G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزشنقل قول:
G12 کنن و LX5 پانا ، هر دو عالی و با ارزشنقل قول:
سلامنقل قول:
شما حرفه ای میخواهید یا غیر حرفه ای
میزان علاقه تون رو هم به عکاسی بگید
بعد چرا دوربین فيلمبرداري نمیخرید؟؟؟
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
به سایت دیجی کلا سر بزنیدنقل قول:
اما D3100 حدود 720
و D5100 کم تره 900 هست
تو نت معمولا کمی گرون میزنن. می خواستم از قیمت مغازه ها مطلع بشمنقل قول:
نورنگار هم تو سایتش d3100 رو زده 715 و d5100 رو 1000 تومن
ولی تا وقتی که تلفنی نپرسی نمیشه مطمئن بود ...
سلامنقل قول:
زوم و یا فیلم برداری برای شما مهمه
اگر زوم مهم نیست LX5 بهترینه
چرا مهمه برامنقل قول:
ولی فیلم برداری در حد معمولی نه اینکه مثل یه دوربین فیلم برداری باشه.
اینکه " (شما) اینو بهتر میدونم" رو طبق چه استدلالی قضاوت میکنید رو نمیدونم . اما باز هم نظر شما برای من محترم هستش ...نقل قول:
منی که نمایندگی این شرکتا هستم اینو بهتر میدونم عزیز. تا حالا هر دوربینی که واسشون فرستادم کاملا به تعهداتشون عمل کردن . بوده IXUS210 که صفحش تاچ بوده از دست مشتر افتاده و کاملا خورد شد چون بیمه داشت بدون هیچ هزینه ای صفحه نمایشو عوض کردن. و خیلی از این موارد . حتی تعویض دوربین هم داشتیم .
شرکتی که واقعا کارش درسته باید معرفی بشه به دوستان
شما خدمات پس از فروش رو در نظر نمیگیرید ؟ به نظرتون شرکتی که خودش تعمییر میکنه و تخصصش اینه با شرکتی که دوربیناشو میده یه جایی براش تعمیر کنه یکسانه ؟
شما از نگاه فروشنده یا خدمات دهنده برخورد میکنید و من چندین و چند سال هستش که مشتری هستم و 2 سالی هم فروشنده لوازم دیجیتال بودم .
بهرحال خود دوستان با توجه به بودجه شون تصمیم بگیرند بهتر هستش ... اما اینکه یک شرکتی رو که شما نام بردی و چندان سابقه درخشانی هم در مورد خدماتش ثبت نکرده رو بخواید بیش از این تبلیغ کنید حالا به هر دلیلی که در ذهن شماست ، کاملا اشتباه هستش .
بحث بر سر گارانتی ها موضوعی کاملا جداست که توی این تاپیک هم جای اون نیست .
سلام
من تازه ميخواهم عكاسي را شروع كنم
بيشترين موارد استفاده براي من در عكاسي صنعتي هست :گرفتن تصاوير محصولات و كارخانه ها
فيلمبرداري با صداي استريو هم باشه كه عاليه - بهتره ميكروفون هم بهش وصل بشه
خودم به اين موارد رسيدم ، كدومش بهتره :
Nikon D5100
Sony Nex3
Sony Nex5
canan 600D
دوربينهاي زير چطور:
D3100
1100D
در ضمن fuji HS20 چطوره ؟ براي كارهاي چاپي كيفيت عكساش خوبه؟ قيمتش كه خيلي خوبه...
حالا که بحثش شده بزار تمومش کنیم .نقل قول:
شمایی که مشتری هستید از منی که فروشنده ام میخرید دیگه . شما ممکنه 3 تا 4 تا خریده باشید و 1 یا 2 بار رفته باشید گارانتی ولی من دیگه فرشنده ام و بیشتر خریدم و بیشتر فرستادم گارانتی . اینو که قبول داری؟ لوازم دیجیتال منظورتون چیه ؟ اگه دوربینه با شرکت اصلی در ارتباط بودی؟
منظورتون از اینکه سابقه ی درخشانی ثبت نکرده چیه ؟ اصلا شما تا بحال با این شرکت رابطه داشتید ؟ همین که نماینده رسمی کانن تو ایرانه و مدیر عامل کانن میاد پیش این به نظرتون سابقه درخشانی نیست ؟
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
صدای استریو رو من تو p500 دیدم . تو موارد بالا d5100 و 600d عالین . d3100 رو هم خودم دارم خیلی خوبهنقل قول:
دمه شما گرم.خودم خیلی دوست داشتم حداقل یه دوربین نیمه حرفه ای بگیرم اما چون واسه خونه ست باید کار کردن باهاش راحت باشه.نقل قول:
یه سوال دیگه ، فرق PowerShot SX30 با G12 چیه؟ شما از بین این دوتا کدومو بیشتر میپسندی؟ sx30 گرون تره؟
sx30 جز سوپر زوم هاست . قیمتش پایینتره . اگه کار راحت میخوای همون sx30 رو بگیر.نقل قول:
سلام
ميشه درخصوص دوربينهاي زير نظرتون رو بگين ، لطفا مزيت و معايب دوربينها نسبت به هم رو بگين ،برتريهاشون روبگين اگه مقدور بود بر اساس قابليتهاشون امتياز هم بدين مرسي.
DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX230HS
DigitalCamera-Canon-IXUS-310-HS-IXY-31-HS
DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-WX10
DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX7V
DigitalCamera-Nikon-Coolpix-P300
DigitalCamera-Nikon-Coolpix-L120
DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-F550EXR
DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-F500EXR
معلومه گوشي باز بودي ها ناقلا :31:نقل قول:
البته اوايل خودم همش مثل تو بهش ميگفتم گوشي :21:
بچه ها دوست من بین این 3 مدل مونده...کدوم رو بهش پیشنهاد میدین؟
Canon IXUS 220 HS
Canon IXUS 230 HS
Canon IXUS 300 HS
Canon PowerShot S95
مرسی...
سلام
ميشه درخصوص دوربينهاي زير نظرتون رو بگين ، لطفا مزيت و معايب دوربينها نسبت به هم رو بگين ،برتريهاشون روبگين اگه مقدور بود بر اساس قابليتهاشون امتياز هم بدين مرسي.
DigitalCamera-Canon-IXUS-310-HS-IXY-31-HS
DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-WX10
DigitalCamera-Sony-Cybershot-DSC-HX7V
DigitalCamera-Nikon-Coolpix-P300
DigitalCamera-Nikon-Coolpix-L120
DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-F550EXR
DigitalCamera-Fujifilm-FinePix-F500EXR
اینکه 4 تاستنقل قول:
گرچه Canon IXUS 230 HS نداریم ولی در کل گزینه آخر بهتره
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
اگر مزایا و معایب هرکدوم رو کسی بخواد بگه که 4 تا صفحه طول میکشهنقل قول:
بهتره اول یسری به سایتها بزنی بعد خواسته هاتو از دوربین بگی تا عزیزان راهنماییتون کنن
مشكل من همين جاست تو سايتها هر چي بيشتر ميگردي بيشتر گيج ميشي ،منظورم از مزايا و معايب هم جزئيات نيست منظورم يه مقايسه كلي تو مشخصه هاي مهم دوربينهاست ، به هر حال من ميخوام يه دوربين تا حداكثر 400 تومن براي مصرف خانگي بگيرم با بيشترين امكانات و كيفيت ممكن، لطفا راهنمايي كنين ،:46:نقل قول:
نقل قول:
380 هزار تومن
Canon IXUS 300 HS
260 هزار تومن
Canon PowerShot S95
480 هزار تومن
به پول جيبيت نگاه كن. اين سه تا همشون دوربينهاي عالي هستند. در رنج قيمتي كه ميخواي خرج كني پيشنهاد ميشه.
بقول يكي از دوستان توضيحاتش 4 صفحه جا ميگيره. منم به همون دليل بود كه اولش راغب نبودم جواب بدم.
كلا اول در مورد برند مورد نظرت تصميم بگير بعد برو سراغ مدلش مثلا كانن ميخواي يا فوجي و ...
من از ديد خودم كه كانن پيشنهاد مي كنم موارد بالا رو صلاح مي دونم. :20:
راستي حدود 80 هزار تومن هم براي خرت و پرت ها و متعلقات دوربين در نظر بگير. من ايكسوز 300 با امكاناتش تموم شد 340. به همه فك و فاميل هم تبليغش كردم :8:
سلامنقل قول:
D5100 با لنز های متنوعی که میخوره بهتره یه میکروفون خارجی هم با خود D5100 معرفی شد که چیز جالبییه
البته توی فیلم برداری 600D بهتره
راسی میدونید که 600D یا D5100 حرفه ای هستند و کار باهاشون کمی سخته و نیاز به پشت کار داره و همینطور خرج های زیادی داره
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
خواهش میکنمنقل قول:
آقا فرهاد درست میگه اما کیفیت G12 خیلی بیشتره و همینطور زوم SX30 خیلی بیشتر :31:
آره G12 کیفیتش بالاتر ولی چون ایشون کارکرد آسونتر میخوان و برای خونه به نظرم SX30 بشتر به کارشون میادنقل قول:
سلام
به غير از D5100 , 600D ,nex5 چه دوربينهايي -حتي آماتور - امكان اتصال ميكروفن را دارند؟
سلام دوستان،چند ماه پیش دنبال خرید دوربین بودم که یه مشکلی پیش اومدو...
حالا می تونم 850 تومن براش هزینه کنم
اون موقع از nikon d5100 خوشم اومده بود...کیفیت عکساش خیلی خوبه،نه؟ قیمتش چنده؟
من از منظره ها عکس می گیرم،همین طور می خوام تو خونه هم عکس بگیرم که کیفیت خوبی داشته باشه،مثل عکس هایی که آتلیه ها می گیرن...
یه چیز دیگه ،می خوام کیفیت فیلم برداریش فول اچدی باشه ،و کیفیت صدا و تصویرش خوب یا عالی باشه...
از فیلم برداری هم خیلی خوشم میاد...
با این توضیحات؛
D5100 خوبه یا گزینه های بهتری هم هست؟
ممنونم
[QUOTE=vvc;6395233]اینکه 4 تاست
گرچه Canon IXUS 230 HS نداریم ولی در کل گزینه آخر بهتره
مرسی.پس هنوز تو ایران نیومده.چون در سایت /www.dpreview.com/بود.
[QUOTE=sarabanou;6397280]تو ایران که هیچ هنوز وارد بازار هم نشده یطور رسمی فقط معرفی شدهنقل قول:
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
نیکون D5100 دوربین خوبیهنقل قول:
در مورد کیفیت عکس اگر مهارت کافی در عکاسی و امکانات و وسایل لازم رو نداشته باشید
هیچگاه عکساتون به کیفیت عکسهای آتلیه نمیرسه چرا که شرایط نور پردازی اونجا با خونه متفاوته
سلام بر دوستان
من یه دوربین واسه خانواده میخوام
1.سنگین نباشه 2.شارژ خوبی داشته باشه 3.پیکسلش بالای 12 باشه 4.تا 500000 باشه 5. کار کردن باهاش راحت باشه
6.قابلیت فیلم برداری در حد متوسط .
ممنون میشم راهنمایی کنید
علاوه بر این نکته ای که VVC عزیز گفتند ، با بودجه 850 تومن نمیشه دی 5100 خریداری کرد . حتی اگر مقداری بودجه رو افزایش هم بدهید ، باز هم برای خرید لنز مناسب ، مموری ، فیلتر ، سه پایه ، کیف و . . . کمبود بودجه خواهید داشت .نقل قول:
نیکون D5100 دوربین خوبیه
در مورد کیفیت عکس اگر مهارت کافی در عکاسی و امکانات و وسایل لازم رو نداشته باشید
هیچگاه عکساتون به کیفیت عکسهای آتلیه نمیرسه چرا که شرایط نور پردازی اونجا با خونه متفاوته
شاید بهتر باشه که به دی 3100 یا برندهای دیگه هم فکر کنید .
fz-100 پاناسونيك ميكروفون بهش ميخوره؟نقل قول:
?؟
ممنون از شما و VVc عزیزنقل قول:
نمی دونستم قیمتش بالاتره ! البته من سه پایه دارم و با همین دوربین آشغالی که دارم عکس های نسبتا خوبی گرفتم...(منظورم اینه که کلا به عکاسی علاقه دارم و تازه کار نیستم...)
من اطلاعات زیادی ندارم...خرید لنز لازمه؟ من تو یه سایت دیدم لنز 18-55 رو همراهش میدن...اینایی که لنز این جوری می خورن عکاسی باهاشون سخته؟ یعنی لنز رو باید دستی تنظیم کنم یا اتوماتیک خودشم تنظیم می کنه؟!
5100 و 3100 چه فرق هایی با هم دارن؟ (تصویر هر دورو مقایسه کردم خیلی با هم فرق نداشت...)
از برند های دیگه کدوم رو پیشنهاد می کنین؟ (برند برای من ملاک نیست،کیفیت مهمه.)
تا 1 تومن هم می تونم برای خرید هزینه کنم...با این حال D5100 بهترین انتخابه یا...؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم
ممنون از وقتی که میذارین...:11:
کانن SX230 یا SX220 و اگر سبگتر میخوای IXUS310 و یا IXUS220نقل قول:
جزء بهترینها محسوب میشن
من می خوام sx230 بگیریم
چند گیگ مموری براش خوبه؟! همه رو از نمایندگی کانن بگیرم؟
نظرتون در مورد canon 600D چیه ؟؟
واقعا ازش خوشم امده { بخاطر کوچیک بودن و کیفیت و کارایی که داره } .
نقل قول:دوستان كسي نميخواد راهنمايي بكنه ،تو هيچ سايتي در مورد كيفيت عكس يا كيفيت فيلم برداري مقدار نويز مقايسه اي نكرده فقط تعداد پيكسل و تعداد فريم و ... اعلام كردن كه اينطوري هم نميشه نتيجه گرفت بطور مثال تعداد پيكسل بالا نميتونه كيفيت عكس رو تضمين كنه ،لطفا اگه اطلاعات مفيدي دارين دريغ نكنين . ممنوننقل قول:
من میخوام یه دوربین دیجیتال بگیرم تا 300 هزار تومن.
خودم به این دو تا مدل رسیدم :
Sony Cyber-Shot DSC-H70
(Canon IXUS 220 HS (PowerShot ELPH 300 HS
حالا به نظر شما انتخابای خوبین ؟ کدوم بهتره؟ اگه نه شما چی پیشنهاد میدین؟
دوست عزیز زیاد به پیکسل توجه نکن . مشخصات حسگر و لنز رو در نظر بگیر. الان با 170 تومن هم میشه یه 14 مگاپیکسلی گرفت . من مدلای زیر رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
NIKON S8100 = 450,000 گارانتی نیکونگرش
CANON PowerShot SX230 HS = 480,000 گارانتی آفومار
این دومدل هم کیفیت خوبی دارن هم زوم خوبی که برای مصارف خانگی عالین
بچه ها لطفا کمک کنید.
می خوام دوربین canon 600d رو بخرم همین روزا :
نظرتون رو احتیاج دارم !!کد:http://www.-------------/?Products=DigitalCamera&Product=DigitalCamera-Canon-EOS-600D-Kiss-X5
انتخابات خدا خرماس .نقل قول:
کانن از همه لحاظ ازش سرتره بجز زوم .
دیاگ و شاترو حسگرو - فیلم برداری - کلا بگم SX220 ازش بهتره
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
عالی.نقل قول:
اگه بتونی D5100 رو بگیری که عالی تر . ازش بهتر
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
عالی.نقل قول:
ممنون.
شما پیشنهاد بهتری داری تا حدود 300 تومن یا همین canon رو بگیرم دیگه ؟! :31:
d5100 که پیکسل کمتری هم داره و اینکه قیمتش هم کمتره .نقل قول:
عالی.
اما بهم گفتند فرقی بین این دو نیست جز توی عکس برداری با ایزوری بالا که نیکون بهتره اما توی فیلم برداری 600d بهتره .
با سلام
دوربین فیلم برداری با کیفیت full hd که دارای :
1. حافظه ی خوب
2.کیفیت و قدرت خوب
3. خونوادگی
4.تا سقف 1 تمن
خلاصه که در نوعه خودش بهترین باشه رو معرفی بفرمائید
متشکرم
دوست خوبم اشتباه نکن. 2مگا پیکسل اختلاف واقعا مقدار قابل توجهی نیست. (بعدم مگا پیکسل کمتر یعنی نویز کمتر)نقل قول:
d5100 که پیکسل کمتری هم داره و اینکه قیمتش هم کمتره .
اما بهم گفتند فرقی بین این دو نیست جز توی عکس برداری با ایزوری بالا که نیکون بهتره اما توی فیلم برداری 600d بهتره .
در مورد فیلم برداری بهت درست گفتن ولی خب کیفیت فیلم برداری d5100 واقعا خوبه و راضیت میکنه.
حالا همه حرفامو تا الان بذار کنار.میدونی چرا؟
چون تمام حرفه ای ها میگن اول لنزتو انتخاب کن بعد برای اون لنز یه بدنه مناسب بخر.
و تو برند نیکون لنز فوق العاده با ارزشی داره به اسم 105-18 .
و کنون توی این رده قیمتی لنزی به این با ارزشی نداره . البته کنون هم لنز 135-18 رو داره ولی واقعا از همه لحاظ از 105-18 پایین تره.
یعنی کسی که یه نیکون d5100 داره با لنز 105-18 حدود 20 درصد خروجی بهتری میگیره از کسی که یه 600D داره با یه لنز 135-18
دوست خوبم ای کلمات رو توی گوگل سرچ کننقل قول:
دوستان كسي نميخواد راهنمايي بكنه ،تو هيچ سايتي در مورد كيفيت عكس يا كيفيت فيلم برداري مقدار نويز مقايسه اي نكرده فقط تعداد پيكسل و تعداد فريم و ... اعلام كردن كه اينطوري هم نميشه نتيجه گرفت بطور مثال تعداد پيكسل بالا نميتونه كيفيت عكس رو تضمين كنه ،لطفا اگه اطلاعات مفيدي دارين دريغ نكنين . ممنون
DPREVIEW
DOXMARK
CAMERA LAB
PHOTO ZEN
KENROCKWELL
مخصوصا اولیه خیلی کمکت میکنه .
تا رنج 400 تومن به نظر من مهمترین وبهترین اتخاب SX230 IS است. همه نقد هایی که ازش خوندم خوب بوده.
دوربین ارزشمندیه. اگه بخریش به هیج وجه پشیمون نمیشی.