ایشالله این قلعه نویی هم بره
اصلا این استقلال دوسال اخیر رو دوس ندارم
Printable View
ایشالله این قلعه نویی هم بره
اصلا این استقلال دوسال اخیر رو دوس ندارم
.ولی من هنوزم میگم دقیقی بهترین مهاجم ایرانهنقل قول:
خوندن این خبر به اندازه جذب یک بازیکن تراز اول اروپایی خوشحال کننده بود برای من
خطر از بیخ گوشمون گذشت
دقیقی رفت پیکان:n20:
خوب معلومنقل قول:
رفت پیکان داداش:n02:
یه کامنت جالب:
اين رحمتي همانطور كه براي تيم ملي گريه كرد ، و گفت پشيمانم !! فردا 2روز ديگه نياد بشينه واسه استقلال گريه كنه و بگه اشتباه كردم !! -
سال دیگه اگه نرفت :n09:
درسته منم به این موضوع شک کردمنقل قول:
خوب معلوم
سال دیگه اگه نرفت :n09:
شنیدم در یه محفل خصوصی گفته میخوام برای دایی هم بازی کنم....
بعید نیست سال بعد بره پرسپولیس
شاید اومده از پیکان بره پرسپولیس که مثلا حساسیت کمتر بشه...
رحمتی 32 سالشه که تا این 2-3 سال که قلعه نویی هست دیگه امکان نداره بیارتش استقلال....قلعه نویی اگه بعد 2-3 سال دیگه بره رحمتیه 34-35 ساله به درد استقلال نمیخوره
اگه میخواست بره سپاهانم که امسال میرفت....بعید فصل بعد هم تو همچین تیمهایی مثل پیکانو راه اهنو .... بازی کنه
اینارو که کنار هم میذاری به نیکبخت جدیدی میرسی:n02:
شايعه خوشخيم براي استقلاليها/ نكونام آبيپوش ميشود!
ز برزيل خبر ميرسد جواد نكونام تصميم دارد فصل آينده با لباس آبي در ليگ برتر فوتبال ايران حضور پيدا كند.
به گزارش خبرنگار بانك ورزش، كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران در جمع دوستانش گفته فصل آينده به استقلال برميگردد و در اين تيم به فوتبالش ادامه خواهد داد. شنيدهها حكايت از آن دارد كه نكو حتي به رحمان احمدي هم پيشنهاد داده به استقلال برود تا در كنار هم باشند، كه البته تحقق اين امر با توجه به قراردادي كه رحمان با سپاهان دارد كمي بعيد بهنظر ميرسد. با اين حال اگر مشكل خاصي پيش نيايد بايد جواد نكونام را استقلالي دانست. اين شايعه با توجه به جدايي رحمتي از استقلال، قوت بيشتري به خود ميگيرد.
رحمان که فکر نمی کنم بیاد و سن و سالش هم بالاست و به درد ما نمی خوره . حقیقی هم که گلر مطمئنی به نظر نمیاد .
طالبلو گزینه خوبی هست در صورتی که بتونه مثل سال های درخشانش باشه
توی این گزینه های داخلی فقط به نظرم علیرضا بیرانوند و سید حسینی خودمون خوبن برای گلری استقلال
مثل اینکه سعید عزت اللهی با استقلال توافق کرده بازیکن ملی پوش نوجوانان که من خودم خیلی بازیشو دوست دارم و اگه اومده باشه بعد از امید ابراهیمی بهترین خرید امسال خواهد بود
چراغ سبز بیرانوند: آرزویم کار با قلعه نویی است!
یکی از افتخاراتم است اگر بتوانم زیر نظر قلعه نویی کار کنم. حالا همین اتفاق افتاده و من می توانم به آرزویم که کار با قلعه نویی است برسم.
بعد از جدایی مهدی رحمتی از استقلال ، نام چند دروازه بان برای جایگزینی او شنیده شده. به گزارش فوتبال ایران، گزینه اصلی امیر قلعه نویی ، حامد لک بود اما این دروازه بان به خاطر پشت سر گذاشتن خدمت سربازی نمی تواند پیراهن استقلال را به تن کند. به همین دلیل استقلال سراغ علی بیرانوند از نفت تهران رفته.
دروازه بان 22 ساله ای که توسط کروش به اردوی تیم ملی هم دعوت شد. بیرانوند در گفتکو با فوتبال ایران می گوید:«خودم هم شنیدم که استقلال مرا می خواهد اما هنوز با من صحبتی در این باره انجام نشده. استقلال تیم بزرگی است که هر بازیکنی آرزو دارد در این تیم بازی کند. من هم از این قاعده مستثنی نیستم. البته با نفت تهران یک سال دیگر قرارداد دارم و به همین دلیل نمی توانم مستقیم با استقلالی ها مذاکره کنم. این خلاف قانون است ، پس اگر استقلال مرا می خواهد برای دریافت رضایتنامه ام با نفت تهران صحبت کند»
بیرانوند در مورد قراردادش با نفت می گوید:
« اولین سال سرمربیگری ابراهیم زاده در نفت تهران، قرارداد 3 ساله امضا کردم که دو سال از آن گذشته. الان هم بدم نمی آید پیراهن استقلال را به تن کنم اما به نفت تعهد دارم. اگر به استقلال بروم بازی ام به چشم می آید و زودتر پیشرفت می کنم. هر چه قسمت باشد همان می شود و من هم تابع نظر مسئولان باشگاه هستم»
بیرانوند در مورد بازی زیر نظر امیر قلعه نویی می گوید:
« یکی از افتخاراتم است اگر بتوانم زیر نظر قلعه نویی کار کنم. هر وقت با استقلال بازی داریم، فکر و ذکرم این است که خودم را به قلعه نویی نشان بدهم تا روزی، او روی من دست بگذارد و جذبم کند. حالا همین اتفاق افتاده و من می توانم به آرزویم که کار با قلعه نویی است برسم»
پ.ن :یعنی میشه؟خیلی دوست دارم این جوون بیاد استقلال.با وجود جوانی بسیار خوش استایل و باکیفیته.:n12:
بيرانوند منو ياد كورتوآ ميندازه ( دروازه بان اتلتيكو مادريد كه از چلسي قرض گرفتن )
در نتيجه كورتوآ هم گزينه ي خوبيه :)
اولین بار که بیرانوند را دیدم، یاد اسطوره حجازی بزرگ افتادم.اگر همینطوری ادامه بده حجازی شماره 2 میشه.فرم بدنیش هم بسیار شبیه عکسهایی هست که از جوانی مرحوم حجازی دیدم.اگر بیاد استقلال،بهترین خرید امسال میشه:n01:
از اینکه رحمتی از تیم رفت خیلی خوشحالم :n02:
بازیکن مغرور کلا خوشم نمیاد ! گلر یکه ایرانه شکی نیست اما واقعا رفتار و حرکاتش توی مخ من نمیرفت از همون اول ...
یه ایرادیم که همیشه داشت این بود که فقط به فکر گل نخوردن و آمار خودش بود نه تیم استقلال و هوادارا ! در بدترین شرایط وقتی استقلال عقب بود هم بازی رو دیر شروع میکرد و الکی با توپ لاس میزد ! هر توپی بهش میرسید 2 دقیقه نگه میداشت تا الکی زمان بازی رو بگیره و خدایی نکرده گل نخوره ! از اینور فکر نمیکرد هواداری استقلال دنبال پیروزی و گل بیشتر توی بازیها هستن نه این وقت کشیها و شروع مجدد های با تاخیر و بی مورد !!
اما این یارو سرطانه چرا باهاش تمدید کردن ؟! به خدا این برا نیمکت نشینی هم خوب نیست ! آخه آدم قحطیه مگه با این پژمان نوری قرار داد میبندن ؟! خداوکیلی یه بازی فقط یه بازی بخواد سوتی بده خود من اولین کسی هستم که میرم استادیوم فحشو میکشم به این و قلعه نوعی !! آخه این چی داره ؟ مرتیکه فسیل !! فرهاد مجیدی سوپر ستاره ی استقلال رو که وقتی تو زمین بود از جون و دل مایه میذاشت یا یه نیمه میاورد یا 30 دقیقه بهش بازی میداد میگفت به خاطر شرایط سنیش ! اون وقت این فسیل زیر دریایی رو 90 دقیقه میذاره تو بازی رو مخ هوادارا راه بره که چی ؟!
خریدهای ما خریدهای معمولی بوده ! البته قبول ندارم از تیم رقیب عقب تریم اونا هم خریدهاشون از ما معمولی تره !! ولی مثل 2 سال پیش تیم کهکشانی و این صحبتا نداریم خریدامون کاملا عادیه !
همه ی سر و صداهای نقل و انتقلات هم الکی بود ! نه از بازگشت جباری خبری شد ! نه از شریفات و بختیار رحمانی ! نه از حمودی و عقیلی و حاج صفی ! نه از کرار ! ساموئل هم که دادیم رفت و این فسیله رو جاش نگه داشتیم ! مبعلی هم که رضایت نامه میخواد !حسینی هم که دادیم رفت ! تمدید قراردادهامون هم هنوز رو هواس ! خسرو - تیموریان - بیک زاده ...
در کل وضعیتمونو من به شخصه زیاد جالب نمیبینم حالا شاید بعضی دوستان راضی باشن اما من راضی نیستم ! با از دست دادن جمشیدیان هم به نظرم بیشتر ضرر میکنم الان اون وسط کسی نیست و اینجور که معلومه کسی هم نمیخوایم بگیریم ! درسته بازیه پارسالش اصلا جالب توجه نبود ولی معلوم نیست امیر با خودش چند چنده !! بازیکن مصدومو 1 سال برای تیم نگه میداره و اعصاب همه رو خورد میکنه برای اینکه فقط تا آخر فصل 4 5 تا بازی بهش برسه بعد این فصل که مصدومیتش خوب شده و میتونه توی تمرینات به تیم ملحق شه و بازیه همیشگیش رو ارائه بده میدتش بره !!
چند تا بازیکن هم هستن استقلال لب تر میکرد فرداش برای ثبت قرار داد میومدن من نمیدونم امیر با اینا چه مشکلی داره ! اولیش میلاد میداوودی ! از شهباز زاده کمتره یعنی ؟! دومیش هم حمودی ! وقتی ترکیب حمودی و حیدری مرگبارترین سمت راست استقلال رو توی تاریخ شکل داده بود برای چی باید دنبال تجربه ی جدیدی به اسم حیدری فخرالدینی باشیم ؟! خوب از همون تجربه قبلیتون استقاده کنین چرا تیم رو قربانی میکنید که ببینی این زوج جواب میده یا نه ؟! همونی که 3 سال جواب داده رو بیارید روی کار دیگه !
از نظر خرید که من به نظرم خریدامون به افتضاحی پارسال نیست اما خوب عالی هم نیست متوسطه ! فقط در حال حاضر باید آندو و خسرو رو بتونیم نگه داریم ... اگه این خبر نکونام هم صحت داشته باشه با جواد و خسرو و آندو بتونیم این فصل رو شروع کنیم خیلی خوب میشه در غیر این صورت باید فقط منتظر اتفاقات عجیب غریب باشیم !
از آوردن بیرانوند به شدت استقبال می کنم !
بر خلاف دوستان به نظرم این فصل نوری جزو بهترین های تیم میشه !
از اومدن نکونام هم به شدت ناراحت خواهم شد ، اصلا انتظار ندارم بازیکنانی که تیمو ول کردن رو دوباره با لباس استقلال ببینم ! تنها استثنا پژمان منتظریه !
ساموئل هم این اواخر اصلا خوب بازی نمی کرد ! به نظرم رفتنش به نفع تیم باشه !
کماکان یک بازیساز خوب می خواییم و یک مهاجم شش دانگ چهارچوب شناس !
تیم داره تیم خوبی میشه....انشاالله سال دیگه قهرمانیم.....