من به چندتا از نمایندگی های تهران زنگ زدم همه می گفتند نداریم هنوز شرکت پخش نکرده.نقل قول:
Printable View
من به چندتا از نمایندگی های تهران زنگ زدم همه می گفتند نداریم هنوز شرکت پخش نکرده.نقل قول:
در "avsforum" این مقایسه شده. البته با ترجمه گوگل!
من خود را 65VT30 و تفاوت بین VT30 و ST30 است این :
VT30 پورت RS232 به همراه تمام نرم افزار و سخت افزار را به جای اتوماسیون خانه است.
GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.
VT30 شده است THX تایید شده و کالیبره شده است.
GT30 شده است THX تایید شده و کالیبره شده است.
ST30 است ندارد.
VT30 تمام پانل شیشه ای بدون قاب پلاستیکی
GT30 است قاب پلاستیکی است.
ST30 است قاب پلاستیکی است.
VT30 سنگین تر از ST30 است که به قطعات با کیفیت بالاتر برابر است.
هر دو ST30 و GT30 وزن همان.
VT30 تا فیلتر تیره تر را به پانل شیشه ای تعبیه شده برای تولید تابش خیره کننده کمتر و فوق العاده سیاهان تیره
GT30 دارای یک فیلتر متوسط ebeded به پانل شیشه ای که نشان دهنده نور بیشتری نسبت به ST30 ، اما نه به عنوان حد VT30.
ST30 سبک ترین فیلتر در پانل شیشه ای ، که اجازه می دهد تا نور محیط بیشتر و نه به عنوان تیره و سطح سیاه نسبت به VT30.
VT30 می آید با یک جفت آزاد از عینک شاتر فعال است.
GT30 نمی کند.
ST30 نمی کند.
VT30 تنظیمات گواهی سفارشی ISF ، بنابراین شما و یا یک کالیبراتور حرفه ای به راحتی می توانید مدرج کردن تلویزیون خود را با لپ تاپ است.
GT30 این گزینه نیست.
ST30 این گزینه نیست.
VT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
GT30 3D THX گواهی است ، شده است به این معنی که شما می توانید یک فیلم 3D در تنظیمات ویدئو گواهی THX 3D تماشا کنید. این تنظیمات نیز به استاندارد THX کالیبره شده است.
ST30 نمی کند.
لطقا دوستان بگن این تنظیمات سفارشی ISF که ST30 نداره یعنی چی و چه امکانی تو کاربری رو نداریم . اگه مهم نباشه ST30 میگیرم....
ممنون
با گزینه isfccc میشه 10 تا 15 درصد تصویر دقیقتری از Vt30 نصبت به st30 بگیری .. اگه این مقدار کیفیت براتون اهمیتی نداره میتونید st30 بگیرید.نقل قول:
میشه لطفا لینک این صفحه avsforum رو بزاریدنقل قول:
ممنون
st30 تو ایرن مساوی است با gt30 تو اروپا منهای thx
طبق پرس و جوهای من احتمال بسیار زیاد تا اواسط ماه آینده VT30 توسط بانیان عرضه می شود.
نقل قول:
به نظر شما آیا امکان داره vt30 با سایز 42 توسط بانیان توزیع نشه؟؟؟؟؟؟؟
این رو به خاطر این میگم که الان فروشنده های بدون گارانتی هم فقط سایز 50 vt30 رو دارند.
لینک صفحه avsforumنقل قول:
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1370163
با تشکرنقل قول:
میخوام دفیفتر بدونم. بیشتر توضیح بدبد.
اگر سورس اطاعات بیشتری داری ادرس بدید ممنون میشم.
سلام
سایت چاره مدل 42 اینچ st30 رو به لیست محصولاتش اضافه کرده قیمت هم با 2 تا عینک و کارت هدیه و گارانتی بانیان 1860
50 اینچ رو هم تو لیست پلاسما ها 2310 قیمت زده که البته خیلی وقت پیش به لیستشون اضافه شده بود