لپ تاپ خوبیه و کانفیگ خوبی هم داره.تو برنامهای سنگین کم نمیاره اما خیلی برای گیم مناسب نیست.نقل قول:
لپ تاپ خوبیه و کانفیگ خوبی هم داره.تو برنامهای سنگین کم نمیاره اما خیلی برای گیم مناسب نیست.نقل قول:
نقل قول:
من کار گرافیکی و بازی انجام نمی دم.فقط مدت زیادی در روز باید روشن و متصل به اینترنت باشه.
بین dell و Hp کدوم بهتره؟
من میخوام dell 1557 بگیرم ولی یه فروشنده گفت گرافیکش مشکل داره و برگشتی زیاد داره
حالا میترسم چه مدلی بگیرم؟
واسه رشته مکانیک میخوام solid , catia , .......
تهران بهترین و مطمئنتیرن جا کجاست واسه خرید؟ پایتخت یا .....؟
به نظر من 1557 لپ تاپ خوبی است
سلامنقل قول:
اگه اشتباه نکنم تفاوتشون در گرافیکشون باشه
Dell با گرافیک 512 مگابایت ATI در برابر گرافیک GT 230M که با 1024 مگابایت حافظه بروی DV6-2190 هست
سی پی یو هردوشون هم Core i7-720 هست
یه تفاوت 50 هزار تومنی هم تو قیمت دارن که اچ پی گرون تره
بستگی به استفاده شما داره اگه با لپ تاپ کارهای گرافیکی مثل بازی انجام میدید به نظر من HP رو انتخاب کنید
موفق باشید
جهت نرم افزارهای طراحی و انالیز مثل catia و ... شما نیاز به ram و cpu بالا دارید در ضمن اگر قصد بازی هم داشته باشید کارت گرافیک قوی هم به این مجموعه اضافه میشه.شما لپ تاپی مخواهید با کانفیگ حدودی زیرنقل قول:
RAM 4G(DDR2 OR DDR3) , CPU C2D2.53 OR CORE I5 , VGA ATI RADEON 4650 OR NVIDIA GT 230M
این حداقل نیاز شماست جهت استفاده پر قدرت از catia و solid ,... و بازیهای خوب.انتخاب قطعات دیگر شخصی است.
در مورد برندی هم که میخرید باید بگم که asus,sony,hp,dell و یا acar همگی خوب هستند فقط باید با یک گارانتی معتبر خریداری کنید. دیگر به میزان توانایی مالی شما و نوع استفاده از لپ تاپ بستگی دارد.
لطفا يك از دوستان جوابمو بده:sad:نقل قول:
با عرض سلام خدمت همگي:
من يك لپ تاپ ميخوام كه بشه به راحتي با اون فيلم رندر كرد يا بازيهاي معمولي يا برنامه هاي 3dmax و فتوشاپ و CorelDRAW رو به راحتي جواب بده
بين اين چهار مدل گير كرده ام لطفا راهنمائيم كنين
Sony VAIO CW2JGX
Sony VAIO CW1LFX
Dell Vostro 1520-A
Dell Vostro 1520-L
مدل دل که انتخاب کردین گرافیک قوی نداره.نقل قول:
اگر از دل می خواهید dell studio 1557 را بخرید
از سونی هم ، هم گرافیک و هم پردازنده مدل cw1lfx از مدل دیگری که انتخاب کردین بالاتر هست.
از بین این 4 مدل من cw1lfx را پیشنهاد میدم
کسی خبر نداره asus n61jq رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
قراره فردا امرتات بیاره.1.490.000نقل قول:
اگه اطلاعاتی دربارش داری بزار تاببینیم.