خوب این ویستا خوبیش اینه که اورجیناله ، اگه بخوام عوض کنم ، xp میریزم ، چرا سون :دینقل قول:
نگفتید باید چه نوع رمی برای 1520 بگیرم؟
Printable View
خوب این ویستا خوبیش اینه که اورجیناله ، اگه بخوام عوض کنم ، xp میریزم ، چرا سون :دینقل قول:
رم G.Skill خوبه ... ولی توی بازار اغلب خوب هستند ... PNY و OCZ به ترتیب خوب و عالی هستندنقل قول:
Hynix هم از رم های کمیابه ولی عالی
من کیبورد vostro 1520 رو ندیدم ولی در لپ تاپ من کلید F5 نور رو زیاد و F4 کم میکنهنقل قول:
ضمنا اگر وارد بایوس لپ تاپ بشید می تونید مقدار نور پیش فرض رو در حالت های AC و باتری مشخص کنید
معمولا در حالت AC صد در صد هست و در حالت باتری پنجاه درصد (برای استفاده بهینه از باتری)
حالا شما می تونید حالت باتری رو هم صد در صد بگذاری ولی این کار باتری رو خیلی زودتر تمام خواهد کرد
سلام .
اقا چرا مال ما بعد از 10 دقیقه هنگ میکنه بعد یه دفعه ریستارت میشه ؟ وقتی یه بار ریستارت شد دیگه ریستارت نمیشه.مشکل چیه؟
سلام
لطفا سریع کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من E6500 دارم رو خودش vista business داره یکی از دوستان 1640 گرفت ویندوزشو که vista home 64bit بود ریختم از همون اول هر چند ثانیه یه بار برای یه لحظه همه چیز فریز میشد دوباره ویندوز اورجینال خودشو ریختم ولی فرق نکرد!!!البته XP اورجینال خودشم روش دارم تو اون اینطوری نیست و همه چی درسته!!تازه دیگه تو vista رایت نمیکنه میگه block address تو XP هم فقط با nero 6 رایت میکنه با 7 و 8 نمیکنه!!!!!!دهنمو سرویس کرده
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک
اولا که ویستا 64 bit رو لب تاب شما جواب نمیده. حالا چرا ویستا ی ارجینالتون هم به این روز افتاده میتونه دلایل زیادی داشته باشه.نقل قول:
به نظر من شما یه بار ویندوز رو عوض کن(یا کامل عوض کن یا complete system recovery کن) باید مشکلت حل بشه.
سلام به همه دوستان :40:
دوستان من یک سوالی داشتم میخواستم بپرسم
در عکس اول این پورت که بالاش یه قفل کشیده کاربردش چیه؟
و در عکس دوم پورت وسطیه کاربردش چیه؟
از همه شما دوستان ممنون و سپاسگزارم:40:
1- بهش میگن Kensington ... این مورد را قبلا مفصل خودم توضیح دادم ... استاندارد قفل کردن لپ تاپ به یک مکان هست عین موتور و دوچرخه :دینقل قول:
جالبه ... ببینید :
کد:http://us.kensington.com/html/1434.html
جهت جلوگیری از سرقته :27:
2-بهش میگن dock-in station و HP مختص خودش میزنه ... برای اتصال به استیشن اش هست و فوق العاده کاربردیه :
کد:http://www.bizrate.com/dockingstations/brand--hp/docking-station-type--dock/products__att259--32295-__att292525--32499-.html
این مشکل نیستنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک لپ تاپ Dell vostro 1520 دارم و مشکلم این هست که وقتی اون رو از برق در میارم و از باتری استفاده میکنه نور صفحه نمایش به طور مشخصی کم میشه و اون کیفیت قبل رو نداره. میخواستم دوستان راهنمایی کنند چطوری این مشکل رو میشه برطرف کرد. با تشکر
تو 1520 وقتی اون را مستقیم به برق میزنید نور صفحه زیاد تر میشه
شما با کلید های
fn+بالا و پایین نور ور کم و زیاد کن
یا تو پاور منیجمت میتونی اون را تو حالت های مختلف تنظیم کنید
نقل قول:
خوب این ویستا خوبیش اینه که اورجیناله ، اگه بخوام عوض کنم ، xp میریزم ، چرا سون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که روشه اصلا خوب نیست اورجینال و غیر ارجینال نداره تو کشور ما قانون کپی رایت که نیست پس بهریتنش رذا نصب کن
رم واسه چی مگه 4 گیگ کمه!!
بابا ده بار عوض کردم!!!نمیشه!!!!!نقل قول:
تازه کی گفته این با 64bit جواب نمیده؟؟!!کانفیگشم که از XPS1640 بالاتره!!!
رجیستر جان لطفا یه کمکی بهم بکن!!!!!بیچاره شدم
تو ویستا رایت نمیکنه میگه invalid block address همشم فریز میشه هر چند ثانیه!!!الانم ویستا اورجینال خودشو ریختم همینجوریه!!!!!!!!!!