کلا وقتی به 2828 زنگ میزنم با هیچ بخشی نمیشه صحبت کرد.نقل قول:
Printable View
کلا وقتی به 2828 زنگ میزنم با هیچ بخشی نمیشه صحبت کرد.نقل قول:
من هم سرعتم بشدت پایین اومده و تقریبا به یک پنجم رسیده ! امروز هم هرچی زنگ زدم کسی گوشی رو ور نداشت. کسی راه حلی, شماره ای, دلیلی, چیزی نداره به ما بده ؟ :d
برای پیغام هم دقیقا همین جمله رو میگه که برای دوست بالایی هم گفته بود ولی من چند وقت پیش زنگ زدم و همچین چیزی نگفت. نمیدونم چطور شد که شمارمون از بانک اطلاعاتی خارج شد ؟!نقل قول:
پیغام هم نمیگیره.میگه شماره شما در بانک اطلاعاتی موجود نیست
پینگ من توی 4.2.2.4 230 اینا هست چیکار کنم؟
نمیتونم بازی کنم فقط تو ایرانی ها میتونم بازی کنم
راستی چجوری از سرور نیویورک اینا تست بگیرم؟؟؟
آخه تو اون نقشه هه کشور مشور زیاده :دی
از همون کادر سبز رنگی که روی نقشه کادر پایینی (مثل اطلس جهان هست) میبریش سمت چپ نقشه روی قاره آمـریکا و البته خود کشور آمـریکانقل قول:
سمت راست کشور آمـریکا یکم بگردی نیویورک رو پیدا میکنی
میتونی از گوگـل مپ هم کمک بگیری
مشکلم حل شد...زنگ زدم پشتیبانی یه یوزر و پس جدید داد
با سلام
دوستان من هم پارس انلاین رو امروز ترک کردم و قرار چهارشنبه برای در خواست برم مخابرات منطقه با سرعت 256 بگیرم 13 تومن
دوستان نظری راهنمایی چیزی ندارن
از شنبه دنبالش هستم
فعلاً که گفتن با صاحب خط 4 شنبه یا 5 شنبه بیا
اگه پنج شنبه اقدام کنم چند رو باید بدون اینترنت بمونم؟؟؟
خیلی طول میکشه؟؟؟
به غیر از این 13 تومن پول دیگه ایی نباید بدم که ؟؟؟تازه گفتن این پول هم میاد روی قبض تلفنتون
راستی با سرعت 256 دانلود در چه حدی هست ؟؟؟20 رو میده توی دانلود منیجر؟؟؟ یا الکی هست و میخوان پول بگیرن آخه من با پارس آنلاین128 سرعت دانلود توی روزم 145 بود خیلی عالی بود ولی محدودیت حجمی داشت
1.همون روز راه میندازن
2.نه همون 13 تومنه
3.سرعت عالی از در عقب!:31:
4.برگرد به همون پارس!
5.منطقه ای فرق داره سرعت
راست میگه اون دوستمون...اگر واسه سرعت اومده پارس که سرعتش خیلی زیاده..نقل قول:
256 مخابرات من دارم سرعتش 30 کیلوبایته...ولی پارس آنلاین همه سرویسهاش زیر 100 کیلوبایت نداره..
ولی خداییش پینگش خیلی خوبه مخابرات پینگم تو بازیهای mw2 & mw3 و هر بازی که سرور ایرانی داره
50-60 ولی وقتی پارس بودم 100 پایینتر نبود همیشه 100 بود..
تو دانلود منیجر 30 رو میده ...من تو منطقه 14 هستم...
------
یه خوبیهایی داره مخابرات..پول رانژه نمیدی..نمیدونم پول مودم اجباری نمیدی....هر مودمی که دوست داری میخری...
یادمه پار 18 تومن ازم پول رانژ] گرفت ...50 تومن مودم...25 تومن نصب ...ولی مخابرات هیچی نگرفت با همون مودم پارس رفتم بعدش ماهی 12 تومن رو قبض اومد
نه پول رانژهای و...
منم همونطور که میدونی منطقه 14 هستم :10:نقل قول:
میگم سرعت تو کم نشده؟
دانلود نه ها منظورم پینگه آخه جدیدا هی یدفه پینگم میره بالا اعصابم خورد میشه
سرعت بالا تر نمیدن؟
من 512 میخوام:19: