امروز رفتم از نزدیک تصویر x20 رو با دو تا led از سامسونگ و سونی مقایسه کردم .
پلاسما خیلی کیفیتش بالاتر بود . رنگاش که اصلا نمی شد مقایسه کرد ! انگار اونها با آبرنگ رنگشون کرده بودی در مقابل x20 . اما اونها روشن تر بودند . اما جالبیش اینجاست که x20 مدل 50 اینچش بود و اونها مدل 37 اینچ بودند و تصویری که داشت نشون میداد sd بود اما کیفیت x20 بیشتر بود . حالا نمیدونم این v20 چقدر با x20 فرق داره . به نظم اگر یه ریزه روشن تر باشه و اصلا در سایر موارد فرق نداشته باشه خیلی خیلی عالی می شه .چون من واقعا از کیفیت رنگ و تصویر x20 خوشم اومد . مخصوصا که داشت ابا ----- روی 50 اینچ به اون کیفیت scale میکرد . خیلی حال کردم .
البته نمیدونم می شد brightness اش رو برد بالا یا نه اما کمی نورش کم بود . شایدم اونها نورشون زیاد بود . اما تو سایر موارد برنده ی قطعی x20 بود .یه جا تصویر مشکی شد اونها در مقابل x20 مثل سفید بود مشکیشون !!!! خیلی کف کردم ! مغازه داره خودشم انگار تا به حال درست توجه نکرده بود من که بهش می گفتم اون تیکه مشکی رو نگاه کن و با led مقایسه کن گفت تا به حال فکر نکرده بودم انقدر اختلافشون زیاد باشه .
حالا این v20 در مقابل x20 وضعش چه جوریاست ؟! میشه امید داشت brighness بیشتری داشته باشه ؟ واقعا عالی میشه
راستی این x20 تا جایی که من چک کردم پورت usb نداشت !!!!! آیا طبیعیه ؟ یا باید داشته باشه ؟! فقط یه card reader داشت .