اگه اندیشه یه تکونی به خودش نده مطمئنا خیلی از مشتری هاشو از دست میده
از جمله خودم که بالای 3 ساله ازشون اشتراک دارم ...
دوستان شاتلی یه سوال:
کارت طلایی شما مدت زمان محدودی اعتبار داره یا اینکه مثل اندیشه همیشه میشه معرف کسی شد؟
Printable View
اگه اندیشه یه تکونی به خودش نده مطمئنا خیلی از مشتری هاشو از دست میده
از جمله خودم که بالای 3 ساله ازشون اشتراک دارم ...
دوستان شاتلی یه سوال:
کارت طلایی شما مدت زمان محدودی اعتبار داره یا اینکه مثل اندیشه همیشه میشه معرف کسی شد؟
اندیشه بازم ترکیده شده !
نقل قول:
از هر کی بگیری فرقی نمیکنه همشون مثل هم هستن از نظر کیفیت
اینائی هم که میان اینجا و از شرکتی بد میگن و یکی دیگه رو میبرن بالا یا کسائی که میان و میگن اینترنت من از فلان جاست و کلا هیچ مشکلی نداره همشون مزدور هستن. (به کسی برنخوره , طرف حرفای من خودشون میدونن کیا هستن)
در دنیای مجازی چون هویت افراد برای من و شما غیرقابل تشخیصه , پیشنهاد میکنم از افراد حقیقی خارج از این محیط که میشناسیدشون تحقیق کنید بهتر نتیجه میگیرید.
تائید میشه , اما :نقل قول:
6 53 ms 55 ms 50 ms 78.38.244.234
7 51 ms 59 ms 50 ms 78.38.245.118
8 1162 ms 1174 ms 1210 ms 213.248.76.1
وقتی گیت وی بین المللی ایران وضعش اینه هر سرویس دهنده ای که از این گیت وی رد میشه وضعش همینه.
6 52 ms 51 ms 50 ms 78.38.244.234
7 50 ms 51 ms 52 ms 78.38.245.118
8 1273 ms 1274 ms 1285 ms ldn-b1-link.telia.net [213.248.76.1]
من که چند هفتست تمدید نکردم میخوام برم شاتل.(بعد رمضون)نقل قول:
میگم کاش چن نفری باهم بریم دفتر اندیشه درخواست جمع آوری بدیم
اندیشیی ها پینگشونو با مدرک میگن شاتلام پینگشونو با مدرک میدن.نقل قول:
اندیشه پینگش بالاست شاتل پینگش پایینه
پس کجاش مثل هم هستن؟
البته بعضی خط ها اندیشه بدک نیست
نقل قول:
میدونی مدرک چیه ؟
اونی که میاد میگه من خوبم وقتی همه بدن ! یه تیم ویوور بزاره رو سیستمش ریموت وصل بشی خودت ببینی , این میشه مدرک نه گذاشتن عکس پینگ :21:
بچه ها دختر عمو بنده از پارس وی گرفته بد نیستش ظاهرا و اصلا هم قطعی نداشته تو این یک مدت !!!
کسی تست کرده نظری نداره .
نقل قول:
دوست من اگه فکر می کنی که ما دروغ می گیم من مشکلی ندارم می خوای یه تیم ویوور بزارم برات ببینی
آخه من چه دلیلی داره که دروغ بگم به شما ، هر زمان خواستی بگو برات فعالش می کنم
به جای اینکارا برو به دوستانت بگو برن یه خط از شاتل بگیرن بزارن تو دفترشون تستش کنن ببینن که چطوره اونطوری واسه شما هم زحمت نمی شه بیای اینجا این مطلب ها رو بزاری
گور بابای این شرکتهای اینترنتی ما داریم در مورد سرویس ها صحبت می کنیم با هم که پدر کشتگی نداریم
اینکارا را می کنیم تا شرکتها کیفیت سرویساشونو درست کنن همین !!!!!!!!!!!!!!!!:31::5:
حالا گیریم که حرف شما درست و از درگاه بین الملل قطع شدهنقل قول:
مگه تو یه ماه چند بار این درگاه مشکل پیدا می کنه؟یه بار میگن کابل خلیج فارس لنگر خورده ترکیده یه باره میگن خرس خورده :دی یه بارمیگن درگاه اخر سر نفهیمیدیم 3سال داریم پول تو ...... اینا میریزیم هیچیم از این ADSL نفهمیدیم
اینو همین الان گرفتم به پینگش نگاه نکنیدا همین امروز واسه اولین بار که این پینگ رو گرفتم
خط 128 نامحدود:2::2::2::2:
نقل قول:
من نه سر پیازم نه ته پیاز
به اون آقائی که مدرک مدرک میکردن بدین تست کنن.
اونا هم شاتل دارن هم پارس دارن , مگه شما اندیشه نداری ؟ :46:
سلام دوست عزیز هزینه نصب نمی خواد بدی یا اونجا نشد اینجا حلش می کنیم اینم سرعت دانلودشه من دارم همین الا سریال آلفاسو می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حرف این دوست عزیز رو قاب طلا بگیرین و بذارینش سر در این تاپیک.نقل قول:
من هم با دیدن تبلیغات کذب مزدور های شاتل تو همین فروم رفتم شاتل گرفتم. قبلا هم تو همین تاپیک گفتم که کیفیت واقعیش چطوره. پینگ 1 ساعت خوبه، 3-4 ساعت خرابه. اینترنت 1 شب که شد تعطیل. با دیال آپ وصل شین بهتره. به علت نویز هم نیست وضعیت خط عالیه. سرعت دانلود سرویس 2 مگ رو هم در عرض یکی دو ماه آوردنش پایین چون به گفته ی خودشون تعداد مشترکاشون زیاد شده و این کارو کردن تا همه عادلانه استفاده کنن! خب این ISP که تو رشت تازه اومده رو دور تا یه مدت دیگه که تعداد مشترکاش تو رشت و حومه بیشتر شدن مشخصه عاقبتش چیه.
کلا مشکل همه ی ISP ها اینه که حرص دارن! اولش که کارشون رو شروع می کنن کیفیتشون خوبه; اما رفته رفته بیشتر از اون حدی که ظرفیتش رو دارن مشترک می گیرن و مث خر تو گل گیر می کنن. همین اندیشه هم قبل از اینکه به آلمان و شالمان و ... سرویس بده و اینقدر مشترکاش زیاد بشن کیفیتش خیلی خوب بود و این همه تایم اوت و پینگ بالا در کار نبود. من 4 سال پیش با اندیشه تو سرورهای blizzard اروپا پینگم از 160-170 تکون نمی خورد.
پیشنهاد من هم اینه که کلا به تعریف هایی که از هر شرکتی تو این تاپیک می شه بهایی ندین چون هر شرکتی یه "مشترک خیلی راضی جان بر کف!" این جا داره.
شناختن این افراد هم خیلی آسونه. شما خودتون قضاوت کنین: یه مشترک عادی به چه انگیزه ای چندین ماه متوالی توی یه تاپیک که نتیجه ی اول گوگل برای "ADSL رشت"ِ سنگ یه شرکت رو باید به سینه بزنه و جلوی هر اعتراضی نسبت بهش وایسه انگار به ناموسش توهین شده؟
ماشالله اندیشه !!!!
داره میترکونه حسابی
256 - حجمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه شرکتای مختلف رو خط های مختلف کیفیت های متفاوتی داشته باشند پس دلیل نمیشه یکی کیفیت سرویسش خوب نباشه بقیه هم همینطور باشن و برعکس.
من اندیشه خط 6 هستم.ولی کمتر از 20 درصد موارد پینگم خوب بوده.و اکثر اوقات انگار نه انگار adsl دارم.
ولی طبق نظر بچه های همینجا متوجه شدم که شاتل هم کیفیتش خوب نیست ولی در مقایسه با اندیشه دقت کنید در مقایسه با اندیشه بهتره. یهنی انتخاب بین بد و بدتر!
ضمن اینکه بچه های شهرهای دیگه(که نت ندارند) از زبان کسایی که تو رشت اندیشه دارند میگن که ناراضی هستند از اندیشه.و همچنین از زبان رئیس شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات گیلان هم شنیدم که اندیشه کیفیتش خوب نیس.(البته منو کسی نفرستاده،ایشون فامیلمه)
سلام دوستان
غیر از اندیشه وضع پارس آنلاین و البرز و شاتل چطوره؟
2 نفر از دوستام اندیشه دارن ازشون پرسیدم گفتند خوبه ولی مثل اینکه شب ها تو گول مشکل داره با وی پی ان میرن تو سایت ها؟
بلاخره خودم هم موندم اینترنت کدام شرکت را بگیرم؟
مودم را خودم جدا بگیرم خوبه یا نه مال شرکت را بخرم بهتره یک وقت یک مودم نخرم با adsl شرکت سازگار نباشه خوب کار نکنه این وسط من ضرر کنم؟
چه مارکی از مودم را پیشنهاد می کنید چه ساده و وایرلس دار؟
نقل قول:
هر کارت تا 6 ماه اعتبار داره. اگه تموم شده اعتبار کارتات میتونی بری کات جدید بگیری.
خدايي سرعت http من امشب كولاكه ftp هميشه خوب بود١٢٠ تا١٣٠ ميجرخيد ولي الان كه امدم سرعت باز كردنه صفحه عاليه خدا كنه همينجوري بمونه ساعت ٢:٥٨ بامداد اينترنت ١٢٨ انديشه
سلام دوستان . من الان سه چهار روزه مشترک شاتل شدم یه مشکلی دارم می خوام ببینم طبیعیه؟من 2 مگ یک ساله دارم روزا سرعت دانلود خوبه حتی یه ذره از خوب بالاتره در حدی که وقتی دو دقیقه کامپیوترو ول می کنم وقتی بر می گردم می بینم 40 مگابایت از ترافیکم رفته بدون این که هیچ صفحه ای باز بشه ولی شبا سرعتم در حد 15 کیلوبایته و به زور به 20 میرسه می خواستم ببینم چجوریاست؟
نقل قول:
طبیعی نیست دوست عزیز باید با پشتیبانی تماس بگیری
راستی کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ معمولا شبا سرعت یه خورده پایین تره ولی نه اینقدر که می گی
مودم Zyxel بگیرنقل قول:
اینترنتتم یا از شاتل بگیر یا از اندیشه . بین و بد و بدتر بهتره بد رو انتخاب کرد!
اینم مال من داش FOAنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی 5 تومن و چیکا کنیم بریزیم به حسابش؟
امروز پینگ اندیشه پایدار بود باید دید شب چطوره :27:
پخ زدم:10:نقل قول:
رییس اسمش چی بود D:نقل قول:
---------- Post added at 08:03 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
این رو به اون دوستانی بگو که هی شاتل شاتل می کنن، نزدیک بود منم گول بخورم برم شاتل!نقل قول:
والا ما که چیز پی ان هم نداریم باز سایتهای مجاز رو باز می کنهنقل قول:
مشکلی نداره
حالا چرا دوستاتون با چیز پی ان فقط می تونن باز کنن می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه
فقط زیاد تحت تاثیر مطالب این فروم عمل کن بهتره خودت بری و تجربه کنی
چون بسیاری از دوستان تحت ثاتیر مطالب این فروم رفتن و از شرکتهایی نت گرفتن که بعدها باعث پشیمونیشون شد
پستهاشون رو می تونی پیدا کنی و بخونی !!
نقل قول:
مودم های adsl با همه شرکتها سازگاره
zyxel مودم خیلی خوبیه البته اگه وایرلس می خوای
وگرنه می تونی از d-link تا tp-link استفاده کنی
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
نقل قول:
قابل توجه حامیان همیشگی شاتل :31::31::31:
به نظر من اگه خواستی با سیم بگیری dlink نگیر هر چی میگیری بگیر و از این مودمای بدون برق هم نگیر که فقط یه پورت usb داره
از من که کسی نپرسید اما اگه از من بپرسید می گم که به هیچ وجه مودم بیسیم TP-Link نگیرین که آشغاله، من نمی دونم اندیشه چرا این موردم رو می فروشه، اما انصافا با سیم Tp-Link حرف نداره :31:
چرا آخه بی سیمشم خوبه خوب آنتن میده من همه جور مودمیو تست گرفتم دقیقا اندازه زایگسل /انتن میده مشکلیم نداره اونایی که اندیشه میده سری n هستش و قیمتش 60 تومنه ولی اونایی که بیرون میدن 50 تومان سری g هستش اگه دقت کنید می بینید این سوال واسه منم بود که چرا اندیشه گرونتر میده یعنی این پرسنله تندیشه لاکانی نمیرن؟:18: بعد از فنی کارشون پرسیدم اینو گفت تحقیق کردم دیدم راست میگه تمام مودمای لاکانی سری g هستن و اگه کسی سری n داره گرونتر میده بعد دیدم اگه خراب بشه اندیشه یه مودمه امانی حالا با سیم یا بی سیم میده تا مودمت بیاد ولی اونا می فرستن گارنتی بعدشم که همه میدونن چقدر طول می کشه گفتم جهنم از خوده اندیشه بخرم بهتره چون ماله دو تا از دوستام خراب شده بود تا آورد خونه وصل کرد خیلی زده حال بود یارو هم فرستاد گارنتی:41:این بود داستان مودم هانقل قول:
آقا من کلا زیر بار این حرف شما نمی رم، مودم Tp-Link بیسیمش چه سری n باشه چه g همشون مذخرفه و این اثبات شدست، حالا چه اندیشه بفروشه چه شاتل یا پارس، یک تار گندیده ی مودم Asus که همین قیمت هم هست رو به 100 تا Tp-link بی سیم نمی دم و شما هم اینقدر اسرار نکن که خوبه خوبه. نییییییییییییستنقل قول:
اقا چی کنیم که این adsl ما رزرو بمونه و جمع اوری نشه میگه بعد از 1ماه اگر شارژ نکنی جمع اوری میشه
یک خط ما جمع اوری شد
اون گزینه رزرو تو پنل هم الکی عمل نمیکنند بهش
هرچند خودم از tplink استفاده نمی کنم ولی به نظرم خیلی مودم خوبیهنقل قول:
هیچ مشکل و ضعفی هم توش ندیدم
شاید مودم های بهتری هم باشن اما tplink هم مودم خوبیه
اثبات شده هم هست :31:
جفتش مذخرفه! فقط Zyxel Asus Cyscoنقل قول:
خودت تنهایی این و اثبات کردی یا از کسی کمک گرفتی؟ من که فک میکنم از سر بی پولی این و میگی:31:نقل قول:
خوب زاکسل که عالیه، اون هیچی، اما با 60 تومن آدم مودم Tp-Link بی سیم رو بخره خیلی زور داره، چون داغونه ...
دقیقا منظور منم همین بود رفیق چون 15 تومن میذاری روش Zyxel بی سیم میگیری!نقل قول:
asus که داغونه ولی اون دوتای دیگه خوبن ولی تی پی لینکو من دوست دارم چون قبلا داشتم ولی الان دی لینک دارم البته دی لینک مزخرفه به غیر از این مدله جدیدی که داده ولی دارم میگم کلا دی لینک نگیرینا مزخرفهنقل قول:
آخه بعدش این Tp-Link بیسیمه، همش قطع، همش وصل. تازه من زنگ زدم اندیشه و بچه های پشتیبانیشون گفتن که این مودم تیپی لینک با سیم عالیه، اما مودم تیپی لینک بی سیم داغونه، مخصوصا توی خطوط استان گیلان استیبل نمیمونه و هی قطع و وصلی ایجاد می کنه ...نقل قول:
کسی خبر داره تو این ماه شاتل بازم شرایط خرید 3 گیگ و 3 گیگ رایگان و میخواد بذاره یا نه؟ میترسم ترافیک بخرم بد این شرایط و بذاره یه جاییم بسوزه بعد :31:
آره دوستامم همین مشکل و داشتن. من که اون اوایل که شرایط ویژه گذاشته بود شاتل zyxel گرفتم یه ماهم برا اینکه Zyxel گرفتم ازشون رایگان دادن بم. خداییش تو این 7 8 ماه یک بارم کانفیگش نپریده با هر 2 تا آنتنم بردش خیلی عالیه.نقل قول:
قابل توجه شما بهترن مدم فعلا تو تهران بوفالو هستش اینو واسه اطلاعات عمومی گفتمنقل قول: