شاهکار دیگه از شاگردان مورینیو در برنابئو و باخت و تحقیر آمیز جناب مهندس!! (اونم بدون کاسیاس!!)
نقل قول:
فلانه مورینیو پشمدانه!
فکر کنم که شما اینقدر حرمت،حرمت میکنی بهتر بود یکمی به جای شعار عمل میکردی و حرمت کسی رو که اگه تو این سالها بیشتر از کاسیاس حرمت رئال رو نگه نداشته؛کمتر هم این کارو نکرده رو نگه میداشتی...!!!
کاملا متوجه شدم با کی دارم بحث میکنم...!!
نقل قول:
من که نمیگم لوپز بد بوده!
مگه کسی هم میتونه بگه بد بود؟؟؟
اصلا اونی که سنگ کاسیاس رو به سینه میزنه...یه دلیل بیاره به جز سابقه ی کاریش که در حال حاضر لوپز آماده تر نیس نسبت به اون یه کاری هست که لوپز نمیتونه انجام بده ولی کاسیاس میتونه(به جز بستن بازوبند کاپیتانی و 12 سال پیشش)
اصلا هم کاری به مسائل پیش اومده با مورینیو نداریم(که هنوزم شک ندارم بی دلیل نیس)
نقل قول:
تو بازی رفت نیمه نهایی این لوپز ان چنانم خوب کار نکرد! نمونه بارزش گل اول!
تا الان داشتی از من ایراد میگرفتی چرا بازیه بد کاسیاس جلو دورتمند رو هی میکشی وسط...الان خودت رفتی از 4 گلی که هیچ گلری نمیتونست بگیرتش(حتی سن ایکر!) رو آوردی جلوی عملکرد بی نظیر لوپز قرار میدی؟؟
یکم دیگه سوجه کم بیاری فکر کنم بگی پنالتی رو باید میگرفت!تقسیره لوپز بود(شوخی :n02:)
نقل قول:
یه دروازه بان به تنهایی نمیتونه برا تیم جام بیاره ولی تو همین چند سال کم فروغ رئال ، کاسیاس چند بار حرمت رئال رو حفظ کرد با درخششش؟
هم موافقم...هم در بالاتر به این موضوع هم اشاره کردم...ولی شما فقط یه دلیل برای نیمکت نشینی لوپز بیار به جای اینکه 200 دلیل برای بازی کردن کاسیاس میاری...
نقل قول:
والا نمیدونم.......به نظر من که حق کاسیاس نیست که بعد اینهمه درخشش به خاطر یه مربی مغرور (لطفا نگید مغرور نیست ) فوتبالش تموم بشه......
بله که قبول دارم...اگه اینقدر مغرور نبود که اسمش آقای خاص نبود!!!چرا نباشه؟؟؟؟اصلا من کشته مرده این غرورشم...!!
شما از کجا میدونی دقیقا بین مورینیو و کاسیاس چی گذشته که میگی مورینیو به خاطر غرور کاسیاس رو نیمکت نشین کرده!!(البته Abdolreza ی عزیز فکر کنم بدونه!چون با ایکر در ارتباطه!! :n02: (بازم شوخی تا نگن ما عصابی هستیم و خوش به حال طرفدارای تیم های دیگه شه) )
نقل قول:
کاسیاس دروازبانی که 5 بار بهترین دروازبان جهان شده.
مورینیو هم در 10 سال مربیگریش افتخارهایی کسب کرد که فرگوسن بزرگ در 40 کرد(تازه یه سریشو اونم نتونست کسب کنه)
چه ربطی داره به الان؟
نقل قول:
اگه گفتم مورینیو پرست فک کنم خودتم قبول داشته باشی اکثر پستات تو این تاپیک حد اقل یه بخشیش گفتی زنده باد مورینیو کبیر مورینیو
هنوزم میگم....زنده باد مورینیوی کبیر.....!!
شما از کاسیاس دفاع میکنی چون تو تیممون درخشیده و باعث حفظ حرمت شده!
منم از مورینیو دفاع میکنم چون شخصیت از دست رفته ی رئال رو(حتی با وجود کاسیاس) دوباره به تیم برگردوند...!!
پ.ن:
به نظرم این بحثو تموم کنیم بهتره...
چون در آخر این رئاله که میمونه...
نه مورینیو...
نه کاسیاس...
و دوست ندارم اینطوری خنجر از رو ببندیم ما هوادار....بهتره که یک دل تر باشیم تا دشمن شاد نشیم وقتی یه غریبه میاد تو این تاپیک///
در آخر هم که ما تصمیم گیرنده نیستیم...
واسه کاسیاس مورینیو تصمیم میگره...
واسه مورینیو هم پرز...
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
خیلی مخصلیم...