دوست عزیز 2 مگ رو روی 5.5 بستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو روز که سرعت تا 700 میره اما شبانه به شدت داغونه
ماکزیمم تا 70-80 میره
Printable View
دوست عزیز 2 مگ رو روی 5.5 بستننقل قول:
تو روز که سرعت تا 700 میره اما شبانه به شدت داغونه
ماکزیمم تا 70-80 میره
یک دزدی جدید در آسیاتک !
در سرویس های بلند مدت طبق تعرفه سایت آسیاتک باید برای سه ماهه 4% و همینطور برای 12 ماهه 24% تخفیف اعمال شود ولی هنگام تمدید سرویس می بینید مقدار تخفیف کمتر از مقدار گفته شده است. 3% برای سه ماهه و 21% برای 12 ماهه
دوستان شما تو طول شبانه روز چند بار قطعی دارید و بیشتر تو چه وقتهایی ؛ راستی پینگتون که تو ران میگیرین چنده واسه من صبح ها دورو بر 300 و هر چی که به شب میرسیم تا 400 هم میره
ببخشید شما تخفیف رو روی ابنمان هم حساب کردید! یا اول تخفیف سرویس ها رو حساب کردید بعد به اضافه ابونمان و مالیات و اینتها ! البته خودم الان حوصله حساب کتاب ندارمنقل قول:
امروز چه خبر شده ؟ :n13:
512 نامحدود نقره ای دارم سرعتم حدود 300 ه ! 300 KB/s ~
سلام
دوستان آسیاتک وضعیتش خوب شده؟یا بدتر شده؟
واسه من ک امروز خیلی خوب شده !
همیشه سرعتم 60 - 70 بود ، الان اینطوریه :
512 - نامحدود - نقره ای
والا واسه من تا قبل از عید شبانه روز سرعت بین 120-160 بود ولی از عید به اینور تا 60 بزور میره.نقل قول:
برای من شبانه خوبه و حداقل ش روی 150 ئه.نقل قول:
چطوری میتونم از قسمت ورود به امور مشترکین وارد شم ؟ باید از ثبت اشتراک در سامانه امور مشترکين ثبت نام کنم ؟ چجوریه ؟ الان زنگ زدم میگه اون قسمت فقط واسه نمایندیگیه ولی بعضی ها چجوری وارد میشن ؟
من امروز مشکل سرعت و پینگ بسیار بالا داشتم
بچه ها وقت کردین یه نظری هم شما بدیننقل قول:
پینگ تایم برای همه isp ای ها ۳ روزه شدیدا بالا می ره بیشتر وقتا
دوستان من لینکم میره و میاد!چی کار کنم؟پشتیبانی شیراز و تهران هم میگن نویز روی خطه!من میگم قبول نویز روی خطه ولی چرا اکانت شبانه اینطوری نمیشه؟؟
کلافه شدم!
سلامنقل قول:
دوست عزيز چون شبانه سرعتش پايين تره و پهناي باندش كمتره باعث ميشه نويز هم كم بشه و شما قطعي نداشته باشيد ولي روزانه چون سرعت و پهناي باند بالا ميره و مثلا پهناي باند دانلود 4مگ ميشه نويز هم زياد ميشه و قطعي ها هم به وجود مياد . هر چي سرعت پايينتر نويز كمتر هر چي سرعت بالاتر نويز بيشتر . رابطه مستقيم داره .
اصلا خود تو ناراحت نکن ماله من هم یه 10 روزی اینجوری بود خودش خودکار خوب شد الان چند روزه دیگه لینکم نمیره....نقل قول:
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
باید زنگ بزنی به آسیاتک مرکزی تهران بگی میخوام از قسمت نمایندگی ها جدا بشم و با آسیاتک مستقیم در ارتباط باشم بهت شماره ی کاربری رو میدن تو ساعات اداری تماس بگیر مشکلی ندارهنقل قول:
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
شماره آسیاتک مرکزی تهران چنده ؟نقل قول:
دوست عزیز شما مرکز امامت هستید؟ میشه بپرسم مکانتون کدوم حدود هست . و از همه مهمتر با آسیاتک چه پینگ تایمی دارید در ساعات مختلف و چه سرعتی. منزل من خ دهقان چهارراه کوکاکولا هستم و میخوام ADSL بگیرم و میخوام بدونم اگه پینگ آسیا تک پایین باشه از این شکرت سرویس بگیرمنقل قول:
(شما توی این منطقه و این مرکز مخابرات امامت از شرکت ها و سرویس های دیگه خبر داری )
با تشکر
والا برای من بیشتر از ده روز شده....نقل قول:
عجب!!میخواییم 5 مین بازی کنیم هی لینک میره از سرور قطع میشیم...اینم شرکته ما داریم :دینقل قول:
سلام
دوست عزيز چون شبانه سرعتش پايين تره و پهناي باندش كمتره باعث ميشه نويز هم كم بشه و شما قطعي نداشته باشيد ولي روزانه چون سرعت و پهناي باند بالا ميره و مثلا پهناي باند دانلود 4مگ ميشه نويز هم زياد ميشه و قطعي ها هم به وجود مياد . هر چي سرعت پايينتر نويز كمتر هر چي سرعت بالاتر نويز بيشتر . رابطه مستقيم داره .
مودمرو مستقیم به خط تلفن (بدون وجود اسپلیتر و خود تلفن)وصل کردم لینک اومد بالا.ولی ازش استفاده نکردم ببینم میره یا نه.
شماره مرکز آسیاتک تهران 1544 هست بدون کد شهر تهران فقط 1544نقل قول:
دوست من واسه منم که 10 روز این مشکل رو داشت وقتی لینک میرفت 1 ثانیه گوشی تلفن رو بر میداشتم دوباره میزاشتم سر جاش لینک میومد ولی شما زنگ بزن آسیاتک مرکزی شاید حلش کردن البته شایدم ایراد از اسپلیتر شما باشه چون من بعد از 10 روز خودش خودکار خوب شدنقل قول:
چقد دردسر داره از نمایندگی جدا شدن . پشیمونم کردن اصلا :n27:
یک مورد عجیب برخوردم!من 2 ساعت رفتم آنلاین بازی کردم با کنسول یک بار هم لینک نرفت!الان با پی سی میام نت میبینم لینکم میره!:n27:
دوستانی که قصد دارن حجم آضافه بخرن.....
2-3 روز صبر کنید !
امروز کلی با پشتیبانی صحبت کردم بالاخره زیر بار رفتن که 25% رو نمیدن!
قراره CRM درست شه....
از این به بعد 1گیگ برابر 1280مگ حجم اضافه میشه....
البته تو قسمت شکایات هم میتونید درخواست کنید...
تشکر هم کردین، کردین :دی
نقل قول:
درخواست بدی وصلت میکنن به نمایندت!
میگه باید کتبی درخواست بدی اونم شاید رییس نمایندگی قبول کنه!!! پشتیبانی هم دیگه از نمایندگی نداری!!!نقل قول:
اگه تو پنل نماینده ای هستی میخوای مستقیم مشترکنقل قول:
آسیاتک بشی ایمیل بزنی سریع بهت شماره مشتری میدن.حالا درخواست کتبی رو فکر نمیکنم
برای چی میخوای با نماینده در ارتباط باشی؟
چند روز پیش می خواستم تغییر سرویس بدم مجبور شدم زنگ بزنم نمایندگی بعد پول بریزم حسابشون دوباره زنگ بزنم نمایندگی تا تغییرش بدن میخواستم شماره مشتری رو بگیرم تا اگه باز خواستم عوضش کنم خودم بتونم.نقل قول:
زنگ زدم تهران گفت باید زنگ بزنی همون شیراز درخواست بدی اونا شما رو از نمایندگی جدا کنن ولی اینجا می گفت باید درخواست کتبی بدی اونم شاید موافقت بشه باهاش. یه چیز دیگه اینکه اگه مثلا اینترنتم قطع شد یا یه مشکلی واسش پیش اومد دیگه نمیتونم زنگ بزنم نمایندگی تا درستش کنه یا چکش کنه ببینه مشکل از کجاست !
وقتی از پنل نماینده بیرون اومدی دیگه نماینده به شمارت دسترسی نداره.فقط باید آسیاتک استان خودتون یا مرکزی زنگ بزنی بهتره باید به 1544 زنگ بزنی که مشکلت رو بهتر حل میکنن.شماره مشتری بگیری میتونی تغییر سرویس بدی از طریق سایت از بانک طریق بانک مجازی پول به پنلت بریزی.نقل قول:
میتونی درخواست تخلیه بدی-درخواست پشتیبانی و اعزام کارشناس-در خواست آی پی ثابت-امکان برقراري موقت سرويس
این کار ها رو میتونی بکنی + رزرو پورت
کلا امکاناتش بیشتره .وقتی مشکل داری باید مستقیم به آسیاتک مشکلتو بگی.
به acc@asiatech.ir ایمیل بزن بگو که میخوای از پنل نماینده میخوای بیای بیرون و مستقیم با آسیاتک در ارتباط باشی سریع بهت شماره مشتری میدن
من هم میخواستم شماره مشتری رو پشتیبانی میگفت نمیشه زیاد اصرار کردم بهم گفت که ایمیل بزن.
مال من الان زیر نظر کیه؟نقل قول:
تو پنلم فقط رزو پورت-تغییر رمز-شارژ-زیرمصرف-آنتی ویروس و چندتادیگه
با quick task هم می رم
پنل نماینده ای:n01:نقل قول:
نقل قول:
بالاخره حجمای خودمو دادن! 1 گیگ + 256 مگ!
البته یه 180 مگ ازم کم کردن! چون که یه بار از >برقراری موقت< استفاده کرده بودم :دی
اگه زود تر حق خودمونو میخواستیم وضع این نبود! صبانت هم این 25% رو میده
میگم از کجا باید فهمید تو پنل نماینده هستی یا نه؟ من همه کاراش رو آنلاین انجام دادم، اصلا فرقشون چیه؟
یه چیز دیگه وقتی سرویس مثلا 20 گیگ میگیری باقیماندش یه دوره بعد منتقل میشه یا نه؟
وقتی کارهای انلاین رو انجام دادی یعنی شماره مشتری داری و با آسیاتک در ارتباط هستینقل قول:
ولی اونی که میره پیش نماینده ثبتنام میکنه میره تو پنل نماینده.
ولی انصافا نمایندم خوب بود همون لحظه بدون اینکه بگه برای چی میخوای بری درخواست تخلیه داد.برای رانژه خیلی خوب پیگیر بود فکر نکنم همیچین نماینده هایی باشن.
فکر نکنم منتقل بشه:n13:
من دفعه قبل به جای 30 گیگ ، 31 گیگ و خورده ای و این ماه هم وقتی تمدید کردم به جای 40 گیگ ، 43 گیگ و خورده ای، ترافیک ماهیانه بهم دادن ، چرا ؟؟!
اونایی که پرش لینک دارن مشکل مال سیم کشی هست، من تجربه شو دارم
Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2
نقل قول:
یعنی دلیل جمع آوری رو هیچی نزدی؟! قیمت مثلا!
نمایندگی منم خیلی پیگیر بود که رانژه کنن و بقیه چیزا! اما فردای اون روز از پنلش خارج شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!111
کارمم اشتباه بود....
نمایندگی هاش خیلی خوبن و کارها رو خوب انجام میدن.نقل قول:
همون روز که گفت چرا میخوای بری به اپراتور گفتم گرونی سرویس من از سایت اقدام نکردم از سازمان رادیویی اقدام کردم اونا هم به شرکت فشار اوردن همون روز خودشون برام جمع کردن
فرق پنل نماینده با اصلی چیه؟