من اوبونتو ۸.۰۴ داررم. سیستم عامل کارت صدای من را پیدا نمی کنه و خروجی زیری را میده:
No volume control GStreamer plugins and/or devices found
یک جا خوندم که باید alsa driver را از روی سورس کامپایل کنم. این کارم کردم ولی باز درست نشد.
راه حل چیه؟
Printable View
من اوبونتو ۸.۰۴ داررم. سیستم عامل کارت صدای من را پیدا نمی کنه و خروجی زیری را میده:
No volume control GStreamer plugins and/or devices found
یک جا خوندم که باید alsa driver را از روی سورس کامپایل کنم. این کارم کردم ولی باز درست نشد.
راه حل چیه؟
درایور Alsa رو با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید. احتمالا مشکل حل میشه.نقل قول:
سلام
اساتید من یه غلطی کردم پارتیشن ext4 رو انتخاب کردم بعد از اینکه ویندوز 7 رو خواستم نصب کنم ویندوز لطف کرد زد تمام پارتیشن ها رو داغون کرد (البته روشون چیزی ننوشته) اما می خوام بدونم توی Ubuntu 9.4 چطوری می تونم پارتیشن ext4 رو برگردونم؟
از اونجا که خودم جواب رو پیدا کردم گفتم شاید کسی به این مشکل برخورد کنه و جواب بخواد لینک زیر رو حتما یه سری بهش بزنیدنقل قول:
کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1154829
خسته نباشید .
من از کوبونتو استفاده میکنم و طوری نصب کردمش که از اول پسورد نمیخواد ولی وقتی لوگ آوت میکنم با اسم root و پسوردش نمیتونم وارد بشوم و میگه ریشه نمیتونه وارد بشه ولی توی ترمینال مشکلی نیست .
علت تمایل به وارد شدنم هم اینه که قسمت تنظیم مشخصات مودم adsl ام کامل نیست و dsl غیر فعاله و فکر کردم که اگر این طوری وارد بشوم میشه درستش کنم .
توی منوی ( شبیه استارت ویندوز ) هم برخلاف چند تا لینوکس قبلی گزینه administrator نیست . فکر کنم غیر طبیعیه میشه فعالش کرد ؟
نقل قول:
برای انجام عمل دانلود به صورت دستی , فایل های زیر را دانلود کرده:
alsa-driver-1.0.20
alsa-lib-1.0.20
alsa-utils-1.0.20
alsa-tools-1.0.20
alsa-firmware-1.0.20
alsa-plugins-1.0.20
alsa-oss-1.0.17
و در مسیر زیر کپی کنید:
/usr/src
فایل های بالایی را دانلود کردم ولی وقتی می خواهم فایل ها را در usr/scr کپی کنم. می گه باید کاربر Root باشید . حالا چه جوری با ترمینال فایل ها را در usr/scr کپی کنم؟
دوستان به یه مشکل برخورد کردم . تنظیمات Squid م خورده بهم . فکر میکنم البته . کلاینتها که درخواست http:// میکنند صفحه باز نمیشه ولی https:// ها باز میشند . مشکل از کجاست ؟؟؟
البته من هر تغییری رو که داده بودم برداشتم و squid رو دوباره reload کردم ولی درست نشد . نکته دیگه ای که هست اینه وقتی در browser p.ro.x.y رو ست میکنم و آی پی سرور و پورت اونو میدم مشکل رفع میشه . همه تنظیمات چک کردم ولی موردی مشکوکی به نظرم نیومد . چیکار باید بکنم الان؟؟؟
ضمن اینکه من همه جا ping میکنم حتی مسنجر هم کار میکنه فقط page باز نمیشه .
دوستان كسي نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
ممنون
سلام دوستان . من نمی تونم هارد اکسترنال NTFS رو تو ۹.۰۴ مانت کنم . باید چیکار کنم؟
از دستور زیر هم استفاده کردم ولی نشد :
کد:mount -t ntfs-3g /dev/sdb1 /media/disk -o force
البته من خیلی وقته دست به این جور کارها نزدم، ولی یادم هست خیلی وقت پیش یکبار این مشکل رو داشتم و بعدا فهمیدم که فایروال سرور تمام دسترسی های خارجی رو به پرت 80 بسته، پس ابتدا این رو چک کنید هم در فایروال وهمiptableنقل قول:
در مورد دایلآپ چرا که نمیشه! برای تنظیم مودم هم به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.نقل قول:
در مورد اون ساید بار هم لطف کنید یا عکسی بگزارید و یا نام برنامه رو بگید، چون تعداد زیادی برنامه هستند که این کار رو انجام می دهند و امکان توضیح همه اونها نیست.
خوب دستور بالا دقیقا چه اروری به شما می ده؟ یعنی پیغام خطایی چیزی که معلوم کنه مشکل در کجاست هم با گزینه ی force و هم بدون اون.نقل قول: