نقل قول:
احتمالاً مشکل از ایرانسله چون میگی علامتش میاد
Printable View
نقل قول:
احتمالاً مشکل از ایرانسله چون میگی علامتش میاد
خب علامتش که همیشه هست . . . یعنی هر وقت جی پی آر ای فعال باشه هست . . .نقل قول:
بچه ها یکی میتونه بهترین تنظیمات برا دوربین گوشیو بذاره؟
هر چی عکس میگیرم تار میشه.مشکل چیه؟
شاید لنزش کثیفه !!نقل قول:
ببین تو روز اصلاً نمیخاد تنظیمش کنی همه چیش auto باشه فقط اگه میخای عکساش یکم آبرنگی بشه یعنی مثل نوکیا sharpness رو بزار رو 50
تو خونه وقتی نور متوسطه بزار indoor
وقتی تاریکه بزار night shot فقط تو این حالت به لرزش دست خیلی حساسه
شما بزار رو حالت اتوماتش ! بعد wdr هم فعال کن برای یک عکس خوب کافیه
-----------------------------------------------------------------------------------------
*2767*226372#
امتحان کن اگه بگیره دوربینو ریست میکنه و به حالت اولی برمیگردونه ...
این کد کار نکرد دوست عزیز ولی اگه درستشو پیدا کردین خوبهنقل قول:
*2767*226372#
امتحان کن اگه بگیره دوربینو ریست میکنه و به حالت اولی برمیگردونه ...
با چیزایی که گفتین خوب شد دوربین.
بچه ها اینترنت ایرانسلم مشکل نداره :41:
آخه سیم کارتم گذاشتم رو گوشیه دیگه دیدم راحت به نت وصل شد ولی وقتی میذارم گوشی خودم میزنه کانکشن فایلد و اصلا به نت وصل نمیشه و تازه ریست فکتوری هم کردم و دوباره تنظیماتش رو درست کردم ولی بازم همون جوریه. . . اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه . . . :41::41::41::41::41:
چیکار کنم ؟
:41::41::41::41::41::41:
راستش برنامه ها رو داشتم پشت سر هم میریختم یادم نیست کدومش بود شرمنده...:41:نقل قول:
اون کاریو که من گفتم کردی ؟؟ جواب داد ؟؟نقل قول:
نقل قول:
ببین تو این کارو بکن بین درست میشه ؟؟
وقتی گوشیو روشن کردی , تا اومد رو صفحه اصلی سریع و پشت سر هم بزن ستاره مربع 7370 مربع بعدش هم یس رو میزنی . . .
میدونم تو هم این کارو کردی ولی الان میگم تا اومد رو صفحه اصلی سریع و تند اون کده رو بزن ببین چی میشه . . .
( اگه وقتی شماره ها رو میزنی شماره ها رو طول میکشه نشون بده اشکال نداره تو فقط سریع این کد رو بزن حتی با اینکه رو صفحه نمایش نشون نمیده که الان کد رو زدی )
این مشکل من هم یادتون نره :41::41::41::41::41:نقل قول:
:11: