بودجه رو بفرمایید دوستان و آقا حمید میان راهنماییتون میکنننقل قول:
بودجه رو بفرمایید دوستان و آقا حمید میان راهنماییتون میکنننقل قول:
آقا حمید کار دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه بندازین با 600 تومن باند و پخش برا کامیون میخوان:n16:
نقل قول:
خوب عزیز تو تنظیمات Detailed
بعد گزینه اول نوع ماشینت رو تنظیم کن. مثلا اگه پرایده یا گلا صندوق داره بزار فکر کنم full car یا همچین چیزی بود که تو عکسش مشخصه
گزینه بعدی نوع اسپیکر های عقب و جلو رو مشخص کن . خیلی مهمه اینا درست وارد کن . اسپیکرت 7*10 هست
گزینه xover رو تنظیم کن تقریبا بین 100 تا 120 بزار با شیب 12
از اون ثسمت بیا بیرون
برو تو اکولایزر همشون رو 0 بزار اگه میبینی حجم صدا زیاده و اعصابت خیلی خورد میشه و یا صدا یکم خش خش میکنه band اول رو 2-3 تا ببر بالا
bassboost هم بستگی به خودتون داره . برید یه جا که خلوته بعد صدا رو زیاد کنید و 2 -3 حالتش رو امتحان کنید . هر کدوم خوشتون اومد اوکی
Highway-Sound رو من تو حالت 2 گذاشتم اینم بستگی به خودت داره
Supreme هم روشن باشه
تو position هم یه تنظیماتی داره که فاصله اسپیکر ها رو مشخص میکنه که دیگه خودت یه چیز تقریبی بزن بره.
همین
بعد از این کار ها میتونی یه دستی هم به آمپت بزنی که به نظرم یه خورده صبر کن بزار اسپیکرت آببندی بشه بعد.
یا علی
موفق باشید
محمد جان با تنظیماتت موافق نیسم....:n15:
Highway-Sound
Supreme
bassboost
صدارو خراب میکنن خاموش باشن خیلی بهتره
xover هم کمتر باشه بهتره چون دوستمون ساب نداره بین 60 تا 70 اون شیب کات اف هم هرچی بیشتر باشه فیلتر دقیق تره پس 24
اینم بگم کلا فیلترهای 7016 خیلی جالب عمل نمیکونه
اینم برا دوستان به نقل از فروم ساندی شاپ:
منو Audio به ترتیب:
sub-woofer level که به نوعی مثل ولوم سـاب ووفر هست و حجم صدای سـاب ووفر رو کم و زیاد میکنه. از -15 تا +15
DSP رو میشه با گزینه دومی خاموش یا روشن کرد که در صورت خاموش شدن تنظیمات اتاق و نوع و فواصل اسپیکرها، اکولایز و کراس اوور غیر فعال میشوند.
اکولایزر هم که 5 باند کرافیکی داره برای تنظیم سطح تقویت فرکانسها
بیس بوست تا 2 مرحله بیس رو تقویت میکنه.
Highway sound چیزی شبیه لود پخشهای پایونیر هست که حجم صدا رو چند مرحله بالا میبره و فرکانسها رو طوری تقویت میکنه که به نوعی صدای ترافیک کمتر به گوش برسه.
supreme+ تا اونجایی که متوجه شدم بیشتر برای آهنگهایی است که بیت ریت بالا دارند و جبران فرکانسهایی که در اثر فشرده سازی از بین رفته اند.
position جایگاه شنونده را در ماشین مشخص میکنه که در جای راننده، سرنشین جلو، هر دو سرنشینان جلو، یا کل صندلی ها باشه. در تنظیم دستی هم به طور دقیق مشخص میکنه هر اسپیکر چند سانتیمتر از گوش شنونده فاصله داره.
بالانس و فیدر هم که فکر کنم مشخصه.
sub-woofer هم برای خاموش و روشن کردن سـاب ووفر هست.
2zone برای این هست که دو تا سورس یکی سی دی یا usb و دومی aux رو از اسپیکرهای جلو یا عقب به طور مجزا داشته باشیم. ولومش هم قابل تنظیمه.
در منو details:
car type نوع اتاق ماشین رو مشخص میکنه.
بعد گزینه speaker هم نوع و اندازه انواع باندها و سـاب ووفر رو تعیین میکنیم.
car type fine adjustment این انتخاب رو به شما میده که مشخص کنیم در یک محیط دایره ای شکل که قاعدتا سـاب ووفر دورترین اسپیکر هست و در روی دایره قرار دارد و بقیه اسپیکر ها در درون دایره با شعاع کمتر قرار دارند، با جبران فاصله اسپیکرها تا سـاب ووفر (به سانتی متر) همه اسپیکر ها در یک فاصله مشخص از شنونده قرار داشته باشند. مثلا فاصله سـاب ووفر تا گوش شما 170 سانت هست و نزدیکترین اسپیکر جلو 20 سانت و دورترین اسپیکر عقب هم 120 سانت فاصله دارند. حالا برای اینکه اسپیکر جلو و عقب در یک دایره با شعاع برابر سـاب ووفر یعنی 170 قرار بگیرند باید به هر کدوم فاصله ای را اضافه کنیم تا به 170 برسیم و اون فاصله جبران بشه. پس برای اسپیکر جلو 150 سانت و برای عقب 50 سانت درنظر میگیریم. خود سـاب ووفر هم که 170 هست. حالا همه روی شعاع 170 تنظیم شده اند.
X'Over کراس اور و فیلترینگ اسپیکرها رو تعیین میکنه. شیب فیلـــتر هم قابل تنظیمه.
memory هم برای ذخیره کردن تنظیمات هست. مموری شماره یک حتی با قطع برق پخش هم در حافظه باقی میمونه.
اینجام سر بزنید..
امیر جان ممنون از توضیحات پخش من 6049 هست این تنظیمات روداره؟چه مواردی رو نداره؟نقل قول:
نقل قول:ای بابا بعد چندین قرن یه سوال کردیم کسی بلد نیست ج بده !!!!!؟ :(نقل قول:
برای درای جلو 405 یه جفت باند یا کامپوننت میخوام حالا نمیدونم کدوم بهتر جواب میده؟؟؟؟!
یکی یه دست کامپوننت ساندستریمrbc-6داره کارکرده
به درد ما میخوره قیمت اینا چنده نوشون؟
رنج قیمت من 100-150تا160 هست
دوستان یه راهنمایی بکنند
سلام دوستان.با ۱تومن پخش و باند و امپلی میشه جمع کرد؟یا پخش و ۲ جفت ۶۹۶۴ بگیرم؟کدوم صدای بلند و شفاف تری میده؟درکل با ۱تومن چی پیشنهاد میکنید؟دوستان قصد خرید دارم.لطفا راهنمایی کنید.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
راستش چند سال پیش یکی از دوستان این پخشو داشت الان چیزی یادم نمونه...:n15:نقل قول:
ولی یادمه خیلی از تنظیمات 7016 رو نداشت
سلامنقل قول:
اگه صدای خوب و با کیفیت در حد معقول میخواهید:
1-پخش 8019 کنوود 580 تومن
2-جلو کامپوننت MX 165 قیمت 360 تومن
3-عقب MC 609 قیمت تومن 400
4-آمپلیفایر 4 کانال JVC 8004 450 یا آدیو سیستم ML75.4 که هست 600 تومن
آخه گلم هزینه تون خیلی پائینه نمیشه نظر داد.حد اقل کامپی که پیشنهاد میشه 360 تومن هست و حد اقل کواکسیال هم MC165 که 250 هست.سراغ پایونیر م نرو که پشیمون خواهید شد.نقل قول:
تا حد توانم برای دوستان انجام وظیفه می نمایم.:n12::n16:نقل قول:
پخش 7016 که قیمتش رو ندارم ولی فکر کنم 480-90 هست.نقل قول:
اسپیکر کواکسیال لازم دارند یا 9*6؟
سلام به دوستان
آقا مارو راهنمایی بفرمائید من ماشینم مزدا 323 هستم می خواستم بدونم چه سیستم مولتی پلیری می خوره که کاملاً قسمت کنسولشو پوشش بده
1- برندش مهم نیست
2- کیفیت صدا و تصویر عالی
3- هزینه 1 تومن 200 بالا یا پایین
برای بانداش چی بزارم که دقیقاً اندازه باشه و کیفیت صدا خوب
هزینه باند واقعا نمی دونم تو چه قیمتهایی هست
شاد تندرست باشید
دوستان سلام
آقا ما پخشمون 8019 هستش کواکسیالم هم 1073 به گفته ی شما دوستان خریدم ماشینمم پرایده الانم آمپ 6100 پایونیر دارم که مال دوره ی ..... هستش ولی اون بیسی که میخوام رو این باندا بهم نمیده یعنی من یه کیلیپ دیدم توی یوتیوب که با پخش 2550 و امپ ساند استریم که مدلش رو نمیتونستم بفهمم چنان بیسی از این 1073 گرفته بود که درب باک بنزینش میلرزید یا مثلا کلید میزاشت روی طاق و صندوق عقب ماشین کلید بالا پایین میپرید یا مثلا من بیس نرم میخوام ولی اونجور نرم نیست بیسش برام البته نسبت به باندای پایونیر رفیقم که فک کنم مدل 6965 هستش ( همینی که امپ خور هست و قیمتشم حدودای 250 هست) البته اون ماشینش 405 هستش و بدون امپ و نمیدونم صدای بیس بستگی به ماشین هم داره یا نه به هر حال اون با یه پخش جی وی سی قدیمی و یه همچین باندی بیسی براش میزنه که من شش هام حال میاد انوقت منی که یک و دویست خرج کردم و اینجا مشاوره گرفتم هم اینطوری حالا یکی به ما بگه مشکل کجاست امپ هم میخواین معرفی کنید نهایت 400 یا دیگه خیلی بشه 500 فقطم میخوام برا 1073 نه چیز دیگه ای یعنی دو کانال کافیه فقط ارزونترین و بهترین گزینه چون کفگیر دیگه خورده به ته دیگ:D
شرمنده از دوستان که یه طومار شد همه رو گفتم که دیگه جای بحث نمونده باشه:cool:
Sent from my HTC One X
شما درست میگینقل قول:
ولی اون گزینه هایی که گفتی صدا رو خراب میکنه رو گفتم خودم اینجوری تنظیم کردم و این بستگی به شنونده داره
من که مشکلی باش ندارم وقتی روشنه . هیچ افت کیفیتی نیست
سلیقه ایه
اون x-over هم حق با شماس ولی اونجوری خیلی صدا بم میشه . چون دوستمون فکر کنم مشکل بمی صدا داشتن
در کل ممنون
در ضمن تنظیمات 7016 عالیه . اولین صدایی که با 7016 گرفتم کجا صدایی که بعد از تنظیم گرفتم کجا . زمین تا زیرزمین فرقشه عزیز.
شیب کات آف هم 12 کافیشه به نظرم بیشتر فایده ای نداره. نظر خودمه .
سلامنقل قول:
بریج کردی دیگه؟
به اون کلیپ ها خیلی توجه نکن اونو معلوم نیست چند وات بش داده تا بتونه چند دقیقه فیلم بگیره . پدر اسپیکر در میاد
باید تنظیم کنی . 1073 خیلی بیس قوی میزنه.
والا داداش بریج اول کردم بعد بویی از کیفیت نمیبرد صداش انگار خش دار بود گین رو هم هی کم و زیاد کردم نشد که نشد اونی که میخواستم نمیشد از شما چه پنهون یه نمه گیجم بردم بالا دیدم یه نمور بوی سوختگی بلند شد فوری بستم گین رو الان روی همون دو کانال 75 وات گذاشتم ولی بازم گین رو از نرمال ببرم بالا میخواد باند بترکه انگار ما که سر از کار این باند در نیاوردیم :n13:نقل قول:
دوستانی که صدا میخوان فراگیر بشه توی ماشین و پخش 8019 دارن من اینجوری کردم درست شد
از قسمت x over دسیبل باند عقب رو روی -6 بزارن یا کمتر و یا بیشترش کنند درست میشه صدا شفاش تر میشه و صدای عقب و جلو بیشتر با هم هماهنگ میشه:n01:
دوستان من حداکثر ۱تومن میتونم هزینه کنم.پخش رو 7016 میبندم که ۵۰۰هزینه برمیداره.حالا با۵۰۰ باقیمونده بلندگو و امپ بهم معرفی کنید.اگر هزینه بلندگو کمه نظرتون چیه ۴تا ۶۹۶۴ بخرم؟کامپوننت هم دردسر داره برای نصب داخل کامیون.منتظر راهنمایی از اساتید
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
من یه پیشنهاد دارم که البته اساتید هستند،قبلش یه مشورت بگیر ازشون ببین چجورهنقل قول:
پخشو حالا 7016 یا اگه میتونی 8019 (۵۶۰ تا ۵۸۰) میشه پیدا کرد
یه جفت اسپیکر کواکسیال dls 960 بگیر (۲۱۰ تومن)،صداش خیلی شفافه بیسش ولی زیاد قوی نیست
یه آمپلی dls x-program مدل x-A40 چهار کانال بگیر (حول و حوش ۳۰۰ تومن)
بعدا پول اومد دستت میتونی یه ساب متوسط بگیری به صورت بریج ببندی به اون دو کانال خالی
فکر کنم چی. خوبی شه
من خودم dls 960 دارم رو ماشین،پول بیاد دستم میخوام این کارو کنم
البته حتما نظر اساتید رو بگیر
ولی به نظرم چون نمیخوای بالای ۱ تومن بری فعلا ،فکر کنم چیز خوبی بشه که بعدا هم با یه ساب بشه تکمیلش کرد
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
سلام دوست خوبم. خسته نباشید.نقل قول:
گلم من فکر میکنم قبلا هم خدمتتون عرض کردم.اسپیکر 1073 باید توان بالا و سالم (بدون کلیپینگ-بدون دیستورشن) بهش وارد بشه تا صدای مناسب بده.در حالت بریج اونم آمپ شما داره بهش فشار وارد میشه.من فکر میکنم حد اقل یه 5500 پایونیر بتونه نیازتون رو برآورده کنه.
پایونیر مدل 4450BT میتونم براتون بگیرم.فروشش 1290 هست من براتون 1270 می گیرم.پخش خوبیه.نقل قول:
برای اسپیکر استیج جلو میتونید کامپوننت ببندید.منتها باید حتما آمپلیفایر مناسب تهیه نمائید.سایز اسپیکرهای استیج عقب خودروی شما 5*7 اینچ هست و متاسفانه دستمون بسته هستش تو پیشنهاد اسپیکر فقط به آلپاین فکر کنم تایپ g یه مدل داره.ولی اگر کامپوننت بخواهید استفاده کنید میشه
ماکس 500نقل قول:
ممنون
اقا حمید ما چاکریمنقل قول:
والا بله درست حدس زدین قبلا هم ازتون پرسیدم با اس ام اس ولی اون روز بهم یه امپ گلیدن معرفی کردین که یک و خورده ای قیمتش بود من خیلی دوست دارم بخرم ولی زورم خداییش نمیرسه و اینکه ما کلا گوش به فرمان شماییم که همین باند و پخش رو داریم وگرنه الان یه پخش 3550 با یه باند 6975 داشتم الانم گفتم بازم بیام اینج بپرسم حالا میگم امپ کنوود نیست توی این رنج دو کانال باشه و کیفیتشم خوب باشه تا مچ بشه با پخش در ضمن میگم باند 7100 کنوود چجوریه نصاب رفیقم بود میگفت اینو ببند من برعکس حرفش دی ال اس رو بستم گفت چینیه و اینا اما اول دید که تایوانه دومم وقتی باند رو از جعبه در اورد شش هاش حال اومد از کیفیت باندا و گفت خداییش عجب چیزیه من اولین باره میبندم
و یه چیز دیگه اینکه این امپ کیفیتش خوبه و دیگه کامل صدای این باندای ما رو در میاره؟
در ضمن امپ فعلیم رو چند میتونم بفروشم؟
هیچ مشکلی نداره حتی یه تعمییرم نشده
Sent from my HTC One X
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
آمپلی رو راهنمایی نفرمودید چه مدلی اگر امکان دارد یه لینک هم از آمپلی بده با قیمت و کارایی کدوم بهتره و هم از اسپیکر های آلپاین و کامپوننت فقط اینو در نظر بگیرید نمی خوام صندوق عقب را زیاد تغییر بدم و یا بُرشی ایجاد بشه
بازم ممنون از زحمت شما و وقتی که می زارید راستی خودتون هم نصب می کنید ؟
یک سوال دیگه اینها فرمت mkv هم می خونند و srt برای زیر نویس فارسی یا خیر
شاد و تندرست باشید
سلام
دوستان ، من یه پخش پایونیر ۶۰۵۰ دارم و یک جفت باند پایونیر ۶۹۷۵ اصل .، آمپلی هم اکستریم هستش البته قدرتش رو نمیدونم و فقط پخش میتونه بهش وصل بشه (نمیدونم بهش تک کانال میگن یا دو کانال) و البته یه ساب سالومون هم دارم که داخل باکسش آمپلی داره خودش .
میخوام اگر صلاح بدونین این اقلام رو بفروشم و تا ۷۰۰ تومن هم روش بزارم .
