آلبومی از جشن قهرمانی بارسلونا در نیوکمپ بعد از پیروزی در برابر وايادوليد!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آلبومی از جشن قهرمانی بارسلونا در نیوکمپ بعد از پیروزی در برابر وايادوليد!!!!
سوبی سارتا:نمی دانم چه کسی می گوید که تیتو مربی ما نخواهد بود؟
مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا درمورد آینده تیتو واحتمال پیوستن نیمار به بارسلونا صحبت کرده است
سایت گل- آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا بعد از مراسم جشن قهرمانی تیمش در زمین نوکمپ، در گفتگو با خبرنگار کانال پلوس شرکت کرد. او تمایل چندانی برای صحبت کردن در مورد نیمار نداشت و خبر جدیدی هم راجع به آینده آبیدال نداشت. تنهاموضوعی که سوبی سارتا قاطعانه درموردش صحبت نمود، آینده تیتو ویلانووا، سرمربی بارسلونا بود
دراینجا می توانید متن صحبت های سوبی سارتا را به گزارش آ.اس مطالعه کنید:
*جام قهرمانی لالیگا برای تیتو وآبیدال: دوبازی دیگر تا پایان فصل باقی مانده ولی الان جام قهرمانی را گرفتیم. همیشه لحظه دریافت جام، لحظاتی مملو از احساسات است. هر تورنمنت، هر سال و هر فصل هیجان و داستان خودش را دارد. امسال این جام با توجه به اتفاقاتی که برای آبیدال وتیتو رخ داده بود، مال آنهاست ولی ما تلاشهای سایرین را هم فراموش نمی کنیم.
* جام دردستان آبیدال و تیتو و آینده پویول در فصل بعد:باید از آنچه داریم و از احساساتمان لذت ببریم. به نظرم با توجه به اتمام آنچه در طول امسال اتفاق افتاد، در این زندگی، زمان حال مهمترین چیز ممکن است
*آینده تیتو: تیتو فصل آینده سرمربی ماست.نمی دانم که چه کسی گفته که او مربی ما نخواهد بود. از ماه می تا اواخر آگوست و شروع فصل جدید برای صحبت کردن دراین باره زمان هست. الان باید از این قهرمانی لذت ببریم.
*نیمار و صحبت های اسکولاری: اسکولاری بیشتر از من می داند. ما هرزمان که اخبار جدیدی داشته باشیم، می گوئیم. باید از بازیکنانی که درحال حاضر دراختیار داریم تشکر کنیم.
*رئال مادرید: اگر رقابت های لالیگا رقابت های بزرگی است، به این خاطر است که رقبای بزرگی درآن شرکت می کنند. رقبایی که سطح بالایی دارند.رئال مادرید و اتلتیکو در لالیگا کار را برای ما سخت کردند و این چیزی است که باید مورد ارزیابی قرار بگیرد. گاهی وقتها بدون جام می مانی و بعضی وقتها هم تمام جامها را کسب می کنی
*پروژه کاری رئال: اززمانی که من فوتبالم را آغاز کردم، رئال همیهش تیم بزرگی بوده و خواهد بود. ما بازیهای خوبی را پیش رو داریم.
