سلام دوستان الان بهترین شرکتا برای دانلود شبانه که اذیت نکنن چه شرکتایی هستن؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان الان بهترین شرکتا برای دانلود شبانه که اذیت نکنن چه شرکتایی هستن؟
با تشکر
مخابرات و فن اوا و های وبنقل قول:
با سلام
من برای محل کارم 128 نامحدود پارس داشتم و دارم که فعلا" راضیم. البته اون موقعی گرفتم که 20 گیگ هدیه داشت. که فوق العاده بود.
الان برای خونه محدود پارس دارم و میخوام تبدیل به نامحدود یا سرویس محدود خوبی که ترافیک بالایی داره بکنم. سرعتش کم هم باشه اشکالی نداره. حداقل دیگه دانلود 30 تا 40 باشه!
با توجه به اینکه پارس هدیه نامحدود رو کم کرده و به 8 گیگ کاهش داده الان میخواستیم راهنماییم کنین که از چه شرکتی بگیرم که به صرف تر باشه.
لازم به توضیح هست که هیچ استفاده و دانلودی تو شب هم ندارم. ترجیحا" سرویس نامحدود 128
با تشکر
سلام
adsl با چه سرعتی, از کدوم شرکت بگیرم؟
کلا زیاد استفاده نمیکنم, نه روزانه, نه شبانه.
با اینترنت موبایل که روزی حدود 100 مگ فقط وبگردی و دانلود میکردم ( که البته خودم یه مقدار رعایت میکردم که تا اخر ماه بیشتر از حجمم استفاده نشه).
حالا قراره adsl بگیرم که بقیه خانواده هم استفاده کنن. (با اینکه اینترنت موبایل گرونه, ولی جدیدا 3g همراه اول وصل شده, ادم از سرعت لذت میبره. این ماه انقدر استفاده کردم که الان یه هفته تا اخر مهلت بسته مونده تمومش کردم)
بگذریم, زیاد چرت و پرت گفتم.
من فقط میخوام راحت وبگردی کنم, راحت از youtube فیلم ببینم و ممکنه بعضی اوقات (مثلا ماهی یکبار, دو ماهی یکبار) یه برنامه ای در حد 2 گیگ دانلود کنم. شاید با شرایط جدید دانلود های موبایلم اضافه کنیم, ماهی 1 گیگ هم دانلود های موبایل بشه.
پیشنهاد شما چیه؟ چه سرعتی, چه حجمی, چه شرکتی؟
دانلود میخوای برو مخابرات
میگم که, دانلود ندارم تقریبا.نقل قول:
همین تماشای انلاینم دانلود حساب میشه دیگهنقل قول:
اگه با گرونی و هر روز یک بازی دراوردن وحذف تدریجی دانلود شبانه میتونی کنار بیای
صبانت وفن اوا و شاتل
حالا به طور دقیقتر, کدوم یکی؟نقل قول:
چه سرعتی؟ چه حجمی؟
دو مگ اکو شاتل حجم هم با توجه به نیازتنقل قول:
اینا رو یه مقایسه بکنید:نقل قول:
- 2مگ اکو شاتل, 3 ماه, 8 گیگ, 54 تومن, بدون شبانه
- 2مگ فن اوا, 3 ماه, 9 گیگ, 60 تومن, بدون شبانه
- 2مگ صبانت, 3 ماه, 12 گیگ, 60 تومن, (مثل اینکه بدون شبانه)
از لحاظ قطعی و اینا کدوم بهتره؟ اصلا من 2 مگ نیاز دارم یا نه؟ به نظرتون 3 ماهه بگیرم یا نه؟
آقا من یه اینترنت میخوام سرعت دانلود بین 400 تا 500 باشه شبانش هم با همین سرعت ( حالا شبانه یه مقدار کمتر هم شد ایراد نداره ) ... شبانش دانلود رایگان داشته باشه حتما من هر ماه حدود 10تا12 گیگ مصرف دارم (بدون شبانه )
حالا شما بگید چه شرکتی و چه سرویسی بگیرم مرسی
عزیز کسی نمیتونه جواب قطعی بدهنقل قول:
شما برو توی هر 3 بخشو ببین بچه ها درمورد کیفت ها سوال کن
من خودم پارس انلاین دارم و بشما پیشنهادم ندادم چون ناراضیم
این پست رو توی تاپیک داتک دادم، اینجا هم مینویسم تا دیگران استفاده کنن:
واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!
در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
تا الان سرویسهایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.
تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.
برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.
این هم تست با سرورهای مختلف:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به شما،ممنونم از زحمتی که کشیدید. میدونید در مشهد هم هست نمایندگیش ؟
بهترین سرویس دهنده تو مشهد غیر از پارس آنلاین کدام شرکت هست؟داتک خوبه مشهد یا نه؟
نقل قول:توی نمایندگیهاش اسمی از مشهد ندیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته سرعت اینترنت به منطقه ای که هستید و ظرفیت خطتون هم خیلی بستگی داره.
یکی از دوستام در شیراز داتک داره و سرعتش بالاست، اما توی این فوروم خوندم که یه نفر میگفت سرعت داتک توی شیراز خوب نیست.
بهتره با شرکتی که قصد اشتراک باهاش رو دارید تماس بگیرید و ازشون بپرسید ماکزیمم سرعتی که به خط شما میتونن اختصاص بدن چقدر هست، اونا هم شماره شما رو چک میکنن و بهتون میگن.
اگر مشکل هزینه ندارید به نظر من پارس آنلاین هم میتونه انتخاب خوبی باشه.
بازم دوستای دیگه شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن.
باید سرویس آسیاتک 2 مگ ماهی 10 گیگ رو بگیرینقل قول:
البته من بهت آسیاتک رو پیشنهاد نمیکنم اما اینجا مسئله ی انتخاب بین بد و بدتر هست :n23: بقیه شرکت ها هم دارن دانلود شبانه رو محدود میکنن یا کلا برداشتن
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ دارم بد نیست ولی دانلود شبانه الان شده 2 تا 8 صبح
قیمتشم با مالیات و اینا میشه 44600 تومن
سرعتش توی روز 400 تا 500 هست و شبانه هم سرعت 120 هست
البته اولش که گرفتم سرعتش نوسان داشت و شبانه روی 50 هم میرفت ولی از بس پیگیری کردم و گفتم شما گفتین سرعت شبانه 256 کمتر نمیشه
خلاصه از تهران پیگیری کردم و الان سرعت شبانه ام همون 120 تا 130 ثابت هست
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
به نام خدا
با تقدیم سلام واحترام
چند پرسش در مورد کمپین مخابرات همدان داشتم لطفا به این لینک نگاه بندازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.چرا در تعرفه های سیستم برای سرعت 5مگ و10 مگ نوشته up to 5 و up to10 ؟این up چه معنی میده؟؟؟
2.چرا تعرفه های up to 5 و up to 10 نوشته دارای "ip استاتیک" ?
پیشاپیش بابت پاسختون ممنونم
سلام دوستان
شرکتی سراغ ندارید که اینترنت نامحدود 2mg قیمت حدود 100 تومن داشته باشه ؟؟؟
یا اینکه شرکنی که سرعت شبانش درست باشه ( سرعت دانلودش مثل روز باشه ) ؟؟؟
سلام من تهران هستم
قصد خرید از شاتل رو داشتم که میگن فعلا مرکز مخابراتیتون پره ( ایت ا لا کاشانی ) -و گفتن معلوم نیست کی بنظر شما اگه صبر کنیم وصل میشه 1 هفته ای ؟ یا الکی میگن چون گفت شاید 1 هفته بشه شاید 2 ماه !!!!:n27:
حال اگه بخوام بیخیال این شرکت بشم شما کجا پیشنهاد میکنید واسه من اینترنت نامحدود مهمه که حداقل سرعتش 100 به بالا باشه از دوستان با تجربه لطف کنید معرفی کنید
فن اوانقل قول:
نامحدود برنزی 2 مگ 110 هزار تومن
دوسنات کسی نمیدونه ؟ من عجله دارم :n16:
واسه شرکت هایی که پرت خالی ندارن. هیچی معلوم نیست .من شاتل میخواستم طرف گفت پرت خالی نداریم ولی گذاشتنم تو نوبت. بعد از دو سال زنگ زدن که پرت خالی داریم.:n29:نقل قول:
میگم خوش به حالتون. یعنی فکر کردین من 2 سال منتظر میشم شما واسه من پرت خالی کنید؟؟ :n24:
به نظر من شما مخابرات بگیر. البته سرویس 1 مگ نامحدود دیگه نمیده انگار.
واقعا 2 سال ؟؟؟؟ کدوم منطقه هستید مگه ؟نقل قول:
نه مخابرات خوب نیست پارس انلاین هم که جا نداشت شما کجا پیشنهاد میکنید ؟
آسیا تک خوبه. های وب هم بد نیست. بستگی به منطقه داره البته.نقل قول:
باید تجربه دوستان رو استفاده کنید.
فن آوا هم البته خوبه. ولی خوب باید اینا رو بررسی کنید.
یه پیشنهاد . قرار داد بلند مدت نبندید!
کدوم بیشتر خوبه ؟نقل قول:
سلام دوستان من مشترك شاتل هستم به خاطر مشكل نويز شديد روي سرويسم-٤mb- كه بعد از هزار بار بررسي شاتل و خودم به نظر مياد از بستر مخابرات خارج از ساختمان باشه -مشكل به حديه كه گاها سرويسم چند روز قطع مي شه يعني چراغ لاين مودم حتي چشمك هم نمي زنه يه دفعه عرض يك روز هم اي نطور افت كرد كسي تا الان اين مشكل رو داشته ؟- مي خواستم ببينم كسي از شهرك اكباتان تهران هست از اين بيتانت سرويس گرفتن باشه ؟ عملكرد شؤون چطوره خواهشن اگه مي توانيد راهنمايي كنيد؟( بيتانت dslan رو تو تأسيسات بلوك ها كار گذاشته فاصله از مثلا ٤٣٠٠ متر صالح تبري شده ٥٠ متر با تاسيسات) پيشاپيش ممنون.
سلام كسي نبود ؟ لطفا اگر اطلاع داريد كمك كنيد.
سلام
مي خواستم بدانم بين فن آوا يك مگ و مخابرات طرح حرفه اي كدام را انتخاب مبيكنيد
(ملاك سرعت دانلود شبانه رايگان و قيمت مناسب)
سلام دوستان من مشترك شاتل هستم به خاطر مشكل نويز شديد روي سرويسم-٤mb- كه بعد از هزار بار بررسي شاتل و خودم به نظر مياد از بستر مخابرات خارج از ساختمان باشه -مشكل به حديه كه گاها سرويسم چند روز قطع مي شه يعني چراغ لاين مودم حتي چشمك هم نمي زنه يه دفعه عرض يك روز هم اي نطور افت كرد كسي تا الان اين مشكل رو داشته ؟- مي خواستم ببينم كسي از شهرك اكباتان تهران هست از اين بيتانت سرويس گرفتن باشه ؟ عملكرد شؤون چطوره خواهشن اگه مي توانيد راهنمايي كنيد؟( بيتانت dslan رو تو تأسيسات بلوك ها كار گذاشته فاصله از مثلا ٤٣٠٠ متر صالح تبري شده ٥٠ متر با تاسيسات) پيشاپيش ممنون.
سلام
الان بهترین شرکت هایی که اینترنت نامحدود میدن چی هستند تو تهران؟
الان اسیا تک دارم قیمت نمحدوداشو خیلی زیاد کرده سرعتشونم آورده پایین ماهی باشد ۶۰ تومن داد با سرعت ۴۰ - ۵۰ دانلود کرد خیلی بد شده
منم دانلودم زیاده الان حجمی گرفتم ساف شدم انقدر حجم خریدم
من از پیشگامان یه طرح 2 تا 4 مگ دارم شبانه 1 تا 8 صبح رایگانه. سرعت شبانه هم بین 200 تا 400 متغیره .نسبت به پولی که میدی 24 هزار تومن به نظرم عالیه:n01:
سلامنقل قول:
پینگ شما تو بازی آنلاین چنده؟ با چه ترافیکی ۲۴ تومان هزینه میکنید در ماه؟
بنده حاضرم پولم رو توجوب بریزم اما به این آدمای حرام خور ندم تا با پول من و شما برن جزایر قناری حال کنن. بنده اکانتم رو غیرفعال
کردم و دیگر از اینترنت هم استفاده نمیکنم اگر هم کاری مقاله ای چیزی لازم داشتم به کافی نت مراجعه میکنم. والسلام نامه شد تمام. همین که یه مشتری مثل بنده رو از دست دادین ، برام بسیار خوشنود کننده ست. برین هر گ **ی میخواین بخورین بخورین. مملکتی که توش قانون نباشه هر سگ و خری آدم میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بین عصر تلکام و صبانت و فن اوا و پیشگامان کدوم بهتره دوستان؟ سرویس محدود میخوام شبانه هم اصلا مهم نیست
بهترینش کدومه؟
با تشکر
سلاااااااام دوستان
در منطقه ی مخابراتی ولیعصر تهران، پیشنهاد شما کدوم isp هست؟ (نامحدودهاش خوب باشه ترجیحا)
سپاس پیشاپیش:n16:
من بین سپنتا و های وب موندم / نمیدونم کدومشون سرعت دانلود تک لینک بهتری داره
سلام دوستان
بهترین شرکت اینترنت نامحدود با سرعت دو مگ چی هست ؟ مصرف منصفانه و از این جور مسائل هم نداشته باشه.
هزینه هم مابین 100 تا 120 هزار تومان ماهانه
ممنون از راهنمایی
نقل قول:
کاشکی کسی جواب میداد
دوستان دیگه هم سوال پرسیدند، اونا هم بی جواب موندند
!