دوستان چه آیتمهایی رو میتونین بهم پیشنهاد بدین؟
آیا کیفیت صدا نسبت به الان فرق خواهد کرد؟
انتظاراتم از سیستم صوتی کیفیت هستش و قدرت برام در درجه دوم اهمیت قرار داره ، البته این رو هم عرض کنم که خیلی برام مهم هست که پخش کنترل فرمانی داشته باشه (الان پایونیر من کنترل فرمانی داره و خیلی بهش عادت کردم) .
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
دوستان کامپ mx 165 plus کراس اور نداره؟!!!!!!!!!!!!
آقــــــــــــــــــا آدیو سیستم از کــــــــــــــــــــــــ ـجا بخرم؟!!!!:n13:
اگه میخوای 4 تا 6964 بزاری رو کامیونت نیازی نیست 7016 ببندی چون 6964 به پخش حرفه ای نیازی نداره با یه پایونیر 2250 هم فکر کنم بتونی کارتو راه بندازی آگه قصد دوستان باندی معرفی کردن که آمپ نیاز داشت حتما پخشو 7016 بزارنقل قول:
داداش گلم با 75 وات میخوای سقف ماشینت تکون بخوره؟نقل قول:
به این اسپیکر راحت باید 180 تا 200 وات بدی! تا حال بیاد البته با آمپ درست حسابی
به نظرم به 100 تومن 200 تومن گیر نده یه چیز خوب بگیر که مثل گذشته من پشیمون نشی
والا من دوست دارم بعد پشیمون نشم ولی یه تومنم نمیتونم پول امپ بدم والا زیاده برام همین باندها رو هم به زور خریدم چه برسه بیام یه توم پول امپ بدم حالا سقفم تکون نخورد طوری نیست این دری باک رو تکون بده بسه :Dنقل قول:
Sent from my HTC One X
با سلامنقل قول:
آقا حمید آمپ رو فرمودن که
pioneer 5500
دو کاناله،هر کانال 125 watt rms خروجی میده،قیمت هم من روز دوشنبه 280 تومن از توپخونه تهیه کردم
لینک آمپ هم تو گوگل بزنی pioneer 5500 میادش
به نظر نمیرسه که فرمت mkv رو پخش کنه،کد mkv h.264 است که تو مشخصات ذکر نشده،چون اگر بود حتما ذکر میردن پس احنمالا پخش نمیکنه (شایدم کرد! ولی بعیده)نقل قول:
چون منوی فارسی داره پس فونت فارسی رو میشناسه و احتمالا زیرنویس فارسی رو پخش کنه
نکته جالب هم این که یه دانگل جانبی gps هم داره برای مسیریابی که باید جدا تهیش کرد (ولی احتمالا نقشه ایران یا نیست یا ناقصه پس نمیشه زیاد روش حساب کرد)
امیدوارم کمکی کرده باشه این توضیحات
دوست خوبم ممنون که وقت گذاشتید ولی مربوط به سوال من نبود مربوط به سوال دوستمون بوده که جواب دادن آقا حمید (در رابطه با آمپلی )نقل قول:
را ستی اگر بخوام باندهای جلو رو هم به آمپلی وصل کنم قائدتاً باید چهار کاناله بگیرم دو عقب و دوتا جلو بازم پیشنهاد همون پایونیر هست و حدود قیمت رو هم می خوام
سلام و دروووود به همه دوستای گلم
بچه ها آمپ 4 کاناله که حدود 140 تا 160 رو هر کانالش بده چی پیشنهاد میدین؟
(موارد احتمالی: اسپیکرها 100 تا 130 RMS و ساب هم حدود 300 تا 350 RMS )
هزینه حدود 600
من از عباسی خریدم 360 تومن اسم مغازم استریو امیر بود فقط نده خودش نصب کنه چون .... تو ماشین من و کامپ با گند کاریاش:n02:نقل قول:
آهان آره :) تو نقل قول باهم دیده میشدنقل قول:
بله باید چهارکانال بگیرید،ولی باید اول اسپیکر هاتون رو انتخاب کنید تا متناسب با توانی که نیاز دارند آمپ رو انتخاب کنید
آمپ چهار کانال از حول و حوش 300 تومن شروع میشه تا خیلی بالا
بستگی داره به وات خروجی که نیاز دارید
اسپیکرهاتون رو انتخاب کنید دوستان پیشنهادهای خوبی برای آمپ دارند
سلام فرهاد عزیزم. گلم.بودجه ای که در نظر دارید خیلی کمه.هم پخش و هم اسپیکر.نقل قول:
برای 1073 حداقل آمپ 5500T هست.نقل قول:
آمپلیفایر برای کامپوننتهای MX165 من ML75.4 رو پیشنهاد میکنم.600 تومن.هست.نقل قول:
آلپاین رو قیمت ندارم.
