پاساژ ايران. يه فروشگاه طبقه زير زمينه.نقل قول:
رفیق از کجا گرفتی 30؟
طبقه دوم هم كولينگ-سيس.
Printable View
پاساژ ايران. يه فروشگاه طبقه زير زمينه.نقل قول:
رفیق از کجا گرفتی 30؟
طبقه دوم هم كولينگ-سيس.
سلام نه حجمی نیست مودمم تی پی لینک هست مدل : td-8811 چجوری کانفیگورش کنم تا حال این مهندسو بگیرم :10:نقل قول:
سلام دوستان
من مودمم TD-Link مدل 8811 هست. تا همین 2 ساعت قبل به شبکه وصل میشد. الان که میام وصل بشم ارور زیر رو می ده و وصل نمیشه. چند دفعه قبل هم این مشکل به وجود اومده بود مودم رو بردم شرکت کانفیگش رو دست زد می خواستم بدونم کسی کانفیگ مخصوص این مودم رو داره من خودم کانفیگش کنم؟ و در قسمت Default Gateway تنظیمات مودمم هم عددی وجود نداره! شاید درست شد
ERROR 769
Connecting Through Wan MiniPort
The Specified Destination is Not Reachable
منظورت tp-link هست ؟نقل قول:
من مودمم TD-Link مدل 8811 هست
ايا جنس مودم (منظور قديمي بودنش) تاثير روي خروجي كار داره؟
با سلام وخسته نبا شید به دوستان عزیز :10:
ببخشید که این پست رو میزنم چون نه وقت خوندنه این همه پست رو دارم ونه حوصلش رو:
کدوم یکی از این مودم ها خوبن Asus am 602 یاD_link البته من مدل های D_link رو نمی دونم اما منظورم مدلی که تمام تجهیزات 602 Asus رو داشته باشه .
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان :20:
همون ایسوس بهتره دیگه
باسلام.من وقتی که میخوام با ادی اس ال به اینترنت وصل بشم باید لوکال اریا کانکشن داشته باشم ولی چون ویندوزمو عوض کردم این گزینه رو نداره لطفا من را راهنمایی کنید که چطور میتونم لوکال اریاکانکشن بسازم باتشکر.
ینی چی نداره این گزینه؟؟؟؟؟ شما اینجا برو Start>control panel>network and internet connection>Network connection حالا اکانتت رو بساز.... ================= البته یه شکی کردم من شما اینکارو بکن شاید اونی که مد نظرته بیاد:دی مودمت را خاموش کن اون پایین ظاهر میشه ولی خوب با همون روشی که اول گفتم هم میتونی اونی که میخوای را بیاری ======================= و اگر بازهم اینو ندیدی ینی کارت شبکه نصب نیست سیدی مادربردت(ویا کارت شبکه) چاره کار شماست
U.S robotics بهتره یا tp-link مدل TD-8811 ؟ در ضمن قیمتشون چقدره؟ ممنون میشم یکی راهنماییم کنه