داداش این روش رو کامپیور جواب میده اما مشکل من با گوشیه و رو موبایل مشکل فونت رو دارم و با حتی اضافه کردن دستی فونت به موبایل و برنامه های مختلف مشکلم حل نشدهنقل قول:
Printable View
داداش این روش رو کامپیور جواب میده اما مشکل من با گوشیه و رو موبایل مشکل فونت رو دارم و با حتی اضافه کردن دستی فونت به موبایل و برنامه های مختلف مشکلم حل نشدهنقل قول:
متشکرم از شما دوست عزیز:n16:نقل قول:
سلام دوستان. چطور میشه یه فایل وورد رو به یونیکد تبدیل کرد؟ یعنی الان یه فایل آماده با فونت معمولی دارم میخوام تبدیلش کنم به یونی کد تا رو دستگاه های دیگه هم بشه ازش استفاده کرد. ممنون.
سلام.دوستان بنده اخرین نسخه افیس 2016 رو روی ویندوز 10 که اونم اخرین اپدیت روشه رو داردم.میخوام بدون حذف افیس به صورت انلاین اونو به نسخه 2019 اپگرید کنم.ممنون میشم روشش رو بهم بگیم.توی قسمت اکانت دکمه اپدیت افیس نیست.
دوستان چطوری میشه یک کلمه بزرگ رو در افیس ورد نوشت .
من صفحه A4 رو افقی میکنم و سایز کلمه رو میزارم روی اخرین درجه یعنی 72
ولی بازم حاشیه داره !!! :n03:
چطوری در بزرگترین حالت یک کلمه رو بنویسم که حاشیه نداشته باشه ؟
یعنی چی حاشیه داره؟منظورتون رو متوجه نشدم .متنی که میخواین بنویسین چند کلمه است مگه؟تو نستید عکس بذارید ببینیم مشکل نوشته تون چیه
پیدا کردم . میخواستم یک کلمه رو در بزرگترین حالت ممکن در یک A4 بنویسم . حل شد
سلام.
من آفیس 2007 را روی سیستم XP sp3 دارم. در ورد یک استایل برای خودم درست کردم با فونت رویا و تاهوما ی لاتین. و چند صفحه هم نوشتم و سیو کردم.
حالا بعد از چند روز که دستگاه هم خاموش بوده و کسی نبوده که روشنش بکنه رفتم سراغ نوشتن یک فایل دیگه میبینم آن استایلی که درست کرده بودم نیست شده. و وقتی خواستم دوباره آن استایل را بسازم متوجه شدم در لیست انتخاب فونت خود فونتها هستند ولی نامشان در کنار نمونه ی فونت نمیاد و فقط وقتی یکی را انتخاب کرده در بالای صفحه ورد در کادر مخصوص نامش دیده میشه ولی نمیتوانم استایلش را بسازم و خود ورد را هم با X بالا سمت راست نمیتوانم ببندم بلکه فقط با راست کلیک کردن در تسکبار و گزینه کلوز میشود ورد را بست .
چرا چنین شده و راه حل مشکل چیه؟
احتمالا کامپیوتری که روش کار میکنید سخت افزار قوی نداره و دچار اشکالات سخت افزاری یا نرم افزاری هست که کارکردش مختله و چندان ربطی به ورد نداره اینکه فونت ها اینجوری شدن این حدس رو تقویت میکنه که هارد اشکالی داشته باشه که فراخونی فونت ها با مشکل مواجه هست. اینکه میگید با زربدر بسته نمیشه هم نشون از اینه که ویندوزتون بطور جدی هنگه که بازم میتونه نشون از اشکال هارد یا سخت افزار دیگه باشه.نقل قول:
استایل رو وقتی درست کردید تنظیم کردید که استایل پیشفرض برای همه فایل های جدید باشه؟ اگر اینطور تنظیم نکنید میپره...
دو تا استایل درست کرده بودم آن یکی که با فونت رویا بود پریده ولی دیگری که با فونت سلامت بود مانده و کار هم میکنه.
