بله پست ها تو متفرقه حساب نمیشه ............:31:
Printable View
بله پست ها تو متفرقه حساب نمیشه ............:31:
پست بالا تایید میشه!!!!! :33:
به دنبال پست نباشید عزیزان ، هدف های والا تری هم بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از هدف والاتر همون اسپم دادن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به خدا میان در تاپیک رو گل میگیرن هان!! بسه. خواهش میکنم. حیفه. دمتون گرم.
دیروز دوووختر همسایمون با خواهر من اومده بودن پای سیستم من و داشتن آهنگام رو براش رایت میکردن.
یعنی بعد از اینکه اینا بیان من اومدم و دیدم اینطوریه تو نرفتم.
یهو صدای جیغ شنیدم و رفتم تو اطاق دیدم خواهرم میخنده و این بدبخت همسایه هه داره گریه میکنه.
قضیه این بود که من تو اطاقم و بالای سیستم یک تار عنکبوت دارم تقریبا 2.5 متر در 2.5 متر که یه عنکبوت 6 سانتی هم وسطشه. البته مصنوعیه و تارهاش از نخ کلفت مشکی هست ولی تمام دخترا از این میترسن (نمیدونم چرا؟)
خواهرم میگه اول نزدیک نمیشده و بعدش به زور نشوندمش. وسطای رایت سی دی یهو این تاره آویزون شده و این بنده خدا هم خوف ورش داشته که الان عنکبوته میخوردش.
ده بار به بابام گفتم بزاره با دوخت بزنمش ولی بیشتر از سوزن اجازه نداد. میگه دیوار سوراخ میشه. اینم آخر عاقبتش.
یاد سوتی بازار به خیر یه روزی من کلی سوتی می دادم ولی الان هر چی زور می زنم دیگه ازم بر نمیاد. شرمنده دوستان
Ladys & gentlemen دم همتون گرم . جریان پست رو فهمیدم . دیگه بیخیال پست . راجع به این مکوضوع هم هر کی بنویسه دعا میکنم که دستش " زیگیل " بزنه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته بجز بچه های پی سی .
حالا سوتی :
چند روز پیش یه خانم آمریکایی اومده بود پیش ما (حال کردین چه کلاسی گزاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من هم که کلی ادعای زبان انگلیسی ، فکر میکردم که اگه من ENG صحبت نکنم زمین میره هوا و میگن این پسره منگله و ... . آخه یکی نبود بهم بگه اون بدبخت گه مترجم داشت خاب عین آدم حرف بزن تا اون ترجمه کنه .
بگذریم .. ما رفتیم تو خونه و دیدیم که سه فنر اونجان و خواستیم احوالپرسی کنیم و بهشون خوشامد بگم که به خانوم امریکاییه گفتم Your welcome ، می خواستم بگم خوش آمدید . بعد دیدم که اون منو اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیگا کرد و حرفی نزد و فکر کرد شاید اینجا رسمه .
بعدن یادم اومد که Your welcome یعنی قابلی نداره .
آقا اگه نگین خونمون کاروانسرا هست و نگین که من دارم خالی باز میکنم ببخشید یعنی میبندم ، یکی دیگه میگم .
بلا نسبت شما یکی دیگه از این اتباع کشورهای بیگانه(یه خانم المانی) اومده بود خونمون این دفعه اولش سوتی ندادم . ولی نمیدونم چرا یه دفعه یاد یه جمله ی آلمانی که از یکی از دوستام یاد گرفته بودم افتادم و به خانم المانی گفتم " ich liebe dich " من هم یادم نبود معنیش چی میشه . بعد دیدم این خانمه ذوق زده شد و :wub: و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیدم اقای ستوده که مترجمشون بود هم داره میخنده . کم کم یادم اومد که این رفیق ما هر وقت می خواست GF بازی کنه اینو میگفت فهمیدم که گند زدم
ich liebe dich یعنی " دوستت دارم"
به جون اودم راست گفتم
دهندگان سوتی کجا هستند که سوتی بازار رفته صفحه سوم انجمن!!!!!!
__________________________________________________ ___
دیشب تو خونه عموم داشتیم جنرال بازی میکردیم ولی ماوسشون خیلی اذیت میکرد سیمش نمیرسید.:41:
منم اعصابم خورد شده بود ولی عموم و پسر عموم عادت داشتند.:27:
خلاصه فکر کردم سیمش با سیمهای دیگه قاطی پاتی شده و چند بار کشیدمش دیدم بهتر شد و یه دفعه محکم کشیدم کیسشون از تو جاش افتاد بیرون. منو میگی اینطوری شدم :18::18::18:
تو یه لحظه تو مغزم معادلاتی رد میشد که حساب میکرد در صورت کشیدن سیم ماوس از نظر عقلایی باید کیس از عقب رو به بالا حرکت میکرد نه اینکه از تو میز بیفته بیرون:13::13:
خلاصه عموم که شاکی شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یهو پسر عموم رو دعوا کرد که مگه صد دفعه نگفتم سیم رو از جلو رد نکن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو سیم رو از کنار کیس آورده بوده و از قسمت مانیتور ماوس رو در آورده بودن:21:
مارو باش دنبال امام زمان میگشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلامنقل قول:
به به آکوای تقلبی
آقا با سوتی های شما خیلی حال میکنم