ازاین شروع میکنم. البته شاید تکراری باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ازاین شروع میکنم. البته شاید تکراری باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آخه نميدونيد ميخوام باهاش چه كار كنم خوب هر وقت تموم شد ميگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نميخوام صورتاش اين حالتي باشه ميخوام عادي باشه اگر نه من با اينا هم ميتونم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---- منو كشت با اين قيافش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعي ميكنيم..........
مگی ببینم نکنه برای بازی the sims میخوای؟
مگی اون عکسی که میخوای نیست.من فهمیدم تو چی میخوای.یه عکسی که نمام صورت لیون معلوم باشه،ولی همه پزهاش به این شکل هست و عکسی که تو میخوای موجود نیست.
نه خودم پيدا كردم براي سيمز هم نميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقريبا تمومه حالا براتون ميزارم توي تاپيك تا بفهميد براي چي ميخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زودتر بزار . از كنجكاوي مرديم.نقل قول:
يعني ميخواد چي كار كنه لئون اس كندي عزيزم؟:18:
ای بابا مگی زود باش.میخوای چیکار بکنی؟؟؟!
مردیم از فضولی!
نقل قول:
تاييد ميشه
مگي جان
حالا من ساكتم هيچي نميگم مجبورم نكن صدام در بياد ديگه
بابا زود باش
حا تمام وشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصري ميزارمش توي تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الآن به دلايلي نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم بد بود بي رودروايسي بگيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]