با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید از فروشگاههای اینترنتی سر بزنید که اکثرا و معمولا قیمت هاشون یه خورده بالا هست
شما میتونید توی همون شهرستانی که هستید به خدمات کامپیوتری مراجعه کنید و یه مودم بگیرید
اینطوری خیلی بهتر هست
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما باید از فروشگاههای اینترنتی سر بزنید که اکثرا و معمولا قیمت هاشون یه خورده بالا هست
شما میتونید توی همون شهرستانی که هستید به خدمات کامپیوتری مراجعه کنید و یه مودم بگیرید
اینطوری خیلی بهتر هست
موفق باشید.
ایا برد مودم وایرلس به فاصله بین دو طبقه میرسه ؟ (4تا 5 متر عمودی )
من میخام مودم وایرلس بخرم بزارم طبقه چهارم اما میخام طبقه دومم استفاده کنم
سلامنقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز
این طبیعیه وقتی لپ تاپ شبکه ای پیدا میکنه اما کانکت نیست علامت زرد رنگ رو قسمت Network باشه ولی این که کانکت شد و علامت زرد رنگ نرفته بود یکم عجیبه که چیزی نیست این جور مواقع مودم را خاموش ، روشن کن لپ تاپ هم یک بار ریستارت بکن احتمال زیاد مشکل حل میشه .
ولی در مورد اینکه می خواهید شبکه بین لپ تاپ و PC درست کنید از دو راه می توانید این کار را انجام بدید :
1) برای PC کارت شبکه وایرلس تهیه کنید و اونطوری هر دو رو به هم وصل کنید .
2) این روش فکر کنم کم هزینه تر باشه : اگر لپ تاپ شما Bluetooth دارد (که اکثر لپ تاپ های جدید این قابلیت را دارند ) یک دستگاه Bluetooth نیز برای PC تهیه کنید که قیمت خیلی بالایی ندارد بعد از این روش اطلاعات را رد و بدل کنید .
موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
مودم های Wireless خونگی ، معمولا به طبقات بالا و پائینشون سیگنال میرسونن. قدرت سیگنال ها در اون طبقات هم ، دقیقا زیر یا بالای مودم از همه بیشتره و معمولا همه جای اون طبقات رو پوشش نمیده و کاملا به ساختار خونه و شرایط اطراف هم بستگی داره.
ولی تجربه ی دوستان از دو طبقه فاصله ( مثلا از 4 به 2 ) خیلی خوب نبوده و نمیشه روش حساب کرد.
البته قدرت خروجی این مودم ها حدود 3 dbm هستش که میشه با یه آنتن 6-7 dbm ای تقویتش کرد ، اما اون هم همه ی طبقه ی دوم رو براتون پوشش نمیده.
* اگه میخواید بعداً قدرت آنتن رو افزایش بدین ،مدل هایی رو باید بخرید که آنتن خارجی دارن و آنتن های تقویت کننده رو میشه بهشون وصل کرد
سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال فنی :دی من هر وقت میخوام کانکت بشم ارور 678 میده باید چند دقیقه مودمم خاموش کنم بعد کانکت میشه
مشکل از چی میتونه باشه؟!
مودم منم kasda kd318eu هستن از پارس آنلاین هم سرویس میگیرم
اینم بگم چراغ Dsl (link) هم ثابته
MTU پارس آنلاین بیشتر از 1272 قبول نمیکنه میتونید دستور زیر رو داخل cmd بزنید تا مشاهده کنید:نقل قول:
ping 4.2.2.4 -l 1275 -f
ولی با
ping 4.2.2.4 -l 1272 -f
جواب میده.
سوال از اساتید:
1- اگر در جایی از لپتاپ استفاده بکنیم که سیگنال وایرلس ضعیفه ، آیا ترافیک بیشتری مصرف می شه؟
2- اگر سیگنال وایرلس ضعیف باشه آیا روی سرعت تاثیر می گذاره؟ چرا وقتی با speedtest تست می گیرم سرعت در حالت وایرلس کمتره ولی وقتی لپتاپ رو با کابل شبکه به مودم وصل می کنم سرعت بیشتره؟ (درصورتی که سرعت وایرلس رو زده 54Mb/s )
با سلامنقل قول:
1: فرقی نمیکنه دوست عزیزم
ترافیک مصرفی بستگی به مصرفی که شما میکنید
مثلا اگه با سرعت خیلی پایین هم ( مثلا 1 کیلوبیت ) یه فایل 10 مگابایتی رو دانلود کنید در عرض 2 ساعت ، همین فایل 10 مگابایت از ترافیکتون کم میشه
حالا چه در عرض 2 دقیقه دانلود شه چه در عرض 2 ساعت
---
2: صد در صد اگه وایرلس سیگنالش ضعیف باشه روی سرعت تاثیر داره و تاثیر مستقیم هم داره
هر چی کمتر سیگنال باشه سرعت هم کمتره و هر چی سیگنال بیشتر برسه سرعت بیشتر
، خوب طبیعیه که با کابل سرعت رو بیشتر نشون بده ( کابل 100Mb/s هست )
موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
فرمایش شما کاملا درسته. سرعت کابل شبکه رو 100 Mb/s و سرعت مودم وایرلسم رو 54 Mb/s زدهنقل قول:
ولی اینترنت من با کابل هم سرعتش از 1.5 Mb/s بیشتر نیست ولی حتی وقتی که سیگنالم عالیه با وایرلس سرعتم کمتره
علتش چیه؟
پويا جان الان اين مشكل هر سري لپ تاپ رو روشن ميكنيم پيش مياد اينجوري هي بايد مودم رو خاموش كنم دوباره روشن كنم؟؟؟ يه راه حلي بايد داشته باشه. در ضمن من ب راي لپ تاپ Dns تعريف نكردم البته براي كامپيوتر خودم هم تعريف نكردم ولي مياره سايت ها رو من الان 8 سال adsl دارم تا حالا در حالت optain استفاده كردم مشكلي نداشتم ولي در لپ تاپ يه چيزي به اسم dns اينا اومده بود نميدونم تعريف كنم درست ميشه يا نه. در لپ تاپ من فقط كانكت ميكنم به مودم كانكشن ندارم كجا بايد DNS رو تعريف كنم. راستي شما DNS مخابرات رو ميدوني؟!!نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر این مشکل همیشه وحود دارد که نه نیاز نیست مودم را خاموش روشن کنی من فکر کردم فقط یکبار اینطوری شده . ربطی به DNS نداره . DNS بخوای تو لپ تاپ تعریف کنی باید تو کانکشن همون کارت شبکه وایرلس تعریف کنی .
به عکس که نگاه کردم شما وصل میشی به شبکه ولی به اینترنت دسترسی نداری اول آی پی دستی تعریف بکن ببین مشکل حل میشه یا نه :
شما روی کانکشن کارت شبکه لپ تاپ راست کلیک کن بعد PROPERTIES را بزن . INTERNET PROTOCOL VERSION 4 را انتخاب و Properties را بزن بعد قسمت اول که IP ADDRESS باشه را 192.168.1.33 یا 192.168.1.100 بزن قسمت دوم خودش ست میشه که باید 255.255.255.0 باشه قسمت سوم 192.168.1.1 را بزن امیدوارم مشکل حل بشه .
اگر مشکل حل نشد شما به قسمت Wireless Properties هم یه سری بزن شاید تنظیمات اونجا رو درست انجام ندادی . یه عکس از Wireless Properties بگیر تا ببینم مشکلی نداشته باشه .
DNS مخابرات هم نه متاسفانه نمیدونم شما تو تاپیک خود مخابرات بپرس :
شما فقط با لپ تاپ این مشکل را داری یا با گوشی هم که وصل میشی همینطوریه ؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421878
پویا جان این هم تنظیمات وایرلس . آپی هم دادم کار نکردش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آیکون وایرلس رو نگاه کنید عکس علامت زرد رنگ روشه که اصلا نمیره فقط مودم رو خاموش کنم دوباره کانکت بشه درست میشه
سلامنقل قول:
شما نگفتی با گوشی هم این مشکل را داری یا نه فقط با لپ تاپ این طوری میشه ؟؟ اگه با لپ تاپ هست که تنظیمات لپ تاپ مشکل داره ولی اگه با گوشی هم همینطوریه از تنظیمات مودم هست .
شما همزمان به جز لپ تاپ با دستگاه دیگری هم کانکت می شوید ؟؟
شما مستقیم مودم را با LAN وصل کن به لپ تاپ ببین باز هم این مشکل هست یا نه که نباید باشه .
