فکر کنم انگشت شمار باشه.:10:نقل قول:
فکر کنم انگشت شمار باشه.:10:نقل قول:
بالاخره اونا هم كه آدم هستن! :دی حداقل سازندگانشون مسئول هستن چارتا برنامه بسازن !نقل قول:
فکر کنم انگشت شمار باشه.
ولي مطمئنم كه developers هاي خودشو را داره! چون سيستم كد باز هست....
نمی دونم اینا رو دیدین یا نه بلو پرینتایه x2 هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزه باحال که تو این عکسا هست و جالبه اون سوراخایه بالا و پایینه گوشیه که به احتماله زیاد باسه بلند گو های گوشی باشه یعنی اسپیکراش اونقدر قوین که یه همچین سوراخای گسترده و بزرگی نیاز دارن!
ویرایش: چه باحال این پست با پست بالایی دقیقا تو یه زمان نوشته شدن (یه لحظه فکر کردم پستم دوبار آپ شده)با این حال دوستان یه نگاه به عکسه زیر بندازین
همین اندرویید سونی اریکسونه چیزی که برام جالبه سیستم چینش نماهاست این سیستم دقیقا مثله چینش گوشی های HTC تو عکساییه که قبل از معرفی لو میرن و از اونطرف هم مشخصاتش دقیقا مثله یکی از مدلایه HTC هست که اول سال تو برنامه ی HTC برا ساله 2009 معرفی شد اونم دقیقا صفحش 4 اینچ بود و CPU 1 گیگا هرتزی داشت و دوربین 8 یعنی ممکنه اینم HTC برا SE ساخته باشه یا تو ساختش دخیل باشه؟
با توجه به رزولویشن 8 دوربینش احتمالا بر خلافه x1 که فقط ساخته htc بود و se زیاد تو ساختش دخیل نبود احتمالا تو این یکی همکاری داشتن و هر کدوم یه تیکشو کامل کردن (قبلا تو کف بودم htc سنسوره 8 مگا پیکسلی باسه دوربین از کجا آورد ،مثله اینکه ازse گرفته)
اگه اینطور باشه این دو تا شرکت قوی یه همکاریه گسترده رو شروع کردن که هر دوتاشونو بالا می بره
حالا این 2تا گوشی کی معرفی میشن؟؟؟
ویندوز وبایل جدید که از بارسلونا منتظرش بودیم و تا الان خبری نشده
آندروئید هم که یه بار میگن روش سرمایه گزاری می کنیم و دفعه بعد میگن که فعلا زوده!!!!!!!
آندروئید بیش از 1000 برنامه جور وا جور واسش نوشته شده.منبعش رو الان ندارم ولی خیلی برام جالب بود.شک ندارم آینده خیلی خوبی داره.نقل قول:
آیا تا الان برنامه ای برای اندرویید نوشته شده؟
عجب!!!نقل قول:
مثل اینکه تبلیغات کمی داره چون برای من گم نامه:10:
الان توی گوگل android application store رو سرچ کردم ولی نتنسنتم آماری پیدا کنم.ولی میدونم زیاد برنامه از آزمایشی تا نسخه آلفا براش نوشته شد.علت گمنامیش هم تعداد کم گوشی های موجود هست.
مهمترین دلیلی که آندروید الان همه گیر نشده
اینه
که اجماعی از تولید کنندگان گوشی واسه ساپورت از آندو وجود نداره
شما ببینید
سیمبین یا وین موبایل رو
هر 5 تا شرکت عمده (بجز نوکیا که چسبیده به سیمبین) ساپورتشون میکنن
اگه آندو نتونه بزودی نظر تولید کنندگان گوشی رو جلب کنه سرنوشتی بهتر از لینوکس در انتظارش نیست