بعلاوه گمان نمیکنم دلیلی که شما ذکر کردین در این مورد درست باشد. چون :
1 - این آفیس چند سالیست که روی همین سخت افزار نصب بوده و کار بخوبی هم کار میکرد.
2 - همین آفیس 2007 را روی سیستم دیگری هم داریم که بمراتب از شرایط سخت افزاری کمتری برخوردار است و خیلی هم خوب کار میکند.
بهر حال از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید سپاسگزارم.
الزاما قدرت سخت افزار نیست. من گفتم احتمال اسیب به هارد شما هست (بازم هیچ قطعیتی ندادم). آسیب هم چیزی نیست که بشه با چشم دید باید بررسی بشه.نقل قول:
استایل رو تو یه فایل جدید و خالی ورود درست کردید یا تو یه فایلی که از جای دیگه گرفتید و باز کردید؟
یه راه اینکه برگردونید استایل رو اینه که یه فایل وردی که درش از اون استایل استفاده شده باشه رو دارید باز کنید. استایل مورد نظر حتما باید تو اون فایل باشه (چون اونجا ازش استفاده شده). بعد میتونید استایل رو از فایل مورد نظر به تمپلت نرمال ورود اضافه کنید. اول چک کنید ببنید همچین فایلی دارید و اینکه استایل توش هست یا نه. اگر در اضافه کردن استایل از اون فایل مشکل داشتید بگید راهنمایی کنم.
سپاس. :n01::n39::n36::n35::n37:
درود
می خواستم بدونم که چطور می شه رو بخشی از یک متن «یه آدرس اینترنتی» یا «یک فایل صوتی» یا «یک تصویر» پیوست داد که تنها با کلیک روی اون بخش متن فعال و اجرا بشه، و روی خود فایل docx بمونه و نیاز به روی هارد بدون نباشه؟
من از Microsoft Office 2016 استفاده می کنم.
ممنون.
دمتون گرم.نقل قول:
سلام من در word یه مشکلی دارم
چطور میتونم برای یک کلمه یا یک جمله زیرنویس بذارم یعنی زیر کلمه خط کشیده بکشم و بتونم زیر اون خط چیزی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. من دارم تز دکترام رو با ورد 2016 مینویسم، همه چی تنظیمه، ولی وقتی فایل رو میخوام PDF کنم، یه سری مشکلات ایجاد میشه، مثلا شکلی که انتهای صفحه ای بوده، به صفحه بعد منتقل میشه و انتهای اون صفحه خالی میمونه. یا مثلا یه جدول طولانی دارم، برای اینکه مرتب و منظم باشه، توی انتهای هر صفحه جدول رو جدا کردم که بقیه و ادامه جدول در صفحه بعد شروع بشه ولی pdf میکنم، یا سطر آخر جدول رو به اول صفحه بعدی منتقل میکنه یا سطر جدول دوم رو میاره انتهای صفحه قبل ک جدول رو جدا کردم.
با چند تا برنامه کانورت pdf هم این کارو کردم ولی بازم درست نشد. یادمه توی پایان نامه ارشدم هم مشکلات این چنینی داشتم و مجبور شدم 2010 نصب کنم. ولی چون توی 2010 نمیشه پا نویس ها رو 3 ستونی کرد الان مجبورم 2013 ب بالا نصب کنم. چیکار کنم ک مشکلم حل شه؟ راستی 2013 و 2019 هم امتحان کردم همین مشکل رو داشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
ادوب آکروبات رو امتحان کن دکترنقل قول:
Adobe Acrobat XI Pro 11.0.23
ممنون. این نرم افزار رو تست میکنم خبر میدم ولی نرم افزارهای مختلف رو امتحان کردم نشدنقل قول:
مثل netro، dopdf، foxit reader
این رو هم امتحان کردم درست نشد.نقل قول:
بچه ها یه چیزی رو الان چک کردم. صفحه اول ورد رو با صفحه اول pdf مقایسه کردم، توی فایل pdf، خط آخر صفحه اول ورد رو به صفحه بعد انتقال داده، یعنی مثلا اگه توی ورد 11 تا خط هست و خط 12 از صفحه دوم شروع میشه، توی pdf، صفحه اول 10 تا خط داره و خط 11 به صفحه 2 انتقال پیدا کرده، اینطوری میشه که شکل ها و جداول بهم میخوره. بنظرتون مشکل چیه؟
در همون صفحه اول که میگید جابجا میشه متن، متن رو از جایی کپی کردید یا خودتون مستقیم تو ورد نوشتید؟نقل قول:
اگر از جایی کپی کرده باشید این روش رو امتحان کنید. در منوی بالا کنار نوار فونت ها روی گزینه ای که علامت ¶ داره کلیک کنید. بعد ببینید بین متتون انتهای خطوط علامت ↵ هست یا نه. اگر هست انتخابش کنید و حذفش کنید بجاش یکبار اینتر رو بزنید.
خودم نوشتم. کلش رو خودم نوشتم. نه همچین سیمبولی نیست. معموات با شیفت اینتر این علامت میادنقل قول:
میبخشید که مداخله میکنم.
میخواستم بدانم اگر بجای 11 سطر در هر صفحه 10 سطر بنویسید مشکل حل میشه؟
شاید هم فقط لازم باشه در مورد اولین صفحه 10 سطر بنویسید و بقیه صفحات خودشان ردیف بشن.
میبخشید که مداخله میکنم.
میخواستم بدانم اگر بجای 11 سطر در هر صفحه 10 سطر بنویسید مشکل حل میشه؟
شاید هم فقط لازم باشه در مورد اولین صفحه 10 سطر بنویسید و بقیه صفحات خودشان ردیف بشن.
و یا موقع تبدیل به پی دی اف بلندی هر صفحه را تغییر بدید.
نمیشه بازم انتهای صفحه خالی میمونه و از نظر نگارشی درست نیستنقل قول:
سلام
تنظیمی در ورد هست که وقتی من کلید Enter رو از صفحه قبلی برای یک سرتیتر یا هر متنی بزنم و وقتی متن به صفحه بعدی میره با فاصله ای که من تنظیم کردم نسبت به محدوده header قرار بگیره و متن نره زیر header که جالب نیست. مثلا تو تصویر اولی که می بینید من متن رو از صفحه قبلی (صفحه 2) با کلید Enter فرستادم به صفحه بعدی (صفحه 3) و وقتی به اول صفحه بعد رفت؛ دقیقا در زیر خطی که من در header گذاشتم قرار گرفته.
اما در تصویر دومی می بینید که یک فاصله خوب نسبت به header وجود داره (با کادر سبز محدود مناسب رو مشخص کردم). در قسمت استایل هم تنظیمی ندیدم که براش تعریف کنیم نسبت به بالای صفحه مثلا 3 سانت فاصله داشته باشه و برای این کار باید دستی انجام داد که اگر صفحات و استایلها زیاد باشه هم خطا هست هم وقت گیر و اعصاب خرد کن میشه. اگر راهی سراغ دارید بفرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من می خوام یک کلمه رو underline کنم و بعد زیرش یک کلمه یا عدد تایپ کنم مثل عکس زیر. این خط ها باید جداگانه باشن. اصلا می شه زیر کلمه های underline شده چیزی نوشت یا باید حتما از جدول بندی استفاده کرد که واقعا وقت گیره و خط های جداگانه هم نداره و زیر کل جمله خط می افته
می خوام یک راه آسون و سریع باشه
سلامنقل قول:
از طریق تقسیم برید،این شبیه تقسیم ریاضیات،من فقط همین تقسیم به ذهنم رسید
سلام
دوستان یه مشکل پیدا کردم با ورد 2016 که خیلی در موردش تو نت گشتم به نتیجه ای نرسیدم
ببینید من یه بوردر روی A4 میندازم تو صفحه و زمان پیج پرینت هیچ مشکلی دیده نمیشه اما وقتی پرینت میگیرم کادر بالا و سمت راست با اینکه چهار طرف یک اندازه مساوی دارن اما بیشترن تو عکس کاملا مشخصه
این عکس زمان قبل از پرینت هست
اینم عکس زمان پرینت گرفتن
فقط اینم بگم مشکل از قسمت Scale Content for A4 تو تنظیمات خود آفیس نیست
پرینتر مشکلی نداره مدلش هم HP P2035 هست
سایز کاغذ استاندارده
سینی پرینتر هم مشکلی نداره
تنظیمات پیج ستاپ هم اوکی هست و سایز A4 انتخاب شده
سلام،خود صفحه رو به صورت pdf ذخیره کنید ببینید درست طبق ورد در میاد یا طبق خروجی پرینترنقل قول:
یا با dopdf انجام بدید ببینید درست طبق ورد در میاد یا نه،اگر طبق ورد دراومد احتمالش هست که تنظیمات پرینتر بهم خورده باشه،باید برید قسمت devices and printers اونجا تنظیماتشو درست کنید
سلام دوستان
توی ورد وقتی به صورت آینه ای عکس رو وارونه میکنم،یه سایه ای روی عکس ایجاد میشه.خواستم ببینم کسی از دوستان میدونه چطور میشه این سایه رو توی محیط ورد از بین ورد.یه عکسی میذارم تو منظورمو هم رسونده باشم
جواب رو یافتم:توی قسمت 3d format توی بخش surface قسمت material اونجا میشه سایه اش رو حذف کرد.
وقت دوستان محترم بخیر
همونطور که میدونید در قسمت find and replace میشه یه کلمه رو با یک کلمه دیگه جایگزین کرد سوال من اینه که اگه بخوام یک فایل عکس رو با یک کلمه جایگزین کنم چه کار باید انجام بدم دقت کنید این کلمه ممکنه در یک صفحه چند بار تکرار شده باشه و باید در تمام صفحات این فایل عکس جایگزین این کلمه بشه یعنی هر جا که این کلمه تکرار شده به جای اون فایل عکس قرار داده بشه
لطفاً راهنمایی کنید با تشکر
عکس رو مثل معمول کپی کنیدنقل قول:
در پنجره find and replace در قسمت replace with عبارت c^ را وارد کنید.
مثل تصویر زیر
سلام رفقا
بنده یک فایل ورد دارم که در وسط جمله،میره سر خط و ادامه در سر خطه
hs8.picofile.com/file/8357562734/now.docx.htmlh
لطفا بگید چطور این رو درستش کنم
سلام
توی ورد میشه چیزی شبیه spoiler واسه عکس همینطور که توی پست انجمن هست درست کرد؟؟؟ یعنی مثل اسپویلر فروم اول بسته باشه و بعد که روش کلیک کنیم عکس رو نشون بده....
مرسی
سلام
ورد 2016 رو پاک کردم تا نسخه 2019 رو نصب کنم. یه مشکلی پیش اومد و نصب نشد و برگشتم دوباره نسخه 2016 رو نصب کنم دیگه فایل نصب اجرا نمیشه و انگار هنوز یه سری فایل رو سیستم باقی هست و نصب نمی تونم بکنم. چکار باید کرد؟ الان به آفیس و ورد و اکسل خیلی احتیاج دارم و کارم هر روز با این دو هست. ره حلی دارید؟
لینک مشکل داره، بالا نمیاد.نقل قول:
از این ابزار برای حذف کامل آفیس استفاده کنید :نقل قول:
غلط یاب فارسی برای ورد 2019 هست؟
سلام
آیا غلط یاب فارسی برای ورد 2019 هست که اشتباهات املایی و غلطهای فارسی را مثل زبان انگلیسی با خط قرمز در زیر آنها به ما نشان دهد؟ خیلی سال پیش یادم هست برای ورد 2003 و 2007 این غلط یاب لغات اشتباه و املایی برای زبان فارسی بود ولی دیگه ندیدم روی نسخه های بعدی باشه. الان من ورد 2019 رو استفاده می کنم. آیا مایکروسافت برای این نسخه و زبان فارسی غلط یاب ساخته یا خیر؟ اگر نیست چکار باید کرد و چطوری میشه متنهای طولانی فارسی رو غلط یابی کرد و اشتباهات رو سریع پیدا و درست کرد؟
ممنون
سلام
کلید میانبر نیم فاصله در ورد کدام کلیدها هستند؟
منظورتون Shift+space هستش؟نقل قول: