همون که شما رفتید خیلی ممنون. قشنگ و پاکیزه گفتند اگه می خوای استفاده کن نمی خوای هم که به ..... چقدر مملکت ما جالبه ....نقل قول:
Printable View
همون که شما رفتید خیلی ممنون. قشنگ و پاکیزه گفتند اگه می خوای استفاده کن نمی خوای هم که به ..... چقدر مملکت ما جالبه ....نقل قول:
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اگه یه عده دیگه بشید شما هم فردا برید برای اعتراض بهتر نتیجه میده ...نقل قول:
اما مطمئن باشید شکایتمون تاثیری هر چند کم رو خواهد داشت ... لااقل دلمون خوشه اعتراضمون رو کردیم.
بچه ها من دیگه نمی تونم این وضع رو تحمل کنم.چاره ای نیست.
:32::3:
پس پاشید بریدنقل قول:
بچه ها من دیگه نمی تونم این وضع رو تحمل کنم.چاره ای نیست.
منم واسه اعتراض هستم اما اگه از دوباره 100 نفر حضور خودشون اعلام کنند ولی نیایند که فایده نداره ...
باور کنید اگه اعتراض ها بالا بگیره و دست از سرشون بر نداریم جواب میده.
حتی چهار پنج نفر دیگه هم بشید فردا برید بی تاثیر نیست ... از ما گفتن بود خود دانیـــد ...
همین دیگه اصفهانی جماعت فقط حرف میزنه عمل نمیکنه همه میشینن تو خونه میگن من برم چیکار بقیه میرن درسش میکنن میان منم استفتده میکنم اونایی هم مه رفتن احتمالا اصفهانی نبودن من امروز عضو شدم منم میام اگه یه قرار درس بزارین.
ایشالا اصفهانی ها هم یه کم جرعت پیدا کنن که هرکی از راه میرسه نزنه تو سرشون و ازشون سو استفاده کنه و هر کاری خواست بکنه.
خوب به سلامتی رفتیم غیر از خودم کسی نبود.
گفتند سرویسی که به شما میدیم 128 اسمیه و 1 مگ واقعیه.
خیلی خوب باهام صحبت کردند (من خودم را برای دعوا آماده کرده بودم).
شبانه هم فعلا زیرساخت مورد نظر برای کاربران جدید و شما فراهم نیست اما انشاالله داریم یه فکرایی در موردش می کنیم
اما بهش گفتم با این اوصاف این سرویس خیلی گرون در میاد نسبت به جاهای دیگه و اونم گفت اگر خیلی ناراضی هستید می تونید به اداره دیتا اعتراض کنید.
(حالا با این اوصافی که شما می کنید فکر می کنم من جای دیگه ای رفتم:31:)
من با پشتیبانی 2030 هم تماس گرفتم، گفتن افت سرعت تا 48 ساعت دیگه رفع میشه
اما پرسیدم که شبانه رایگان چی میشه؟ گفت: در حال حاضر شبها کاربران 1% تخفیف دارن، 1درصد تخفیف یعنی به ازای هر گیگ 25تومن یعنی شبها هر گیگ 2475تومن هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیگر شما خوتو به دکتر نشون ودهنقل قول:
نوشته شده توسط jafari1
دوستان چرا اینقدر شلوغش میکنید شرایط که بهتر شده چرا جو سازی میکنید
سرویس شبانه که قبلا رایگان بود سرعتش یک دهم روزانه بود
قیمت اکثر آی اس پی ها هم که هرگیگ حداقل 5500 تومان است مخابرات از نصف هم کمتر میده
مطالب بالا را که خواندم یاد شعر مولوی افتادم که
"خر برفت و خر برفت و خر برفت "
یعنی بدون آگاهی از سرویس بیخود شلوغش میکنید من دیدم اکثرا مشترکین سایر آی اس پی ها دارند در سایت مخابرات ثبت نام میکنند حالا شما این اراجیف را میگید
خدا به همه جوانان ما عقل عنایت فرماید
ببین همین الان رفتیم یه درصد تاثیر داشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم به قول یوزارسیف شمام برید موثر بید جیگر