************************************************** ************************************************** ************************************************** *************************
سیتی به دنبال خرید سسک
احتمالا ادینسون کاوانی و ایسکو ، بازیکنان ناپولی و مالاگا با سران سیتی به توافقاتی دست یافته اند
سایت گل - رسانه های انگلیسی در گزارش های اخیر خود به ابراز تمایل سران باشگاه منچسترسیتی برای جذب سسک فابرگاس اشاره کرده اند. روزنامه دیلی میل در گزارش خود از سسک فابرگاس همراه با ادینسون کاوانی، گرث بیل و آرین روبن به عنوان گزینه های مدنظر سران سیتی نام برده و البته به این نکته اشاره کرده که آنها ممکن است برای خریداری آرتورو ویدال از یوونتوس و خسوس ناواس از سویا هم دست به کار شوند
روزنامه ال موندو دپورتیوو هم در گزارش خود در این باره یادآور شده که احتمالا ادینسون کاوانی و ایسکو ، بازیکنان ناپولی و مالاگا با سران این باشگاه انگلیسی به توافقاتی دست یافته اند
این روزها سسک فابرگاس که بعد از سپری کردن دورانی طلایی و بربازوبستن بازوبند کاپیتانی آرسنال، از این تیم جدا شده و به بارسلونا پیوسته بود، روزهای خوبی در تیم کاتالان ندارد و دربارسلونا نتوانسته مبدل به بازیکنی کلیدی و شماره یک شود و در برخی از بازی های تیمش روی نیمکت ذخیره ها قرار می گیرد. پیش از این شنیده می شد که سسک از شرایط کنونی اش در نوکمپ خسته شده و به بازگشت به لیگ برتر و آرسنال فکر می کند . تیمی که در آن مهره کلیدی و سنگ بنای ونگر بود. اما حالا به نظر می رسد که او گزینه دومی را هم پیش رو دارد: منچسترسیتی
سران سیتی بعد از ناکامی تیمشان در فینال جام حذفی انگلیس مقابل ویگان، روبرتو مانچینی سرمربی ایتالیایی شان را از سمت خود برکنار کردند و انتظار می رود که به زودی نام مانوئل پیگرینی را به عنوان سرمربی جدیدشان معرفی کنند، از هم اکنون به فکر تقویت تیمشان برای فصل بعد افتاده اند و نام سسک فابرگاس را که قیمتش حدود 55 میلیون یورو ارزیابی شده، در صدر لیست خرید خود قرار داده اند.
این درحالی است که تیم های مختلفی مثل اینتر و حتی آرسنال هم به فکر جذب او افتاده اندو سران توپچی ها همچنان تلاش می کنند تا ستاره اسپانیایی را که در طول سالهای 2003 تا 2011 در امیریتس توپ می زد را به این ورزشگاه بازگردانند. قرارداد کنونی سسک با بارسا تا سال 2016 اعتبار دارد.
حضور فرران سوریانو و تکسیکی بگیرستاین مدیران سابق باشگاه بارسلونا در باشگاه منچسترسیتی می تواند نقش موثری در متقاعد کردن سسک برای بازگشت به لیگ جزیره و برتن کردن پیراهن آبی آسمانی سیتی داشته باشد.
************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************************
نایب رئیس سانتوس: نیمار می خواهد برود؛مربی سانتوس:نگه داشتن نیمار سخت است
اودیلیو رودریگس در صحبت هایی اعلام کرده که روند مذاکرات سانتوس با بارسلونا ادامه دارد
سایت گل- اودیلیو رودریگس، نایب رئیس باشگاه سانتوس بعد از اتمام فینال جام پائولیستا که میان دو تیم کورینتیانس و سانتوس برگزار و با برد 1-2 کورینتیانس به پایان رسید، در مورد اینده نیمار به صحبت پرداخت
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس، رودریگس در صحبت هایش اعلام کرد که روند مذاکرات انتقال او به بارسلونا به نحو مثبتی درحال پیش روی است:« روند مذاکرات با بارسلونا ادامه دارد. ما دوست داشتیم تا نیمار را برای فراتر از سال 2014 درتیممان نگه داریم ولی او می خواهد برود و ما تلاش می کنیم تا دراین راستا با بارسا به توافق برسیم. اگر هر پیشنهاد خوبی برای سانتوس و این بازیکن برسد، به بررسی آن نیز خواهیم پرداخت. ما پیشنهاد سایر تیم های اروپایی را هم دریافت خواهیم کرد.»
این درحالی است که روز یکشنبه نیز خود نیمار به خبرنگاران گفت:« من دراینجا احساس خوشبختی می کنم. نمی دانم که آیا تا زمان مرگ در سانتوس بازی خواهم کرد یا نه.ولی این بازی آخرم با پیراهن سانتوس نیست. دراینجا احساس خوشبختی می کنم و این را بارها گفته ام ولی شما (خبرنگاران) باور نمی کنید.»
موریسی رامالیو، سرمربی سانتوس هم در پایان بازی یکشنبه شب تیمش به خبرنگاران گفت:« شایعات قدرتمندی به گوش می رسد.سران سانتوس مقاومت می کنند ولی به نظر می رسد که روند مذاکرات باقدرت بیشتری طی می شود. ما هنوز هیچ چیزی نمی دانیم ولی بازار انتقالات آغاز شده ومی دانیم که چنین احتمالی وجود دارد. رفتن نیمار یک ضایعه بزرگ برای ماخواهد بود ولی بیش از این نمی توان مقاومت کرد.سران سانتوس به اندازه کافی مقاومت کرده اند؛ باید از این مدیران تمجید کرد ولی سخت است بگوئیم که نیمار زمان زیادی خواهد ماند.»
دنی آلوس: رفتن به پاری سن ژرمن یا موناکو؟ چرا که نه؟
محتوای مخفی: ادامه
مسی: هرگز به جدایی از بارسا فکر نمی کنم
نیمار: دیدار دیروز مقابل کورینتیانس، آخرین بازی من برای سانتوس نبود
ویلانووا: «جام قهرمانی اینجاست!»
مربی بارسلونا بیان کرد که کسب این عنوان تا چه حد دشوار بود و از هواداران خواست تا بازیکنان بی نظیر تیم را تشویق و یاری کنند.
پویول گفت: «سال بسیار سختی بود، ولی نکته مهم این است که تیتو و آبیدال همراه ما هستند».
باران که زمین بازی بین دو تیم بارسلونا و وایادولید را خیسانده بود، پس از وارد شدن جام قهرمانی به زمین، به سرعت فراموش شد. زمان آن رسیده بود که قهرمانی ای که با اقتدار و در فصلی دشوار کسب شده بود را جشن بگیرند. تیتو ویلانووا خطاب به هواداران تصریح کرد: «قهرمانی در این دوره جای بسی خوشحالی و افتخار دارد. این جام یک سال از بارسا دور بوده، ولی یکبار دیگر به دست ما رسیده است».
ویلانووا افزود: «می خواهم از همه شما هواداران به خاطر اعتماد به نفسی که داشتید و کمکی که در لحظات خوب و نه چندان خوب این فصل به ما کردید، تشکر کنم. بدون حضور شما شرایط ما بسیار سخت تر از این می شد. همچنین می خواهم تا از کادر فنی تیم، به خاطر کار بی نظیری که انجام دادند تشکر کنم». در پایان او از بازیکنان خود تشکر کرد: «این بازیکنان را کمک کنید و آنها را حمایت کنید؛ آنها لذت فوتبالی زیبا را به شما خواهند چشاند. زنده باد بارسا و زنده باد کاتالونیا».
آبیدال و تیتو جام قهرمانی را بالای سر بردند
پیش از اینکه ویلانووا میکروفن را در دست بگیرد، این کارلس پویول بود که تمام حاضرین نیو کمپ را وفادار خطاب کرد: «ما می خواهیم تا از شما به خاطر حمایتی که نسبت به ما داشتید تشکر کنم. سال سختی را پشت سر گذاشتیم، ولی در نهایت قهرمان شدیم. مهمترین مساله این است که آبیدال و تیتو همراه ما هستند. بیایید تا این قهرمانی را جشن بگیریم. برای فصل بعد بیشتر از این می خواهیم»!
کاپیتان که جام قهرمانی را از دست آنخل ماریا ویار گرفت، جام را به تیتو و آبیدال داد تا آنها جام را برای اولین بار در حضور هواداران بالای سر ببرند. حالتی شبیه به سال 2011 در ومبلی که هرگز فراموش نخواهد شد.
ویدئو ها، آتش بازی و کودکان
پس از مراسم تشکر پویول و ویلانووا از هواداران به خاطر حمایت آنها از تیم، جشن چهره ای جدی به خود گرفت. ویدئو ها که از نمایشگر ورزشگاه پخش می شدند، بهترین لحظات فصل را به نمایش در آوردند و صحنه های زیبای آتش بازی که ورزشگاه مملو از جمعیت نیوکمپ را روشن کرده بود نیز این برنامه را زیبا تر کرده بود. علاوه بر آتش بازی و پخش ویدئو ها، فرزندان بازیکن ها نقش اصلی را در زیبا تر شدن جشن ایفا کردند. آنها همزمان با دور افتخار تیم، به پدران خود ملحق شدند. حلقه قهرمانی سنتی تیم به دور بیست و دومین جام قهرمانی لالیگایی بارسا، شب تاریخی را برای آبی اناری ها رقم زد.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
جوردی رورا: «برای کسب عنوان قهرمانی بر مشکلات بسیاری غلبه کردیم»
کمک مربی بارسلونا توضیح می دهد که امیدوار است «عناوین قهرمانی بیشتری کسب کند و رضایت خود را از اینکه امسال همه بازیکنان را بازی داده است ابراز کرد». او همچنین اضافه کرد: «حرکت درستی که پویول انجام داد بسیار زیبا بود».
جوردی رورا در کنفرانس مطبوعاتی بعد بازی با وایادولید این چنین شروع کرد: «در ابتدا می خواهم از تمام کسانی که روز یکشنبه بیرون آمدند تشکر کنم. روز خیلی بدی بود ولی آنها آمدند و تا انتها تحمل کردند. در طول سال جاری هواداران با ما بوده اند. از آنها به خاطر تشویق هایشان تشکر می کنم».
کمک مربی بارسا شادی اش را از کسب عنوان قهرمانی لیگ بیان کرد و گفت که چقدر مشتاق کسب این جامهای نقره ای بیشتر در آینده است و افزود: «این اولین عنوان قهرمانی لیگ من به عنوان کمک مربی است و بسیار خوشحال هستم و امیدوارم تا در آینده جامهای بیشتری کسب کنیم».
رورا گفت: «برای بدست آوردن این جام بر مشکلات زیادی غلبه کردیم و از اینکه همه را به کار گرفتیم خوشحالیم». وی در ادامه به تجزیه و تحلیل بازی مقابل وایادولید پرداخت و گفت: «هفته بسیار طولانی را پشت سر گذاشتیم ولی توانستیم تیم را به خوبی بازیابی کنیم». وی در ادامه گفت: «بازیکنان بسیاری را برای بازی انتخاب کردیم و سعی داشتیم همه بازیکنان را برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تشویق کنیم که این موجب ایجاد رقابت بین آنها شد. هنوز کارمان را انجام ندادیم. می خواهیم با رکورد 100 امتیازی برابری کنیم. اگر موفق به انجام آن شویم خاطره خوبی به جا می ماند و این رکورد ما را به هیجان می آورد».
بهترین شروع تاریخ لالیگا
ما در طول سال در مواقع کمی لحظات حساسی پشت سر گذاشتیم. در بازیهای ابتدایی فصل با ثباتی تیمی خوب، بهترین شروع لالیگا از آغاز رقابتها را به ثبت رساندیم. این اتفاق باعث شد که مردم فکر کنند بازیها در ژانویه به اتمام رسیده است، اما باید بدانید که در فوتبال امروز، باید هر هفته پیروز باشید. رورا همچنین توضیح داد: «می توانستیم آرامش داشته باشیم ولی این اتفاق نیفتاد. باید ثباتی که داشتیم را ادامه می دادیم تا به عنوان قهرمانی برسیم و حداکثر امتیازات ممکن را کسب کنیم».
وضعیت استثنایی
وقتی از رورا در مورد تصدی کوتاه عنوان سرمربیگری پرسیده شد رورا به سادگی پاسخ داد: «این یک وضعیت استثنایی بود. تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده بود. سخت ترین اتفاق برای من اوضاع شخصی ام بود زیرا کسی را که دوست داشتم از بینمان رفته بود. بقیه از طریق حرفه ای گری انجام می شود». وی در پایان به صحبت در مورد تیتو ویلانووا پرداخت و به هواداران گفت: «من واقعا آن را دوست داشتم فوق العاده بود. او از تمام بازیکنان برای کسب قهرمانی این فصل بزرگ تشکر و قدردانی کرد».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: علیرضا میرزایی / FCBarcelona.ir
تیترهای روزنامه اسپرت ۲۱می
خداحافظ مرینیهو
فلورنتینو: من دوست دارم این همکاری ادامه پیدا کند، اما از طرفی فشارها برروی این تیم زیاد است.
خروج مرینیهو از درب عقب
واکنش بارسایها
ویلاروبی: مو یک معضل برای فوتبال اسپانیا بود
لباسهای فصل
۲۰۱۴
عکسهای بازیکنان با لباسهای جدید بارسلونا
ادامه مذاکرات بارسا با تیاگو سیلوا
************************************************** ************************مت هوملز : " فصل آینده قطعا در دورتموند خواهم بود.تا به حال هیچکس از هیچ باشگاهی با من تماس نگرفته،اینکه در رسانه ها مشنوم باشگاه های بزرگ به من علاقه مند هستند بسیار خوب است اما میخواهم فصل آینده هم در دورتموند بازی کنم. "
با این حساب بارسا و هواداراش باید قید هوملز رو حداقل برای یک سال دیگه بزنند.تیاگو سیلوا محتمل ترین گزینه برای اومدن به بارساست،بخصوص اینکه خودش هم دوست داره به بارسا بیاد.اگه آنچلوتی از PSG بره احتمال خروج سیلوا هم بالا میره.
************************************************** ************************اینستاگرام دنی: کفشهای جدید من
************************************************** ************************آمار اینیستا در لالیگا
300 پیروزی - 95 تساوی - 58 شکست - 46 گل - 85 پاس گل - 27 کارت زرد - بدون کارت قرمز
************************************************** ************************[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدای از بحث رقابتی... حضور مورینیو معضل برای کل فوتبال اسپانیا بود، چون مشی "تند و تیز" مورینیو برای جامعه سنتی مثل اسپانیا (در مقایسه با خیلی از کشورهای اروپایی دیگه) هنجارشکن بود
و حقیقتا ظرفیت موندنش برای یک دوره طولانی در اسپانیا اونم در کنار تضاد دائمی با طرز تفکر غالب مردم و به خصوص مطبوعات قدرتمند اسپانیا، وجود نداشت.
من نمیدونم بارسا چرا اینقدر اصرار داره که نیمار رو بخره.در صورتی که این بازیکن در لیگ برزیل که یک لیگ بی نظم و با تیمهایی از نظر تاکتیکی ضعیفه بازی میکنه و تا اونجایی که من یادمه هیچ بازیکنی از لیگ برزیل با قیمت بیش از ده پونزده میلیون یورو خریداری نشده.حالا اینها میخوان مبلغی که گویا حداقل چهل پنجاه میلیون یورو هست رو حروم بازیکنی بکنن که در اروپا بازی نکرده و قدرت بدنی خوبی هم نداره و تماما" hype هست. این بازیکن روالکی بزرگش کردن چون تو بازیهایی که من از تیم ملی برزیل دیدم چیز خاصی از این بازیکن ندیدم که حتی در حد یک بازیکن 25 میلیون یورویی باشه.تیاگو سیلوا هم اگه بیاد خوب میشه ولی چون 28 سالشه نهایت سه چهارسال بتونه برای تیم با قدرت بازی کنه و بنظر نمیاد که psg بخواد اونرو بفروشه چون باشگاهیه که اصلا" مشکل مالی نداره و مشکلش عدم هویت و قدمته که باعث میشه فقط بازیکنان پول پرست برن اونجا.
نیمار 40-50 میلیون یورو نیست و قیمت واقعیش همون حدود 20-25 میلیون خواهد بود. قرارداد نیمار 2014 تموم میشه و فقط یک سال مونده، بعیده اگه خود نیمار تصمیم بگیره بره و قرارداد فعلیش رو تمدید نکنه، باشگاه با مبلغی در این حدود مخالفت کنه چون سال بعد می تونه مجانی نیمار رو از دست بده.نقل قول:
در مورد اینکه لیگ برزیل لیگ سطح پایینی هست من مخالفم شاید بشه گفت لیگ برزیل بهترین لیگ غیر اروپایی جهانه..بسیار لیگ جذابیه اما با تیم های کم ثبات!
در مورد نیمار هم درسته که مقدار زیادی هایپ وجود داره ، اما اگر آمارش رو بررسی کنین و همینطور خلاصه چندتا بازی سانتوس رو ببینین متوجه تاثیرش و مهارت و استعداد نابش میشید! به نظرم همون قیمت 45-50 میلیون یورو قیمت واقعیش هست اما خب به خاطر جریانات کاذبی که وجود داره بین 55-60 میلیون یورو به فروش خواهد رفت.اما اینکه ارزشش رو داره یا نه من نظری ندارم:n29: به هر حال تا توی یه تیم بزرگتر و فوتبال سطح اول جهان امتحان خودش رو پس نده نمیشه در موردش درست قضاوت کرد.
در حال حاضر پر مشتری ترین بازیکن جهانه ..
در مورد PSG هم خواهشا یکم تحقیق کنین و بعدش اونو بی هویت قلمداد کنین ... یکی از قدیمی ترین و پر طرفدار ترین باشگاه های فرانسه هستش و اینکه بازیکنای زیادی رو هم به فوتبال سطح اول جهان معرفی کرده که بزرگترینشون رونالدینیو ی استثنایی بود که دیگه خودتون بهتر میشناسینش.
حالا اینکه یهو یه فرد پولدار این باشگاه رو خریده و پروژه بزرگی رو کلید زده دلیل بر بی هویت بودنشون نمیشه... این صحبت ها سال های قبل هم در مورد چلسی بود!
لئو مسی برای سومین بار و دومین سال پیاپی برنده ی جایزه کفش طلای اروپا شد
با پایان رقابتهای اروپایی لیونل مسی با 46 گل زده برنده ی کفش طلای فصل 2012/13 اروپا شد.لئو این جایزه را در ماه اکتبر دریافت خواهد کرد.
بازی بعدی بارسلونا :
یکشنبه ، ۲۶ می ۲۰۱۳ ، ساعت ۲۲:۳۰ به وقت ایران.
در این بازی ،بارسا میهمان اسپانیول خواهد بود (لالیگا).
چند خبر کوتاه:
. تیاگو سیلوا همچنان به عنوان گزینهء اول مورد نظر تیتو هست.
. دنی آلوز احتمال داره به یکی از باشگاه های فرانسوی بره.
. دلبوسکه نام داوید ویا و کاسیاس رو توی لیست تیم ملی اسپانیا برای جام کنفدراسیون ها قرار داده و گفته که کاری به نیمکت نشینی این بازیکنا توی باشگاه هاشون نداره.
. به نظر میرسه قرارداد نیمار داره به مراحل نهایی میرسه و خبرای خوبی در این مورد شنیده میشه.
یورگن کلاپ:"لیونل مسی غیر قابل باوره چون وقتی سالم و آماده باشه هیچ سلاحی علیهش نیست، هیچ تاکتیکی عمل نمیکنه"
پیراهن های دروازه بانی بارسا برای فصل بعد
والدز میخواهد باشگاه را ترک کند … و به صورت رایگان
ویکتور والدز تصمیم دارد تا باشگاه را در تابستان ترک کند، و تا پایان قراردادش در ۳۰ جولای ۲۰۱۴ منتظر نماند. همچنین، او میخواهد باشگاه را بدون پرداخت هزینه انتقال ترک کند. والدز متوجه است که به خاطر تمام کارهایی که برای باشگاه کرده است مستحق یک خروج سودمند میباشد. او میداند که اگر هزینه انتقال او توسط باشگاه متقاضی پرداخت نشود او میتواند درخواست پول بیشتری از آن باشگاه کند، باشگاهی که به نظر موناکو میباشد.در باشگاه، گرچه، نگاه ها به این ماجرا متفاوت است. اول اینکه این بازیکن است که قصد دارد قراردادی که بین طرفین بوده را بشکند، و در نتیجه در این مورد، باشگاهی که بازیکن را میخواهد باید برای آن بازیکن پول بپردازد. اما خیلی واضخ است که اگر بارسلونا به ویکتور والدز اجازه دهد تا باشگاه را به صورت رایگان ترک کند میتواند به یک الگو تبدیل شود که باعث ایجاد مشکلی جدی در مسائل مشابه خواهد شد. اگر والدز امروز مجانی باشد، در آینده نیز با همین استدلال بازیکنان دیگر نیز مجانی میشوند و باشگاه را بدون دریافت حتی یک یورو ترک خواهند کرد.
لباسهای تمرین فصل بعد
اخبار کوتاه تقل و انتقالات
-کمیته سانتوس برای فروش نیمار موافق کرده است. در ملاقات چهارشنبه آنها درباره پیشنهاد ۱۷ میلیونی بارسلونا بحث خواهند کرد.
-هوملس: من قطعا فصل بعد را در دورتموند خواهم بود. هیچ صحبتی با بارسلونا یا باشگاه دیگری در کار نبوده.
-دنی آلوز: شایعات مربوط به من و پی اس جی و موناکو؟ من بازیکن بارسلونا هستم، و اینجا خیلی خوشحال هستم، اما هیچ گزینه ای را غیر محتمل نمیدانم.
-ایجنت کارلس توز به بارسلونا اطلاع داده اند که او فروشی نمیباشد و با هیچ باشگاه دیگری به توافق نرسیده است.
-بارسلونا برای خرید کمپانی (۲۷) از سیتی درخواست کرده است و با ایجنت او تماس گرفته. سیتی برنامه ای برای فروش او ندارد.
-بارسلونا در حال کار بر روی گزینه هایی است تا اگر تیتو ویلانووا نتواست سلامتی کامل خود را به دست نیاورد، با آنها وارد مذاکره شود. پلگرینی یکی از این گزینه ها میباشد.
-مونیسا: اتمام قرارداد؟ رویای من ماندن در باشگاه است، اما هنوز هیچی راجع به این موضوع نشنیده ام. تا روز آخر تمام تلاشم را خواهم کرد تا آنها را راضی کنم.
-مبلغ اولین پیشنهاد بارسلونا به نیمار ۱۷ میلیون بود. سانتوس از موضع ضعیف خود به خاطر قرارداد نیمار آگاه است.
-بارسلونا پیشنهاد ایجنت خوان مونیز (۲۱) هافبک اسپورتینگ را برای بارسلونا ب در این تابستان رد کرد.
-تونیتو (ایجنت تیاگو سیلوا): هیچ مذاکره ای با بارسا نداشته ایم. سال پیش با آنها صحبت کردیم، اما پی اس جی سریعتر عمل کرد و بیشتر پول داد.
-بارسلونا پیشنهاد ۱۸ میلیون به علاوه یک بازی دوستانه برای نیمار (۲۱) داده است. این بازیکن نمیخواهد تا سال ۲۰۱۴ در این تیم بماند.
-سانتوس پیشنهادی به ارزش ۱۳۸ میلیون از رئال، ۱۲۰ میلیون از سیتی و از میلان دریافت کرده است. در صورت پذیرش این پیشنهاد ها بارسلونا مبلغ ۴۰ میلیون جریمه دریافت خواهد کرد.
-بارسلونا نیم نگاهی به جذب دفاع چپ گراندا، گیلهورمه سیکوئرا (۲۷)، بسته به بازیکنانی که بارسا را ترک میکنند، دارد.
-بارسلونا به جذب وینسنت کمپانی (۲۷) علاقه مند است و حاضر است برای جذب او مبلغ ۲۳.۵ میلیون هزینه کند.
-بارسلونا در این لحظه پیشنهادی نزدیک به ۲۰ میلیون برای نیمار ارائه داده است، در حالی که سانتوس درخواست ۵۰ میلیون کرده است.
-رینا: من دوست دارم تا در اسپانیا از فوتبال خداحفظی کنم، اما در اینجا احساس خوبی دارم، سه سال از قراردادم باقی مانده و خانواده ام اینجا را دوست دارند.
-رینا: من نمیدانم که مذاکره ای بین باشگاه ها و ایجنت من صورت گرفته است یا نه. او فقط زمانی که قضیه جدی میشود من را در جریان میگذارد.
-تونیتو (ایجنت تیگو سیلوا):* هیچ شانسی نیست که تیاگو این فصل پی اس جی را ترک کند.خیلی از باشگاه ها او را میخواهند اما او قرارداد دارد و پی اس جی او را نمیفروشد.
-پیشرفت های خوبی در روند مذاکرات برای جذب تراشتگن در این تابستان حاصل شده است.
-بارسلونا در حال کار بر روی خرید تیاگو سیلوا میباشد، و اگر شانسی وجود داشته باشد آنها میخواهند در دو هفته آینده به توافق برسند.
-تیاگو شاید این فصل بارسلونا را ترک کند. به علت وجود بندی در قراردادش راجع به مدت زمان بازی، مبلغ بازخرید او ۲۰ میلیون میباشد. من سیتی به جذب او علاقه دارد.
-آبیدال و ایجنتش امروز با زوبیزارترا و بارتمئو ملاقات کرده اند. کنفرانس خبری هفته آینده، آینده این بازیکن را مشخص خواهد کرد.
-تقسیم ۶۵ میلیون مبلغ بازخرید بر ۳( به علت اینکه سه سال از قرارداد او گذشته و تنها یک سال مانده)، بارسلونا ارزش نیمار (۲۱) را نهایتا ۲۱.۵ میلیون میداند