تشریف ببرید به آدرس زیر برند آدیو سیستم یا گلیدن آمپلیفایرهای M line
من پیشنهاد میکنم ابتدا اقلام مورد نظر رو بفروشید تا ببینیم چه میزان بودجه تامین میشه،بعدا پیشنهاد بدیمنقل قول:
کراس اوور 12db داره on Boardنقل قول:
من خودم هم شخصا برای دوستان با کمی تخفیف زیر لیست فروش کلیه محصولات این برند رو تهیه میکنم اگر کسی مایل باشه.البته اینجا کسی سوال نکنه.تو pm
حداقل آمپ برای 1073 همان 5500 هست فعلا تا ببینیم چیز بهتری میاد تو بازار با رنج قیمت مناسب یا خیر.نقل قول:
گلم با این میزان بودجه نگرد که نیست.:n02:نقل قول:
نصاب خوب برای این برند من میتونم معرفی کنم. لطفا اگر کسی خواست pmبده.نقل قول:
حمید جان مینیمم چقدر هزینه داره ؟؟نقل قول:
4 تا 130 هم بده قبوله، خدا اجرش بده :n06:
دوستان اگه جای من بودین کدوم کواک رو بدون داشتن آمپلی انتخاب می کردین. ( اولویت هم کیفیت صدا در ولوم های وسط- پخش هم 3050 پایونیر)
1- 6964 پایونیر اصل دست دوم و فوق العاده تمیز در حد آک به قیمت 90
2- هرتز DCX 690 آک با ۱ سال گارانتی به قیمت 150
سلام
برای پژو پارس یه دستگاه پخش میخوام.
ماشین خودش پخش نداشت ولی باند و اینا داره و قصد ارتقای اونا رو هم ندارم، فقط دستگاه پخش به سوکت های پارس سازگار باشه
ریموت داشته باشه / فلش بخوره / قیمتش هم تا حدود 500 باشه
ممنون :n16:
6964 توانش کمتره و بدون آمپ بهتر جواب میدهنقل قول:
690 بنظر بدون آمپ صدای جالبی نمیده
6934A کنوود هم هست که میشه بدون آمپ نصب کرد. قیمت هم حدود 100 فکر کنم. اگه اشتب نکنم دوستان بیشتر از پایونیر ازش راضی بودن
بچه ها برای dls 960 چه آمپی پیشنهاد میکنید؟
الان با یه sony 222 بستمش احساس میکنم داره به آمپ فشار میاد و نمیتونه خروجی بده (به شدت هم داغ میکنه)
نظرتون راجع به dls x-program x-a40 چیه که دو کانالشو ببندم یه ساب هم رو اون دو تای خالی بریج کنم،جواب میده؟
راستی یه جفت pioneer 6964 و پخش pioneer 1450 دارم تازه از رو ماشین باز کردم خیلی تمیزه کسی خواست pm بده (امیدوارم خلاف قوانین انجمن نباشه)
jvc 8004 چون خرید قدیم هست من براتون 420 می گیرم.وگرنه بالای 500 هست.نقل قول:
من به شخصه هیچکدام:n02:ولی چون سری دایچی هرتز اصلا اونی که میگه نیست.ناچارا 6964 انتخاب بشه بهتره.نقل قول:
7016 کن وود.اگه میتونی 80 تا بزاری روش براتون 8019 می گیرم.فروشش حدود 590-600 هست.نقل قول:
ممنون حمید جاننقل قول:
رو بریج 240 میده، واسه ساب کم نیست؟ (RMS=300)
راستی JVC تو ایران نمایندگی و گارانتی هم داره؟
حمییدجان اصلا گزینه 1 و 2 ما رو بی خیال:n02: بنظر خودت برای این پخش ما(3050 پایونیر) چه کواکسیالی مناسبه با توجه به اینکه نمی خوام آمپلی ببندم چون اصلا اهل ولووم دادن زیاد نیستم فقط کیفیت صدا تو ولووم های وسط رو میخوام.نقل قول:
بودجم هم دور بره 200 هست حالا یکم بالا پایین.
کواک های سونی بنظرت چجوریاست؟