امروز رفتم بازار دیدم LG 76100 خیلی خوبه...بدیه مدل های قابل مقایسه سامسونگ اینه که فقط یک یا حداکثر دو تا HDMI داره...یو اس بی هم حداکثر دو تا.......اما مال LG مثلا مدل 76100 4 تا بورت HDMI و سه تا USB داره...
Printable View
امروز رفتم بازار دیدم LG 76100 خیلی خوبه...بدیه مدل های قابل مقایسه سامسونگ اینه که فقط یک یا حداکثر دو تا HDMI داره...یو اس بی هم حداکثر دو تا.......اما مال LG مثلا مدل 76100 4 تا بورت HDMI و سه تا USB داره...
فرکانس واقعی پنل بعد سخت افزاری داره ولی قابلیت انطباق به صورت نرم افزاری کیفیت تصاویر پر تحرک رو بهبود میده. تفاوت قیمت اسمارت و غیر اسمارت اونقدر زیاد نیست که ارزش داشته باشه از قابلیت های اون مثل وب براوزر چشم پوشی کنیم.نقل قول:
مدل 6950 سامسونگ سه تا HDMI و 3 تا USB داره که فکر می کنم کفایت می کنه. نکته ای که هست اینه که شما اگر می خواید با کیفیت بالا بازی کنید و تصاویر تاری و پرش نداشته باشه، چاره ای ندارید جز خرید مدل های اسمارت و سه بعدی.نقل قول:
نقل قول:
اگر هدف اصلی تون بازی قطعا پلاسما بهتره با 3 میلیون اگر من بودم دنبال ST30 پاناسونیک می رفتم اگر هم سامسونگ خواستید به نظرم 6960 بهتره از 6950 حدودا 200 گرون تره اما به نظر من ارزشش رو داره . و 40 اینچ اون حدود 2.700.000
چرا حالا حتما باید اسمارت تیوی باشه و سه بعدی تا تصاویر با کیفیت خفن داشته باشیم...؟
این مدل ال جی رو میشه بیبینین خوبه یا نه؟ LG 76100 اسمارت هست و سه بعدی...بررسی میکنید؟
76100 هم مدل خوبی من قیمت دقیق اون رو ندارم اما اگر 42 اینچ اون زیر 2.900.000 اونم انتخاب بدی نیست اما باز می گم پلاسما برای بازی بهتره
علتش اینه که مدل های کیفیت بالا رو سه بعدی و اسمارت می سازند و حق انتخاب ندارید که این موارد رو نخواید. در واقع سیاست شرکت های تولید کننده ایجوریه.نقل قول:
نقل قول:
================================================
جدی میگی بلاسما واسه بازی بهتره؟شما اولین نفری هستین که این صحبت رو میکنین...همه میگن led واسه بازی ایده ال هستش...
از 76100 بهتر هم بیشنهاد میدین؟
دوستمون راست میگه - پلاسما واسه بازی بهتره چون برخلاف LED و LCD ها که مشکل زمان پاسخگویی دارند پلاسما چیزی بنام مشکل پاسخگویی ندارهنقل قول:
اخه بلاسما رو اگر زاویه دید رو تغییر بدیم تصویر تیره میشه......کیفیت فیلم دیدن که بایین تره بس چطوری واسه بازی کردن بهتره؟