار نیست
اگه مدل ۳۸۰۰ بیسش از پایونیر ۸۳۸ بهتر باشه دیگه انتخابم راحته
سلام هر سه مدلی که نام بردید برای فیلم مناسب هستند ولی برای موزیک زیاد نه.مدل پایونیر تهیه کنید به نسبت دو مدل دیگه صدای قوی تری داره ولی شاید تو موزیک زیاد مورد پسند نباشه.نقل قول:
مدل 728 با مدل 3800 تفاوت داره.بلندگوی مرکز و جلوی 728 به صورت دوآل هست و فقط سوراند آن فول رنج هست درصورتیکه مدل 3800 کلا فول رنج هست.و همینطور مدل 728 ساب قوی تر همراه با صدای نرم تر و پر تری داره.نقل قول:
اگر یه مدل میخوای که با 838 تقاوت زیادی داشته باشه مدل 3800 نگیر .
ممنون از پاسخگویی
پس مدل ۷۲۸ برای من بهتر است؟
راستی. دوتا و فول رنج را متوجه نمیشوم. چون اماتورم
دوتا یعنی دو تا بلندگو ؟؟؟؟؟؟
با قیمت ۲/۵م.سینما . انتخاب دیگری دارم؟
راستی چرا اون مدل پایونیر را پیشنهاد نمیدین؟
منظور از دوتا. همان دوال بود