آپارتمان ما تو محدوده ي داخلي نيست اما چون 16 طبقه ست احتمال داره كه با مودم داخلي كارم راه بيفته؟از كجا مي تونم يه مودم براي تست گير بيارم؟براي 1مگ از دانشگاه بايد گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم؟
Printable View
آپارتمان ما تو محدوده ي داخلي نيست اما چون 16 طبقه ست احتمال داره كه با مودم داخلي كارم راه بيفته؟از كجا مي تونم يه مودم براي تست گير بيارم؟براي 1مگ از دانشگاه بايد گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم؟
دوست عزیز با 83869999 تماس بگیر معمولا خوب راهنماییت میکنندنقل قول:
توی اپارتمانیم ولی طبقه اولنقل قول:
اینکارو میکنن که مودمو یه روزه پس بگیرن ?
اگه جواب نداد مجبورم از ایرانسل بگیرم
ایرانسل ففط ترافیکاش کمه وگرنه کیفیتش فکنم بهتره
سرعت دانلود 6 برابر کم شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند هفته است که اینطوریه. هر دفعه هم زنگ میزنیم میگن فردا درست میشه.
:31::31::31:
پشتیبانی مبین نت همیشه مایه ی خنده و شادی بوده.
الان زنگ زدم بهشون گفتم سرعت کمه. گفت نه اهواز مشکلی نداره. گفتم داره. گفت چراغ مودمتون چندمیه؟ گفتم وضعیت مودم رو بررسی کردم و خوبه. گفت بزارید من هم بررسی کنم. گفتم سیگنال عالیه. گفت با یک کامپیوتر دیگه چک کن!...
گفت اسپید تست بگیر. سرعتت که خوبه ... گفتم سرعت من با همه ی سایت ها خیلی کمه به غیر از اسپید تست شما. گفت نه سرعت شما عالیه. میگم بابا فقط سایت شما سرعت من رو بالا میزنه. میگه نه سایت ما خیلی خوب بوده همه هم ازش راضی هستند!!!
سرعت منم از ظهر به بعد 1/4 شده
سیگنال مودم منم هی کم و زیاد میشه. من از روز اول کلا 2 تا چراغ سیگنال داشتم الان یکی دو روزه که بین یک چراغ و دو چراغ بازی میکنه. البته سرعت دانلودم نوسان زیادی پیدا کرده. من روزای اول خیلی راضی بودم از این مبین نت ولی انگار داره میشه عروس تعریفی...:31:
بحث آزاد: میگم الان دیگه ما شیل ترینگ به اون شکل نداریما خیلی بهتر شده. یعنی کلا هفت هشت تا سایت بازن بقیه بسته ان.
البته اگر پهنای باند شما کمتر باشه کمتر هم احساس افت سرعت میکنی.نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------
:31:(شوخی): تا چند وقت دیگه به خودمون میایم میبینیم به جای اینکه مثل الان آدرس یک سری سایت برای فیلتر شدن ثبت میشه، هر چند ماه یک بار پس از بررسی دقیق آدرس چند تا سایت برای فیلتر نشدن ثبت میشه!
چرا ما دست رو هر شرکتی میذاریم خراب می شه ؟
:41: