سلامنقل قول:
پیشنهاد من به شما Comodo Internet Security هستش
آپدیت کم حجم و بدون تحریم
بدون کاهش سرعت سیستم
شناسایی و فایروال و رفتارشناسی قوی
پستیبانی از زبان پارسی
رایــگان
سلامنقل قول:
پیشنهاد من به شما Comodo Internet Security هستش
آپدیت کم حجم و بدون تحریم
بدون کاهش سرعت سیستم
شناسایی و فایروال و رفتارشناسی قوی
پستیبانی از زبان پارسی
رایــگان
با سلامنقل قول:
با تشکر و تائید حرف های جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم :
سوئیت های امنیتی رایگان تا جایی که بنده میدونم این ها هستند :
1- comodo internet security
2- agnitum outpost internet security
3- zonealarm internet security
---
که از نظر قدرت کومودو حرف اول را میزند و بعد outpost pro (که نیاز به لایسنس دارد) و بعد outpost free و به نظرم zonealarm اصلا حرفی ندارد که بزند :n02:
اما اگر free بودنش برایتان مهم نیست، Norton Internet Security و Eset Smart Secirity و ... هم اضافه می شود.
---
نظر نهایی بنده(اگر سرعت را نیز در نظر بگیریم) :
1- comodo internet security
2- outpost internet security pro (که نیاز به لایسنس دارید، همان جمله معروف گشتم نبود نگرد نیست)
3- Norton Internet Security
با تشکر
این بیت دفندر و امسی سافت کلیدهاش راحت گیر میاتنقل قول:
من اصلا هیچ اطلاعی ندارم
نورتون چطور
برای من مزیت راحت بدست اوردن کلیدهاش هست
از تریال هم خوشم نمیات
من همه انتی هارو تست کردم تو قدرت فقط بیت دفندر به پای کاسپر میرسه من این دفعه بیت خریدم ولی دفعه بعد شاید کاسپر خریدمنقل قول:
تو رایگان ها هم کمودو رقیب نداره
بقیه انتی ها بنظرم هنوز به سطح این 3 انتی ویروس نرسیدن و یک پله عقب تر هستن ( نورتون. نود32 . اوریا .و...) و دوموتور ها هم بحثشون جدا هست
مثلا همین ام سی سافت اگه فقط موتور خودش رو داشت چی میشد ؟ (بدون تعصب ) اگه فایروال خودش رو داشت چی ؟
جی دیتا چی؟
به هیچ جا نمیرسیدن
بهترین ها اون هایی هستن که خودشون همه چیز خودشون رو درست میکنند و پیشرفت میکنند
من منکر مشکلاتش نمیشم،اما میشه برخی مشکلات رو نادیده گرفتنقل قول:
جدای نکاتی که خودت و دوستان گفتن مواردی هم خودم دیدم که نمیگم!:n02:
فکر کنم نسخه 2014 با 2013 از نظر برنامه نویسی تفاوت زیادی کرده چون برخی تنظیمات اصلا درست کار نمیکنه درحالیکه در 2013 درست بود
به هر حال نظر من هم کاملا با hidden-hunter عزیز یکیه:
نقل قول:بله درسته،اگه لایسنس اورجینال بخواهیم تهیه کنیم،بیت گزینه بسیار مناسبیه و قدرتش فوق العاده هستشنقل قول:
کومودو و امسی سافت (که فایروال زون آلارمو داره) از لحاظ فایروال کاملا قدرتمند هستند ولی آنتی ویروس اونها به آنتی ویروس کسپر نمیرسه
البته جای بحث هست مثلا در کومودو میشه با تنظیماتی خاص،امنیت رو جبران کرد
امسی هم که موتور بیت رو داره ولی به هر حال گاهی دوگانگی بیت این دو محصول وجود داره
نه دیگه باید اونا رو بخری ! ( سریال بیتی پیدا میشه ولی زود بلاک میشن)نقل قول:
نورتون هم سریال هاش گیر میاد / برای نبود مشکلات برو سمت انتی ویروس رایگان
سلام پدرام جاننقل قول:
الان که بیتی نصب کردی یه کاری بکن معایب و مزایایی که بهش رسیدی رو اینجا یه مختصر توضیح بده ، برای کسایی که میخوان بروند سمت بیت دفندر.
ولی هرکدام از انتی هایی که نام بردی باز کاربران خودشون رو دارند / همه جا همین هست.
سلامنقل قول:
بعد فایروال امسی سافت زون آلارم هست ؟؟؟ خوشحال میشدیم حداقل یک بار اقدام به نصب محصول این شرکت میکردید
بعد این دوگانگی یعنی چی ؟؟؟
بعد مثلا آنتی ویروس کسپر چی داره که آنتی ویروس امسی و کمودو بهش نمیرسه ( خواهشنا موردی مثال بزنید که آگاهی ما هم بیشتر بشه )
سلامنقل قول:
دوست گل برای شما امنیت مهم هست یا رفتار های شرکت ؟؟؟ اگر امنیت مهم هست که بحث چیز دیگری هست و اگر بدنبال بهانه هستید که بهتر همان کسپر را داشته باشید
دوست گل منظور شما از قدرت چی هست ؟؟؟ لطفا شما هم مثل آقا محمد موردی مثال بزنید خوشحال میشیم
تازه جالب بود نوشته بودید که خودشون درست میکنند و پیشرفت میکنند آدم حض میکنه از پیشرفت های شرکت کسپرسکی
برخی پست های تاپیک کسپرکی به اینجا منتقل و ویرایش شد.
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید.
( مطالب در تاپیک خودش مطرح بشه ، بحث و جدال ایجاد نشه ، از جملات 2 پهلو و تمسخر آمیز استفاده نشه )
فایروال رو اشتباه لپی داشتم همون online armor که بعد رفت تحت پوشش امسی سافت
منظورم از دوگانگی این بود که گاهی در تستهای کاربران،نتایج بیت دیفندر و امسی یکی نیست.مثلا فایلی رو بییت ویروس تشخیص داده امسی نه یا بلعکس و....