آقا من این بازیه NFS SHIFTرو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig
Printable View
آقا من این بازیه NFS SHIFTرو نصب کردم ولی میخواد بره تو بازی صفحه سیاه میشه و همینطور سیاه میمونه !!!!!!!!!!! خواهشآ کمک کنید.
cpu 3.6
vga: 9600gt
ram: 4gig
من رفتم انجمن ويندوز 7 كه فكر كنم سيستم عامل شما هم همين بودنقل قول:
يه نگاه بندازي بد نيست :
دو تا چيز مشخصه يكي اينكه اين مشكل براي بقيه هم وجود داشته و پيش اومدهنقل قول:
کد:http://www.sevenforums.com/gaming/26541-need-speed-shift-problem-windows-7-x86.html
دومي اينكه به سايه زن كارت گرافيك و نسخه ي نرم افزاريش مربوطه
Shadowslider رو تغيير بده كيفيتشو بالا و پايين ببين چي ميشه
دوست عزیز ویندوز من xp sp3 هست. Shadowslider رو باید از کجا بالا و پایین کنم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان منم 1340 دارم و بازی nfs shift نصب کردم اما موقع اجرا این پیغام و میده:this applicatiion has failed to start becuase d3dx9_41,dll was not found.re-installing the aplplication may fix this problem پاک کزدم دوباره ربختم نشده دی وی دی هم عوض کرذم بازم همینو میگه.....
این ارور که فکر کنم واسه directx هست. تو سیدی بازی هست نصب کن. یا آخرین آپدیت دایرکت ایکس رو دانلود کن
سلام دوستان بازي FLOCK رو دي ال كردم(نسخه 160 مگابايتي)بعد از اينكه فايل هاي نصب رو از حالتISO دراوردم و بازي رو نصب كردم كرك ميخواد منم يه كرك دي ال كردم اومد ولي همون لودينگ اول بازي دونت سند ميده و مياد بيرون خواستم ببينم مشكل چيه و چيكار كنم ممنون!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا كرك با ورژن بازيت نمي خونه
ورژن بازيت چيه ؟
برو محل نصب بازي فايل ريد مي رو بخون ورژن بازي توش نوشته
اونو نصب کردم غیر از این چی؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
ورژن بازي كه دانلود كردم 1.0.0...
اولا شما باید مشخصات کامل سیستمت رو بدی...نقل قول:
دوما حتما directx داخل dvd بازی رو نصب کن...
من در نصب بازی هری پاتر 2 مشکل دارم لطفا" کمکم کنید
از ادرس زیر فایل d3dx9_41.dll رو دریافت کنین:نقل قول:
از حالت فشرده خارج کنین و در مسیر Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_41
این ایرادی که پیش اومده (R6002 floating point support not loaded) معمولا از این موارد میتونه باشه:نقل قول:
- یکی از موارد که متاسفانه احتمالش هم زیاده به خاطر وجود ویروس یا تروژانه. مطمئن باشین که ضد ویروس و ضد اسپایور سیستم به روز باشه. پس سیستم رو اسکن کنین.
- مورد بعدی خراب شدن فایل یا فایل های از Microsoft Visual C++ 200x باشه. این برنامه رو دوباره نصب کنین.
- ایراد از رجیستری هم می تونه باشه. برنامه های چک کننده رجیستری رو اجرا کنین.
در کجاش مشکل دارین؟ اگه پیغامی ظاهر میشه عنوان کنین. لطفا دقیق و کامل.نقل قول:
بازي انجمن قهرمانان رو پي سي خودم کند اجرا مي شد اما تراينرش کار مي کرد
تو لپتاپ داييم که ام اس آي مخصوص بازي هست خيلي روون کار مي کونه ولي تراينرش
کار نمي کنه چند بازي ديگه هم امتحان کردم بازم تراينراش کار نکرد
چي کار کنم؟
ممنون درست شدنقل قول:
یه مشکل فنی!
need for speed shift رو نصب کردم. اما بیشتر اوقات هنگ میکنه و فریز میشه. بیشتر اوقات هم بازی اجرا نمیشه، و حتما باید ری استارت کنم سیستمو تا بتونم بازی رو اجرا کنم.
آخرین درایور گرافیک و صدا رو هم دانلود و نصب کردم
اینم مشخصات سیستمم:
2 GB ram
cpu AMD X2 5200
VGA: Gforce 9400 GT 512MB
دوست من نصف کسانی که سی پی یوی amd دارند با این بازی درگیر مشکل هستند یه پچی اومده که خیلی ها ازش راضیند و مشکلات این چنینی بازی رو رفع کرده یه تستی بکن:نقل قول:
پچ:
کرک پچ:کد:http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads
البته من خودم تست نکردم(گفتم که بعدا گله ای نشه:46:)کد:http://www.mediafire.com/download.php?3zynyitfwtd
من در اجرای بازی بازگشت به قلعه ولفن اشتاین مشکل دارم بعد از اجرای بازی بازی قطع میشه و یه پیغام می ده که الان یادم نیست چیه ولی تو رندر کردن بازیه.ممنون میشم کمکم کنید چون این مشکل برای اکثر افراد هم پیش اومده !!!
red faction.... چرا توی بازی هی گیر میکنه؟؟؟ فیلمهاش که هیچی دیگه....
اصلا نمیشه فیلم دید....همش گیر میکنه
هر 10 ثانیه یه فریم نشون میده
سیستمم ....shift رو به خوبی و روونی اجرا میکنه
cpu : amd athlonx2 5200
ram : 2
vga : 8600 gt
سلام بازی کالاف دیئتی را گرفتم موقع اجرا این ارور را میده
1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک ارور هست
کد:http://xs1044.xs.to/xs1044/09422/32118.jpg
برای بازی Batman AA
من این ارور رو داشتم:
this applicatiion has failed to start becuase d3dx9_39.dll was not found.re-installing the aplplication may fix this problem
رفتم فایل d3dx9_39.dll رو دانلود کردم این ارور رو داد:
this applicatiion has failed to start becuase xlive.dll was not found.re-installing the aplplication may fix this problem
رفتم Xlive.dll رو هم دانلود کردم حالا ارور Bad image می ده!
the applicatiion or DLL C:\WINDOWS\system32\xlive.dll is not a valid windows image. please check this against your installation diskette
حالا چه کنم؟
لطفا اون پیغام خطا رو عنوان کنین.نقل قول:
این پیغام به اون معناست که ایا بازی به صورت Safe اجرا بشه یا نه. توصیه میشه که Yes رو تایید کنین.نقل قول:
بعدا اگه مایل بودین تنظیمات بازی رو دستکاری کنین.
این پیغام دفعات بعد وقتی ظاهر میشه که بازی به مشکل بر بخوره.
برای رفع مشکل اهسته بودن بازی این راه ها پیشنهاد میشه: (بر گرفته از فروم Red Faction: Guerrilla)نقل قول:
- گزینه V-sync رو ON کنین.
- در NVidia Control Panel وارد بخش Manage 3D Settings بشین و برای بازی قسمت Threaded optimization رو Off کنین.
فایل Xlive.dll دیگه نباید کپی میشد بلکه کلا باید Games for Windows - LIVE نصب بشه که از آدرس زیر قابل دریافته:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/games/en-us/Live/Pages/livemarketplace.aspx
نمی دونم جاش اینجاست یا نه؛ کرک بازی Beetle Bug 3 رو می خوام.
اگه جاش اینجا نیست کجا باید بگم؟
ممنون.
من بازي رزدنت اويل 2 رو نصب كردم
بعد تو بازي به يه جايي هست كه ميرسم
( اونجا كه بايد سكه كه روش عكس بزه رو بزاريم روي اون مجسمه )
بازي خارج ميشه و برمي گرده روي صفحه دسك تاپ و يه همچين اخطاري رو ميده:
file not found:
zmove/r200.bin/...
ظاهرا فايل r200.bin در فولدر zmove وجود نداره
دوستان كسي تا حالا اين بازي رو انجام داده؟
ميتونيد كمك كنيد؟
سلام
سیستم من اینه
amd dual core 5200
2gb ram
NVIDIA GeForce 7300GT
ویندوز اکس پی سرویس پک 2
من وقتی بازی رزیدنت اویل 5 و می خوام اجرا کنم در جایی که اون LOADING بازی شروع به پر شدن میکنه و به تقریبا مراحل آخرش میرسه کامپیوترم ریست میشه!
به نظرتون مشکل از چیه؟
ممنون
وسط مراحل یازی اینجوری میشه ؟ یا کلا یعد نصب این حالت پیش میاد؟
اگه منظورت منم من فقط بازی و نصب کردم هنوز محیط بازی و ندیدم.تا اجراش می کنم اینطوری میشه!نقل قول:
سلام جناب هوس من yes را میزنم اصلا ن به هیچ عنوان بازی اجرا نمیشه. کجا را باید دستکاری کنم؟نقل قول:
سلام
دوستان تاپيكي در اين مورد پيدا نكردم .
بازي Tomb Raider Under World يه مرحله داره كه بايد سه شكل رو روي يه تقويم تو يه جهت بياره . ولي به علت باگي كه بازي داره اين اتفاق نمي افته .
يه پچ به حجم 108 مگابايت براش دانلود كردم كه بازي رو شناسايي نمي كنه و ميگه نصب نيست . به نظر شما بايد چكار كنم ؟
من هنوز نتونستم بازی shift بیارم چون موقع شروع بازی خارج میشه یعنی بازی اجرا میشه اما اون قسمت که مسابقه میخواد شروع بشه از بازی خارج میشه تنظیمات گرافیک هم کم کردم اما نشده لپ تابم هم 1340 هست
سلام به همه من وقتي وارد بازي assassins creed ميشم بعد از چند دقيقه بازي بازي گير ميكند و يك دفعه ميايد بيرون خود به خود يا تصوير سياه ميشود وهمان تور گير ميكند كسي ميدونه علت چيه وميگه بايد چيكار كنم ممنون ميشم
نامردا چرابه من جواب نمی دید
با سلام من فیفا 10 رو نصب کردم ولی تا وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه خودبخود فریز میشه و از بازی میپره بیرون و ویندوز ارور میده چرا ؟
سیستم من
ram 512
hard 80GZ
cpu 1.4
windows xp
دقیق نگرفتم یه آمار کامل از سیستم لپ تاپت بده...نقل قول:
شما هم ممکنه از سیستمت باشه مشخصات دقیق سیستمت رو بده....نقل قول:
کار نکردن ترینر دلایل زیادی داره:نقل قول:
بازي انجمن قهرمانان رو پي سي خودم کند اجرا مي شد اما تراينرش کار مي کرد
تو لپتاپ داييم که ام اس آي مخصوص بازي هست خيلي روون کار مي کونه ولي تراينرش
کار نمي کنه چند بازي ديگه هم امتحان کردم بازم تراينراش کار نکرد
چي کار کنم؟
1-ممکنه با نسخه بازی شما سازگار نباشه..
2-اصلا بازی درست ثبت نشده باشه و ترینر باهاش به مشکل بر بخوره
3-اصلا این ترینری که شما داری یه مسکلی داشته باشه چون روی سه تا سیستم جواب نداده!!!
این چیزی که من میبینم دیگه نمیخواد بگی گرافیکت چیه!!!نقل قول:
ازقرار معلوم سیستمت فوق ضعیفه...
سيستمم بال است گرافيكم 512 كه بهassassins creed ميخوره رمم هم 2 ربطي به سيستمم نداره
راستي
windows xp 3
ram 2
hard 400 GB
cpu 1.6
با تشکر از جوابت ولی با این سیستم فیفا 09 رو عالی اجرا میکرد ولی این نهنقل قول:
چرا؟
من با Need For Speed Shift مشكل دارم
دقيقا لحظه ي شروع بازي از بازي خارج مي شه هيچ اروري هم نمي ده
مشخصات سيستم
گرافيك : amd 8600 gt
بقيش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا نوع گرافیکت که معلوم نشد...نقل قول:
ثانیا اگه سی پی یوت تک هسته ای باشه توی این فرکانس میشه گفت مال سی پی یوت هم می تونه باشه...
ولی اگه از گرافیکت مطمئنی درایورش رو آپگرید کن ممکنه درست شه(البته اگه بازی ایرادی نداشته باشه)...
نقل قول:نه دوست من مینیمم سیستم مورد نیاز این بازی:
FIFA 10 (Fifa 2010) Minimum Requirements:
2.4GHz single-core
512MB RAM for XP / 1 GB RAM for Vista
Video: 128 MB Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
Sound: DirectX 9.0c compatible
خوب همینطور که می بینی سی پی یوت زیادی ضعیفه برای این بازی:13:
فقط در يكي از مرحلها كه ميرم بازي ميايد بيرون وگرنه جاهاي ديگري از بازي هستم اين جوري نميشه
راستي وقتي بازي رو نصب كردم دوتا ايكن اومد روي دستاب اوليش نوشته بود assassins creed_DX9 و دوميش نوشته بود assassinscreed_DX10
روي اوليش ميرفتي وارد بازي مي شد ولي روي دوميش كه مي رفتي ارور ميداد به نظر شما بايد DIREX10 رو نصب كنم:10:
چرا كسي جواب اينو نميده
نقل قول:
لطفا اينو جواب بدين
براي من هم همين جوري شده تو بازي assassins creed فكر كنم برنامه هاي توي سيدي بازي shift رو بايد روي كامپيوترت نصب كني