DNS ها و آی پی دستی را هه پاک کن .
من با گوشي يادم رفت تست كنم امروز تست ميكنم ولي مودم به كامپيوتر خونه وصل هست كه مشكلي نداره الان لپ تاپ مشكل داره فكر كنم گوشي هم مشكلي نداشته باشه. حالا تنظيمات لپ تاپ رو بگين كه درست كنم.نقل قول:
ممنونم
سلامنقل قول:
شما در عکس زیر
گزینه Enable Federal Information Processing... را تیک بزن به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد .
گزینه بالا اگر مشکل را حل نکرد این دو گزینه را چک کن :
دو گزینه ای که تو این عکس تیک ندارند را تیک بزن .
سلام
پویا جان ، این آقا مصطفی (mrmostafa) ، تنظیمات TCP/IP رو کلا بذاره رو Auto و DHCP مودم رو هم فعال کنه کارش زودتر راه نمی افته؟ شاید تنظیمات دستی خوب ست نمیشه. مخصوصا اینکه چند تا Device میخوان با مودم Connect شن.
سلامنقل قول:
بله من هم گفتم که تنظیمات TCP/IP را روی AUTO ست کننند البته با AUTO هم مشکل حل نشد . ولی تنظیمات مودم ایشون رو من فقط بخش وایرلس رو دیدم فکر نکنم عکس از قسمت تنظیمات DHCP گرفته باشند .
ولی هنوز مشخص نشده که مشکل از تنظیمات لپ تاپ هست یا مودم . بهتره که یکبار با گوشی هم امتحان کنند ببینند باز هم همین مشکل است یا نه، اگر نبود که مشکل از لپ تاپ هست ولی اگر با گوشی هم مشکل داشتند معلوم میشه که مشکل از مودم باشه که من هم بیشتر احتمال میدم از مودم باشه .
اگر کاربر mrmostafa یک عکس از بخش DHCP مودم بگیرند بهتر میشه راهمایی کرد .
پویا جان با گوشی هم اومدم وصل کردم کانکت میشه ولی سایت رو نمیاره و این خطا رو میده:
could not locate remote server
این هم عکسهای تنظیمات مودم:
تنظیمات DHCP رو پیدا نکردم مودم قبلی یه آیتم به این اسم داشت ولی این کل آیتم ها رو دیدم ندیدم.
مودم رو خاموش میکنم روشن میکنم هم لپ تاپ هم گوشی درست میشه؟!!!!!نمیدونم چیکار کنم. یکی اینکه آپدیت مودم رو از کجا بیارم آپدیتش کنم؟ چه تاثیری داره؟؟ و اینکه ریست تنظیمات اولیه کنم درست میشه؟؟؟ ممنونم از راهنماییهاتون
سلامنقل قول:
این سایت مودم است :
در این سایت میتونید Firm Ware جدید مودم را پیدا و نصب کنید . با نصب کردن فرمویر جدید مشکلاتی که در نسخه قبلی بوده حل میشه و ممکنه چند تا بخش جدید بهش اضافه کنند و حتی ممکن مشکل شما حل بشه . ریست هم بله امکانش هست که مشکل حل بشه .کد:http://www.dlink.com
شما در عکس زیر باید دسترسی را به WAN هم بدهی :
تو این عکس :
هم گزینه ای را که تیک نداره (Enable IGMP Multicast) را تیک بزن .
فرمویر جدید مودم را هم نصب کن .
ریست هم امکان داره مشکل را حل کنه . شما بهتر بود از اول مودم را دستی تنظیم می کردید تا با CD البته زیاد هم مهم نیست .
موفق باشید.
پویا جان ممنونم. ولی میشه توضیح بدی این تیک enable IGMP Multicast رو بزنم برای چی هستش؟؟؟؟ در ضمن اون تیک تنظیمات لپ تاپ رو هم گفته بودی بزنم برای چی بودن؟؟؟ چون بدون اونها هم کار میکرد فقط لپ تاپ خاموش میشه مودم همینطور روشن هست از کامپیوتر اصلی دانلود میکنه دوباره که روشن میکنم وصل میکنم به مشکل میخوره. حالا این تیک wan ها رو بزارم چه تاثیری داره؟؟؟ برای چی هستش؟؟؟ چطور قبل از اینکه این تیک ها باشه باز هم کار میکردن گوشی و لپ تاپ؟؟؟؟
آقا من از سایتش این ورژن رو داشت DSL-2640U_3.12_RUS_20090716 گرفتم نصب کردم این خطا رو داد و مودم ریست شد و دوباره کانکت شد دیدم که ورژن تغییری نکرده:
اینم تنظیمات dhcp:
سلامنقل قول:
این تیک WAN زو گفتم بزنی که به WAN هم دسترسی بدی . این مشکل شما خیلی نادره من هم اطلاع دقیقی از این مشکل ندارم ولی گفتم شاید اگه به WAN دسترسی بدی مشکل حل بشه . شما میتونی مودم را ریست کنی و دوباره ست کنی تا مشکل حل بشه البته این هم فقط احتمال داره مشکل حل بشه . به نظرم اول Firm Ware جدید را نصب کن بعد اگه درست نشد ریست بکن .
سلامنقل قول:
شما با یک مرورگر دیگر تست کن ببین UPDATE میشه یا نه؟؟
قبل از نصب Firm Ware حتماً آن را از RAR در بیاورید . این عکس هم اطلاعات DHCP است و چیزی ننوشته که اتوماتیک هست یا نه .
من با مرورگر firefox هم آپدیت کردم باز هم همون خطا رو داد. خوب من چیکار باید بکنم؟؟؟ مرجع کاملی هست این مشکل رو بپرسم جواب بدن؟؟؟؟ عجب داستانی شده ها.
شما اول باید فایل رو از فرمت RAR خارج کنی که حتماً این کار رو کردید . شما فایل درست را برای آپدیت انتخاب می کنید ؟؟ شاید فرمت اشتباه را انتخاب می کنید .نقل قول:
از فایل rar خارج کردم و اسم فایل این هست DSL-2640U_3.12_RUS_20090716 با پسوند image یه فایل ورد هم داره که خودش یاد داده من هم همین رو زدم آپدیت کردم. مودم قبلی رو راحت آپدیت کردم مشکلی نبود. اگر میدونستم d-link خوب نیست یه مودم Sisco میگرفتم.
البته الان که لپ تاپ داره کار میکنه فعلا مشکلی نداره
سلامنقل قول:
چکار کردید که لپ تاپ کار میکنه ؟؟ مودم را خواموش روشن کردید ؟؟
فایل WORD را بخونید توضیح داده شاید باید فایل IMAGE را Mount کنید .
این توضیحات فایل ورد هست:
Please follow the screenshots to update the firmware.
1) Open the Router User Interface () & click Update Softwareکد:http://192.168.1.1
2) Browse for the firmware file, click open and click Update Software
3) You can check the software version by clicking “Device Info”
در ضمن من لپ تاپ رو همون موقع که مودم رو خاموش کردم روشن از اون موقع کار میکنه البته اون تیک هایی رو که شما گفتی رو هم فعال کردم حالا نمیدونم کامل درست بشه معلومه از اینا بوده
تو توضیحات ننوشته یا با عکس نشون نداده که باید فایل IMAGE را با نرم افزار Mount کنید ؟؟نقل قول:
نه ننوشته. حالا mount کردن چی هستش؟؟؟؟ الان چطوری باید آپدیت کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
Mount کردن یعنی فایل های Image را با نرم افزار های مخصوص این کار باز کرد . شما نرم افزار Virtual Clone Drive یا هر نرم افزار دیگری که مخصوص این کار است را نصب می کنی و بعد یک درایو مجازی تو Computer ایجاد میشه بعد با راست کلیک کردن روی اون میتونید فایل های IMAGE را MOUNT کنید و اجراشون کنید . البته شاید این فایل نیاز به MOUNT کردن نداشته باشه .
سلام دوستان میخواستم یکی از مودم های ASUS AM 602 یا Zyxel 660RU یا TP-LINK TD-8841T یا TP-LINK TD-8817 یا TP-LINK TD-8811
رو واسه سرویس پارس آنلاین بگیرم کدومش از همه بهتره و لطفا دلیلتون رو هم بگید
و بین کابلی ها و وایرلس کدوم بهتره؟ مشکلات و مزایای کدوم بیشتره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
اگر واسه پارس آنلاین میخوای ASUS بگیر چون من تو سایتش همین الان نگاه کردم این مدل مودم که شما میگی تو لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود البته مودم Zyxel هم که شما نوشتی تو لیستش بود ولی TP-LINK نه تو لیست نبود . البته TP-LINK هم فکر نکنم مشکل داشته باشه ولی اون دو مدل تو لیست بود :
حالا میل شماست که کدوم را بگیرید . کابلی و وایرلس به نظرم وایرلس بهتره چون هم پورت LAN داره هم علاوه بر اون وایرلس پس یک امکان بیشتر هم داره . برای اینکه کامپیوتر را با وایرلس به اینترنت وصل کنید باید مارت شبکه وایرلس داشته باشید که میتونید PC را با کابل وصل کنید .کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
موفق باشید
تو سایت پارس آنلاین , مودم های پیشنهادی رو قبلا دیدم ولی میخواستم بدونم از بین این مدلهای بالا کدوم سرعت بیشتری داره؟
من تا حالا با وایرلس کار نکردم ولی امکان داره مودم وایرلس نتونه خوب وصل بشه یا نویز زیاد باشه؟ , و در اینصورت میشه از طریق کابل lan همون مودم وایرلس
وصل شد؟ چون تو ایران و با توجه به فاصله isp نمیدونم آنتن دهی وایرلس خوب باشه یا نه؟ و مثلا تو سرعت بیشتر از lan هست؟
و بین وایرلس ها کدوم مارک بهتره؟ البته زیر 80 تومن
با تشکر
به نظر من Zyxel بخر-خودشون هم با یک سال گارانتی میفروشن -اگه هم مشکل داشته باشن نمیندازن گردن مودمت -خودشون حلش میکنن-به نظر من و با اجازه مدیران:31:نقل قول:
نقل قول:من از Zyxel P-660HW-T1 v3 استفاده می کنم و سرویسم هم پارس آنلاین است و خیلی هم راضی هستم ولی این مودم را از بازار بخرید چون حدود 10 هزار تومان ارزانتر از پارس آنلاین می فروشند و گارانتی هم داردنقل قول:
الان قیمت Zyxel P-660HW-T1 v3 چند هست و مزیتش نسبت به Zyxel 660RU چی هست؟
وایرلس بودن یک مودم از چه نظر یک مزیت حساب میشه؟
قیمتش حدود 85 هزار تومان.نقل قول:
مزیتش اینه که وایرلسه و 4 تا خروجی شبکه داره و یک آنتن اضافه 5db هم به عنوان اشانتیون گذاشته. البته آنتن دهی اون رو تا حالا با بقیه مودمها مقایسه نکردم و نمی تونم اظهار نظر کنم ولی تو منزل ما همه جا و حیاط و کوچه رو به خوبی پوشش می ده و برای من کافیه.
مزیت مودم وایرلس اینه که شما می تونید با اون همزمان از 4 تا کامپیوتر با کابل lan و چندین لپتاپ و گوشی تلفن موبایل و .. به صورت بی سیم از اینترنت استفاده کنید.
سوالی که داشتم این بود که سیستم بی سیم این مودم ها برد داره؟
یعنی یه فاصله مشخص رو ساپورت میکنه؟ و اگه قراره با LAN وصل بشیم پس کار وایرلس چیه؟
سلامنقل قول:
بله برد همه مودم ها یک فاصله مشخص دارد . LAN و وایرلس جداست شما میتونید کامپیوتر خودتان را با LAN وصل کنید و اگر کارت شبکه وایرلس دارد با وایرلس وصل کنید . وایرلس برای اینه که شاید شما به جز کامپیوتر خودت بخوای لپ تاپ گوشی یا هر دستگاه دیگه ای را به اینترنت وصل کنید میتونید از وایرلس استفاده کنید .
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز برد خاصی داره
مثلا در حالت عادی تا 50-60 متر رو به راحتی جواب میده
لزوم استفاده از وایرلس هم برای اینترنت در فواصل طولانی، کابل نکشیدن و هزینه ی کابل و ...، و مهمتر از همه اینکه هر دستگاه وایرلسی نظیر گوشی و یا لپ تاپ هم میشه ازش استفاده کرد
موفق باشید.