كاملا اشتباه عرض كردي توحـــيد جون من مشكل رفيقام رو با عوض كردن فريمور و يا اپديت كردن درستش كردم ربطـــي به اندازه صفـــحه نمايش نداره :41:نقل قول:
كاملا اشتباه عرض كردي توحـــيد جون من مشكل رفيقام رو با عوض كردن فريمور و يا اپديت كردن درستش كردم ربطـــي به اندازه صفـــحه نمايش نداره :41:نقل قول:
با سلام
یك w700 هست كه موقعی كه میخواهی عكس بگیری با فشار دادن شاسی دوربین از منوی دوربین خارج میشود و عكس نمیگیرد ولی صدای گرفتن عكس از گوشی شنیده میشود
مشكل از كجاست؟
مرسی
آقا یکی جواب ما رو بده تو رو خدا.. اساتید این فروم دارن چی کارمیکنن؟نقل قول:
سلام به همه
من گوشیم p1 هستش .
متاسفانه CDA اون مال هنگ کنگه و زبان فارسی رو نمیشناسه . تاحالا تحمل کردم اما دیگه نمیشه . هر مسیجی برام میاد همه فارسیه منم نمیتونم بخونم .
امروز میخواستم CDA گوشیمو عوض کنم تا بتونم با World Generic 2 اونو آپدیت کنم اما وقتی گوشی رو خاموش کردم و با نگه داشتن C کابل رو وصل کردم بعئ چند ثانیه یه صفحه ی آبی رنگ سریع اومد و گوشی خاموش شد . هر کاری هم میکردم روشن نمیشد . باطری رو در آوردم و دوباره گذاشتم تا روشن شد . اما هر کاری میکنم نمیتونم با ++XS گوشی رو شناسایی کنم . یعنی همیشه همینه اون صفحه ی آبی عین برق میاد و میره و من فقط تونستم عبارت 1998 رو روش بخونم . بعدشم هیچی .
++XS اخطار میده که نمیتونه گوشی رو پیدا کنه .
من این مشکل رو قبل از هک گوشی نداشتم . یعنی راحت وصل میشد . اما بعد از هک این مشکل برام پیش اومده . هر کاریم میکنم نمیتونم برطرفش کنم .
حتی فرمت اینترنال دیسک هم کردم ولی فایده نداشت
کسی تابحال با این مشکل مواجه شده ؟
جان عزیزتون کمکم کنید . بدجور نیاز به زبان فارسی دارم .
خواهشا یکی کمک کنه .
سلام به همگی دوستان. یه مشکل واسم پیش اومده می خواستم ببینم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
هک لوگوی on/off رو روی گوشی w950 اجرا کردم، اما وقتی خاموشش کردم دیگه بالا نیومد.
هر چی روشن، خاموششم می کنم فقط یه ویبره کوچیک میده، همین.!!!!!
کسی از دوستان هست که بتونه بگه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
دوست من شمــا يه بار ريست كلي و تنظيمات رو انجام بديد اگـــه درست نشـــد احتياج به فلش داره:46:نقل قول:
شما ميتونيد فريمور جديد رو روي گوشيتون بريزيد هيچ فرقي با اپديت نداره :20:نقل قول:
نقل قول:شـــما دوستان عزيـــز هم به اين تايپك بريـــد براي هك گوشي هاي Uiq3 :11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام
من یه مشکل بزرگ برای LCD گوشیم پیش اومده
من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا LCD گوشیم باید کامل عوض بشه؟
سلام
من برای مشکل تار نشون دادن عکسهای کیفیت بالا که استاد عزیزم گفته بود فلش کنم گوشی رو بردم که فلش کنم اما تعمیرکاره گفت درست نمیشه اینا همینطوریه اگه مطمئن هستید راهش رو بگید خودم انجام بدم
سپاسگذارم
دوستان سوال داشتم اینکه این p990 ها master password داره ؟ یعنی یه پسورد داره که بشه Phone lock رو باز کرد ؟!
گوشی s500 من جدیدا بالای آنتنش می نویسه G ، کسی می دونه این یعنی چی؟ یا دلیلش چیه؟
اینطوری هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]