سلام.
یه سوال:
الان در حال حاضر بروز رسانی note 3 اومده یا نه؟ (مدل 9005 با پردازنده اسنپدراگون)
چطوری باید آپدیت کرد. اگه بشه میخوام با کامپیوترم این کارو بکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Printable View
سلام.
یه سوال:
الان در حال حاضر بروز رسانی note 3 اومده یا نه؟ (مدل 9005 با پردازنده اسنپدراگون)
چطوری باید آپدیت کرد. اگه بشه میخوام با کامپیوترم این کارو بکنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خیلی وقته دوست عزیز. ولی مشکلی که هست اینه که سامسونگ منطقه به منطقه آپدیت رو به صورت OTA ارایه میده که بشه با خود گوشی آپدیت کرد. میتونین برنامه Samsung kies رو روی کامپیوتر نصب کنین و گوشی رو بهش وصل کنین. خودش تشخیص میده اگه آپدیتی اومده باشه و میتونین دانلود کنین. منتها اگه مثل من و خیلیای دیگه نمیخواین منتظر بمونین میتونین رام رسمی رو خودتون دانلود کنین و فلش کنین روی گوشی. آموزشش هم در طرح ها و نقش های مختلف هست توی اینترنت!نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
نمی خوام فلش کنم.
کسی میدونه توی منطقه ما اومده یا نه؟
Samsung Kies دکمه خاصی جهت چک کردن آپدیت نداره! کجاش باس رفت؟
خواهش میکنم.
ببین برنامه samsung kies رو که نصب کنی رو کامپیوترت، تا گوشی رو با کابل وصل کنی بهش خودش چند ثانیه بعد مثلا میگه یه Firmware جدید اومده واس گوشیت. آپدیت کنم یا نه. میگی آره. دانلود میکنه نصب میکنه رو گوشیت.
مشکل صدا رو خودم رفع کردم با رفتن توی تنظیمات صدای گوشی
فقط دوستان بگن که آپگرید کنیم به اندروید 5 یا در همین 4.4.2 بمونیم
پیشنهاد شما چیه؟
دوستان یه گوشی هواوی هست که همچین ارروری میده. ودیگه هیچکدوم از عملکردهای گوشی بجز ولوم و دکمه خاموش روشن عمل نمیکنه حتی زنگ هم میخوره همین اررور هستش و نمیشه به تلفن جواب داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من یه رام آندروید ورژن 5 گرفتم واسه GT - I9515 Galaxy S4 Value Edition ولی ورژن رژیون آسیا گیرم نیومده
و رژیون آلمان رو گرفتم رو گوشی بریزم مشکلی پیش نمیاد ؟
زبان فارسی یا انگلیسی رو داره ؟
اگر بیس رام ها یکی باشند معمولا اتفاقی نمی افته . ( یا حداقل برای بنده تا الان تو چند تا گوشی مختلب اتفاقی نیفتاده از جمله s4 )اما اگر بیس متفاوت باشه بریک میشه .برای چک کردنش هم برین توی تنظیمات گوشی ، از قسمت about نسخه رام نصب شده روی گوشیتونو مقایسه کنین با رامی که تازه دانلود کردین . یعد از مدل گوشی بیس رام نوشته میشه .مثلاI9515XXU1ANI3 که xxu میشه بیس رام . اگه بیس ها یکسان بودند معمولا برای آپدیت مشکل خاصی پیش نمیادنقل قول:
سلام دوست عزیز. Region رام یا به اصطلاح CSC که متفاوت باشه هیچ اشکالی نداره. فرقش مثلا تو چنتا اپلیکیشنه که بصورت پیش فرض روش نصب شده. من گوشی خودم رام امارات بود الان لهستانه. ولی به قول دوستمون دقت کن Baseband یکی باشه و رامی که میخوای فلش کنی حتما برای نسخه آنلاک باشه.نقل قول:
زبان فارسی هم تو همش میشه اضافه کرد مشکلی نداره.
نقل قول:نقل قول:
ممنون از شما دوستان گل :n16:
این جدیدی که دانلود کردم این هست I9515XXU1BOE3 و بیس باند گوشیم که چک کردم اینو زده I9515XXU1ANL1
مشکلی نداره الان ؟!! میشه نصب کرد!!